Advertentie

Hoe ik met haar in contact gekomen ben? Nou eh…, ik heb haar uit de krant. Op een goeie dag viel de onderstaande advertentie in mijn avondblad mij op. Ik had dergelijke advertenties wel meer gezien maar toen was er met ons huwelijk nog niets aan de hand. Daar is helaas verandering in gekomen omdat mijn vrouw de glazenwasser net iets meer aanbood dan het bijna spreekwoordelijke ‘koppie koffie’. Nou is daar nog wel over heen te springen maar toen ze bij haar ‘sponsor’ in wilde trekken was de druppel die mijn emmer deed overlopen! De advertentie trok dus mijn aandacht omdat mijn fantasie erdoor geprikkeld werd. Bovendien voldeed ik aan de gestelde voorwaarden. Met de tussen de regels opgenomen mededeling had ik niet zoveel moeite.

ELEGANTE brunette, volsl., lief maar ondeugend, z.k.m. geslaagde zakenman 40+ om een spannende, betrouwb. erotische rel. mee op te bouwen. Om elkaar in vele opzichten veel te kunnen bieden. Brnr. 23…… bur. v.d. blad.

 

Ik heb dus de stoute schoenen aangetrokken en een briefje onder nummer geschreven naar het bureau van mijn krant. Daarin heb ik uitgelegd wie ik was, hoe ik er uitzag (ook volslank, 40+), waarom ik reageerde terwijl ik ook een beetje aangaf wat mijn idee van een erotische relatie is. Want over dat laatste kan je heel verschillend denken.

Na de brief, voorzien van telefoonnummer en (e-mail)adres op de bus gedaan te hebben, vroeg ik mij af hoeveel brieven deze brunette wel zou ontvangen en dus hoe groot mijn kansen waren. Omdat er in de advertentie geen gegarandeerd antwoord werd beloofd, schatte ik in dat ik er niet veel meer van zou horen.

Er was al een week voorbij gegaan en de advertentie was bij mij al aardig naar de achtergrond gezakt toen de telefoon ging. Ik nam op, zei mijn naam en een prettige stem zei dat ik sprak met de brunette uit de advertentie. Ik was meteen gespannen.

“Ik hoop dat ik niet op een ongelegen moment bel maar ik wilde je stem eens horen.”

“Nee, helemaal niet”, zei ik en voegde er aan toe dat ik blij verrast was dat ze belde. “Maar waarom bel je uitgerekend mij? Want ik ben er zeker van dat je meer reacties hebt gehad.”

“Nou, dat valt wel mee”, zei ze met een lach in haar stem. “Ik zal maar met de deur in huis vallen. De reden is dat jouw uiteenzetting van wat je onder erotiek verstaat, aardig overeenkomt met wat ik daarvan vind. Dat hebben we dus al gemeen.”

Ze wachtte. Ik liet de klankkleur van haar stem tot me doordringen. Tegelijk vormde zich een beeld van haar op mijn netvlies maar als ik dat visioen had moeten tekenen, het was me niet gelukt.

“En”, zei ik, mijn stem bewust heel hoog makend, “bevalt je wat je hoort?”

Een aanstekelijke lach was mijn deel. “Je hebt gelukkig gevoel voor humor.” En in één adem door: “Zullen we een afspraak maken?”

Ze liet er geen gras over groeien. Ik zei dat ik dat prima vond en dat ik wel een restaurantje wist waar we elkaar discreet beter zouden kunnen leren kennen. We spraken af voor de komende zaterdag. Toen ik opgehangen had schoot het mij te binnen dat ik nog niet eens haar naam kende.

Mijn spanning liep gedurende de week steeds verder op. Op de bewuste dag en tijdstip zorgde ik er wel voor op tijd in het afgesproken restaurant te zijn. Ik had een bepaalde tafel gereserveerd die vanuit het overige deel van het restaurant niet of nauwelijks te zien was. Daarnaast had ik mij de afgelopen week de kop suf gepiekerd wat voor cadeautje ik voor haar zou moeten kopen. Uiteindelijk besloot ik tot een lingeriesetje. Aan het merk Cottelli Lingerie had ik goede herinneringen. De sexy verpakking sierde ik verder op met een roos. Ik was er klaar voor!

In het meer publieke deel van het restaurant gezeten, wachtte ik op haar komst toen het mij te binnen schoot dat ik niet alleen haar naam niet kende maar dat we verder ook geen herkenningstekenen hadden afgesproken. Gelukkig kende ze mijn naam wel en een sexy, volslanke brunette is nauwelijks te missen.

Slechts vijf minuten na het afgesproken tijdstip kwam ze binnen, tenminste ik hoopte dat zij het was. Een volslanke vrouw, iets kleiner dan ik, met rondingen waar ze horen, gekleed in de moderne variant van wat ze vroeger een mantelpakje noemden, hoge hakken en nylons met een naad. Ik schatte haar rond de veertig.

Ze keek de zaak rond en haar blik bleef op mij rusten. Dat was wel begrijpelijk want ik was de enige man die alleen zat. Ik stond op en liep naar haar toe, stak mijn hand uit en zei: “Hallo, ik denk dat wij elkaar gaan kennen.” Met een glimlach beaamde ze dat. “Weet je,”, zei ik, “ik ken je naam nog niet eens!” Ze noemde haar naam maar ter wille van de discretie zal ik haar slechts bij haar initiaal aanduiden: M.

Samen liepen we naar de gereserveerde tafel waar de ober de fles met pink champagne al had neergezet. Ik schonk onze glazen in, hief het glas, keek haar in de ogen en zei: “Op onze kennismaking!” M. herhaalde de toast zodat we het daarover in ieder geval eens waren. “Als je er geen bezwaar tegen hebt, doe ik mijn jasje uit, het is nog al warm hier.” Ze voegde de daad bij het woord. Doordat ze in die beweging haar schouders naar achteren deed, werden haar welhaast Rubensiaanse borsten en een vage impressie van haar tepels op sensuele wijze zichtbaar. Ze volgde mijn blik en zei: “Zo, dat zit wat lekkerder.” “Ik ben zo vrij geweest iets voor je mee te nemen”, zei ik en pakte de zwart glanzende verpakking, met daarop de roos, van de stoel naast mij en gaf het aan haar. Gelukkig zei ze niet iets van: “Oh, dat had je niet hoeven doen!” Ze keek gewoon blij en begroef haar neus in de roos. “Dat is heel lief van je”, zei ze en begon aan de verpakking. Toen haar duidelijk werd wat de inhoud was, zag ik een lichte blos over haar wangen kruipen. Ik vond het zelf ook wel spannend omdat ik natuurlijk ook niet wist of ze een dergelijk intiem cadeautje op prijs zou stellen. Ze haalde de bh er uit en legde die tegen haar borsten. Hij paste als gegoten. “Precies de goeie maat, hoe wist je dat zo?” “Ach”, zei ik, “ik trof een volslanke verkoopster die mij heel goed heeft geadviseerd.” Ze deed de bh terug in het doosje, boog zich over de tafel en gaf mij een zoen vol op m’n mond. “Dank je wel”, zei ze.

Nadat we besteld hadden vroeg ik M. naar haar idee van erotiek. “Ach”, zei ze, “ik moet wel een bepaalde emotionele binding hebben met iemand wil ik er echt van kunnen genieten. Want dat is ook een beetje de achtergrond van mijn advertentie. Ik ben een paar jaar geleden gescheiden maar dat wil niet zeggen dat ik het vrijen, en de behoefte daaraan, ook maar opgegeven heb. En dan kan je natuurlijk kiezen voor onenightstands maar daar heb ik toch wat minder prettige ervaringen mee. Ik houd niet van groepsseks of sm of zelfs maar trio’s. Ik creëer liever een iets vastere relatie waarin ik weet wat te verwachten en waarin ik mijn eigen behoeften kwijt kan. Aan de andere kant heb ik ook geen behoefte aan een echt vaste relatie, nog niet in ieder geval. En als ik dat allemaal afzet tegen hetgeen jij in je brief schreef, dan denk ik dat we heel redelijk op één lijn zitten, denk je niet?”

Ik knikte en zei dat voor mij het scheppen van een juiste ambiance heel belangrijk is. “Ik houd van het voorspel, erotiek is voor mij sowieso een spel waarvan ik zo lang mogelijk wil genieten. En soms lukt dat ook”, zei ik er met een ironisch lachje achteraan.

Tegen het eind van het diner hadden we beiden het gevoel dat we elkaar al wat beter kenden en dat er iets van vertrouwen tussen ons begon te groeien. En dat was niet het enige dat groeide! Als je de hele avond met een aantrekkelijke vrouw allerlei erotische onderwerpen zit uit te diepen, dan is het onvermijdelijk dat zich een zekere spanning vormt. Toen we de koffie ophadden en het eind van de avond in zicht leek, trok ik de stoute schoenen aan en zei: “Mag ik je naar huis brengen?” “Graag”, zei ze.

Ik rekende af en hielp M in haar jasje. Dat gaf me de gelegenheid de geur van heur haar op te snuiven hetgeen mij zeer opwond. Ik kreeg al visioenen hoe ik haar strakjes zachtjes in haar nek zou bijten. Het zal de vampier in mij geweest zijn. Buitengekomen hielp ik haar in mijn auto. Daarbij verschafte ze me een blik op haar genylonde benen. Zwijgend reden we naar het adres dat ze me opgaf, alle twee bezig met onze eigen gedachten die ongetwijfeld wel ergens een raakpunt gehad zullen hebben. Ik was benieuwd of ze me nog mee naar binnen zou vragen maar eigenlijk rekende ik daar nog niet op.

Bij haar huis aangekomen zei ze: “Je hebt zeker geen tijd meer voor een afzakkertje?” Ze had me te pakken, die insteek kwam onverwacht. Een ogenblik zat ik te bedenken hoe hierop te reageren zonder al te gretig over te komen toen ik de twinkeling in haar ogen zag. “Je bent een gemene pestkop!”, zei ik, draaide het contactsleuteltje om en liep om de auto heen om M te helpen uitstappen. Wederom werd mij een blik op haar deze keer enigszins gespreide benen gegund. Wederom schoot mijn temperatuur een graadje omhoog.

Binnengekomen vroeg ze of ik nog een kopje koffie lustte voordat ze wat sterkers zou inschenken. Dat wilde ik wel en ik liep met haar mee naar de keuken. Naast haar staand keek ik hoe ze het espressoapparaat bediende. Toen ze klaar was keek ze me aan. Op dat moment moet er een vonkje overgesprongen zijn want het volgende ogenblik had M haar armen om mijn nek geslagen en begonnen we hartstochtelijk te kussen. Met onze tongen verkenden we elkaar. Ik voelde hoe haar borsten zich tegen mij aan drukten. Ik kuste haar in haar hals en zei ze dat heerlijk rook. Met haar onderlichaam zette ze mijn heupen klem tegen de aanrecht. Niet dat ik nu al een enorme erectie had maar ze moet wel gevoeld hebben wat ze allemaal aanrichtte.

“Zullen we eerst maar onze koffie opdrinken voordat de melk overkookt”, zei ze, pakte beide kopjes en ging me voor naar de strak ingerichte kamer. Aan de ene kant een twee-zitsbank en een gemakkelijke stoel, aan de andere kant een klein barretje met daarvoor drie barkrukken.

We trokken beiden onze jasjes uit. Haar borsten daagden mij weer uit en gelukkig kwam ze naast me op de bank zitten. We gingen door waar we gebleven waren. Ik durfde haar borsten te pakken. Ze lagen in mijn handen als rijpe meloenen. M had wat minder aarzelingen. Ze legde haar hand meteen daar waar ze terecht mijn lul vermoedde. Ik knoopte haar bloesje los waardoor haar borsten goeddeels zichtbaar werden. Haar tepels bleven net in de halve bh verborgen. Ik boog voorover om haar borsten te kussen. Haar masserende hand in mijn kruis maakte dat geen eenvoudige exercitie. Mijn tong ging op zoek naar de tepel van haar linkerborst. Ik kon er maar net bij, een heerlijk hard knopje. Terwijl ik de tepel naar binnen zoog, zette ik er heel zachtjes mijn tanden in. Als reactie duwde ze mijn hoofd tegen zich aan. “Ik ga wat gemakkelijkers aantrekken”, zei ze, de spanning wat verminderend, en stond op, mij verstijfd achterlatend.

Even later was ze terug, gehuld in een negligé. Ik zag dat ze het setje had aangetrokken dat ik voor haar gekocht had. De push-up bh, die ik al eerder had mogen aanschouwen, een jarretelgordeltje met de naadnylons die ik al gezien had en een minuscuul slipje. Maar dit alles nog verhuld door de negligé.

Ik wist niet wat ik zag. “Schit-te-rend!!”, zei ik en ze bloosde er zowaar van. Met een verleidelijk gebaar schoof ze de negligé van haar schouders. Ze was inderdaad volslank. Prachtige, stevige billen, een licht bollend buikje en door het slipje was haar grotendeels geschoren kutje vaag zichtbaar. Ik stond op, liep naar haar toe. Voor ik haar kon kussen gaf ze te kennen dat ik ook wel iets aan mijn kleding mocht doen. Ik was blij dat ik besloten had een doorzichtige string aan te doen.

Nadat ik ook mijn broek had uitgedaan, liet de toestand waarin ik mij bevond, weinig meer aan de verbeelding over. “Draag je die altijd”, vroeg ze met enige spot. “Nee hoor”, zei ik, “alleen als ik moet werken.” Ze kwam naar me toe lopen we kusten elkaar. Ik tilde haar op en zette haar op de middelste van de drie barkrukken, haar voeten op de twee andere zodat ze wijdbeens voor me zat. Haar gordeltje en de zwarte nylons wonden mij zeer op. Mijn lul stond strak gespannen in mijn string met de nu paarse eikel tegen mijn buik gedrukt.

Om de druk er wat van af te halen zakte ik door de knieën en kuste M’s heerlijke dijen vanaf haar knie tot aan het boord van de nylon. Bij het daarboven licht opbollende naakte been aangekomen, zette ik zachtjes mijn tanden in haar vlees en beet zo mijn weg naar boven toe. Ik zette mijn lippen op haar nog door het slipje bedekte kutje en kuste haar lippen daar. Met mijn tanden zocht ik haar clitoris en drukte er vervolgens hard met mijn tong tegen aan. Ik voelde haar kutje verstijven. Door haar hand op mijn achterhoofd te zetten, voerde M de druk nog iets op. “Bijt me zachtjes daar” en ik deed wat ze me vroeg. Ik probeerde met mijn tong haar slipje op zij te duwen maar dat ging niet zo soepel. De geur van haar vrouwelijkheid maakte me helemaal gek. Ik stond op en duwde mijn lul in de lengte tegen haar kut. De paarsgezwollen eikel werd boven de band van mijn string zichtbaar tussen onze tegen elkaar geperste onderlichamen. Ik moest moeite doen om niet in één keer bij haar naar binnen te gaan.

“Kom”, zei ze, “laten we naar de slaapkamer gaan voordat er ongelukken gebeuren. Daar aangekomen ontdeed ik haar, op mijn knieën gezeten, van haar slipje. Ik drukte een kus op het in driehoeksvorm geschoren schaamhaar. Ook de bh moest het ontgelden. Haar jarretelle en nylons hield ze aan. Ik stapte uit mijn string zodat ze mijn lul voor het eerst in volle glorie echt kon zien.

M ging met iets opgetrokken knieën op bed liggen daarmee haar vochtige en gezwollen lippen onthullend. “Kom”, zei ze “ doe het, maar probeer het langzaam te doen.” “Wil je niet dat ik een condoom gebruik?”, maar dat vond ze niet nodig. Terwijl ik een druppel voorvocht over mijn eikel uitsmeerde, ging ik op mijn knieën tussen haar benen zitten. Ik steunde op één hand naast haar schouder, met de andere haalde ik mijn eikel een paar maal van onder naar boven door haar kutje, langs haar clitoris en weer terug. Ik zette mijn andere hand ook naast haar en bracht mijn gespannen eikel tussen haar kleine schaamlippen. “Ik ga je neuken,” zei ik geheel ten overvloede en keek haar recht in de ogen alsof ik ‘m daar zou kunnen zien langskomen. Mijn gezwollen eikel had moeite om haar kutje binnen te dringen. Ik had ook het idee dat zij alles in het werk stelde om mij de toegang te beletten. Maar toen mijn eikel eenmaal in haar hemel was binnengetreden, was haar weerstand overwonnen. Zachtjes schoof ik mijn lengte naar binnen. “Jezus”, zei ik, “wat voelt dat goed”. We kusten elkaar terwijl ik haar langzaam neukte. Ik voelde haar handen op mijn billen, met haar nagels gaf ze het tempo aan.

Ze trok een extra kussen onder haar hoofd zodat zij ook een goed zicht had op het centrum van ons beider genot. Ik pakte mijn lul beet en wreef de eikel met enige kracht een paar keer langs haar klitje. Misschien verbeeldde ik het mij maar haar grote schaamlippen werden steeds verder naar buiten geduwd door de opzwellende kleine lippen. Om haar g-spot beter te kunnen stimuleren, deed ik een kussen onder haar billen zodat ik mijn lul een beetje omhoog kon stoten. Ik keek haar aan en begon haar weer langzaam te neuken, mijn eikel bewust in de richting van haar plekje sturend.

Terwijl in mijn eikel langzamerhand het gevoel begon te ontstaan alsof er jeukpoeder over uitgestrooid werd, begon M ook tekenen van opwinding te vertonen. De tepels op haar iets opzij wegzakkende borsten, waren hard geworden. Ze trok haar knieën nog iets verder naar zich toe zodat ik haar geheel onbelemmerd kon neuken.

Ik weet niet uit wiens keel de eerste kreuntjes opwelden maar ik begon langzamerhand mijn zelfbeheersing te verliezen. M voelde dat goed aan en trok mij tegen zich aan. “God, wat neuk je lekker”, kreunde ik in haar oor. Ik voelde hoe ze de spieren in haar kutje aanspande. Er was geen houden meer aan. Van lekker langzaam neuken was geen sprake meer. Ze klemde haar dijen om mijn middel, haar buikspieren spanden zich en ik voelde hoe de eerste straal zaad in haar spoot. “Ik voelde je komen”, hijgde ze in mijn oor. De tweede ontlading was al een stuk minder maar het gevoel dat ze me gaf niet. Dit was klaarkomen in optima forma!

Met haar benen nog steeds om mij heen bleven we in elkaars armen nog wat uithijgen. “Gek hè” zei ze, “ een paar uur geleden kenden we elkaar amper maar dat idee heb ik nou helemaal niet.” We kusten terwijl ik mijn lul uit haar voelde glijden. “Ga je me verlaten?” vroeg ze met een gemaakt pruillipje. “Ik sta al buiten”, zei ik “ maar misschien kom ik straks nog even terug.” Nadat M even naar de badkamer was geweest, nestelde ze zich weer tegen mij aan. Als een verliefd stelletje lagen we nog wat te kussen waarna we kennelijk in slaap zijn gevallen. Maar dat merkte ik de andere morgen pas.

Toen ze wakker werd rekte M zich eens lekker uit en maakte aanstalten om het bed te verlaten. “Wat ga je vandaag doen?” informeerde ik. “Ik denk dat ik maar eens ga kijken of ik de advertentietarieven van een andere krant te pakken kan krijgen,” zei ze en ze sprintte naakt de kamer uit toen het kussen haar kant op vloog.

WB

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Advertentie

  1. 20 november 2006 at 01:27

    Wellicht vreemd om dat van een erotisch verhaal te zeggen, maar ik zou dit goede verhaal als 'degelijk pikant' willen omschrijven.

  2. 19 april 2008 at 17:59

    Het wordt dan ook door een "geslaagd zakenman" beleefd en verteld !

Geef een reactie