Aan de bar

Als Jill in de spiegel kijkt, bevalt het haar wat ze ziet. Een lange slanke dame, maar wel met rondingen op de juiste plaatsen. Over die rondingen draagt ze vanavond een soepel kobaltblauw strapless jurkje dat uitstekend combineert met haar sprekend blauwe ogen en de roze lippenstift kleurt prachtig op haar mooie mond.

Haar lange blonde haar valt over haar blote rug en, voor zover ze zichzelf kan inschatten, ziet ze er sexy en uitdagend uit. Haar goedgevormde benen zijn bloot en met dit zomerse weertje is ze ook niet van plan ze te verstoppen in een paar kousen. Snel schiet ze in haar bijpassende pumps en als ze haar trap afhuppelt waait het jurkje door de snelheid iets omhoog. Hoe heerlijk is het om te gaan stappen zonder lingerie…

Eén keer per maand verruilt ze haar zakelijke outfit voor iets als dit, wat de uitkomst van een avondje stappen al stiekem verraadt. Haar normale drukke bestaan speelt zich vooral af in een accountantskantoor, niemand in een willekeurige uitgaansgelegenheid weet wie ze werkelijk is. Maar dat geeft niet, ze wil ook niet meer zijn dan een eenmalig erotisch engeltje, een natte droom die werkelijkheid wordt voor haar nog uit te kiezen tegenspeler.

De bel gaat, haar taxi is mooi op tijd, om middernacht had ze deze besteld. Buiten is het donker, maar de temperatuur nog aangenaam. Ze opent de voordeur en de taxichauffeur knikt waarderend. ‘Nou meissie, dat heb je goed voor elkaar.’

Een oud mobieltje met prepaid simkaart en contant geld stopt ze in een piepklein avondtasje. Voordat ze de deur achter zich dichttrekt grist ze nog een bolero mee, voor het geval de taxi haar bij het ochtendgloren wel laat wachten.

Met een glimlach vertelt ze haar eerste bewonderaar waar ze heen wil en ze maakt het zich gemakkelijk op de achterbank. Ze sluit haar ogen en voelt zich opgewonden worden. Het is supergeil om te weten dat er vannacht spannende dingen gaan gebeuren, maar ze nu nog niet weet waar, wat en met wie. Tussen haar benen wordt het vochtig, ze voelt even aan haar warme kutje en kan het ook niet laten om tussen de schaamlippen haar clitoris te strelen, het heerlijke knopje dat haar altijd een ‘happy end’ bezorgd. De taxichauffeur let op de weg, dus het kan wel en ze spreidt haar benen iets verder uit elkaar. Met haar middelvinger raast ze over haar clit en binnen no time voelt ze dat ze zich naar een hoogtepunt toewerkt. Dat wil ze nog niet en ze trekt haar hand weg bij haar natte warme grotje en glimlachend kijkt ze naar buiten, de toon kan maar gezet zijn.

Zoals zoveel uitgaansgelegenheden is deze club mooi ingericht, schaars verlicht, bomvol met mooie jonge mensen en bij binnenkomst heeft ze ‘hem’ al gesignaleerd: een grote man van halverwege de dertig met een warrige kop haar  en een open blik in zijn mooie ogen. In één oogopslag ziet ze dat hij een goedzittende jeans draagt met een leuk overhemd, hij heeft smaak. Of misschien heeft zijn vriendin smaak, maar hij ziet er in elk geval prima uit. Helaas is hij niet alleen, met zijn rug naar haar toe staat een andere man een heel verhaal op te hangen, zo te zien luistert hij niet. Bij het langslopen glimlacht ze en kan ze het niet laten hem een knipoog te geven.

Zijn hoofd draait met haar mee en ze voelt de blik over haar achterkant gaan.

Ondanks de drukte is genoeg plaats aan de bar en ze gaat zitten. Geen idee wat de barman haar toefluistert, maar de eerste cocktail is gescoord. Ze lacht verleidelijk als bedankje, neemt een slokje en knikt goedkeurend. Dan draait ze zich om en kijkt of hij er nog is. Nee, op het eerste gezicht lijkt het alsof beide mannen zijn verdwenen en na even rondgekeken te hebben kan ze niet anders dan concluderen dat ze op zoek moet naar een andere man. Hm, dat is jammer. Al drinkend draait ze zich om naar de bar en schrikt als hij opeens naast haar zit. Haar blik ontmoet opnieuw de mooie kijkers van hem en ze verslikt zich bijna in haar drankje. ‘Rustig…’ Hij lacht om haar reactie en klopt zachtjes op haar rug. ‘Je zocht mij?’

Jill is niet gewend aan zoveel directheid, maar ze is er wel van gecharmeerd. Zijn hand ligt nog op haar rug en voelt heerlijk warm aan. Ze komt er al snel achter dat hij Andrew heet, in deze stad woont, blij is dat hij zich kon excuseren bij een oude studiemaat en meer hoeft ze ook niet te weten. Hij staat dichtbij haar en de hand op haar rug zakt langzaam naar haar billen. Dan fluistert hij in haar oor: ‘Heb je het weleens aan een bar gedaan?’ Ze kijkt hem ietwat verbaasd aan maar lacht goedkeurend. Terwijl ze zich afvraagt of aan haar nek een kaartje hangt waarop staat: ‘NEUK ME’, duwt hij zijn kruis tegen haar linkerbeen en de hand op haar rug verdwijnt onder haar billen, hij trekt haar naar zich toe. Ondertussen komt zijn gezicht dichtbij en na een kus op zijn lippen wordt de zoen intenser, dieper, natter en warmer. Zijn tong is heerlijk in haar mond, de tongzoen fantastisch en ze leunt tegen hem aan. Wat ze ruikt windt haar nog meer op, een combinatie van  een gewassen man, frisse kleding en een heerlijk parfum.

Terwijl zijn ene hand onder haar billen verdwijnt, voelt ze de ander hand op haar bovenbeen, langzaam draait hij rondjes aan de binnenkant en ogenschijnlijk lijkt het alsof hij geen enkele moeite doet om zich te haasten. Zij voelt het van binnen kriebelen en omdat zijn pik flink tegen haar zij duwt besluit ze de knopen van zijn broek los te maken. Eens kijken of hij dan nog zo’n vent is, al zoenend rommelt ze bij zijn gulp. Gek genoeg laat hij haar haar gang gaan en de cirkelvormige bewegingen komen steeds dichter bij haar kruis, nog even en hij zal merken dat ze geen broekje of andere bodembedekker aan heeft, ze doet haar benen nog iets verder uit elkaar, hopelijk begrijpt hij de hint. Haar hand verdwijnt in zijn broek en ze is aangenaam verrast als blijkt dat haar tegenspeler ook geen ondergoed draagt, dat maakt ze niet vaak mee. Het is een lekkere gewaarwording om meteen zijn kale harde pik in haar hand te hebben, ze masseert hem bij zijn eikel terwijl hij zijn tong nog verder in haar mond probeert te steken, het is een heerlijk geil gevoel en wat haar betreft mag hij die hand nu ook wel opschuiven, ze schuift wat heen en weer op de barkruk.

‘Zeker weten?’ Doelend op zijn eerdere vraag om het aan een bar te doen. Ze mompelt instemmend. Met haar hand om zijn stijve penis en haar drijfnatte kutje zo dichtbij heerlijke mannenvingers is de drukke bar alleen maar extra geil. Het is best schemerig hier, dus misschien zien mensen wat ze doen, misschien niet, het idee is superspannend en het windt haar enorm op.

Zachtjes verkennen zijn vingers haar schaamlippen en hij mompelt goedkeurend als hij voelt hoe nat ze is, twee vingers strelen op en neer en ze opent haar benen iets verder. Meteen schiet een vinger in haar uitnodigend openstaande kutgaatje en al snel gaat er een tweede vinger bij. Zijn duim raakt haar klitje, die door de geile opwinding parmantig tussen de schaamlippen uit springt. Ze gaat op het randje van de barkruk zitten, waardoor hij haar goed kan vingeren en ze vergeet bijna dat ze ook nog een flinke pik in haar hand heeft. Aan de manier waarop zijn voorhuid soepel over de vochtige eikel glijdt, voelt ze wel dat hij ontzettend opgewonden is. Hij stopt met tongzoenen en verplaatst zijn hoofd naar haar hals, waar hij verder gaat met kussen, bijten en zuigen. Het is heerlijk en als ze haar ogen opent en om zich heen kijkt ziet ze dat nog steeds niemand oog voor hen heeft, iedereen is druk met zichzelf, elkaar, de drank of de muziek.

Terwijl de vingers zachtjes haar vagina beroeren, is zijn duim hard bezig met het strelen van haar clitoris. Die wordt steeds gevoeliger door de aanrakingen en ze kan gewoon niet stil blijven zitten. Maar om nu aan een bar heen een weer op een kruk te schuiven…

Niet denken Jill, doe gewoon wat je lekker vind, niemand die je ooit nog ziet na vanavond. Ze geeft zich over aan het genot en dat betekent dat ze binnen korte tijd met haar benen wijd uit elkaar zit en Andrew daartussen staat en haar lippen streelt, zijn vingers zijn overal. Heerlijk die grote handen. En heerlijk, die stevige pik, lekker glad en superstijf. Ze masseert zijn eikel, de harde schacht en streelt dan zachtjes zijn ballen, hij kreunt in haar nek en ze gaat door tot hij zich terugtrekt. ‘Het zou zonde zijn als ik nu al klaarkom.’

Ze trekt hem tegen zich aan om aan te geven dat het prima zou passen, haar natte kutje is klaar voor zijn harde lul. Gelukkig is hij snel van begrip en binnen no time zit er een condoom om en duwt hij zich bij haar naar binnen. Oppassen dat ze niet teveel herrie maakt, maar allemachtig wat een heerlijk gevoel, de tintelingen verspreiden zich in haar onderbuik en ook haar harde tepels schuren langs de binnenkant van de jurk. Eén van zijn handen houdt hij onder haar billen, ze zit erop. Zijn vinger streelt langs haar anus en voordat ze te hard gaat kreunen trekt ze zijn gezicht naar de hare en duwt ze haar tong diep in zijn mond. Het tongzoenen in combinatie met de harde korte stoten in haar vagina maakt haar helemaal gek, ze kan niet stil blijven zitten, ze kan niet ongemerkt neuken, ze moet meer bewegen, meer ruimte! Voorzichtig oppert ze om weg te gaan en een comfortabeler plek op te zoeken om een en ander af te maken.

‘Oh nee, we blijven voorlopig nog even hier,’ dat is niet alleen duidelijk, maar klinkt ook hoopvol voor de rest van de nacht, het geilt haar nog meer op. Hij maakt zijn stoten langer en dieper en Jill durft niet meer om zich heen te kijken, ze kijken maar als ze willen. Ze klemt zich aan hem vast en slaat haar benen om hem heen, zo kan hij nog dieper in haar en ze spant haar spieren samen om zijn harde pik. De hand onder haar billen is verdwenen, maar met een duim bewerkt hij haar opgezwollen clitoris. Het wordt teveel en ze kan zich niet meer inhouden. Met haar mond op de zijne explodeert haar onderlijf en hij smoort haar gekreun door een heerlijke tongzoen, het gevoel van klaarkomen voelt ze in bijna al haar spieren, bezorgt haar kippenvel en ze krult zich helemaal om hem heen om er maar zo lang mogelijk van te genieten. Ook hij gaat harder heen en weer en terwijl zij nog naschokt komt ook hij klaar, ze voelt zijn pik diep in zich. Als ze tot bedaren is gekomen, kijkt ze om zich heen en komt tot de conclusie dat hun ‘onderonsje’ redelijk onopgemerkt is gebleven. Alleen de barman tapt een paar biertjes, lacht zijn tanden bloot en knipoogt. Ze glimlacht terug en veegt het losse haar uit haar bezwete gezicht.

Andrew legt zijn handen om haar nek en kijkt haar ondeugend aan.
‘Normaal is het mijn openingszin, maarre… Misschien wil je iets van me drinken?’

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  6 comments for “Aan de bar

 1. 13 juni 2011 at 16:58

  Functioneel, dat is dit verhaal. Niets mis mee en na een klassiek orkeststuk van Mahler kan een lekkere snack welkom zijn.

 2. 14 juni 2011 at 19:42

  Zo’n neukavontuur als dat van Jill daar droom je alleen maar van. Hier is het opgeschreven en niet eens zo slecht. In de verhalen van Robyne gaat het daar ook alleen maar om, weten we inmiddels. Nou ja, dat goed op weten te schrijven is ook een kunst.

 3. 26 juni 2011 at 22:13

  Een heerlijke kort maar hevige fantasie over een ‘publieke belijdenis’. Hier en daar kan de stijl nog iets verzorgder (ineens vagina en clitoris, waar verder kutje en clit gebruikt worden), maar je weet de spanning toch aardig goed op te bouwen. In de verhaallijn mis ik dat wat meer. Daar ontbreekt de opbouw en de spanning nog teveel. Blijf schrijven!

 4. 7 juli 2011 at 11:40

  Oh ja, super ondeugend. Een vrouw die weet wat ze wil. Een lekker recht toe recht aan verhaal zonder veel intenties. Of ik het ooit zou durven? Ik weet het niet. Maar wat heerlijk dat er een Jill is die dat wel durft en dat Robyne er over schrijft.

 5. 13 juli 2011 at 09:33

  opwindend beschreven. Graag gelezen

 6. 13 juli 2011 at 17:38

  Zeven lezers beoordeelden dit verhaal. zij gaven samen 14,5 sterren. Dat levert een ledenstem van twee sterren op.

Geef een reactie