Kort verhaal – Het spel

16:00 er komt bij Sylvia een app binnen:

Ik verwacht je om 18.30 bij Hotel van der Valk A1, bij de haard in de lobby. R

Een onheilspellend gevoel groeit in haar onderbuik of is het opwinding? Ze is nu al nieuwsgierig naar wat de avond haar gaat brengen.

Ruim op tijd sluit Sylvia af op haar werk. Ze stapt in haar Audi A1 en rijdt naar het hotel.

Eenmaal aangekomen gaat Sylvia eerst de toiletten in om haarzelf ervan te verzekeren dat ze er nog goed uit ziet. Ze trekt haar leren kokerrok recht en controleert haar witte blouse. Ze werkt haar make-up bij en kijkt naar de vrouw in de spiegel. De lijntjes die haar leeftijd doen verraden worden steeds duidelijker. Haar vermoeidheid is zichtbaar na een lange werkdag, maar haar ogen sprankelen. Ze is klaar voor hem en voor wat hij voor haar in petto heeft.

Sylvia neemt plaats op de luxe bank bij de haard. Ze heeft het warm en ze vraagt zich af of dat van de haard komt of door de spanning. Al ruim een half uur zit ze te wachten. Ze weet dat het erbij hoort en toch maakt het haar onzeker. Ben ik in het juiste hotel? Bevalt het hem als hij me ziet? Wat gaan we doen? Al deze vragen springen als jumpers door haar hoofd.

Dan komt hij binnen. Zelfverzekerd in een op maat gemaakt Italiaans pak. Zijn donkere haar is rommelig en hij heeft een ondeugende blik in zijn bruine ogen. Hij straalt kracht uit, of is het macht?

Haar lichaam reageert meteen op zijn aanwezigheid. Haar hart gaat sneller kloppen en haar ademhaling versnelt. Ze vraagt zich af of ze wel normaal op kan staan.

Remco biedt haar zijn hand aan en helpt haar overeind. Hij voelt dat haar hand klam is. Het effect waar hij op hoopte. Hij geeft haar een kus op haar verhitte wang. Een gebaar dat haar nog steeds verlegen maakt. Hij begeleidt haar naar de gereserveerde tafel. Het is druk in het restaurant, er wordt gegeten, gedronken en gelachen. Maar haar omgeving is onbelangrijk, het gaat vanavond om hem en om haar.  Op de gedekte tafel staat een fles gekoelde Pinot Grigio klaar. Hij schenkt de wijn, “op een bijzondere avond”, proost hij. Ze neemt een slok, de verfrissende en vertrouwde smaak van de wijn kalmeert haar.  Aan het einde van de maaltijd kijkt hij haar indringend aan. Zijn pupillen worden donkerder. “Ben je er klaar voor?,” vraagt hij. Ze knikt instemmend. Ze verheugt zich erop om de avond van hem te zijn. Dat hij elk deel van haar lichaam bewerkt terwijl ze vastgebonden ligt op het bed. Het spel die ze al zo vaak gespeeld hebben.

Remco pakt uit de zak van zijn colbert een keycard van de suite. Sylvia lacht, ze heeft zin.  Hij zegt, “Jij gaat straks naar deze kamer, alleen”. “Ik wacht in de loungebar.” Sylvia is in de war. Meent hij dit serieus? Gaat hij niet mee? Wat moet ik alleen doen in een hotelkamer denkt ze. Maar ze kent haar rol in dit spel en vraagt het niet. Hij ziet de verwarring in haar ogen. Kijkt haar aan met een strakke blik en zegt, “Vertrouw me, je hebt een uur.”

Sylvia probeert haar ademhaling rustiger te krijgen. Ze weet dat hij gelijk heeft. Nog nooit is hij te ver gegaan. Nog nooit haar grens overschreden. Ze wil niets anders dan hem vertrouwen. Zenuwachtig loopt ze naar de lift en gaat naar de bovenste verdieping. Ze opent de deur. Haar adem stokt. Daar in de suite staat een man. Haar ogen worden groot en ze vraagt zich af of ze op de juiste kamer is.

De man is begin 30 en heeft prachtig blond haar. Het enige wat hij draagt is een boxershort. Ze kan het niet laten hem van top tot teen te bekijken. Zijn bruin gespierde lichaam bevalt haar. Wat doe jij hier?, vraagt ze met zachte stem.

De mooie man loopt op haar af, kijkt haar aan met zijn azuur blauwe ogen, en zegt, “Ik ben hier voor jouw plezier en in opdracht van Remco.” Sylvia slikt, haar mond is kurkdroog. Remco heeft bepaald dat ze vrij spel heeft met deze blonde god? Ooit hebben ze hierover gefantaseerd maar het in werkelijkheid uitvoeren was er niet van gekomen. Ze denkt aan de keren dat ze met Remco geil werd van deze fantasie. Het duurt even voordat ze het begrijpt. De fantasie gaat nu blijkbaar werkelijkheid worden.

Onzekerheid maakt plaats voor opwinding. Hij streelt hij over haar wang, pakt haar kin en begint te zoenen. Zijn zoen is krachtig en doelgericht. Even deinst ze terug, het voelt gek zoenen met deze onbekende man. Maar al snel herpakt ze zich en zoent terug. Vol overgave. Zoals Remco dat zou willen. Hoopt ze.

De adonis knoopt haar bloesje los. Zijn handen glijden langs haar borsten. Hij bevrijdt haar van de stof die haar rondingen bedekken. Daar staat ze, half naakt naast een compleet vreemde. Haar tepels zijn hard en ze voelt dat haar slipje nat is van geilheid.

Hij begeleid haar naar het bed waar hij ook haar rok los ritst. Hij is duidelijk tevreden met wat hij ziet. Ze ziet de zwelling in zijn Calvin Klein.

Beheerst legt hij haar op bed. Hij weet wat hij doet en dat geeft haar rust. Zijn ruwe handen glijden over haar zachte verzorgde huid die ooit strak was. Hij onderzoekt elke millimeter van haar vrouw zijn en zachtjes blaast op haar bloed doorlopen kut. Zijn aanrakingen doen haar verlangen naar meer. Bedreven begint hij haar daar met zijn tong haar te verwennen. Ze sluit haar ogen en haar handen woelen door zijn blonde lokken. Hij likt, en zuigt. Ze houdt het niet langer vol, alle spanning, opwinding en genot uiten zich in een kortstondige ontploffing. Geduldig laat hij haar lichaam bijkomen. Hij zoent haar buik en haar borsten tot hij bij haar mond komt en haar zichzelf laat proeven.

Hij kruipt op haar, zoent gepassioneerd verder en spreid haar benen. Ze beweegt met hem mee, geeft hem toegang tot haar naar zijn pik verlangende gezwollen kut. Hij dringt bij haar binnen, ze krijgt er kippenvel van. Ze is nog gevoelig van haar orgasme. Hij begint rustig. In en uit. Aftastend wat ze aankan. Hij versnelt en zij gaat mee. Ze streelt met haar handen over zijn spieren. Ze wil hem voelen, ruiken, proeven en het niet vergeten. Voor Remco.

Hij stoot steeds sneller, het zweet druipt van hun lichamen en vermengt zich met elkaar.

Hij glijdt uit haar. “Andersom,” zegt hij schor. Ze draait zich om en laat hem haar achterkant zien. Hij pakt haar ronde billen vast en neemt haar achterlangs. Snel en hard.  Ze hoort hoe hij op haar inbeukt. Ze voelt de trilling in haar lijf. Haar voeten verkrampen. Haar lichaam spant zich aan en zet zich schrap. Een tweede orgasme neemt bezit van haar. Ze geeft zich volledig en toch is Remco geen seconde uit haar gedachte. Rauwe sex.

Sylvia neemt haar tijd om bij te komen van al het geweld. De pik van haar jonge blonde speeltje is nog steeds hard. “Mag ik?” Vraagt ze. Hij knikt. Nu is het haar beurt om hem te verkennen.  Sylvia gaat tussen zijn benen zitten en neemt haar tijd. Met haar handen masseert ze zijn lid. Ze bekijkt zijn trots. Hij is lang en dik ze ziet zijn aderen. Ze begint te likken. Van zijn ballen langs de schacht van zijn pik tot ze bij zijn eikel uitkomt en weer terug. Vol aandacht en bewondering, dankbaar voor wat hij haar zojuist heeft gegeven. Ze neemt hem in haar mond zover ze hem kan hebben en zuigt. Ze pijpt hem. Diepe lange halen tot ook hij kreunend klaarkomt en zijn zaad spuit in haar mond. Hij smaakt zoet.

Heel even liggen ze nog naast elkaar terwijl hij zachtjes over haar rug kriebelt. Niemand zegt iets. Het dringt nog niet tot haar door wat hier zojuist is gebeurd. Het is onwerkelijk en lekker.

“Het is tijd,” zegt hij. Ze staat op, kleed zich aan en vertrekt zonder om te kijken. De ontspanning van haar orgasme is weg. Ze is nu vooral gespannen, benieuwd hoe Remco hierop gaat reageren. Ze verlangt alleen nog maar naar zijn bevestiging.

Uitgeput loopt ze naar beneden en gaat bij hem zitten. Voldaan en een beetje schuldbewust. Remco geeft haar een geruststellende kus op haar nog nagloeiende lippen. Hij kijkt tevreden naar zijn vrouw. Zijn missie is geslaagd. “Ga je mee naar huis schat?” Zegt hij. En haar Dominante man heeft plaatsgemaakt voor haar lieve man. Het is okay.

 

Auteur: Alicia. Kijk voor meer verhalen op haar blog waarin ze ook schrijft over haar (sex)leven. www.misssexandthesuburbs.blog

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  6 comments for “Kort verhaal – Het spel

 1. 11 oktober 2017 at 15:15

  Leuk dat mijn verhaal erop staat! Ik ben benieuwd naar de reacties! Veel leesplezier

  Liefs Alicia

 2. 15 oktober 2017 at 10:56

  Voor iemand met een eigen blog valt dit verhaal een beetje tegen. Hotelkamerseks is niet bepaald een origineel thema. Op deze site staan er tientallen. Ook de plot verrast niet echt.
  Verder lees ik een aantal taal- en spelfouten en ook qua interpunctie valt winst te behalen. Jammer dat het forum het niet doet want daar staat een uitgebreid artikel hoe het wel moet. O.a. dialoog op een nieuwe regel beginnen.
  Leuk verhaaltje, Alicia. Maar laat het de volgende keer even rusten voor je het instuurt. Als je het na een week of zo nog eens nakijkt, vallen foutjes beter op.

  • 24 oktober 2017 at 10:54

   Bedankt voor je reactie. Daar kan ik iets mee. Ik ben nog maar net begonnen met mijn blog en mijn verhalen en leer steeds meer. Ik volg een cursus en probeer steeds te verbeteren. Ik schrijf vanuit mijn eigen fantasie in combinatie met werkelijke situaties. Als daarover al veel geschreven is vind ik dat niet erg. Misschien vind je op mijn site verhalen die meer verassend zijn. Die verhalen zijn tot nu toe ruim 25000 keer gelezen. Ik laat mijn verhalen altijd even liggen soms langer dan een week. Maar ik zie de fouten niet altijd. Iets om aan te werken. Leuk dat je de tijd hebt genomen om te reageren.

   Liefs Alicia

 3. 15 oktober 2017 at 11:32

  Een heerlijk verhaal! Leest lekker weg. Ga snel eens kijken op je website!

  • 24 oktober 2017 at 10:55

   Bedankt voor je reactie! Leuk dat je mijn site gaat bekijken! Veel plezier;)

   Liefs Alicia

 4. 2 november 2017 at 10:25

  Ben een dag dromer. Probeer tijdens het lezen te dag dromen over wat ik lees. Lukt niet helemaal. Kan ook mijn dag niet hebben. Gr. Joop

Geef een reactie