hot teens tube shemale jizzed by group.

2 in 1

“Tja, die Wendy is volgens mij zo wild als het maar kan”, zeg ik tegen mijn collega Alex terwijl we in een klein spreekkamertje wachten op de rest van de deelnemers aan het wekelijkse projectoverleg. “Ze ziet er met haar tengere lijfje dan misschien niet zo wulps en vrouwelijk uit, maar als je eens goed naar haar ogen kijkt zie je dat het van binnen echt wel broeit. En oké, ze heeft dan kleine tieten maar ik durf te wedden dat haar tepels groot en gevoelig zijn…”

Alex antwoordt: “Hoe weet jij dat nou man, je denkt altijd dat iedereen net zo geil is als jij!”.

Dat kan ik alleen maar beamen, en ik voeg er nog aan toe “Wendy is absoluut neukbaar, het zou mij niet verbazen als ze ook hier op kantoor fantaseert over jou of mij, of over wie dan ook. Ze wil voor vol worden aangezien, en gaat volgens mij daarin verder dan jij en ik durven hopen”.

Op dat moment slaat de deur van de kamer dicht, en loopt Wendy naar binnen….”Wie wil voor vol worden aangezien?” vraagt ze met haar zachte meisjesachtige stem.

Snel kijk ik naar Alex, en vraag me af of ze nog meer van ons gesprek heeft gehoord…. Alex kijkt met het schaamrood op z’n kaken de andere kant op.

“Euh, och laat maar Wendy, niets, je weet wel, suffe mannenpraat…” stamel ik.

Maar Wendy geeft niet op, en loopt rustig naar ons toe, en blijft vlak voor onze neus staan. Ik zie haar egale gezicht, omlijst door halflang zwart steil haar; haar lange tengere lijf. Ze is even groot als Alex en ik.

“Jaja, mannenpraat. Gaat zeker weer over neukbare vrouwen he Gaulois?”

Verrast door haar grove taalgebruik, en verschrikt door de gedachte dat ze alles moet hebben gehoord kan ik alleen maar ja knikken.

Wendy zelf gaat echter verder: “dus jij denkt dat ik zo wild ben als het maar kan? Man je moest eens weten wat ik allemaal bedenk hier…hoe heet ik hier op kantoor rondloop. Soms loop ik zelfs zonder slipje….hmmm, word je opgewonden van dit soort praatjes Gaulois, of wat wil je nou eigenlijk horen? En waarom sta jij zo schaapachtig te kijken Alex?”, bitst ze ons toe.

Razendsnel denk ik na. Of ze neemt een loopje met ons, en naait ons gewoon wat op. Of ze wil van de situatie gebruik maken en profiteren van de opening die het gesprek tussen Alex en mij blijkbaar was.

Wendy geeft echter zelf het antwoord op mijn vraag als ze zegt: “Jongens, de rest heeft afgezegd voor deze vergadering. We kunnen misschien vaststellen of jullie net zo wild zijn als ik…..of durven jullie dat niet?”.

Lachend doet ze een stapje achteruit, draait de deur op slot, sluit de luxaflex van het smalle raampje naast de deur en knoopt haar spijkerbroek langzaam los. Verbaasd kijk ik haar aan, herstel me snel en sluit de luxaflex nu ook van het buitenraam. Uitnodigend steek ik mijn armen uit, maar Wendy reageert niet op mijn gebaar. Zij heeft de leiding, en geniet er zichtbaar van. Ze schopt haar schoenen in een hoek, stapt uit haar spijkerbroek, stroopt haar tanga af en draait geil met haar heupen.

“Wie van de heren wil mij pakken..? Of wacht eens….waarom pakken jullie me allebei niet, hmmm, is dat niet lekker, met z’n 2-en Wendy neuken?”

Ze laat haar ranke hand over haar venusheuvel glijden, en beroert zonder enige gene haar schaamlippen. Die duivelin trekt ze zelfs iets uit elkaar.

”Kom op jongens, ik wil gepakt worden ja, laat me niet in de steek nu”, smeekt ze met een gemaakt verlegen stemmetje.

Ik ben om, en kleed me heel snel uit, deze kans wil ik niet laten lopen; Alex denkt hetzelfde en staat binnen no time ook naakt tegenover Wendy. Ze trekt nu ook haar truitje uit en Alex en ik kijken nieuwsgierig naar haar bruine dikke stijve tepels. Inderdaad kleine tietjes, maar die tepels zien er op een of andere manier supergeil uit.

“Zuig die walnootjes van me”, commandeert ze hees, “sluit je mond eromheen en proef die gevoelige speentjes van me”.

Alex en ik kijken elkaar aan, en tegelijk nemen we ieder een tepel in de mond. Wendy zucht en steunt heerlijk mee als wij haar tepels nog harder likken en bijten.

Wendy neemt weer het initiatief in handen en duwt ons van zich af. Ze dirigeert Alex met zijn schouders tegen de muur, en laat hem met een holle rug zo staan dat ze moeiteloos op zijn paal kan kruipen. Ik hoor het soppen als ze zich stevig op hem vastspiest…..

”En nu pak jij me vanachter Gaulois”, fluistert ze zacht, “maar pas op he, niet in mijn kont hoor, want dat trek ik echt niet…..nee, jij gaat achterlangs, maar ook in mijn hete poes….aaah, oef Alex wat voelt jouw lul heerlijk…..kom op Gaulois, vul me eens goed op, en stop je pik bij die van Alex in mijn gloeiende snee….”.

Verbijsterd door het initiatief dat Wendy hier in vijf minuten ontplooit, en het waanzinnige idee om twee pikken tegelijk in haar kut te laten drijven, doe ik een stap naar voren, en zeg met hese stem: “Zoals je wilt Wendy, kom klim even iets hoger zodat ik ruimte krijg om mijn pik te plaatsen in die hete fluit van je…oeeeh, ja, dat is beter, aaah….”.

Een ongekende sensatie schiet door mijn lijf als ik haar schaamlippen raak, en met mijn eikel tegen de staalharde pik van Alex stoot. Ongekend lekker en geil! Wendy heeft dit volgens mij vaker gedaan, want ze wrikt en schuurt handig op en neer om wat ruimte te maken voor me. Alex verliest ze echter niet uit haar brandende poes. Zwaar hijgend en steunend krijgt ze het voor elkaar om beide lullen op te slokken. Eerst alleen de eikels, en met wat draaiende bewegingen van haar heupen, en wat zacht gestoot van Alex en mij lukt het haar om volledig gevuld op onze palen te zitten. Ik voel de warmte van haar kut, en de hardheid van Alex op mijn lul; Wendy wipt zachtjes op en neer, en haar kut slurpt heerlijk mee….sjloep, sjloeppp.

Ze zit als een strakke handschoen om me heen en net als ik me afvraag hoe lang ze dit volhoudt sist ze ons toe “D’r uit allebei, en maak me klaar op de tafel, snel jongens, want ik ben er bijna…..hhhhh”.

Ik trek me met een luide plop terug, Wendy klimt van Alex af, en ze gaat op haar rug op de vergadertafel liggen.

“Kom op, steek hem erin Gaulois” zegt ze en trekt haar benen hoog op, slaat haar armen over haar knieholtes en toont schaamteloos haar kletsnatte openstaande kut. Ik bedenk me geen moment en ram mijn lul moeiteloos in de opgerekte kut. Met scheve stoten glij ik in haar boterzachte gat, hard en snel.

“Jaaaa, ah, ah, aaaaah, ik kommmmm!” gilt ze, “nu jij Alex”.

En razendsnel wisselen we elkaar af, en ik zie Alex’ leuter op dezelfde genadeloze manier op en neer gaan. Na tien stoten zie ik aan zijn gezicht dat ie gaat komen, hij pompt nog door en zijn zaad wordt uit haar kut geklopt. Hij trekt zich terug met een vette grijns, en knikt naar mij. Zonder na te denken over het feit dat ik in zijn sperma ga roeren, stoot ik weer toe. Wendy’s kut loopt over van haar sappen en zijn zaad, luid soppend beuk ik op haar in.

Ik wissel op en neergaande stoten af, houdt haar heupen stevig vast, trek haar naar mij toe als ik op haar inbeuk. Haar billen kletsen tegen mijn kruis, en haar onderlijft schokt onophoudelijk. Dierlijke kreten klinken uit haar keel, ze blijft maar klaarkomen, de orgasmes razen als een orkaan in haar rond. Bij iedere felle stoot van mij piept ze met een hoog stemmetjes, om daarna weer een lage oerkreet eruit te gooien….:”iieee,…aaaah, huh, huh,…..aaiiiiiii…”.

Vlak voordat ik ga komen, kruip ik helemaal over haar heen, ze strekt haar benen over mijn schouders en spant haar onderlijf aan. Ondanks het neukgeweld in haar kut, ziet Wendy kans om haar spieren nog te spannen, en ze zuigt mijn lul diep in haar. Trillend en volledig van de wereld ligt ze onder me als ik met een laatste serie korte felle stoten mijn zaad in haar spuit; de eerste straal komt ver in haar kut.

Ik trek me snel terug en laat de tweede lading op haar buik terechtkomen. Wendy grijpt met haar rechterhand mijn lul stevig bij de wortel vast, en trekt me naar haar toe. Ze richt zich wat op, opent haar mond, en laat haar hand los. Verlost van de omklemming schiet ik nog twee ladingen op haar likkende tong.

Met wegdraaaiende ogen laat ze zich weer plat op tafel zakken, en draait haar hoofd wat opzij. Even later kijkt ze ons met een tevreden glimlach aan. Alex en ik zien ons zaad uit haar mond en kut komen……

”Bedankt jongens, dat was heerlijk…..”, fluistert ze ons toe.

Wij knikken instemmend, en zoeken onze kleren op.

©Gaulois

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “2 in 1

  1. 22 november 2006 at 23:12

    wel lekker geschreven, maar geen superovertuigend verhaal.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world