Angies buurmeisje

Ik wil graag vertellen wat er een paar jaar geleden met mij is gebeurd. Ik woonde toen nog in een andere straat. Ik was 19 en trok veel op met mijn buurmeisje Wietske van 17. We gingen vaak samen stappen of naar de film.

Op een dag in de zomer zaten we samen bij haar thuis in de achtertuin. Haar ouders waren met vakantie en ze was alleen thuis. We zaten lekker in de zon te kletsen als meiden onder mekaar, over jongens, muziek en wat al niet meer. Omdat we elkaar zo goed kenden en er geen inkijk van buitenaf was, hadden we besloten om naakt te zonnen. We hadden al een paar uur gezeten en ik had Wietske net weer ingesmeerd met zonnebrandcrème. Ze mocht er wezen hoor. Lekkere billen, stevige borsten en lang rood haar. Vooral dat laatste vond ik leuk, want nu moest ik haar vaker insmeren, ze was zo'n type dat snel verbrandt.

Plotseling ging de bel. We besloten te blijven liggen en te doen alsof we niets hoorden. Na een paar minuten hoorden we gerammel bij het tuinhek, dat op slot zat. “Wie is daar?” vroeg Wietske. “He Wietske, ik ben het, Frans.” Frans was Wietskes vriendje. We hadden hem niet verwacht, want hij moest werken. “Ik kom al” zei Wietske en voor ik me kon bedekken deed ze het hek open en Frans kwam binnen. “Wow, je ziet er goed uit Wietske.” Mij had hij niet gezien, want hij begon heftig met Wietske te zoenen. Al snel had zij zijn kleren uitgetrokken en stonden ze naakt te zoenen. Frans stond met zijn rug naar me toe. Ik zat er met een rood hoofd bij, maar toen knipoogde Wietske naar me. Ze gaf me een geile blik en wenkte. Als in trance stond ik op en liep naar ze toe. Ik begon Frans in z’n nek te kussen. Hij kreunde van genot en verrassing. Toen hij omkeek was hij nog altijd verrast. “Oh, Angie, hoi, ik had je niet gezien.” Ik zoende hem meteen op de mond en voelde zijn tong langs mijn lippen. Ik hoopte maar dat Wietske dit niet erg vond, maar ze had er zelf eigenlijk om gevraagd. Wietske knielde naast ons en haar handen gleden tussen onze lichamen in. Ik voelde plots een hand op m’n schaamlippen en ik merkte dat ze met de andere hand Frans’ pik bewerkte. Ik vond het nog altijd raar dat ik met de vriend van Wietske stond te zoenen, terwijl zij met ons speelde. Ineens verbrak Frans de kus en gleed zijn mond af naar mijn borsten. Hij begon op de tepel van m’n rechterborst te sabbelen. Wietske stond op en begon bij de andere borsten Ik hield het niet meer en zei dat ik moest gaan liggen. Ze legden me neer en gingen daarna verder. Het was zo opwindend om die twee te zien zuigen en likken aan m’n borsten. Het geil kolkte in mijn kutje. Mijn tepels werden keihard en ik kreunde hevig. Toen ging Wietske met haar mond naar mijn kruis en Frans ging achter haar staan. Terwijl Wietske mijn lipjes en klitje met haar tong en vingers bewerkte, trok Frans aan zijn pik. Hij vond het vast geil om ons zo bezig te zien. Plotseling voelde ik een schok door Wietske heen gaan. Blijkbaar had Frans zijn paal tussen haar lippen geduwd en begon hij te stoten. Wietske begon te kreunen, maar liet mijn kutje niet met rust. Ik voelde vannuit mijn binnenste dat gevoel opkomen, ik zou zo komen. “Oh Wietske, ga door. Oh ja, toe, oh, ik kom” Ze likte en vingerde nog harder terwijl Frans stevig doorpompte. “Aaaaaaha, Wiieeetske, jaaaaaaaa, ooooohhhh, jaaaaa.” Sidderend kwam ik klaar. Aan Frans z’n ogen zag ik dat hij ook kwam. Hij pompte kreunend zijn zaad diep in Wietske, die van geilheid al twee keer was gekomen volgens mij.

Vermoeid en loom gingen we in de tuinstoelen zitten. De dag was nog lang, maar wij hadden even rust nodig. Mijn conditie was ook nog niet zo goed als toen ik Etienne later ontmoette. We hebben die dag nog meer gedaan en later ook. Bovendien zijn heeft Wietske mij ook nog vaak solo verwend (en ik haar natuurlijk). Maar daarover zal ik later nog wel eens vertellen.

© Angie

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie