Madame Delilah, PaulX, Jan Blok en Micky heten je van harte welkom op hun site met alleen de béste erotische verhalen. Wil jij ook anderen laten genieten van jouw verhaal? Stuur het dan toe en als het aan onze kwaliteitscriteria voldoet, wordt het zo spoedig mogelijk geplaatst. Voor alle vragen: stuur een email naar de Redactie. Veel plezier!
Laatste Shout - Gepost door: flux - Dinsdag, 15 April 2014 20:39
Moderne cultuur. Gelezen in NRC vandaag: de aftersex selfie op Instagram inspireerde veel gebruikers tot het maken van postcoïtale kiekjes.
Verhalen Area

EroVerhalen->1 op 1->Ach, es schmeckt doch gar zu gut [ Auteurs ] [ Zoek ]

1 op 1
Titel Ach, es schmeckt doch gar zu gut
Omschrijving In het repetitielokaal laat ik me met veel plezier nemen door mijn zangleraar. De zangleraar, waarvan ik dacht dat hij zo saai was dat hij alleen met Bach tot een hoogtepunt zou kunnen komen, laat me op een bijzondere manier zingen.
datum Vrijdag, 10 September 2004 11:00
Auteur Bellefleur
Klik voor meer verhalen van deze auteur Hier
Aantal sterren:

"Toen de papieren naar beneden dwarrelden wist ik al dat ik je binnen een kwartier zou naaien”, lacht hij hijgerig. Met zijn neus gaat hij even langs de rand van mijn oor. Het kietelt en zijn adem voelt als een storm in mijn gehoorgang. Bronstig vervolgt hij, “en ik ben nog niet klaar met je lief Bellefleurtje. Nu zal ik je eindelijk echt kunnen laten zingen.”

Op mijn buik ligt zijn lid, het vult zich alweer met kokend bloed. Ik kan het niet laten om mijn hand er even op te leggen. Hij kreunt en hij lacht vergenoegd bij de gedachte aan meer. Hij staat op, zijn broek hangt nog op zijn enkels, maar niet voor lang. Zijn kleren stroopt hij van zijn lichaam. Allebei dus naakt in die galmende repetitieruimte. Ik had niet gedacht dat ik mezelf hier zo zou geven op seksueel gebied. Op muzikaal gebied ja, maar dat ik me hier ooit zou laten neuken… nee.

Nog geen half uur geleden had ik hier op mijn hurken gezeten om de blaadjes op te rapen. Onhandig was mijn muziekmap aan het einde van de zangles naar de vloer gestort en de losse bladmuziek had zich als een waaier over de tegelvloer van de repetitieruimte verspreid. Terwijl de laatste aria die we hadden gerepeteerd nog door mijn hoofd cirkelde was ik zuchtend gaan opruimen.

Als eerste had hij de stilte verbroken. “Moet je niet naar huis, Bellefleurtje?”

‘BellefleurTJE?’, schoot het even door mijn hoofd. “Nee”, antwoordde ik, “ik heb nog wel even de tijd”, en mijn hoofd een beetje schuin gehouden. Hij schraapte even zijn keel. Het was voor mij duidelijk dat in zijn vraag iets meer verscholen zat dan alleen een verzoek om informatie. Ik was opgestaan en naar hem toegelopen. Rond zijn mond was een glimlach verschenen en hij had tevreden geknikt.

“Wil je mijn tietjes zien?”, had ik plotseling, uit het niets, gevraagd met mijn liefste stem, mezelf daarmee een schok toebrengend. Waren die woorden uit dat lijf van mij gekomen? Tietjes! Dat was het woord dat ik had gebruikt. Het had kinderlijk geklonken, tegelijkertijd vulgair en opwindend.

De adrenaline had het al gewonnen van mijn schaamte en zonder zijn reactie af te wachten was ik voor hem gaan staan en had toen de knoopjes van mijn bloesje opengemaakt. Ieder knoopje werd om de beurt uit een knoopsgaatje bevrijd, ondertussen hem vanonder mijn wimpers aankijkend. Ondeugend had ik mijn lippen gelikt terwijl ik het bloesje van mijn armen had laten glijden en mijn bh losgemaakt. Met ontbloot bovenlijf was ik voor hem gaan staan, mijn borsten in mijn handen wegend, ze zacht masserend. Mijn duimen hadden af en toe mijn tepels gestreeld totdat ze hard waren geworden. Hij had ademloos toegekeken voordat hij zich erop stortte.

Al snel was hij naar de rand van mijn broekje afgezakt. Vragend had hij naar me opgekeken met zijn vingers op de sluiting. “Ja, doe maar”, had ik geknikt en broek en slipje scheidden zich zonder problemen van mijn billen. Zijn hand was tussen mijn benen verdwenen en vingers hadden zich in me geboord, zijn duim op mijn klit.

“Ik wil je”, had ik gefluisterd. “Oh, ik wil je in me”, iets harder. Ik had me laten zakken en was met mijn rug op de koude tegelvloer gaan liggen. Welwillend had ik met mijn handen in mijn knieholten mijn benen voor hem gespreid. “Ik wil je in me voelen”, hijgde ik van verlangen.

Zijn broek was sneller naar zijn enkels verdwenen dan verwacht. Met zijn hand had hij zijn stijve tot voor mijn geopende spleet geleid en zijn eikel er iets ingeschoven. Zijn handen hadden mijn borsten gezocht en geconcentreerd had hij zichzelf verder naar binnen geduwd. Mijn armen hadden zich langs mijn gezicht naar boven gestrekt en ik had hem bereidwillig toe gelaten.

“Oh, Bellefleurtje, ik heb zo naar je verlangd”, was zijn eerste kerm geweest bij de eerste stoot. Ik had mijn ruggengraat over de harde vloer voelen schuiven bij de tweede. Bij iedere volgende, steeds hardere stoot, was er een kort kreetje uit mijn keel ontsnapt. Mijn rug deed pijn, maar het deerde me niet, het andere gevoel dat bezit van mijn lijf had genomen overstemde de pijn van de schurende vloer.

“Je bent de geilste”, had hij, pompend, bovenop me gegromd, “ik wil je vullen, ik wil je helemaal volspuiten.”

“Toe maar, toe maar”, had ik gehijgd tussen zijn schokkende stoten door en zijn handen hadden mijn knieholten gegrepen. Hij had mijn benen verder naar de zijkanten van mijn lichaam geduwd om maar dieper in me te kunnen stoten. Kreten waren mijn keel ontglipt en ik had me heet en wellustig gevoeld toen hij grommend in me klaarkwam.

Echo’s weerkaatsen nog tegen de hoge wanden van de repetitieruimte en sterven langzaam weg als ik weer bij zinnen probeer te komen. Ik kijk naar hem als hij zijn kleren uittrekt en denk aan wat misschien komen gaat. Ik voel mijn rug en even denk ik aan de blauwe plekken die zich daar onherroepelijk zullen vormen.

Ik kom overeind en op mijn knieën neem ik plaats tussen zijn voeten voor zijn oprijzende gestalte. Zwijgend kijk ik wulps naar hem op en bijt op mijn onderlip, alsof ik een beetje verlegen ben. Met zijn hand duwt hij zijn nog vochtige lul naar mijn lippen. Mijn tong likt aarzelend even het puntje en ik kijk weer omhoog.

“Alsof je zo onschuldig bent”, zegt hij op licht ironische toon. “Ik wil dat keeltje waaruit die zoete klanken altijd komen wel eens voelen.”

Ik laat mijn mond gedienstig over zijn opgerichte pik zakken en span mijn lippen een beetje. Ik ga tot halverwege. Met mijn tong langs de schacht ga ik weer omhoog en mijn tong laat ik cirkelen over zijn eikel. Langs het randje lik ik hem en zuig. Mijn handen gaan naar zijn billen en ik grijp hem stevig vast, mijn nagels dringen zich bijna in het vlees. Ik zet me schrap en zuig hem zo diep mogelijk naar binnen. Ik voel het puntje kort tegen mijn keel duwen. Mijn lippen spannen zich en ik ga terug omhoog. En weer, eerst langzaam, naar beneden tot diep in mijn keel. Zijn handen op mijn hoofd beginnen me te dirigeren, steeds sneller op en neer. Zijn heupen bewegen mee en hij neukt me in mijn mond. Zijn ritme versnelt en hij stoot steeds dieper in mijn keel, ik voel zijn eikel er steeds even tegenaan stoten. Ik probeer mijn keel zo ver mogelijk open te zetten om maar niet te kokhalzen. Hij pompt zijn pik steeds harder naar binnen. De grip van zijn handen op mijn hoofd wordt sterker. “Wat een keeltje”, hoor ik hem grommen. Mijn lippen zuigen, ze zuigen maar en zuigen maar met smakkende geluiden. Onherroepelijk wordt hij stijver en stijver en ik voel dat zijn zaad op weg is. Ik kreun als het sperma krachtig tegen mijn keel schiet en ik slik. Ik proef zijn ziltigheid en zuig het op. Hij spuit zich kreunend leeg in mijn keel en ik slik en slik.

Hijgend trekt hij me naar boven en ik leun in zijn armen tegen hem aan. Zijn handen woelen door mijn haar. Hij kreunt in mijn oor, “hmm, Bellefleurtje toch, Bellefleurtje, Bellefleurtje toch”. Met zijn hand onder mijn kin richt hij mijn gezicht op en kust me voor het eerst. Na zijn kus wil ik mijn mond openen om wat te zeggen, maar een vinger op mijn lippen maant me tot stilzwijgen.

“Je hebt me keer op keer gek gemaakt met je op en neer deinende tietjes en wiegelende kontje. Je wulps getuite lippen hebben mijn pik doen steigeren. Iedere repetitie wilde ik je neuken, je klaar laten komen en je horen krijsen van genot. Ik fantaseerde bij je vibrerende stem over je kutje, dat het zich voor me zou opensperren en dat je verlangend om mijn verlossende pik zou schreeuwen. Laat mij weten, zonder woorden, wat je nu van me wilt, want ik weet dat je meer wilt. Zonder woorden doe je dat het beste, geil Bellefleurtje, zonder woorden. Laat alleen je lichaam spreken, geil me op zoals geen ander kan en geef je helemaal. Dan pas zul je echt kunnen zingen.”

Een kus op zijn lippen, daar begin ik mee. Bijt zachtjes op zijn lip en duw mijn tong bij hem naar binnen. Ik proef zijn tanden en dan een heerlijke tongzoen, nat en zoekend. Gulzig spelen we een heet spel van tastende tongen.

Ik draai me om. Mijn armen naar boven langs zijn hoofd, mijn kontje tegen zijn pik wrijvend, zijn handen op mijn borsten. Ik rijd tegen hem op met mijn billen. Ik voel hem snel zwellen, ongelooflijk. Ik buig me voorover met mijn billen draaiend tegen zijn steeds verder groeiende penis. Mijn borsten wijzen naar de vloer, de zwaartekracht tartend. Zijn handen gaan naar mijn heupen. Op mijn tenen wip ik steeds even naar boven en beneden, zodat ik hem langs mijn natte kut voel gaan. We dansen even zo heen en weer in een vast ritme.

“Wat doe je dat goed, Bellefleurtje. Je bent echt de heetste en de geilste”, komt het kreunend over zijn lippen. Hij maakt voorzichtige neukbewegingen tussen mijn billen met zijn opgerichte paal en begint met zijn vingers mijn klit te zoeken. Hij draait rondjes met het topje van zijn vinger om mijn vochtige knopje. Ik buig mijn hoofd nog verder naar beneden om zijn vingers de ruimte te geven. Het begint aan te voelen als een gloeiend steenkooltje. “Ja, kom maar liefje. Laat je maar komen”, hoor ik hem in de verte zeggen terwijl ik zijn vingers in en uit me voel komen. De warmte verspreidt zich en ik moet even happen naar lucht. “Kom maar, kom maar klaar liefste van allemaal”, gaat hij verder. “Kom toch, kom”, gebiedend. “Kom, zeg ik je”, dwingender. Ik hoor mijn kreten echoën. “KOM KLAAR, BELLEFLEUR”, beveelt hij me en ik kan het niet meer tegenhouden.

Op handen en knieën laat ik me op de vloer zakken met mijn kontje in de lucht naar hem opgericht. Ik wil meer, ik wil hem weer voelen, en vragend kijk ik naar hem achterom. “Is dat wat je wilt. Dat ik je berijd als een hondje?”, vraagt hij al knielend. Ik wip mijn billen verder omhoog. “Zal ik je bevruchten als een teefje?”, en begint met zijn eikel over mijn gleufje te wrijven, iedere keer even wachtend bij mijn openingetje. Hij stelt het binnendringen uit om me dorstiger te maken. Mijn verlangende zuchten komen diep uit me naar boven. “Ik zal het doen, Bellefleurtje”, prevelt hij. “Ik weet wat je wilt, wacht maar.”

Ruw en hard schuift hij naar binnen, zonder te wachten deze keer. Hij voelt nog dikker. Kreunend hol ik mijn rug en gooi mijn hoofd in mijn nek. Ik open mijn mond en krul mijn lippen en laat een grommend geluid uit mijn keel rollen. Heel gelijkmatig begint hij rammend in en uit me te bewegen. Hij berijdt me beheerst en krachtig en ik geniet van mijn kut die hij steeds vult. Mijn borsten deinen mee op het ritme.

Ik ben niet vergeten waar ik ben. Het repetitielokaal, waar ik me met veel plezier steeds sneller laat nemen door mijn zangleraar. MIJN zangleraar. De zangleraar, waarvan ik dacht dat hij zo saai was dat hij alleen met Bach tot een hoogtepunt zou kunnen komen. Stoot na stoot geniet ik steeds meer van zijn ongekend stimulerende lul. Langs mijn stembanden ontsnappen geluiden waarvan ik niet wist dat ik ze kon produceren. Ze echoën door in mijn hoofd en om me heen. Het komende orgasme overweldigt me als nooit tevoren. Met zijn handen op mijn heupen, me steeds maar over zich heen trekkend, brult hij uiteindelijk, “wil je dat ik kom, Bellefleurtje?. Schreeuw het maar. Wil je dat ik klaar kom”, galmt het door de ruimte.

Ik probeer de woorden te maken met mijn lippen, de klanken te laten ontsnappen. Eerst komt er een hoog en vibrerend geluid en ik vrees dat mijn ledematen het zullen begeven. “Wil je dat ik klaar kom”, hoor ik nogmaals. Onophoudelijk beukt hij op me in, zijn ballen steeds tegen me aankletterend. Het kletst en sopt. Mijn borsten en billen trillen bij iedere ram van hem. Bevende hoge en ongecontroleerde kermen komen uit mijn open mond met daarachter mijn smeekbede aan hem om te komen. “Zing, Ziiing dan, Bellefleurtje”, gebiedt hij op hoge toon.

De aria komt huilend uit me, “Ach, es schmeckt doch gar zu gut”. “DU schmeckt doch gar zu gut”, snik ik weer. “Gar zu guuut”, heel hoog. En met een lange nog hogere uithaal en een octaaf hoger dan normaal, “Gar zu guuuuuut”. Zijn spuitende sperma komt als een verlossing en mijn zangleraar verzucht, “goed zo, goed zo” als ik onbeheerst zingend klaarkom.

Week zak ik op de harde vloer. Mijn knieën voelen beurs en de koude vloer veroorzaakt kippenvel op mijn nog hete huid. Een kusje op mijn schouder, een streling van een hand. De aria, de eerste regel uit een cantate van Bach, die ik had uitgekraamd sterft geleidelijk weg. Voldaan vlijt hij zijn lichaam bovenop me met zijn gezicht in mijn nek. In mijn oor prevelt hij met licht haperende stem, “je bent mijn beste sopraan, een keeltje zo zoet als honing en een gewillig zacht kutje.”

© Bellefleur

 

Eropodium © All rights reserved
Gelezen: 13414
Stemmen CRO: Aantal Stemmen 5 - Gemiddeld: 1.20
Stemmen Leden: Aantal Stemmen 0 - Gemiddeld:
Sterren:
Commentaar


Er zijn 1868 Verhalen in de Database
273 daarvan hebben drie sterren
718 verhalen hebben twee sterren
699 verhalen hebben één ster

Totaal aantal gebruikers in de verhalen module: 11 (0 Geregistreerde gebruikers 11 Gasten en 0 Anonieme gebruikers)
Zichtbare leden zijn: 0


MKParticoli ©2004-2006 All rights reserved
 

Bezoekers totaal: 
Bezoekers deze maand: 
Bezoekers vandaag: 


MKPortal M1.1 Rc1 ©2003-2005 All rights reserved
Pagina gegenereerd in 0.12788 seconden met 22 zoekopdrachten