Vroeger 2

Hoofdstuk 2

Een aantal weken later waren mijn ouders weer een avondje weg. Aangezien het de vorige keer goed was gegaan vertrouwden ze me wat meer en lieten mij weer alleen achter. Ik kon mijn geluk niet op. Ik had namelijk plannen om de rest van de slaapkamers van mijn ouders te onderzoeken. Daar was ik de vorige keer immers niet meer aan toegekomen. Ze waren amper vertrokken (ik heb ze uitgezwaaid vanaf het keukenraam) of ik sprintte naar hun slaapkamer. Ik kon geen minuut verloren laten gaan, over drie uur zouden ze weer terug zijn.

Goed, het bed en de slaapkamerkastjes had ik gehad. De grote klerenkast echter nog niet. Ik begon in het gedeelte van mijn vader. Ik schoof zijn pakken, broeken en overhemden een voor een over de stang. Een vreselijke collectie stropdassen deed me lachen. Nee, heeft mijn vader die ooit gedragen? Ik lachte het uit maar sexspullen vond ik niet. Dan maar onderin de kast. Daar stonden een aantal dozen en tassen. Vol goede moed worstelde ik me door alle spullen. Zo nu en dan schrok ik van een geluid van buiten en rende ik snel naar het keukenraam om te controleren of mijn ouders niet eerder thuis waren gekomen. Afijn, om een lang verhaal kort te maken, ik vond helemaal niets in de kast van mijn vader. Daar had ik een half uur mee verloren. Ik volgde dezelfde procedure bij de kast van mijn moeder. Ik keek door mijn moeders onderbroeken maar die waren totaal niet sexy. Ook onderin de kast en op een plank boven haar jurkjes en andere spullen, lag niets. Alleen het hangende spul moest ik nog doornemen. Ik verwachtte ondertussen niets meer te vinden en schoof de jurken en shirts verveeld over de stang. Met een diepe zucht concludeerde ik niets gevonden te hebben. Net toen ik alles weer goedschoof gleed er een jas van zijn haakje. Nee he, dat spul glibberde ook altijd van die pruthaakjes.

Toen ik het haakje terugzocht wist ik niet wat ik zag. Daar hing een sexy rood doorschijnend sexpakje met zwarte veters. Een rood stringetje maakte het af. De jas was blijkbaar een dekmantel (leuke woordspeling) want er hing nog meer van dat leuke spul. Een wit setje met een zachtbonten kraagje rond het tangaatje. Jarretelletjes hingen vrolijk te slingeren. Ik voelde de geilheid weer opborrelen. Ik pakte het spul en rook er aan.. niets. Het bontje voelde zacht en dat voelde wel opwindend. Ik zocht de beautycase van de vorige keer en zocht de vibrator op. Met een schok kwam ik tot de conclusie dat hij gebruikt moest zijn. Hij lag anders in het kistje. Het idee liet mijn hart een slag overslaan. Wat zou moeder er allemaal mee doen? Ze stak ‘m vast tussen haar benen, duwde hem helemaal in haar kut en liet ‘m dan lekker trillen. Ik kon het me levendig voorstellen.

Automatisch trok ik mijn broek uit, zette de vibrator tegen mijn pik en liet het bontje over mijn pik kietelen. Ohh, dit was lekker. Ik kwam weer heerlijk klaar en weer spoot ik het zaad over de vibrator. Ditmaal was het mijn eerste lading dus het was een grote hoeveelheid. Ik smeerde het uit over de vibrator en legde ‘m weer terug in de beautycase. Je kon het niet meteen zien maar de klodder zat er duidelijk op. Ik weet eigenlijk niet waarom ik het deed maar het idee wond me zo op dat ik het niet kon laten. Het bontje had ik wonder boven wonder schoon weten te houden en hing ik snel terug op zijn plaats. Ik maakte alles weer in orde, keek nog eens om en zag niets vreemds. Een uur later hoorde ik mijn ouders thuiskomen terwijl ik in bed lag. Ik schrok me wild want mijn ouders bleken ruzie te hebben en waren eerder terug dan voorzien. Mijn vader riep iets als “zoek het maar uit” waarop de tv werd aangezet. Mijn moeder hoorde ik heen en weer lopen waarna het stil werd. Ik nam aan dat ze naar bed was gegaan. Ik dacht aan de klodder sperma en werd plotseling vreselijk bang. Stel nou dat ze het zou vinden en boos zou worden? Ze was toch al niet in een goede stemming. Fuck, ik was veel te impulsief geweest. Beneden hoorde ik mijn vader de koelkast openen en een van zijn favoriete programma’s aanzetten. Die was nog wel even weg.

Ik besloot op onderzoek uit te gaan. Eerst deed ik er een minuut over om mijn kamerdeur te openen. Vervolgens sloop ik volgens een mysterieus patroon de trap af, de krakende delen ontwijkend. In het donker zat ik te luisteren naar geluiden uit de slaapkamer. Daar het donker was op de trap, kon ze me onmogelijk zien zitten. Dat had ik al eens gecontroleerd toen ze niet thuis waren. Ik spiekte de slaapkamer in en zag mijn moeder op haar rug in bed liggen. Ze staarde naar het plafond en dacht blijkbaar over iets na. Ik hoorde haar nog even mopperen en zag haar opstaan. Ik schrok me wild en liep zo snel als ik kon de trap op. Bovenaan zat ik in het donker naar beneden te gluren. Daar kwam mijn moeder de slaapkamer uit. Ik zag mijn moeder ineens door andere ogen. Niet meer als de zorgzame vrouw die altijd voor me klaarstond maar als een volwassen vrouw die zich net als ik ook met sex bezighield. Ze had vanwege de warmte niet de moeite genomen een pyjama aan te doen en liep in haar slip de gang over. Ik hield mijn adem in. Ze had geen bh meer aan en haar ronde borsten wiegden zachtjes tijdens het lopen. Ze had geen strakke kont maar juist lekkere ronde heupen. Even later hoorde ik het herkenbare geruis van een vrouw op de wc. Op de terugweg had ze het blijkbaar koud want ze liep iets sneller terug. Ze vergat echter de slaapkamerdeur dicht te doen. Wat een mazzel!

Na een paar minuten hoorde ik een zucht en durfde ik weer naar het raampje af te zakken om erdoor te kijken. Daar lag mijn moeder poedelnaakt bovenop het dekbed. Met haar rechterhand speelde ze met haar schaamhaar. Ogenschijnlijk gedachteloos friemelde ze wat met haar haartjes. Het achteloze gefriemel werd al snel wat serieuzer. Ze drukte haar benen tegen elkaar aan en streelde een borst. Een diepe zucht kwam uit het kamertje. Zichzelf tergend wreef ze haar benen over elkaar terwijl haar vinger niet in de buurt van haar kut kwam. Ze leek eerder haar onderbuik en bovenbenen te wrijven. Weer klonk er een kreun en ditmaal legde ze haar been wijder neer. Een vinger gleed door de bos haar en over haar schaamlippen. Deze vrouw was duidelijk bloedgeil en mijn vader had besloten er niets aan te doen. Twee vingers verdwenen in een keer in haar kutje en ik zag mijn moeder naar adem happen. Ze bracht haar hand naar haar gezicht en likte haar lippen af. Ik voelde mijn lul gewoon kloppen in mijn boxershort; dit was ongeloofdlijk geil en een eenmalige belevenis, daar was ik van overtuigd. Ondertussen kronkelde haar onderlichaam onder haar eigen aanraking. Haar heupen duwden haar vingers tegemoet. De volgende vingers met het nat uit haar kut smeerde ze geil op haar lippen. Ze draaide zich op haar buik en ik zag haar hand onder haar buik door naar haar kutje gaan. Ik moest het van dichterbij bekijken. Mijn moeder lag toch met haar hoofd in het kussen. Ik sloop de trap verder af en keek door de kier van de slaapkamerdeur naar binnen. Ik hoorde de zware ademhaling van mijn moeder nu veel beter. En mijn god wat was dat geil. Ze zoog twee vingers in haar mond terwijl ze nu op haar knieën zat met twee vingers wild in haar grot pompend.

Ik had ondertussen mijn lul uit mijn boxershort gehaald en stond me voorzichtig af te trekken. Met slappe benen stond ik door de kier te kijken wat er allemaal gebeurde. Ik rook ondertussen een weeïge lucht uit de slaapkamer die me wild van opwinding maakte. Ik schrok van een onverwachte beweging van mijn moeder. Ze graaide naar haar beautycase en ik schrok me ongeluk! Wat nou als… shit… er was geen weg terug. Ik zag hoe mijn moeder het apparaat tevoorschijn haalde. Ze was te druk met zichzelf bezig om door te hebben wat er aan de hand was. Ik schrok toen ze het ding begon te strelen en langs haar wang haalde. Opeens zag ik haar de vibrator in haar mond doen en ‘m likken. Fuck! Ze moest het proeven!! Van schrik was mijn pik gekrompen. Toen hoorde ik mijn moeder kreunen, zag haar hand over haar poesje wrijven en even later liet ze de vibrator over haar lipjes glijden. Op haar knieën zittend duwde ze ‘m in een keer in haar grotje. Ik was allang gestopt met trekken maar merkte dat het nu vanzelf ging. Toen mijn moeder de vibrator zachtjes in en uit haar kutje liet glijden, voelde ik hoe mijn pik zichzelf ontlaadde. Het kon me op dat moment niets schelen, ik spoot het zaad de gang in waar het ergens op de trap landde.

De vibrator werd ondertussen aangezet en ik hoorde hoe het apparaat geil brommend in mijn moeders kutje sopte. Ze moest bloedgeil zijn want ze was helemaal nat. Dat kon je ook goed horen bij het in en uit bewegen van de vibrator. Nu het apparaat aanstond hoorde ik mijn moeder hevig kreunen en met een gesmoorde gil (in haar kussen) kwam ze volgens mij klaar. Ik hoorde beneden de tv uitgaan waarop het akelig stil werd in huis. Mijn moeder had het ook gehoord en meteen ging de vibrator uit. Shit, wat moest ik nu? Ik besloot een paar treden omhoog te klimmen. Vervolgens deed ik net alsof ik naar beneden kwam om te plassen. Toen ik het toilet uitkwam liep mijn moeder me tegemoet in haar pyjama. Ze had nog een rode kop en durfde me niet aan te kijken. Maar ze had wel een vreemde blik in haar ogen. Ze vroeg zo normaal mogelijk of ik niet kon slapen. Ik zei dat ik moest plassen. Daarop gaf ze me een zoen op de mond. Dat deed ze wel vaker maar dit keer proefde ik het zout van haar geil. Ik voelde meteen mijn pik omhoog schieten maar liep snel naar de trap. Ik zei haar welterusten en hoorde mijn vader de trap opkomen. Wanhopig zocht ik naar het bewijs van mijn zaadlozing maar kon het niet vinden. Angstig om betrapt te worden liep ik snel naar mijn slaapkamer waar ik naar bed ging. De volgende ochtend was ik er als eerste uit maar kon nog steeds geen zaad vinden. Ik snapte er niets van.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie