Madame Delilah, PaulX, Jan Blok en Micky heten je van harte welkom op hun site met alleen de béste erotische verhalen. Wil jij ook anderen laten genieten van jouw verhaal? Stuur het dan toe en als het aan onze kwaliteitscriteria voldoet, wordt het zo spoedig mogelijk geplaatst. Voor alle vragen: stuur een email naar de Redactie. Veel plezier!
Laatste Shout - Gepost door: flux - Dinsdag, 15 April 2014 20:39
Moderne cultuur. Gelezen in NRC vandaag: de aftersex selfie op Instagram inspireerde veel gebruikers tot het maken van postcoïtale kiekjes.
Verhalen Area

EroVerhalen->1 op 1->De lapdance [ Auteurs ] [ Zoek ]

1 op 1
Titel De lapdance
Omschrijving Ik weet het, ze wordt ervoor betaald. Maar ze is fantastisch...
datum Woensdag, 07 November 2012 20:03
Auteur robyne
Klik voor meer verhalen van deze auteur Hier
Aantal sterren:

 

‘Richard, neem jij ze maar, ik ga trouwen geloof ik!’

Rick, mijn zwager, tilt de slanke sexy dame lachend van zijn schoot en plant ze op die van mij. Dan staat hij op, trekt zijn broek recht, pakt zijn shirt van tafel en staat op om te gaan dansen. Ik glimlach om de tekst op zijn shirt:

‘Ik sneu omdat ik ga trouwen? Kijk jezelf, als je onder de douche aan je pik staat te sjouwen’.

Amber, zo heet de jongedame op mijn schoot, had hem in haar enthousiasme geprobeerd uit te kleden, maar de act wil niet lukken. Rick voorziet een huwelijkscrisis zonder dat het ja-woord al heeft geklonken en kiest eieren voor zijn geld.

Ik grinnik maar probeer hem niet over te halen om haar de lapdance bij hem af te laten maken. Kom maar op met dat lekkere lijf. Dat Rick zijn leven vanaf overmorgen gaat delen met mijn zus en voorlopig alleen aan haar kan denken, wil nog niet zeggen dat ik –na elf jaar huwelijk- ook mijn oogkleppen nog op heb. Sterker nog, ik heb wel zin in een ander warm vrouwenlichaam tegen me aan.

Het feestje begon eerder op de avond met een geijkte kartwedstrijd en barbecue, inmiddels zitten we alweer enige tijd op redelijk afgezonderde VIP-plaatsen in deze club, die bekend staat om zijn prachtige vrouwen, mooie striptease-acts en persoonlijke aandacht in de vorm van ubersexy lapdances.

‘What happens in Vegas…’ Geldt dat ook voor Amsterdam? Terwijl ik de kleine maar zachte borsten in de kanten body tegen me aanvoel, kijk ik naar mijn feestvierende zwager met zijn vrienden en realiseer me dat we deze stripteaser voor Rick hadden besteld. Ik geloof niet dat iemand door heeft dat de dame amper vijf minuten bij hem op schoot heeft gezeten. Tijdens die minuten heb ik haar en profil bekeken, ze is prachtig met haar lange blonde haar en heeft zichtbaar plezier in haar werk. De ondeugende knipoog die ze gaf toen ze me schuin aankeek en haar in kant gehulde borsten in het gezicht van Rick duwde, was echt voor mij bedoeld. Ze is dan ook niet in verlegenheid gebracht nu ze met gespreide benen op mijn schoot zit.

Door de opzwepende muziek en de spotlights boven de bar, die gericht staan op twee zilverkleurige palen, heeft iedereen zich omgedraaid. Schreeuwend en dansend wacht men op wat komen gaat.

Ik verplaats mijn handen van Ambers middel tot net onder het korte rokje. Ik voel haar string en streel de binnenkant van haar bovenbenen, maar zonder iets te zeggen pakt ze mijn handen en legt ze naast me op de leren bank. Het is duidelijk, kijken doen we met de ogen en voelen zonder handen. Het heeft wel wat dat ze niets zegt, alhoewel ik haar waarschijnlijk toch niet zou horen, de herrie in de club is oorverdovend. Even kijk ik om haar heen naar de twee dames op de bar, ze hebben zich als pitspoes aangekleed en zien eruit om op te vreten. Maar Amber pakt mijn kin en draait mijn gezicht naar haar toe, ik krijg een speels kusje op mijn mond. De zachte lippen laten mij niet onberoerd, ik voel een aangename prikkeling in mijn kruis. Of is het de aanblik van haar borsten? Zo dichtbij zie ik haar stijve tepels door de kanten stof prikken, ik geef mijn ogen goed de kost. Eén drukknoopje trekt ze los, ondertussen voel ik haar stevig op mijn kruis zitten. Zachtjes beweegt ze haar kont en ondanks de kledinglagen tussen ons voel ik mijn stijve pik tegen haar warme kruis duwen. Door het losgemaakte knoopje is haar decolleté veel dieper en de rand van het kant schuurt over haar tepel. Ik zou het liefst alles weg willen trekken, haar borsten willen strelen en aan haar tepels sabbelen, maar laat me teasen. Het is weer eens wat anders, gewoon niets doen. Amber komt iets overeind, trekt het korte rokje met een wulpse beweging weg en dan maakt ze de gulp van mijn broek open.

Zit dat bij de prijs inbegrepen? Ik laat het haar niet merken, maar kijk om me heen of de anderen het ook in de gaten hebben. Omdat dit niet mijn vrijgezellenfeest is, is de aandacht vooral gevestigd op mijn dansende zwager bij de bar met de strippende dames en lijkt iedereen te vergeten dat de door iedereen betaalde lapdance op mijn schoot wordt afgemaakt.

Terwijl mijn broek wordt geopend en mijn pik door de boxer priemt, kijk ik nog eens rond, maar echt niemand van zijn vrienden let op mij en dit goddelijke vrouwtje. Weer trekt Amber mijn gezicht naar zich toe, ik krijg haar volle lippen tegen mijn mond en ze geeft mij een fantastische tongzoen.

Zo diep als haar tong gaat, zo hard wordt mijn pik. Ik verschuif op mijn stoel, om zo iets meer ruimte te creëren voor mijn opgezwollen jongeheer. Een kansloze manoeuvre, want Amber duwt zich weer dicht tegen me aan en zit opnieuw  pontificaal op mijn kruis. Het enige wat echt intiem contact scheidt is mijn boxershort. Haar bodystring is tussen haar schaamlippen verdwenen zie ik als ze zich als een slang om me heen kronkelt. Bij de aanblik van haar kale poesje met het beetje stof moet ik me bedwingen om haar lekker beet te pakken. Deze dame weet wel wat een lapdance is, mijn boxershort is opzij gegleden en een deel van mijn pik is te zien, hij heeft het heerlijk zwaar.

Waar ze de condoom vandaan heeft geplukt, ik weet het niet, maar opeens zijn daar haar kleine handen om mijn stijve en vaardig rolt ze deze om mijn schacht, ik kreun van genot. Weer kijk ik om me heen, maar nog steeds let er niemand op mij. De pitspoezen zijn tot hun middel ontkleedt en dat levert genoeg kijkplezier, zeker omdat een van de dames naar voren hangt en haar grote borsten heen en weer schudt. De herrie is oorverdovend dus mijn gekreun zal niemand gehoord hebben. Amber draait zich om en duwt haar kontje tegen mijn stijve. De body verbergt niet veel en ik voel haar warme billen tegen me aan. Hoort dit ook bij de prijs? Het schiet door me heen, maar ik vergeet over het antwoord na te denken want ze draait zich om en gaat dan wijdbeens voor me zitten. De drukknoopjes van de string zijn los en ik zie haar kale poesje wijd openstaan, wat gaat ze doen? Intiem contact was niet mogelijk voor die prijs, werd ons verteld bij de reservering, maar dat was ook niet de bedoeling voor Rick. Op de muziek maakt Amber ondertussen ook de bovenkant van de body los en de tepels op haar kleine borsten zijn stijf en donker. Ze duwt zich met haar lippen tegen mijn paal aan en gaat zachtjes heen en weer. Wat zou ik haar graag optillen en om mijn stijve schuiven. Allemachtig, wat zonde.

‘Honderd euro?’ Ik weet wat ze bedoelt en kan niet anders doen dan knikken, mijn complimenten voor haar goede timing. Ik kan het niet laten om haar kontje vast te pakken en te masseren, ze duwt zich tegen me aan en wrijft met haar klit tegen mijn eikel. Ondanks de herrie om ons heen hoor ik haar hijgen en kreunen. Haar hand verdwijnt tussen ons en stevig begint ze me af te trekken, terwijl ze met haar klit tegen mijn eikel aanduwt. Haar borsten zijn vlakbij mijn mond en ik duw mijn gezicht ertegen. Ze is zacht, warm en met de bewegingen die ze maakt voel ik ook haar harde tepels tegen mijn gezicht. Dat ik een stoppelbaard heb, lijkt haar alleen maar meer op te winden en ze laat me haar tepels zuigen, ik bijt er zachtjes in. Dan duwt ze zich opnieuw tegen me aan en opeens verdwijnt mijn lul diep in haar warme kutgaatje. Het verrassingseffect zal ze vaker gebruiken, al vingerend komt ze klaar en ik voel haar spieren om mijn pik spannen. Hoeveel keer ze op me beweegt weet ik niet, zeker niet voor honderd euro. Stevig sluit haar bewegende kutje zich om mijn schacht en bij de volgende geweldige tongzoen kom ik heftig klaar, ik knijp haar stevig in haar billen en trek haar dan hard tegen me aan.

Dat was dat. Terwijl Amber haar body dichtmaakt en het rokje om haar middel doet, trek ik m’n broek omhoog, de condoom laat ik nog even zitten, ik kan het volgelopen geheel moeilijk op tafel leggen.

Nog een kusje op m’n wang en weg is ze. Verdwaasd kijk ik naar de bar om daar de inmiddels blote ‘pitspoezen’ te aanschouwen. In hun laarzen worden de briefjes gestopt en de dames schromen niet om daarvoor ‘uitgebreid’ te bedanken. Nog steeds heeft niemand mij gezien en ik besluit naar de wc te gaan en een biertje te halen. Onderweg kom ik een uitsmijter –type Jerommeke-  tegen. Hij steekt zijn vinger op en zegt: ‘honderd euro vriend.’ Zo gezegd, zo betaald. Maar ach, wat was ze lekker. 

 

 

Eropodium © All rights reserved
Gelezen: 3895
Stemmen CRO: Aantal Stemmen 8 - Gemiddeld: 1.63
Stemmen Leden: Aantal Stemmen 6 - Gemiddeld: 1.67
Sterren:
Commentaar
Ledenstem
09 Dec 2012
Zes lezers gaven dit verhaal samen tien sterren. Dat betekent een ledenstem van 1,5 ster.
Carli
06 Dec 2012
Heerlijk, heerlijk, ik genoot! Bij mij val je al op wanneer er weer een verhaal van jou op de voorpagina staat. En dit vind ik weer een super verhaal Robyne. Pakkend en opwindend van de eerste tot de laatste zin. Wat kan ik er nog meer over zeggen: het is geil, het is goed en buitengewoon knap geschreven.
knakker
25 Nov 2012
De eerste zin is zowel grammaticaal onjuist als uitermate vrouwonvriendelijk. Hiermee zet de schrijver de toon voor een verder foutloos en vlot geschreven vulgair verhaal over een opportunistische stiekemerd die zich voor een meier laat uitpezen. Tja.
Bommel1953
24 Nov 2012
Leuk bedacht, maar zo onwaarschijnlijk dat het mij niet zo kon bekoren. Past wel in deze 'lustmaand' overigens.
erik48
18 Nov 2012
Robyne, leuk verhaal, al was mijn vrij-gezelle-tijd toch heel veel stukken braver en rustiger
Hannette
09 Nov 2012
Een luchtig verhaal dat heerlijk wegleest. Robyne vertelt een verhaal vanuit het perspectief van een man. Gewaagd maar geslaagd wat mij aangaat.


Er zijn 1865 Verhalen in de Database
273 daarvan hebben drie sterren
718 verhalen hebben twee sterren
699 verhalen hebben één ster

Totaal aantal gebruikers in de verhalen module: 27 (0 Geregistreerde gebruikers 27 Gasten en 0 Anonieme gebruikers)
Zichtbare leden zijn: 0


MKParticoli ©2004-2006 All rights reserved
 

Bezoekers totaal: 
Bezoekers deze maand: 
Bezoekers vandaag: 


MKPortal M1.1 Rc1 ©2003-2005 All rights reserved
Pagina gegenereerd in 0.13673 seconden met 28 zoekopdrachten