Post navigation

  8 comments for “Goed idee zo’n Bucketlist!

 1. Profielfoto van Joop
  28 augustus 2017 at 16:56

  Jammer. Kan mij niet inleven in het verhaal. Gr. Joop

 2. Profielfoto van Julia Dream
  29 augustus 2017 at 17:56

  Sorry, meer dan een beetje rampetampseks wil nog niet zeggen dat je verhaal opwindend of erotisch is. Ik haakte 4x af, nee 5x. Een beetje meer verhaal maakt alles toch wat smaakvoller en aantrekkelijker.

 3. Profielfoto van hiperion
  30 augustus 2017 at 08:38

  Beste Bart01,
  Het is altijd fijn als iemand energie steekt in het schrijven van een verhaal. Er kruipt veel tijd en energie in, en daarom verdien je een pluim.
  Ik wil je graag enkele tips geven om je verhaal beter te maken. Het uitgangspunt mag dan nog zo goed zijn, als de vorm (in dit geval, de taal) storend werkt dan heeft een lezer het moeilijk om zich in te leven.
  Het belangrijkste is: schrijf, laat enkele dagen weken liggen, en pas aan. En opnieuw, en opnieuw. Een goed verhaal heeft tijd nodig.
  Lees de tips die op deze site staan, en neem ze ter harte.
  Je zin: Ik moest wel gelijk denken oei een echo maken bij haar? wordt een stuk leesbaarder met leestekens: Ik moest gelijk denken: “Oei, een echo maken bij haar?” Zo zijn er best veel voorbeelden te vinden, volgens mij door het te snel te willen posten.
  Probeer variantie in het verhaal te brengen. Het is nu een opsomming van acties, standjes. Het voelt bijna aan als een boodschappenlijste (of een bucketlist? :-) Even een pauze inlassen doet wonderen.
  Hopelijk ga je nog verhalen schrijven. Probeer daarom niet al je fantasieën in 1 verhaal te proppen. Het verhaal is te lang om te blijven boeien.
  Enig realisme is ook een aanrader. Een trio met 2 vrouwen waar je tot dan nog nooit iets mee had, die dan ook nog eens samenspannen om je te verleiden, die gaan trouwen, vrouwen die om de haverklap klaarkomen, al dan niet gillend, bij een eerste keer met iemand ze dan ook nog anaal nemen, meer zelfs: ontmaagden,… Het dient het verhaal niet, en het geheel verliest zijn spankracht.
  Maar blijf vooral proberen en schrijven! Een site zoals deze kan alleen bestaan door mensen die het proberen, de bal eens misslaan en opnieuw proberen!

 4. Profielfoto van Fanny
  31 augustus 2017 at 18:56

  Bijzonder. Ik had hier ook een reactie geschreven maar die is niet geplaatst. Deze optie is toch bedoeld om je mening te geven over een verhaal? Is kritiek niet langer welkom?

 5. Profielfoto van Fanny
  1 september 2017 at 08:11

  Opbouwende kritiek… Dat betekent dat ik het deels met Hiperion oneens ben. Bij gedachten horen geen aanhalingstekens. Ik ben bang dat geduld niet het enige is wat de schrijver moet hebben. Dit verhaal heeft meer nodig dan geloofwaardigheid. Het mist een prettig leesbare schrijfstijl, diepgang, opbouw, spanning, emotie, sfeer en vaart. Er staat teveel irrelevante info in, dat het leestempo vertraagt, en veel kromme, moeilijk leesbare zinnen, alsmede taalfouten.

 6. Profielfoto van petra-2
  4 september 2017 at 16:44

  Hoi Bart,

  Dat is een heel verhaal voor een eerste poging. Ik heb de moeite genomen om mij erdoorheen te proberen te worstelen. Jammer dat de redactie niet de moeite heeft genomen om alle Leestekens en zachte, dan wel harde returns op de juiste plaats aan te brengen. Hierdoor las het zo lastig dat je de draad kwijtraakt en dat is zonde van de moeite. Ik zou zeggen, ga nog eens lekker aan de slag en neem alle tips en truuks ter harte. Opnieuw inleveren zal geen probleem zijn en dan lees ik het vast met nog meer plezier.

Geef een reactie