De kapper

Druk aan het werk, komt er een mail binnen van mijn leidinggevende:

Hallo Frans,

Morgen heb ik een belangrijk overleg in de agenda staan met de wethouder Boshuijzen over de decentralisaties die eraan zitten te komen. Echter kan ik onmogelijk hierbij aanwezig zijn vanwege een strategisch overleg van het managementteam.

Ik wil jou vragen om voor mij waar te nemen. Wellicht ten overvloede, maar gezien de aard van het overleg is een pak wel een vereiste.

Als je nog vragen hebt dan kun je me tot drie uur bereiken op mijn mobiel.

Groet,
Herman

Pffff, als ik nou ergens geen zin in heb is het dit wel, alsof ik het zelf niet druk genoeg heb. Moet ik morgen ook nog een pak aan en daar heb ik al zo’n hekel aan. Maar goed, Herman is de baas en ik zal het overleg dan ook wel namens hem bijwonen.

Voor komende zaterdag heb ik een afspraak bij de kapper staan, maar als ik morgen in pak moet, dan is het wel zo netjes dat ik ook mijn haar goed in model heb. Wethouder Boshuijzen kennende kan ze dat wel waarderen. Ik bel maar even naar Knipsalon Soleil en vraag aan de eigenaar, Eduard, of ik vandaag nog terecht kan vanwege mijn afspraak morgen. “Even in het grote afsprakenboek kijken”, zegt Eduard. “Helaas Frans, ik heb voor vandaag helemaal geen ruimte meer, alles zit vol, het spijt me!”

Balen, ik ga altijd graag naar Eduard en hij en zijn kapsters weten precies hoe ik mijn haar graag wil. Ik zal nu moeten kijken of er ergens anders nog plek is vanmiddag.
Op de achtergrond hoor ik plotseling Janine roepen: “Is dat Frans?” “Ja”, zegt Eduard. “Ik neem hem wel even”, hoor ik Janine roepen. Janine is een leuke meid van een jaar of 27, ze werkt al een aantal jaren bij Eduard en via haar zijn wij, ik en mijn vrouw Anita, ook bij Eduard gekomen. Daarvoor werkte ze bij een andere kapperszaak, maar die hebben haar na 8 jaar zwoegen gewoon gepiepeld onder het mom van de crisis en de dochter van de eigenaresse moest toen meer uren hebben. Anita en ik hebben Janine toen geholpen met de juridische en financiële afwikkeling bij haar vorige werkgever. Toen Janine bij Eduard aan de slag kon, zijn Anita en ik ook meegegaan als klant.

“Hoi Frans”, klinkt het vrolijk aan de andere kant van de lijn. “Moet je vandaag nog worden geknipt, hoor ik van Eduard?” Ik leg haar uit dat ik morgen een belangrijk overleg heb en daar in pak moet verschijnen en dat het dan wel netjes is, als ik mijn haar ook weer in model heb.

Janine is het met me eens en speciaal voor mij wil ze vanavond wel even langer doorwerken, aan de andere kant vervalt de afspraak van zaterdag dan en aangezien ik de laatste van de dag was, komende zaterdag is ze dan wat eerder vrij. Ik vraag haar hoe laat ze me dan verwacht en ze geeft aan dat het wel tegen half zeven kan, ze kan dan nog eerst even een hapje eten en heeft daarna alle tijd voor mij. Ik zeg tegen haar dat ik dit heel erg kan waarderen en dat we elkaar straks zien. “Tot straks”, zegt ze vrolijk en hangt dan op.

Ik bel even naar huis, want Anita moet natuurlijk weten dat ik wat later kom. “Ik eet wel even een broodje bij Bakker Bart in ‘t Rond, want het heeft weinig zin dat ik eerst naar huis kom, snel moet eten en dan weer racen terug naar Winschoten”. Anita vind dit ook en zegt dat ze zich wel even redt vandaag, ook met de kinderen. Sabine (haar beste vriendin en ook haar minnares, met mijn goedkeuring) zou langskomen en bij ons eten en volgens mij vind ze het helemaal niet erg dat ik wat later ben vanavond. “Laat je ook gelijk even scheren lieverd, bij een kapper doen ze dat altijd net even wat netter”, zegt Anita nog. Ik ben dan nog even wat later thuis en ik weet dat Anita en Sabine dan waarschijnlijk nog even wat gaan ondernemen in de slaapkamer, als de kids op bed liggen. Van mij mag ze, want sinds dat ze af en toe het bed deelt met Sabine is de seks tussen ons ook veel beter en vaker dan voorheen het geval was.

Tegen 5 uur sluit ik de boel af op kantoor en vertrek ik richting ‘t Rond. Ik zet de auto in de parkeergarage en loop binnen bij Bakker Bart. Ik bestel een Bartje filet americain en een warme panini. Een kop cappuccino erbij en dan kan ik er straks weer tegen aan. Rond kwart voor 6 ben ik klaar en loop ik nog even het centrum in. Ik ben nog te vroeg om al naar de knipsalon te gaan.

Tegen kwart over 6 zijn de meeste winkels inmiddels gesloten en loop ik terug naar de parkeergarage. Ik rijd naar Knipsalon Soleil en ik zie Janine inmiddels op de uitkijk staan achter het raam. Als ik uitstap doet ze de deur open en laat me binnen.
“Hoi schat”, zegt ze (we zeggen altijd schat en lieverd tegen elkaar), “kom binnen, ik doe even de deur op slot en de jaloezieën dicht, anders denken mensen nog dat we open zijn en ik heb geen zin om nog meer klanten te bedienen vanavond”.

Ik neem plaats in de kappersstoel en Janine vraagt hoe ik mijn haar wil hebben. “Lekker kort en het model weet je, net als altijd. Oh ja, ik moest je van Anita vragen of je me ook even lekker glad kon scheren? Kappers kunnen dat altijd beter dan mannen zelf, volgens Anita, hahaha”.
Ik zie een ondeugende fonkeling in haar ogen en ze zegt: “natuurlijk wil ik je even scheren, maar wat had je geschoren willen hebben dan?” Dit had ik niet verwacht en die blik van haar doet mijn onderbuik kriebelen. “Waar jij wilt”, antwoord ik.

Ze gaat aan de slag met mijn haar en een kwartiertje later zit mijn haar weer mooi in model, zo kan ik morgen wel verschijnen. “Loop je even mee naar de scheerstoel?”, vraagt ze dan.
Ze hebben in de kapperszaak een prachtige ouderwetse, volledig gerestaureerde kappersstoel staan zoals ze deze vroeger hadden bij de barbier. Je kunt je voeten op een steun zetten en lekker achterover leunen zodat, vroeger de barbier en nu Janine, je een lekkere scheerbeurt kan geven. Ik neem plaats en Janine haalt een kom warm water, een scheerkwast en zo’n ouderwets scheermes. Ze zeept mijn gezicht in en terwijl ik mijn ogen sluit gaat ze haar gang met het mes en zo langzamerhand voel ik mijn gezicht weer heerlijk glad worden. Ik heb dan morgenvroeg wel een kleine stoppeltjes, maar dat staat mij goed als ik in pak ben. Als ze klaar is legt ze een warme vochtige handdoek op mijn gezicht, zodat mijn huid tot rust kan komen.

Plotseling voel ik haar adem bij mijn gezicht en ze fluistert zwoel in mijn oor: “waar kan ik je nog meer een scheerbeurt geven schatje?” Gekscherend en eigenlijk niets verwachtend zeg ik tegen haar dat ik eigenlijk ook wel weer eens ontdaan wil worden van mijn schaamhaar. Nog steeds achteroverleunend met de handdoek over mijn gezicht voel ik plotseling dat ze mijn riem losmaakt en de knoop en rits van mijn broek open doet. Ze haakt haar vingers achter de boord van mijn broek en mijn boxer en terwijl ik mijn kont wat omhoog doe trekt ze langzaam mijn broek en boxer naar beneden. Ik schop mijn schoenen uit en ze trekt mijn broek en boxer helemaal uit. De spanning in mijn onderbuik mist zijn uitwerking niet en ik voel dat mijn pik zich langzaam opricht.

“Goed zo”, zegt Janine “precies zoals ik het graag zie, dan kan ik er goed bij en alles wegkrijgen. Blijf maar lekker ontspannen liggen en je moet niet schrikken als ik je straks inzeep en scheer”.
Bij het inzepen neemt ze haar tijd ze zorgt ervoor dat ze geen plekje mist, een aantal keren moet ze hiervoor mijn pik wat verleggen, wat ervoor zorgt dat hij keihard wordt en strak omhoog wijst. Handig gaat ze te werk en al snel voel ik dat mijn schaamstreek is ontdaan van al het overbodige haar. Nu is mijn balzak aan de beurt en terwijl ze de huid strak trekt scheert ze voorzichtig alle haartjes weg. Als ze daarmee klaar is neemt ze mijn zak in de hand en speelt ze met mijn ballen. “Zo”, zegt ze, “meneer is van onder en boven weer lekker glad. Kan ik nog meer voor je betekenen?”

“Als je nog even zo doorgaat met het masseren van ballen, dan mag je me straks nog even schoonmaken, want ik kom zo klaar”, zeg ik tegen Janine. Ze laat mijn ballen los en pakt mijn pik stevig beet, ze knijpt een beetje waardoor de opgebouwde spanning weer wat wegebt. Dan voel ik plotseling haar tong over mijn plasgaatje likken en langzaam zuigt ze mijn eikel naar binnen. Langzaam zuigt ze mijn hele pik naar binnen en met haar tong doet ze dingen waarvan ik het bestaan niet wist. Nog steeds lig ik met de handdoek over mijn gezicht te genieten van wat Janine allemaal bij me doet. Telkens als ik op het punt sta te ontladen stopt ze even en laat ze de spanning weer wat wegebben. Daarna zuigt ze weer met volle overtuiging mijn pik naar binnen. Ik voel mijn pik gewoon haar keel inglijden en de gedachte daaraan is voor mij al bijna genoeg om haar keel vol te spuiten.

Ze laat me even weer los en ik kan even op adem komen. “Vind je het lekker schat”, vraagt ze. Ik wil de handdoek van mijn gezicht halen, maar ze zegt: “laat die nog maar even liggen, alles wat je niet ziet maakt het alleen nog maar lekkerder”. “Maar ik wil jou nu ook wel eens verwennen”, verweer ik me nog, maar ze geeft aan dat dit nog wel komt, dat ik nu eerst degene ben die moet genieten. “Ik heb jullie nog nooit kunnen bedanken voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan”, zegt ze. “En nu begin ik met jou te bedanken”.

Ze is wat aan het schuiven met meubilair, lijkt het wel. Dan voel ik weer de lippen om mijn lul en er wordt stevig aan gelikt en gezogen. Plotseling voel ik iets aan weerskanten van mijn hoofd en wordt de handdoek van mijn gezicht getrokken. Ik open mijn ogen en kijkt recht in de openstaande natte kut van Janine. Ondanks dat ik de neiging heb om direct te gaan likken ben ik erg verbaasd, want als Janine met haar natte kut boven mijn hoofd staat, wie zit er dan zo hard aan mijn pik te zuigen? “Nee Fransje”, zegt Janine, “eerst ga jij mij eens even lekker likken en daarna mag jij kijken wie er zo lekker aan jouw pik zit te zuigen”.

Het maakt mij ook allemaal niet uit, ik word heerlijk diep gezogen en mag nu aan een lekker jong kutje likken. Wat wil een potente man van 37 nog meer? Ik stort mij op mijn taak die mij net door Janine is opgedragen en begin met het likken van dit lekkere kutje. Met lange halen lik ik haar van haar sterretje tot aan haar klitje, die zich al heerlijk aan mij laat zien en het geil loopt gewoon over mijn gladgeschoren gezicht. Janine begint te kreunen en doordat ik mijn aandacht nu meer bij haar kutje heb, duurt het ook langer voordat ik mijn orgasme voel komen. Diegene die mij zo heerlijk diep pijpt merkt ook dat ik op het punt sta om mijn zaad te verschieten en duwt plotseling een vinger diep in mijn eigen ster. Een kleine pijnscheut trekt door mijn kringspier en ik kan het niet meer houden en spuit mijn zaad diep in de keel van iemand die ik nog niet eens heb gezien.
Door de samentrekkingen in mijn bekken duw ik mijn tong ook diep in de kut van Janine en daarop komt ook zij klaar en haar sappen stromen langs mijn mondhoeken zo mijn hals in. De kraag van mijn overhemd raakt doorweekt van haar geil.

Als ze weer een beetje is bijgekomen van haar climax gaat Janine omhoog en kan ik eindelijk onder haar doorkijken naar de persoon die mijn zaad heeft geslikt. Ik kijk rechtstreeks in de ogen van… Eduard. Hij glimlacht en ik zie een stroompje zaad uit zijn mondhoek lopen zo zijn baardje in. Ik ben even van mijn stuk en dat heeft direct uitwerking op mijn pik, die verslapt in rap tempo. “Dat had je vast niet gedacht Frans”, zegt Janine, “maar volgens mij vond je het wel erg lekker”. “Je hebt mij ook erg lekker klaar laten komen en dat verdient een beloning en ik stel voor dat we het met ons drietjes nog eens dunnetjes overdoen”.

Ik wist wel dat Eduard homo was en dat zijn relatie kortgeleden na 10 jaar was geëindigd, maar ik had nooit kunnen bedenken dat ik mij liet pijpen door een man. Ik moet wel bekennen dat hij niet onderdoet voor een vrouw en misschien zelfs nog wel beter pijpt.
“Wat stel je voor dan?” vraag ik aan Janine. “Nou”, zegt Janine, “ik ben klaargekomen, jij bent klaargekomen, maar Eduard nog niet. Zullen hem we hem samen eens lekker gaan belonen?”
Mijn gedachten gingen in razend tempo nu. Ik had nog nooit iets met een man gedaan, ja in mijn pubertijd had ik wel eens een vriendje afgetrokken en hij mij, maar verder dan dat… Ja oké, ik ben tijdens een trio met Sabine en Anita door Sabine met een forse voorbindlul anaal ontmaagd en ik moet toegeven dat mij dat niet slecht is bevallen. Maar echt met een man? Nee dat had ik nog nooit gedaan. Maar voor alles is een eerste keer en je moet alles een keer geprobeerd hebben toch?

“Goed”, zeg ik tegen Janine en samen knielen we voor Eduard neer. We doen zijn broek los en trekken deze samen met zijn slip naar benenen. Zijn vrijgekomen lul springt ons tegemoet en ik ben onder de indruk van de lengte, ik schat hem toch op minstens 22cm, hij is niet heel dik, maar de eikel heeft een indrukwekkende glans en is al nat van het voorvocht. Janine neemt het initiatief en begint de eikel van Eduard te likken. Nieuwsgierig naar de smaak van een pik lik ik langs de stam van Eduard’s pik, van de eikel naar de zak en daar aangekomen zuig ik zijn ballen 1 voor 1 in mijn mond. Eduard kreunt en dat moedigt mij aan om verder te gaan. Janine heeft plaatsgemaakt en laat mij de lul van Eduard naar binnen zuigen, met mijn handen op zijn billen begin ik hem te pijpen alsof ik nog nooit anders heb gedaan. Ik voel intussen de handen van Janine weer om mijn eigen pik sluiten en niet veel later voel ik ook weer haar zachte lippen om mijn pik schuiven. Ik pijp Eduard en Janine pijpt mij, hier had ik mij nooit een voorstelling van kunnen maken. Eduard pakt mij hoofd beet met zijn handen en begint mijn mond te neuken, hij gaat steeds een beetje dieper en ik voel zijn eikel mijn huig raken, wat bij mij een kokhalsreflex veroorzaakt. “Goed zo”, gromt Eduard en hij duwt zijn pik door mijn keel in. Ik voel nu zijn ballen tegen mijn kin en mijn neus wordt gekriebeld door zijn getrimde schaamstreek. “Door je neus ademen Frans en dan komt het allemaal goed”. Ik volg zijn advies op en hij neukt mij met snelle korte stoten in mijn keel.

Door de opwinding heb ik helemaal niet in de gaten dat Janine mij niet meer aan het pijpen is. Ze zit op de kapperstoel naar ons te kijken en speelt ondertussen met haar eigen kutje. Eduard pompt stevig door en ik denk dat het niet lang meer duurt voor hij klaarkomt en dan zal ik voor het eerst in mijn leven het zaad van een andere man proeven.
Echter zover komt het (nog) niet, Janine roept Eduard tot een halt: “stop Eddy, ik heb een veel beter idee”, zegt ze met een twinkeling in haar ogen. Eduard stopt met het neuken van mijn mond en laat zijn lange lul langzaam uit mijn keel glijden. “We gaan naar boven, naar jouw slaapkamer en daar gaan we verder met ons drietjes, oké?” Zowel Eduard als ik knikken instemmend en we gaan met ons drieën naar boven, naar de privévertrekken van Eduard. Eduard gaat ons voor naar zijn slaapkamer en daar aangekomen, ontdoen we ons van alle kledingstukken die we nog aanhebben en gaat Janine op het bed liggen. “Kom Frans, neuk met die lekkere dikke pik van jou”. Ik hoef daar niet over na te denken en ik kruip tussen haar benen en breng mijn pik bij haar naar binnen. Ze is nog steeds goed nat en ik neuk haar met rustige stoten. Ondertussen heeft Eduard een flesje gepakt en laat een beetje van de inhoud daarvan tussen mijn bilnaad lopen. De olieachtige vloeistof loopt door mijn hele bilnaad , over mijn sterretje en zo naar mijn zak.

Ik voel dan de duim van Eduard de vloeistof uitwrijven over mijn sterretje. Ik weet wat hij wil en ik ontspan mijn kringspier en laat hem zijn duim naar binnen drukken. Rustig, op het ritme dat ik Janine neuk, vingert hij mij aars met eerst zijn duim en even later mijn zijn wijsvinger en zijn middelvinger. Hij trekt zijn vingers uit mijn kontje en ik weer wat er nu gaat komen, Ik voel zijn eikel tegen met gladde ontspannen sterretje en voorzichtig duwt hij zijn eikel naar binnen. Hij laat me even even aan het gevoel wennen en begint mij dan te neuken, steeds dieper, steeds harder. Als snel heeft hij hetzelfde ritme te pakken als waarmee ik Janine neuk en ik hoor aan Janine haar kreunen en hijgen en ik voel het aan het samenknijpen van haar kutspieren dat het niet meer lang duurt voordat ze klaarkomt. Omdat ik al ben gekomen, kan ik wat langer doorgaan en met een diepe kreun komt Janine klaar. Dit, in combinatie met de stimulering van mijn prostaat door de pik van Eduard, zorgt ervoor dat ik ook explosief klaarkom en mijn zaad met kracht in de kut van Janine spuit. Tijdens het klaarkomen span ik mijn kringspier aan en dit is voor Eduard ook genoeg om zijn zaad diep in mijn darmkanaal te spuiten. Zijn pik blijft maar pulseren en voor mijn gevoel komen er wel 9 of 10 stralen zaad in mijn darmen terecht. Eduard valt over mijn rug heen en ik probeer om Janine niet te pletten onder het gewicht van 2 mannen.

De pik van Eduard verslapt al snel en glijdt mijn anus uit, samen met een hoeveelheid zaad, ik laat mijn pik uit de kut van Janine glijden en ook daarmee komt een hoeveelheid zaad naar buiten. Gezamenlijk liggen we op het bed van Eduard even bij te komen van alles wat er vanavond is gebeurd. Eduard doorbreekt de stilte en stelt voor om even te gaan douchen om alles van ons af te spoelen.

Onder de douche spoelen we het zaad van en uit ons lichaam en omdat we met ons drietjes in de, toch wel krappe, ruimte staan duurt het niet lang of door het geschuur en gewrijf van onze lichamen tegen elkaar, staan Eduard en ik alweer stijf. Janine gaat op haar knieën zitten en neemt afwisselend onze lullen in haar mond, terwijl ze met haar handen onze ballen kneedt.
“Hmmm”, gromt Eduard, “Frans, ik wil dat je mij neukt”. Janine laat onze lullen los en Eduard, lenig als hij is, buigt diep voorover en biedt mij zijn sterretje aan. Janine pakt de fles met douchegel en laat wat door de bilnaad van Eduard lopen, ze neemt wat in haar hand en maakt mijn harde pik hiermee glad. Janine leidt mijn pik naar de anus van Eduard en ik druk mijn eikel tegen de ster van Eduard. Het is me duidelijk dat Eduard al heel wat meer ervaring heeft want hij ontspant zijn sluitspier en mijn lul glijdt zo tot aan de zak in zijn darm. “Oooooooh”, kreunt Eduard, “heerlijk, zo’n dikke heb ik al in tijden niet meer gevoeld! Neuk me, hengst dat je bent, neuk me hard en diep!” Ik laat me dit geen twee keer zeggen en met felle harde stoten neuk ik Eduard hard in zijn kontje. Janine laat zich weer zakken en onder Eduard pakt ze zijn pik weer beet en begint hem te zuigen. Het overkomt me niet vaak dat ik drie keer achter elkaar zo hard ben en het duurt dan ook een behoorlijke poos voordat ik klaarkom. De hele badkamer is inmiddels zo gevuld met damp dat alles druipt. Eduard blijft zijn kringspier aanspannen en dan is het voor mij gedaan, ik kom voor de derde keer vanavond explosief klaar en alle zaad wat ik nog in me heb spuit ik in zijn darmkanaal. Voor Eduard wordt dit ook teveel en hij spuit zijn zaad in de keel van Janine.

We spoelen ons nog een keer weer af en daarna drogen we ons af. Ik neem afscheid van Eduard en ook Janine gaat naar huis. Voor de zaak spreek ik Janine nog even en stel haar voor dat ze binnenkort weer eens bij Anita en mij langskomt voor een kop koffie. “Heb je dan ook iets lekkers voor bij de koffie?”, vraagt ze me ondeugend. “Voor jou altijd lieverd, voor jou altijd”. We geven elkaar nog een kus en vertrekken dan ieder naar ons eigen huis. Vanachter het gordijn op de bovenverdieping zwaait Eduard ons nog even na.

Thuisgekomen, tref ik Anita aan in bed. “Sabine al weer naar huis?”, vraag ik haar. “Ja”, zegt ze, “we hebben het even lekker gezellig gehad met elkaar”. “Volgens mij wel meer dan gezellig”, antwoord ik lachend. “Het is je gegund lieve schat, ik ben blij voor je”.
Terwijl ik me uitkleed vraagt ze: “ben je de hele tijd bij de kapper geweest? Je was zo lang weg.
“Ja”, zeg ik tegen Anita, “jij wilde toch graag dat ik een scheerbeurt nam?” Ik toon haar mijn kale schaamstreek en vertel haar het hele verhaal. Het is toch heerlijk dat we zo open en eerlijk tegen elkaar kunnen zijn. We liggen in elkaars armen en knuffelen nog even voordat we gaan slapen. “Oh ja”, zeg ik nog tegen Anita, “Janine komt binnenkort nog even kopje koffie bij ons doen en ik heb haar iets lekkers beloofd voor bij de koffie”. “Hmmmmm” kreunt Anita, “ik kan mij veel lekkers bij de koffie voorstellen, laat Janine maar niet te lang wachten…”.

Frans

Gerelateerde verhalen

x-art_jillian_michael_vegas_jillian_begs_for_a_ride-7-sml
Tussenvrouw
x-art_gina_edward_fucking_unicorns-6-sml
Gat In Een
x-art_gina_edward_fucking_unicorns-14-sml
Een Mooie Zondag

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “De kapper

 1. 7 augustus 2017 at 19:00

  Frans, leg eens uit hoe een man, die voor een andere man geknield zit en deze pijpt, zelf gepijpt kan worden door een vrouw? Dat lijkt me nogal een ingewikkeld standje.
  En om boven op een oude barbierstoel te klimmen om gelikt te worden door degene die daarin heeft plaatsgenomen, is eveneens een beginnerscursus acrobatiek nodig.

  Jezus, wat een ellende. Is dit de nieuwe kwaliteitsnorm van Eropodium? Kwantiteit boven kwaliteit?
  Een verhaal zonder sfeer, zonder emotie, zonder enige originaliteit, zonder verdieping van karakters en bijzonder matig geschreven? Veel seks, maar verder dan een droge opsomming van gebeurtenissen komt het niet. Pure porno, maar waar is de erotiek?

 2. 7 augustus 2017 at 21:11

  Leuk om te lezen. Spontaan en spannend. Ben hetro, en toch lijkt mij dit leuk om dit een keer spontaan mee te maken.

  Gr. Joop

Geef een reactie