Aan zee

Tijdens een warme zomeravond loop ik, na nog iets te zijn gaan drinken op een terrasje, over het strand richting mijn hotelkamer, wanneer ik plots op een van de nog resterende strandstoelen een hele mooie meid zie zitten. Ze lijkt wat voor zich uit te staren en is er niet echt bij met haar gedachten. Normaal ben ik wat verlegen in die dingen maar ze is zo mooi en ziet er zo verward uit dat ik besluit naar haar toe te stappen om haar te vragen wat er scheelt en of ik haar kan helpen. Pas als ik vlak bij haar ben merkt ze mijn aanwezigheid op. Wanneer ze opkijkt doet ze geen moeite om de traan die van haar linkerwang naar beneden rolt te verbergen. Het lijkt haar onverschillig te laten dat ik kan merken dat ze verdriet heeft. Of misschien wil ze net geholpen worden?

“Is er iets?” vraag ik, na een moment van akelige stilte. Ze kijkt me triest aan en zegt dat ze zich zo eenzaam voelt. Ze was samen met een vriendin op vakantie en hadden op de tweede dag van hun vakantie zwaar ruzie gemaakt. In zoverre dat haar vriendin gisteren naar huis is vertrokken, terwijl zij eenzaam achterbleef. Ik krijg wat medelijden en vraag of ik bij haar mag komen zitten om erover te praten. Ze schenkt me, enigszins moeizaam, een lieve glimlach en knikt.

Ik zet me naast haar op de stoel en stel me voor. “Mijn naam is Manu, hoe heet jij?” Ze heet Ilse en legt me het hele verhaal uit in geuren en kleuren. Ik leer dat Ilse de eerste dag al een jongen had ontmoet waarmee ze diezelfde avond nog op de kamer was beland en daar een hete nacht had doorgebracht. Hierdoor had Anja alleen moeten slapen op hun hotelkamer en de dag erna waren er zware woorden gevallen. Toen Anja Ilse een “slet” en “hoer” had genoemd had Ilse haar spontaan een slag in het aangezicht gegeven. Dat was de druppel die de emmer had doen overlopen en toen had Anja haar boeltje gepakt om niet meer terug te keren, Ilse alleen achterlatend met een torenhoog schuldgevoel.

Ik probeer haar te troosten en we praten meer dan een uur. Na ons gesprek voelt ze zich al heel wat beter en bedankt ze me voor ons hartelijk gesprek. Ze kust me op de wang en staat op om terug te keren naar haar hotel.
“Zien we elkaar nog?” vraag ik snel en ze toont me weer haar fantastische ontwapenende glimlach.
“Dat is het minste dat ik voor je terug kan doen?” antwoordt ze en geeft me een knipoog.
“Zelfde plaats, zelfde uur morgen?”
“Akkoord” zegt ze, en ik denk dat ze het meent.

De volgende avond loop ik weer langs de plaats waar ik met Ilse heb afgesproken. Ze zit al op me te wachten op dezelfde strandzetel als gisteren. Zo mogelijk lijkt ze nog mooier dan gisteren. Ze draagt haar haar los nu en het staat haar prachtig. Ze ziet er sexy uit met haar haar zo en haar strakke blauwe topje aan. Nog voor ik neerzit begint ze me al te vertellen dat ze gisterenavond laat nog een telefoontje van Anja heeft gekregen. Anja voelde zich net zo schuldig als Ilse en had haar verteld dat ze het niet allemaal zo had bedoeld en dat ze er nu spijt van had. Ze had er nog aan toegevoegd dat Ilse er nog maar het beste van moest zien te maken en vooral moest genieten van de rest van de vakantie. Ilse was vooral blij dat Anja niet meer chagrijnig was op haar.

Ze kijkt me aan met glinstertjes in haar ogen en vertelt me dat ze zo blij is dat alles weer goed is tussen hen. Het strand is helemaal verlaten en wij zitten nu samen op haar strandstoel met het prachtige geluid van de golven op de achtergrond.
“Ik ben blij dat ik je ontmoet hebt”, zegt ze, “nu Anja er niet meer is”.
“Ik ook” fluister ik, hopend dat je meende wat je net zei.
“Ik meen het,” antwoord je alsof je mijn gedachten kan lezen “ik vond het lief van je dat je me gisteren zo getroost hebt.” Ze slaat haar ogen neer.

Het is nog steeds zeer warm en ik stel Ilse voor om samen wat in zee te gaan zwemmen. Ilse kijkt me aan en zegt lachend dat ze geen bikini of badpak bij heeft.
“Dan toch gewoon in je ondergoed?” antwoord ik gevat.
“Het is toch al donker geworden en ik ben er zeker van dat niemand het verschil zal merken” daag ik haar uit.
Ze kijkt me aan met een ondeugende glimlach en voor ik het weet staat ze in haar ondergoed. Ze ziet er in een woord fantastisch uit in haar hoog uitgesneden witte katoenen slip en bijpassende BH. Het slipje is met kant afgewerkt en om het geheel nog uitnodigender te maken zijn zowel slip als BH afgewerkt met een blauw decoratief rijgkoordje vooraan.
Mijn hart slaat een slag over.
“Kom je ook?” vraagt ze en begint naar het water te lopen. Ik staar haar ellenlange benen en mooie kontje na terwijl ze wegloopt en spring dan zelf snel uit de kleren en loop haar achterna. Gelukkig had ik wel een zwemshort aan, want mijn smaak van ondergoed kan lang niet aan de hare tippen.
“Om het eerst aan het water!” roep ik wanneer Ilse bijna ingehaald heb. Wanneer ik naast haar loop neem ik haar ranke hand en zo lopen we samen hand in hand het frisse water in. Ik zwem een heel stuk het water in en moedig haar aan om naar me toe te komen. Ze aarzelt niet en komt sierlijk naar me toe gezwommen.

Ik kan hier net nog staan, maar Ilse is kleiner en wanneer ze bij me aankomt legt ze een hand op mijn schouders om steun te zoeken. Met haar andere hand doet ze elegant haar haar uit haar gezicht. Onze gezichten zijn amper enkele centimeter van mekaar verwijderd wanneer ze me recht in men ogen aankijkt.
“Nogmaals bedankt voor gisteren, Manu” ik meen dat echt.
“Ik had echt een goed gesprek nodig op dat moment.”
“En wat heb je nu nodig?” vraag ik plagend.
Haar antwoord is een antwoord zonder woorden. Haar warme lippen persen zich plots op de mijne en haar tong dringt mijn mond binnen. Even bedenk ik dat haar vriendin misschien toch gelijk had, maar al snel laat ik me meeslepen door de heerlijke gevoelens die haar kus in me opwekt.

Ze kust heerlijk. Heel intens en passioneel kussen we elkaar. Het kussen laat me niet onaangeroerd en ik voel al wat reactie tussen mijn benen. Ilse slaat beide armen rond mijn nek, en drukt zich tegen me aan. Ik vraag me met enige valse schaamte af of ze de zwelling tussen mijn benen zou voelen. Haar zachte lichaam voelt warm aan, en ik voel haar tepels duidelijk door de zachte stof van haar BH heen. Mijn handen glijden naar haar schouders. Voorzichtig trek ik de schouderbandjes naar beneden en haar borsten komen bijna onmiddellijk vrij. Het lijkt alsof ze op het water drijven en haar tepels priemen fier vooruit.

Mijn lippen maken zich los van haar intense kussen en met mijn tong zoek ik een weg naar haar hals… Zachtjes lik en kus ik haar. Langzaam gaat mijn tong steeds lager en wanneer ik haar tepeltje lik hoor ik Ilse zacht kreunen. Ik kus haar opnieuw tussen de borsten en glijdt weer naar boven met mijn lippen. Ik kus haar in de nek en vervolg mijn weg naar haar hals, haar kin en weer terug naar haar mond. Wat smaakte ze heerlijk. Haar lippen wijken onmiddellijk uiteen en haar tong gaat ongecontroleerd heftig op zoek naar de mijne.

Mijn hand glijdt naar omlaag en raakt haar aan de binnenkant van haar dij. Tussen de intense kussen door hapt Ilse even naar adem, hijgend van opwinding. Met mijn benen duw ik de hare iets uit elkaar zodat mijn hand meer ruimte krijgt om niet alleen de binnenkant van haar dijen, maar ook de rest te verkennen. Ze kronkelt als een kat onder mijn zoekende aanrakingen. Een intens gevoel van lust overspoelt ons. Heftig zoenend woelt ze met haar handen door mijn haren, terwijl mijn hand had intussen het meest gevoelige plekje van haar sidderende lijf vindt. Ik kijk haar even vragend aan. Ze knikt zacht en terwijl ze me blijft aankijken, met een van verlangen doordrongen blik, verdwijnt mijn vinger langzaam in haar. Ze beweegt zachtjes met me mee, genietend, zacht kreetjes slakend, in een roes van hartstochtelijke passie. Ik masseer haar clitoris heel zachtjes maar intens, laat mijn vinger regelmatig in haar natte liefdesgrotje verdwijnen op zoek naar haar gevoeligste plekje. Ze kronkelt nu van opgewondenheid terwijl ze met haar hand in mijn short op zoek gaat naar mijn harde paal.

Ik neem haar in mijn armen en til haar op. Ik wandel met haar tot in de branding van het water en leg haar op het natte maar warme zand. Ze strekt haar armen naar me uit en ik vlei me in haar armen. Ze spreid haar benen en mijn harde lid drukt door mijn zwemshort heen tegen haar malse vrouwelijkheid. Haar bekken maakt draaiende bewegingen als onze tongen elkaar weer vinden.

We kussen elkaar innig en tijdens het kussen duw ik haar slipje naar beneden. Gewillig laat ze me haar slipje tot op haar knieen duwen. Ik bevrijd me uit haar smachtende kus en laat mijn tong over haar lichaam naar beneden dwalen. Ik lik haar hals, en mijn tong zoekt vervolgens haar harde tepel en blijf er eventjes plagend aan likken. Vervolgens gaat mijn tong steeds lager via haar navel naar haar zalige liefdesgleufje.

Haar zwoele geur komt me tegemoet en maakt me extra geil. Ze is drijfnat en ik laat mijn tong zachtjes over haar clitorisje likken. Haar heupen schokken van lust als ze mijn tong op haar klitje voelt en ze slaakt een kreun van geile opwinding. Vervolgens lik ik plagend langs haar gezwollen schaamlippen en als vanzelf wordt mijn tong naar haar uitnodigende schede gezogen. Haar binnenste lipjes openen zich onder mijn verkennende tong. Haar handen gaan door mijn haar en ze heeft haar heupen hoog naar me op. Ik lik in lange halen langs haar heerlijk geurende en van geil glinsterende spleetje. Ik lik haar steeds intenser en sneller… haar lichaam kronkelt naar alle kanten en ik proef haar heerlijke geile sappen die uit haar spleetje komen..

Ik voel dat ze snel gaat komen en concentreer me op haar clitorisje. Terwijl zij steeds meer begint te kreunen en te schokken, neem ik haar klitje tussen mijn lippen en het in mijn mond terwijl ik het met mijn tong verwen. Ik voel haar verkrampen als zij opeens komt. Een golf geil loopt in mijn mond; ze smaakt fantastisch. Terwijl ik blijf likken en likken komt ze nog een keer klaar. Haar lichaam schokt als een bezetene en ik blijf haar clitorisje verwennen….. Tenslotte komt ze eindelijk tot rust. Voorzichtig maak ik me los van haar kutje. Ik streel haar en neem haar in mijn armen, kus haar zijdezachte haren.

© Delftsgrietje

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Aan zee

 1. 29 december 2006 at 21:53

  Jammer van het abrupte einde

 2. 30 december 2006 at 21:22

  aardig verhaal. Iets te vaak het woord intens in een klein stukjje tekst, dusdanog dat het storens wordt. Verder een vrij abrupt einde.

 3. 31 december 2006 at 16:52

  Halverwege het verhaal blijkt de ik-persoon ineens een man te zijn. Nogal verraderlijk als je schrijft onder de naam Delfstgrietje…
  Verder een doorsnee en zoetsappig verhaal, zelfs voor de categorie Romantisch

Geef een reactie