Alle remmen los

Mijn jongste zusje Renee (net 17) wilde dit keer echt niet meer met pa en ma op vakantie. Het idee dat deze spring-in-het veld alleen thuis zou blijven bezorgde mijn vader al maanden van tevoren grijze haren en daarom besloot ik na overleg met Ludo, mijn man, beide partijen te hulp te schieten. Het idee om haar die drie weken bij ons te laten logeren viel in goede aarde: vader was gerustgesteld en Renee zag het ook wel zitten, zeker nadat ik haar onder vier ogen met een knipoogje had verzekerd dat ze bij ons net zo vrij zou zijn als ze wilde. Niet dat dat erg veel moeite kostte trouwens, want Renee en ik hebben ondanks ons leeftijdsverschil van ruim 10 jaar altijd al een nauwe band met elkaar gehad. Ik begrijp haar beter dan mijn wat conservatieve ouders; ik heb in mijn pubertijd thuis met dezelfde problemen te maken gehad als zij en ben nu toch keurig getrouwd…. Nou ja, keurig…., het is maar goed dat vader en moeder de vrije seksuele moraal van Ludo en mij niet kennen!

Renee arriveerde op vrijdagavondje met haar koffertje, helemaal uitgelaten, dat was aan alles te merken. Als om te onderstrepen dat ze zich bevrijd voelde van het ouderlijk toezicht, had ze zich in een superkort rokje gestoken met daarboven een strak bloesje dat de vormen van haar niet door een beha gehinderde tietjes pregnant deed uitstulpen. Bijna een evenbeeld van mezelf, dacht ik vertederd. Dat ook Ludo met welgevallen naar haar keek, was begrijpelijk. Renee is ook een knappe meid met haar donkere ogen in haar ovalen toetje, het donkere haar los vallend op haar schouders, haar lange benen en slanke figuurtje, nu nog extra geaccentueerd door die strakke kleding. Hoe veel indruk ze op mijn man had gemaakt leerde ik toen we na een gezellige avond naar bed gingen en hij gulziger dan anders de liefde met me bedreef.

‘Hou je een beetje in!’, kreunde ik toen hij als een bezetene op me in begon te beuken, maar dat was tegen dovemansoren gezegd. De aanwezigheid van Renee in de aangrenzende slaapkamer stimuleerde hem juist om harder tekeer te gaan en ik liet me meeslepen.

‘Stoute jongen’, hijgde ik, ‘verbeeld je je soms dat je mijn arme zusje ligt te naaien?’

We spelen wel meer van zulke spelletjes om elkaar op te winden, maar nu werd er een extra dimensie aan toegevoegd, want mijn scherpe oren vingen vanuit de belendende slaapkamer iets op.

‘Ssst’, beduidde ik met een vinger tegen mijn lippen: ‘luister!’

We keken allebei naar de kastenwand die de afscheiding vormt tussen de beide slaapkamers. Daar doorheen drong een zacht gehijg door, vermengd met een klotsend geluidje, té dichtbij om uit Renees bed te komen.

‘Ze staat tegen de kast te rijen’, lispelde ik in Ludo’s oor, ‘luister maar….’

In Renees slaapkamer is dat deel van de wand dicht, in onze slaapkamer is het een hangkast. Ludo kroop met een lul als een breekijzer het bed uit en opende voorzichtig de deuren van de kast. Het was nu duidelijker. Renee moest met haar oor tegen de kastwand gedrukt staan en we konden zelfs het schaven van haar lichaam tegen het hardboard horen. Ludo keek me met koortsige ogen van opwinding aan. Ik schoof mijn bed uit en trippelde op mijn tenen naar de openstaande kast. Ik wist meteen wat me te doen stond.

‘Kom hier met je pik geile beer!’, gromde ik luid genoeg om het tot mijn zusje te laten doordringen. En ik pakte zijn zijn lul in mijn hand en begon eraan te trekken.

‘Neuk me lieverd!’, hijgde ik, ‘douw hem in mijn natte kut!’

Tegelijk schudde ik met mijn hoofd dat dat niet de bedoeling was. Hij begreep het: we moesten Renee in de waan laten dat we nog steeds aan het neuken waren, zodat ze niet zou stoppen zichzelf te bevredigen. Intussen bleef ik wel aan zijn speer snokken, zodat zijn gehijg natuurlijk overkwam. Het werkte perfect. Mijn zusje, die niet besefte dat we maar een paar decimeter van haar vandaan stonden, begon heviger te kreunen.

‘Ze komt zo klaar’, waarschuwde ik Ludo tussen mijn gehijg door. Hij knikte instemmend toen ik met één hand voorzichtig de kleren die aan een hangertje aan een rail in de kast hingen opzij schoof.

‘Doé het dan liefje!’, kermde ik alsof ik zelf een hoogtepunt bereikte, ‘spúit, spúit!’

Aan de andere kant ging het gesnuif en gehijg naar een hogere octaaf.

‘Nú!’, wees ik Ludo. Ik liet hem los en hij stapte de kast in. Terwijl ik het deed voorkomen alsof ik een geweldig orgasme kreeg, drukte Ludo zich met zijn hele lijf tegen de scheidingswand en deed alsof hij daar doorheen Renee begon te neuken. Het was zo’n waanzinnig geil gezicht dat ik mezelf maar éven hoefde aan te raken om écht te komen. Ik gílde het uit en toen gebeurde alles tegelijk. Ik hoorde Renee hikkend komen en kort daarop de splásj!, splásj! waarmee Ludo zich tegen het hardboard leegschoot, stel je voor: op slechts een centimetertje afstand van waar mijn zusje in haar orgasme stond te kronkelen! We waren allebei totaal ondersteboven van de schandalige eruptie van geilheid die ons had overspoeld, een beetje overstúúr ook omdat het duidelijk was dat we een grens hadden overschreden en het nu betreden gebied verder wilden exploreren. Het was niet meer de vraag óf, maar wannéér en hoé mijn man het jonge kutje van mijn zusje zou verschalken.

***

Renee verscheen de volgende ochtend in een weinig verhullend nachthemdje aan de ontbijttafel. Het is dat ze een klein slipje aan had, anders had Ludo álles kunnen zien. Nu bleef het bij haar ongedwongen loshangende tietjes, maar dat hij ook daar een stijve van kreeg kon ík zelfs bijna voelen. Toen ze een uurtje later de stad ging ‘verkennen’ verklapte ik mijn man dat ik een plannetje had bedacht. Hij keek me verrast en nieuwsgierig aan, maar ik zei dat hij maar moest afwachten en dat het de spontaniteit ten goede zou komen als het ook voor hem een verrassing was.

‘Ga jij vandaag maar boodschappen doen’, was het enige wat hij nog uit me kreeg, ‘dan tref ik de voorbereidingen!’

 Zoveel voorbereidingen had ik niet nodig, maar ik had er ook weinig zin in om die snikhete middag naar de supermarkt te gaan, en zo kon ik twee vliegen in één klap slaan! Eén van de dingen die Ludo graag doet is mij fotograferen, en dan natuurlijk niet ‘zo maar’, maar in gewaagde poses en met weinig of niets om het lijf. Makkelijk is dat tegenwoordig met de digitale camera die we hebben. De meeste foto’s staan op de computer, maar sommige heel speciale hebben we afgedrukt op fotopapier, precies in de gebruikelijke maat van ‘gewone’ foto’s. We bewaren ze in een apart album op onze slaapkamer. Er zijn erbij waarop andere mannen mij verwennen, maar die moest ik nu niet hebben. Nee, de foto’s waarop mijn naakte lichaam beschilderd was, dié. Ook dat is een hobby van Ludo: me helemaal onderschilderen, werkelijk van kop tot teen. Daar is een speciale verf voor, die hij met een soort spons over mijn huid aanbrengt. Ik zocht maar één foto, en die moest niet al te shockerend zijn. Déze, besloot ik uiteindelijk: waarop alleen mijn hoofd en mijn borsten waren te zien, knálblauw geschilderd, zonder verdere poespas. Ja, dié. De andere foto’s borg ik weer op en deze ene nam ik mee naar beneden, waar ik hem in één van de mapjes met foto’s van onze laatste vakantie stopte.

Die avond keken we eerst naar een DVD-film die Ludo gehuurd had, een vrij lánge film, maar wel de moeite waard. Het liep al tegen half twaalf toen ik mijn plannetje ten uitvoer bracht.

‘Heb je de foto’s van onze vakantie in Turkije al gezien?’, vroeg ik nonchalant aan Renee.

Nee, natuurlijk had ze die niet gezien. Terwijl Ludo iets te drinken inschonk, gooide ik de drie mapjes op de tafel. Ik ging naast mijn zusje zitten om wat uitleg te geven. Bewust had ik het zo geregeld dat pas in het allerlaatste mapje de ‘verkeerde’ foto tevoorschijn zou komen. Ludo zat wat verveeld te kijken terwijl Renee langzaam door de mapjes bladerde en ik mijn commentaar leverde. En toen kwam het laatste mapje. Mijn keel werd droog toen Renee het nietsvermoedend in haar handen nam en mijn huid begon te prikkelen toen ze langzaam begon te bladeren.

‘Wat is dit nou!?’, riep ze verbluft, terwijl ik expres even niet keek.

De adrenaline spóót door me heen en mijn kop werd vuurrood.

‘Jezus!’, deed ik stomverbaasd,. ‘hoe komt dié foto hier nou in!?’

En ik keek nog beschuldigend naar Ludo ook, alsof het zijn schuld was!

‘Wat, wat?’, sprong die geagiteerd uit zijn stoel: ‘wat is er aan de hand!?’

Begreep hij mijn spelletje al? Hij liet het in ieder geval niet blijken en ook bij hem vloog het bloed naar zijn kop toen hij de foto zag.

‘Sorry kindje’, wilde ik het mapje uit Renees handen trekken, maar ze hield het stevig vast.

‘Nee…, laat me even goed kijken!’

Ze bestudeerde de foto aandachtig en keek beurtelings naar mij en Ludo.

‘Ach’, probeerde ik voorzichtig: ‘dat vindt Ludo nou eenmaal leuk, mij zo te schilderen, sóms….’

Ze giechelde. ‘Helemaal blaúw, je hoofd enne… je borsten…’

‘En de rest….’, bracht ik moeizaam uit.

‘O ja?’ Haar ogen twinkelden. ‘Heb je daar geen foto’s van?’

Ludo en ik keken elkaar aan. Hij haalde zijn schouders op. Volgens mij begon hij nu iets door te krijgen….

‘Ja natuurlijk’, antwoordde ik.

‘Mag ik die ook eens zien?’. Het klonk grétig en toen ik expres deed alsof ik aarzelde, stootte ze me aan.

‘Toe Leida!’

Ik knikte naar Ludo. ‘Ga jij ze even halen schat?’

Hij schraapte zijn keel. ‘Okay…., alleen die …. eh….. geschilderde?’

‘Ja, ja’, zei ik haastig, ‘alleen die….’

Het was Renee niet ontgaan. Zodra Ludo de kamer uit was vroeg ze: ‘Heb je ook nog ándere foto’s?’

‘Ja’, gaf ik toe, ‘maar die komen later misschien wel eens….’

Ze drong niet aan en keek weer naar de foto.

‘Word je daar géil van?’, vroeg ze toen onverhoeds. Tja, het is me er eentje!

‘Wat dénk je?’, verzamelde ik al mijn moed.

‘Ik denk het wel’, lachte ze, ‘anders zou je het niet doen!’

Ik lachte mee, een bevrijdende lach. Het was toch even ‘tricky’ geweest, nu begreep ik dat ik de goede strategie had gekozen.

‘Ludo doet het met een soort sponsje’, legde ik vlijtig uit, ‘dat is heel zacht en tegelijk tintelend. Je wordt er helemaal wárm van als je dat spul door je huid voelt dringen…’

Tijd voor een weerwoord was er niet,want nu keerde Ludo terug. Hij keek wat schaapachtig toen hij binnenkwam met het stapeltje foto’s. Renee nam ze van hem aan, wat gespánnen leek me. De bovenste foto was al meteen goed raak: een close up van mijn blauw geverfde kale meut. Ze bekeek hem alsof ze een röntgenfoto aan het analyseren was.

 ‘Moet je daarvoor… helemaal kaal zijn?’, fluisterde ze na een eeuwigheid.

‘Nee schat’, antwoordde ik met droge mond. ‘Maar het is wel makkelijker… om je later weer schoon te maken…’

‘O ja….’ Ze legde de foto voorzichtig op tafel, alsof ze bang was hem te bréken, en staarde vervolgens naar een totaal-opname van mijn blote lijf.

‘Je bent wel móóí’, zuchtte ze, om daarna ineens een praktische vraag te stellen: ‘Wordt het geen kliéderboel, ik bedoel: als je morst op de vloerbedekking of zo?’

‘Nee’, legde ik uit toen Ludo met zijn mond stijf dicht en ongetwijfeld zijn lul stijf omhoog als een standbeeld in zijn stoel bleef zitten. ‘Het is niet echt verf, meer een soort poéder, die je makkelijk kunt opzuigen van de vloerbedekking.’

‘Hm, hm’, murmelde ze met een frons in haar wenkbrauwen.

De volgende drie foto’s, van mijn kont, mijn lachende gezicht en een totaal-shot van de achterkant bestudeerde ze zonder commentaar. Dan de laatste, de héftigste: ik stond door mijn knieën gezakt en trok met beide handen mijn schaamlippen uit elkaar, om te laten zien dat ook de binnenkant van mijn kut netjes was meegekleurd. Ik zag hoe ze bij het bekijken van deze foto de wijs- en middelvinger van haar vrije hand tegen haar duim begon te wrijven: dezelfde tick als ik wanneer ik mezelf geil voelde worden!

‘Jémig’, fluisterde ze,’jéétje…’

‘Ben je erg geshockeerd?’, vroeg ik voorzichtig. Ze keek me wat hulpeloos aan, slikte en lachte toen wat zenuwachtig.

‘Nee…. nee hoor….’ En weer die wrijvende vingers.

‘Je vroeg eerder of ik hier geil van werd’, zei ik zacht, ‘maar volgens mij geldt dat voor jou ook….’

Ze schoof wat op en neer op de bank en vermeed het Ludo aan te kijken.

‘Kom’, hield ik aan, ‘je hoeft je voor óns toch niet te schamen? Wij zijn papa en mama niet!’

Ze knikte bedremmeld en ik zuchtte van opluchting.

‘Hier mag je gewoon zeggen en doen wat je wilt. Als je je geil voelt, mag je dat laten merken,’ zei ik en streek over haar haar. ‘Als je wilt masturberen bijvoorbeeld….’ Ik voélde haar even opschrikken. ‘…. dan mág dat…. Ik heb me súf gemasturbeerd toen ik zo oud was als jij… en nu doe ik het nog wel eens, soms voor Ludo…… of voor een goede vriend…..’

Ik had mijn hand inmiddels zachtjes op Renees knie laten dalen en die greep ze na deze woorden vertwijfeld vast, als om steun te zoeken tegen de rillingen die haar doortrokken. Ze zat op knáppen en dus ging ik nog even door.

‘Dat vinden mannen zó geil’, fluisterde ik, ‘als je je hand tussen je benen steekt en met jezelf gaat spelen…., dan hoúden ze het bijna niet….’

Ze leek gehypnotiseerd terwijl ik mijn hand nog steeds omklemd door haar vingers langzaam opschoof over haar been.

‘Vecht er niet tegen’, moedigde ik haar zachtjes aan, ‘…., je bent zóó geil liefje, daar moet je wat aan doen….’

Mijn hand gleed af naar binnen tot mijn vingertoppen de rand van haar zachtzijden broekje raakten.

‘Toe maar’, glimlachte ik terwijl ik mijn hand voorzichtig onder de hare vandaan trok: ‘toe maar liefje…’

Renee bleef even verwezen met haar rechterhand tussen haar benen zitten. Mijn hart sprong op in mijn keel toen ik haar vingers aarzelend aan haar slipje zag plukken. Ik hield mijn adem in tot ze haar middelvinger onder het randje duwde en daarna haar wijsvinger. Daarna stond ik op van de bank, bukte me en trok haar schoentjes uit. Renee hield haar ogen gesloten en stribbelde niet tegen toen ik haar benen optilde en op de bank vlijde. Haar rokje viel nu helemaal terug, waardoor het piepkleine zwarte broekje met daarin haar bewegende vingers ook voor Ludo in het zicht kwam te liggen. Hij zat als bevroren in zijn stoel toen ik hem een triomfantelijk lachje toewierp. Toen Renee zich zacht kreunend overgaf aan haar niet meer in de hand te houden gevoelens, zakte ik door mijn knieën en beduidde Ludo dat hij naast me moest komen zitten.

***

De ademhaling van Renee werd onrustiger. Haar rechterhand zat nu helemaal in het broekje en ze begon mee te wippen in de cadans waarin ze haar kutje bewerkte. Ludo zat naast me letterlijk te beven van opwinding en ik besloot nog wat olie op het vuur te gooien. Onder het steeds luider wordende gehijg van mijn zusje ritste ik Ludo’s broek open en haalde zijn op barsten staande moker tevoorschijn. Zonder aarzelen pakte ik vervolgens de werkloze linkerhand van mijn zusje en voerde die naar de trillende staaf. Toen het contact tot stand kwam sperde Renee haar ogen wijd open, maar ze was ver genoeg heen om het presentje zonder vragen in ontvangst te nemen. Haar vingers sloten zich om de staaf en begon er wild aan te snokken, terwijl ze met haar andere hand het tempo in haar broekje opvoerde. Haar billen dánsten nu wild op de bank en mijn arme man moest zich tot het uiterste concentreren om zich in haar tienerhandje niet te laten gaan. Zijn martelende gekreun vermengde zich met het luider en luider wordende gesnuif en gehijg van mijn zusje tot een razend inferno. Toen ik Renee achterover zag vallen, haar benen onbeheerst spartelend de hoogte in gingen, haar mond zich openspleet om haar orgasmekreet naar buiten te spuwen en Ludo’s stijve uit haar hand vloog, stond ik op en rukte haar broekje naar beneden. Haar blonde schaamhaar was keurig in een lijntje getrimd. Driehoekjes zijn uit bij die jonge meiden met hun kleine onderbroekjes, realiseerde ik me. Maar terwijl ik haar broekje over haar enkels trok zag ik plotseling iets anders. Het was me even ontgaan in de hectiek van het moment en ook omdat Renee nog zo lag te spartelen, maar nu ze tot rust kwam zag ik iets glinsteren. Ik gooide haar slipje op de grond en boog me over haar heen. Een ringetje! Door haar schaamlipjes! Ludo zag het nu ook en zijn lul groeide tot monstrueuze hoogte.

‘Kindje!’, riep ik blij verrast, ‘wat heb jij nou!?’

Het was een heel verhaal. Renee vertelde het eerst wat haperend, maar aangestoken door ons enthousiasme verloor ze haar schroom. Ze droeg het ringetje nu een halfjaar. En het was niet zomaar een ringetje. Het idee was van haar vriendje Remco, die het ergens op internet had gelezen, en voor zijn 30ste verjaardag had ze hem dit ultieme cadeau gegeven. Voor zijn 30ste verjaardag! We luisterden vol ongeloof toe hoe ze een verhouding had gekregen met deze getrouwde (!) man, hoe ze door hem het échte seksleven had leren ontdekken en hoe ze smoorverliefd was geworden op deze ziekelijk jaloerse kerel. Het ringetje was dan ook meer dan alleen een versiering, het was zodanig aangebracht dat haar schaamlipjes onherroepelijk zouden inscheuren als ze zou proberen te neuken. Daarvoor moest het ringetje worden verwijderd, maar dat kon alleen degene die over de code beschikte. Want kijk: ze draaide het ringetje en toonde ons een minuscuul afgeplat stukje met daarin een microscopisch kleine uitholling. Met behulp van een naald moest daarin een driecijferige code worden ingetoetst in een soort morsestijl, bijvoorbeeld 3 (tik, tik, tik), minimaal een seconde pauze, 2 (tik, tik), weer een pauze en dan 1 (tik). Pas dan schoot het grendeltje terug en kon de ring worden verwijderd. Het behoefde geen betoog dat Remco de enige was die over de code beschikte….. Geilheid streed om voorrang met verontwaardiging bij het aanhoren van dit bizarre verhaal.

‘Hoe heb je dat nou kunnen doen liefje?’, vroeg ik. ‘Zo vergooi je je hele jeugd aan een vent die getrouwd is en je misschien één keer in de week een beurt kan geven.’

Ik keek naar Ludo, die alleen maar vol ongeloof zijn hoofd kon schudden. Zó dichtbij dat lieflijke pruimpje en nu kon hij er nog niks mee! Ook ik kon mijn teleurstelling niet verbergen. ‘En net nu Ludo op springen staat’, gooide ik mijn kaarten op tafel: ‘dat is toch hemeltergend!’ Renee keek me wazig aan.

‘Bedoel je dat…’ Ze hield verschrikt haar mond en keek naar de schokkende pik van mijn man.

‘Natuurlijk’, zei ik. ‘Dacht je dat we je zo geil zouden maken en je dan aan je lot zouden overlaten?’

Ik pakte opnieuw haar hand. ‘Neem hem eens in je hand kindje, voél eens…’

Haar neusvleugels trilden en haar ogen kregen een starende indruk toen ze haar vingers voor de tweede keer, maar nu meer bewúst, om de stengel vouwde. Ik hield mijn adem in toen ze hem zachtjes begon af te tasten. Arme Ludo, die wist nu helemaal niet meer waar hij het zoeken moest. Hoewel hij zijn best deed, kon hij zijn beverige ademhaling niet verborgen houden en ik zag de aderen op zijn voorhoofd opzwellen terwijl hij in diepe concentratie zijn ogen sloot. Ik wendde mijn blik naar mijn zusje en zag zweetdruppeltjes langs haar neus omhoog glijden. Haar ogen waren strak gericht op de penis, die ze nu tussen haar gesloten vingers op en neer liet glijden.

‘Hoe lang denk je hij dit kan volhouden?’, fluisterde ik. ‘Trek hem dan tenminste af liefje….’

Haar ogen brándden toen ze haar blik koortsachtig vragend opsloeg.

‘Zal ik hem pijpen?’ Mijn god! Ze hield niet op ons te verbazen.

‘Natuurlijk!’, hervond ik snel mijn positieven. ‘Maar trek eerst de rest van je kleren uit schat!’

Ze lachte verlegen. ‘O ja!’

Het was het sein voor een algemene uitkleedpartij. Het pijp-alternatief was zo slecht nog niet, dacht ik tevreden, terwijl onze kledingstukken links en rechts door de kamer werden gesmeten. Het leek wel alsof we alledrie ineens grote haast hadden.

‘Foto’s!’, klapte Renee uitgelaten in haar handen toen we alledrie naakt waren.

Haar prachtige tietjes schudden van plezier. Natuurlijk! Dit moest vereeuwigd worden. Waarom hadden we daar zelf niet aan gedacht? Ludo haastte zich om de camera te pakken en in een razend tempo werd de ene disk na de andere volgeschoten: Renee alleen, close ups van alle smakelijke details, waaronder het vermaledijde ringetje, Renee met mij, met Ludo, zittend, staand, liggend en tenslotte wij drietjes lachend tegen de stomme lens. Met een verse disk ging ik alleen verder toen Renee op haar knietjes voor Ludo plaatsnam voor het beloofde pijpwerk. Ik verwachtte niet dat ze tot het uiterste zou gaan en nam me voor het van haar over te nemen als het nodig zou zijn om Ludo van zijn productie af te helpen. Voorlopig deed ze het heel kundig. Met één handje ondersteunde ze Ludo’s zak en met duim en wijsvinger van de andere manoeuvreerde ze de lolly millimeter voor millimeter haar mondje binnen, heel secuur en geconcentreerd. Ze kon hem voor ruim de helft opnemen, wat ik niet gek vond voor zo’n jong grietje. Ik maakte een paar foto’s van haar bolle wangen en ging genietend achteruit zitten om te zien hoe ze met langzame halen de lul in- en uitzoog. Ludo had zijn hand losjes op haar hoofdje liggen en liet de activiteiten wijselijk aan zijn schoonzusje over. Ze liet het geval soms helemaal uit haar mondje glippen om even met het puntje van haar tong de paarsrode eikel te ronden alvorens met kuiltjes in haar wangen de kloppende roede weer naar binnen te zuigen. Kennelijk had die Remco haar toch wel wat geleerd. In ieder geval was ik op haar leeftijd nog niet zo ver! Ze deed haar uiterste best om zoveel mogelijk binnen te krijgen, zag ik, maar met zo’n centimeter of twaalf was toch echt haar huigje bereikt. Ik twijfelde er niet aan dat ze uiteindelijk ook zou leren haar keel te gebruiken. Voor Ludo was de manier waarop ze het nu deed vast en zeker bevredigend. Renee hapte even naar adem. Uit haar mondhoeken liep traag wat speeksel, vermengd met het voorvocht uit Ludo’s eikel omlaag, dat ze met het puntje van haar tong naar binnen wipte. Tevreden keek ze even naar de op barstende staande stam, nam hem opnieuw liefdevol in haar knuistje en zei, vlak voordat ze hem weer in haar mondholletje liet verdwijnen: ‘Je mag nu wel dóórdouwen hoor!’

Opnieuw verbazing en verrukking onzerzijds. Wat een juweeltje van een meid! Wie kon het Ludo kwalijk nemen dat hij deze onvervalste uitnodiging onmiddellijk met beide handen aangreep? Létterlijk met beide handen: hij vouwde ze om haar achterhoofdje en drukte haar smoeltje teder, maar wel beslist naar zich toe. Renee greep mijn hand en ik hield die stevig vast terwijl mijn man haar mondje begon te neuken, eerst met kleine stukjes, langzaam, daarna wat diéper en ietsje sneller. Renee boorde haar nagels in mijn handpalmen toen hij nóg dieper ging, dieper dan ze zelf had gekund.

‘Als het niet meer kan, moet je het zeggen liefje!’, zei ik. ‘Doen hoor!’

Ze knikte met haar rood aangelopen toetje, maar hield kranig vol. Ook wat dat betreft leek ze exact op mij; ook ik ben een stijfkopje en zal niet gauw iets opgeven waaraan ik eenmaal begonnen ben. Gerustgesteld knikte ik naar Ludo, die attent even had gewacht. Zijn handen hadden zich inmiddels in Renees haren gestrengeld, zoals hij altijd deed als hij klaar was om te spuiten en daarvoor helemaal naar binnen wilde. Hij was nu voor driekwart gevorderd en ik zag dat Renee worstelde met haar ademhaling.

‘Je hoofd naar achteren, liefje’, schoot ik haar te hulp, ‘en adem door je neus!’

Ze snotterde en kokhalsde, maar schudde haar hoofd toen ik nóg eens vroeg of ze ermee wilde stoppen. Ze bleef vastberaden, de dappere meid. Nu moest het dan maar gebeuren ook, en wel meteen. Ik ging achter mijn zusje zitten en trok met beide handen haar kin naar boven, totdat naar mijn inschatting haar keelgat direct in het verlengde lag van Ludo’s lid. Ik bleef haar stevig vasthouden toen het gevaarte met enige kracht verder naar binnen werd geduwd. Normaal gesproken zou Ludo het ánders hebben gedaan, namelijk met vóórtdurende naaibewegingen, maar hij begreep dat hij dit keer beter geleidelijk in haar keel kon doordringen en om zelf klaar te komen had hij die bewegingen niet meer nodig. Het snelle bonken van Renees hartje voelde ik door mijn eigen tieten heen resoneren toen Ludo met een laatste stoot eindelijk was waar hij zijn wilde.

‘Zijn ballen zitten nu tegen je lippen liefje’, fluisterde ik in Renees oor. ‘Hij zit er hélemaal in, gewéldig! Nu moet je op eigen kracht oké?’

Ik liet zien wat ik ermee bedoelde door haar handjes om de strakgespannen billen van Ludo te leggen. Toen kroop ik opzij om niets van de finale te missen. Renee groef haar vingers in de bilspleet van mijn man. Door haar wijd opengesperde neusvleugels stootte ze snel opeenvolgend ademstootjes naar buiten. Voor de rest was ze één bonk concentratie. Haar tietjes hingen even bewegingloos aan haar bezwete lijfje en zwiépten van het ene op het andere moment onstuimig naar boven toen Ludo met volle kracht zowel zijn onderlijf naar haar toestootte als haar kopje aan haar haren naar zich toe trok. Ik hóórde de inslag van zijn sperma en daarna nóg eens en nóg eens. Nog steeds spuitend trok hij zijn kanon terug, precies op tijd, want ondanks de heftige slikbewegingen van Renee kon ze deze enorme hoeveelheid niet verwerken. Gutsend kwam het spul uit haar mond en zelfs uit haar neus. Een adembenemend gezicht, temeer daar ze ook nog dapper glimlachte toen Ludo zijn laatste reserves op haar gezichtje liet landen.

‘Kom hier gekkie!’, glimlachte ik toen ze me verwezen aankeek. Ik nam haar in mijn armen en begon liefdevol haar gezicht schoon te likken.

© Leida

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Alle remmen los

  1. 16 november 2006 at 14:25

    Hoewel ik aanvankelijk wat bedenkingen had tegen dit verhaal, werd ik er toch in meegezogen door de boeiende verteltrant

  2. 17 november 2006 at 20:37

    Zonder twijfel goed geschreven, maar het thema is niet my cup of tea

  3. 19 november 2006 at 18:41

    Zeer goed opgebouwd en lekker geil verhaal dat eigenlijk zeer gemakkelijk in één keer had gekund (zie vervolgverhalen nieuwe stijl). Deze serie krijgt 2 sterren omdat een aantal maal de waarheid dergelijk geweld wordt aangedaan dat het wat lachwekkend wordt … jammer, want anders prijkten hier 3 sterren!

Geef een reactie