Babette, Marloes en Tom

“Hee, zin om iets leuks te doen vanavond?” Dit was typisch iets voor Babette. Ze belde me op met een vrolijkheid die je nog maar nauwelijks tegen kwam. Meteen dacht ik terug aan de een paar avonden geleden, toen ze ook al een verrassing voor me bedacht had. Een lichtelijk opkomende erectie bewees dat het geen slechte ervaring was geweest. “'Tuurlijk,” antwoordde ik, “wat had je in gedachten?” “Nou,” zei Babette, “net belde Marloes me op en ik heb haar uitgenodigd voor het avond eten.” Marloes kende ik goed, het was een van Babette's beste vriendinnen. Ze had een lichaam om te zoenen. Heel tenger gebouwd, met vrij kleine borsten, maar alles was toch goed in proportie. Ik zei Babette dat ik op tijd thuis zou zijn en legde de hoorn op.

Thuis aangekomen bleek het eten al klaar te staan. “We hadden besloten om samen te gaan koken, dus waren we eerder klaar.” Aldus de simpele verklaring van mijn vriendin. Marloes stond erbij en keek me met een vreemde blik in haar ogen aan. Wat hadden de twee meiden samen bekokstoofd?

Het eten bleek te bestaan uit gebakken schol, – “heel eiwitrijk” volgens Babette, “en dus potentie verhogend” vulde Marloes subtiel aan-, gebakken aardappelschijfjes en knapperige roerbakgroenten. Tijdens de maaltijd werd ik telkens (per ongeluk?) aangestoten door Marloes. Toen ze me vroeg om de schaal met groenten door te geven wreef ze duidelijk met haar voet over mijn been. De erotische spanning was duidelijk aanwezig, maar Babette scheen er niets van te merken en praatte over koetjes en kalfjes.

Na het toetje, en de afwas -helaas- namen we met zijn drieen op de bank plaats. Babette en Marloes op de luxe 3-zitter, ikzelf op de 2-zitter. Het gesprek zette zich op luchtige toon voort toen plots het gesprek begon over vreemde sex-ervaringen in onze jeugd. Babette vertelde over wat ze had meegemaakt als meisje van ongeveer 17 jaar.

Nadat ze van school was thuisgekomen was ze naar haar kamer gegaan om nog wat huiswerk te maken. Hier had ze na een uurtje wel genoeg van, zodat ze maar even op bed ging liggen. Ze trok haar kleren uit en ging, alleen gekleed in een slipje, op de dekens bed liggen. Ze was al lange tijd verliefd op een hele mooie jongen op school, maar hij zag haar niet staan. Deze dag echter, na schooltijd, had de jongen haar zomaar gekust. Het was gebeurd in het fietsenhok, net voordat ze haar fiets pakte om naar huis te rijden. De hele gebeurtenis had haar nogal opgewonden, en ze moest er telkens aan terug denken. Ze begon langzaam over haar prille borstjes te wrijven, en merkte dat haar tepeltjes al recht overeind stonden. Ze fantaseerde dat de jongen dit bij haar deed en werd steeds geiler. Haar hand daalde af naar haar slipje, waar zich al een nat plekje in aftekende.

Plots hoorde ze wat gestommel onder aan haar raam, maar ze was zo bezig met haar eigen lichaam dat ze er geen aandacht aan schonk. Ze trok haar slipje uit en begon over haar vochtige lipjes te wrijven. Ze merkte het harde knopje tussen haar schaamlipjes en begon daar rondjes over te draaien. Vanwege het vocht ging dit steeds soepeler. Ze kreunde zachtjes. Toen ze op het punt stond om haar orgasme te bereiken, deed ze even haar ogen open. Groot was haar schrik toen ze daar ineens de glazenwasser zag staan. Deze had het hele schouwspel met groot genoegen staan aankijken, terwijl hij het slaapkamerraam wilde wassen. Van schrik vluchtte Babette de badkamer in. Haar opwinding was geheel verdwenen. Ze wachtte tot de glazenwasser weg was en durfde toen pas de slaapkamer weer in te komen om zich aan te kleden.

Na dit verhaal was Marloes aan de beurt om een vreemde gebeurtenis te omschrijven. Toen zij een jaar of zestien was, had ze een vriendje. Deze jongen was heel lief, maar van haar ouders mocht ze niet met hem omgaan. Ze hadden samen echter de afspraak dat als Marloes bij haar oppasadres was, hij op bezoek mocht komen. Dit alles zonder de toestemming van haar ouders, en zonder medeweten van het oppasgezin. De kinderen waar ze op moest passen lagen echter om acht uur al in bed, en de ouders kwamen pas om ongeveer twaalf uur thuis. Zo hadden ze dus vier uur de tijd om gezellig bij elkaar te zijn. Het vriendje van Marloes had een heupflesje met rum meegenomen, zodat ze die voor de televisie konden consumeren. Na een aantal slokjes voelde Marloes zich een beetje licht in haar hoofd worden. Toen het programma op de televisie ook nog wat erotische beelden begon te vertonen, voelde ze zich steeds meer opgewonden raken. Ze wreef over de benen van haar vriend, steeds een beetje hoger. Bij zijn kruis aangekomen merkte ze dat de televisie beelden hem ook niet onberoerd hadden gelaten. Ze kon duidelijk zijn erectie voelen. Haar vriend wilde zich ook niet van zijn slechtste kant laten zien en begon haar rechter borst te masseren. Duidelijk was het vooruit priemende tepeltje in haar T-shirt te voelen. Een bh had ze niet nodig, dus door de stof waren haar borstjes duidelijk te zien en te voelen.

Marloes was nog steeds de keihard geworden penis van haar vriend door zijn spijkerbroek heen aan het masseren. Haar vriend ging nu langzaam met zijn hand naar beneden, richting het korte broekje van Marloes. Daar aangekomen opende hij haar riem, en trok de rits naar beneden. Hij had nu uitzicht op haar slipje. Met zijn hand begon hij nu over het slipje te wrijven. Er tekende zich een nat plekje in af. Dit was voor de vriend van Marloes het teken om zijn hand in het slipje te bewegen. Marloes vond het heerlijk spannend en extra opwindend omdat het bijna twaalf uur was en de ouders van de kinderen nu bijna thuis konden komen. Ze wilde iets erover zeggen tegen haar vriend, maar het gevoel van die hand over haar vochtige lipjes weerhield haar hiervan. Ze kreunde van genot toen de hand haar clitoris zachtjes begon te bewerken. De draaiende beweging maakte dat ze zich heerlijk geil voelde.

Even later stak haar vriend een vinger bij haar naar binnen, en begon zo het binnenste van haar vagina te verkennen. Een tweede vinger gleed ook makkelijk naar binnen, zo nat was ze nu geworden. Plots hoorde ze echter de voordeur open gaan. De ouders waren thuisgekomen! Ze knoopte snel haar broek dicht, en haar vriend probeerde de erectie zo snel mogelijk te laten afnemen, wat heel moeilijk ging, natuurlijk. Net op tijd had ze haar broek dicht toen de ouders vanuit de gang de woonkamer binnen stapten, en vroegen aan Marloes' vriend: “Hallo, wie ben jij?” Waarop haar vriend zijn naam zei en zijn hand uitstak. Na beide ouders een hand te hebben gegeven merkte hij pas dat zijn hand nog nat was van het kutvocht van Marloes…… Gelukkig zeiden de ouders van het oppasgezin hier niets van, en mocht Marloes nog vaak komen oppassen. Ze mocht echter nooit meer haar vriendje meenemen……..

Na dit verhaal van Marloes was ik aan de beurt om mijn vreemdste gebeurtenis te vertellen. Ik merkte dat de verhalen de beide meiden niet ongemoeid had gelaten, want Babette was wat dichter bij Marloes komen zitten en ze zat nu met de borsten van haar vriendin te spelen. Ook ikzelf was er niet helemaal koud onder gebleven, want ik kon mijn erectie voelen groeien in mijn broek. De erotische spanning die al de hele avond in de lucht hing liet zich nu bij ons allemaal gelden.

Ik vertelde het verhaal van mijn eerste echte liefde. Het was een meisje dat in dezelfde klas zat als ik. Ze had me nog nooit een blik waardig gegund, en ik had al half om half de hoop opgegeven. Op een schoolfeest echter, bleek iets heel anders. Ik had haar al de hele avond aan zitten staren. Ze was het meest perfecte meisje dat ik ooit had gezien. Ze was knap, had een groot gevoel voor humor, en ze was zeer intelligent. Na de hele avond disco nummers gedraai te hebben, zette de diskjockey ineens een “schuifelplaat” op. Ik raapte alle moed bijeen en vroeg het meisje ten dans. Groot was mijn genoegen toen ze ja zei. We dansden zeer dicht tegen elkaar aan. Ik rook de heerlijke lucht van haar lange haar. Ik had mijn handen op haar rug, en daalde met een hand af naar haar perfecte billen. Dit liet ze toe, en ze scheen het zelfs fijn te vinden. Ze moedigde me aan door zich nog harder tegen me aan te drukken. Ze bewoog haar onderlichaam tegen mijn erectie op het zwoele ritme van de muziek.

Plots fluisterde ze in mijn oor: “Jij bent echt geil op mij, hè?” Ik kon niets anders dan dat beamen en haar vertellen dat ik al heel lang verliefd op haar was. Hierop pakte ze mijn erectie vol beet. “Ik voel het, ja.” Ze knoopte mijn broek los, zodat ze haar hand erin kon laten verdwijnen. Midden op de dansvloer begon ze me af te trekken! Gelukkig stonden we heel dicht tegen elkaar aan, zodat niemand het kon opmerken. Ze trok me af zoals ik nog nooit afgetrokken was. Ik kon me niet meer beheersen en kwam in haar hand heerlijk klaar. Snel knoopte ik mijn broek dicht, want de muziek was afgelopen en iedereen begon weer op de snelle disco muziek te dansen. Zij was in de drukte weer met iemand anders gaan dansen. Ik heb haar daarna nooit meer van zo dichtbij mogen zien, laat staan voelen, maar die avond was een onvergetelijke ervaring, die in mijn geheugen gegrift staat.

De twee meiden op de bank waren inmiddels verder gegaan met hun spel. Marloes had haar T-shirt uitgedaan, en ik had zicht op twee heerlijke tietjes. Babette hield zich bezig met de twee tepeltjes, die flink stijf geworden waren. Marloes had intussen het jurkje van mijn vriendin omhoog geschoven, zodat ze met haar hand het slipje kon bewerken. Ook ik was inmiddels de flinke bobbel in mijn broek aan het masseren. Mijn vriendin was van de bank afgekomen, en stroopte de spijkerbroek van Marloes naar beneden. Tot onze verrassing bleek ze geen slipje te dragen, waardoor ons een mooie blik werd gegund op haar schaamhaar. Het bleek in een klein streepje geschoren te zijn. Nadat Marloes helemaal naakt op de bank zat, trok Babette haar zwarte avondjurkje uit. Zij had nu alleen nog maar een slipje en een bh aan. Ze nam weer naast haar vriendin plaats, en zoende haar hartstochtelijk. Ik kon zien dat ze elkaar vaker gekust hadden, want het ging met een gemak dat al tijden ervaring verried.

Weer begonnen ze met hun handen elkaars lichaam te betasten. Marloes zakte wat achterover, en Babette gaf haar een kussenbad over haar hele lichaam. Ze begon bij haar nek, en zakte even later af naar haar borsten. Na deze een flinke tijd bewerkt te hebben, ging ze verder naar haar buik. Bij haar naveltje aangekomen keek ze mij even aan.

Ik had inmiddels ook mijn kleding uitgetrokken en was met mijn staalharde pik aan het spelen. Aan de blik in haar ogen kon ik zien dat het haar beviel. Ze ging verder met het verwennen van haar vriendin. Ze likte nu tussen de dijen van Marloes, en nu ze met haar billen naar me toe gedraaid zat, kon ik goed zien dat ze ook een nat plekje in haar slipje had. Toen Babette over de clitoris van Marloes likte ontsnapte haar een kreuntje. Dit wond mij nog meer op, en ik voelde wat voorvocht uit mijn eikel ontsnappen. Ze ging door met likken, en Marloes raakte buiten zinnen van genot. Ze begon nu zelf met haar tepeltjes te spelen. Ik kon intussen goed zien hoe nat ze was geworden. Haar clitje stak als een hard geworden mini piemeltje tussen haar schaamlippen uit. Babette verhoogde het tempo waarop ze likte, en Marloes zei: “JAAAA, ga door, ik kom bijna!!!” Meer uitnodiging had ze niet nodig, dus likte ze de clit van haar vriendin alsof haar leven er vanaf hing. Het lichaam van Marloes begon als een wilde te schokken, en ze kwam met een schreeuw klaar.

Babette nodigde nu mij uit om bij de twee meiden op de bank plaats te nemen. Ik dacht dat ze het nooit zou vragen, zo veel spanning stond er inmiddels op mijn penis. Marloes lag een beetje uitgeteld op de bank, dus nam mijn vriendin het initiatief. Ze deed haar slipje uit en nam plaats bovenop mijn staalharde pik. Ze bereed me met lange halen. Dit was een van haar favoriete standjes, omdat ze dan mijn pik in haar kon voelen en in de tussentijd haar clitje kon bewerken. Ik stond op springen, dus ik zei dat ze het wat rustiger aan moest doen. Hiervan wilde ze niets weten, dus in no-time spoot ik mijn warme zaad in haar glibberige kutje. “Hee,” zei Marloes, “nu heb ik nog geen harde pik in mijn poesje gehad…” Ze was inmiddels een beetje bijgekomen van haar laatste orgasme. Babette gleed van me af, terwijl er een beetje sperma op de grond drupte. Marloes zei: “wat zonde van al dat zaad, zomaar verspild…,” en begon het zaad tussen de benen van mijn vriendin weg te likken. Ze likte eerst het zaad van haar dijen af, maar bij de nog natte schaamlipjes aangekomen zei ze: “Nu komt het leukste gedeelte.” Ze gaf kleine likjes over het clitje van mijn vriendin. Die begon weer te kirren van genot. Ikzelf voelde dat de aanblik van twee van zulke mooie meiden die elkaar aan het verwennen waren mijn pik ook geen rust gunde, want deze begon met schokjes weer overeind te komen. “Jij wilde toch zo graag een pik in je voelen?” vroeg ik aan Marloes. “Ja,” Antwoordde ze. Ze zat met haar strakke kontje naar me toe gedraaid, dus ik kon makkelijk mijn pik tussen haar lipjes schuiven. “Oooh, dit heb ik een hele tijd moeten missen,” kreunde ze. Ik begon langzaam te bewegen in haar strakke kutje. Ik voelde dat ze har kutspieren aanspande, om me nog meer te melken. Ook Babette kreunde nu, en stond op het punt om klaargelikt te worden door haar hartsvriendin. Haar orgasme kon ook niet meer lang uitblijven, te oordelen aan de bewegingen van haar lichaam. Die aanblik had als effect dat bij Marloes en mij de geiligheid ook weer in alle hevigheid toesloeg. Babette kwam luid kreunend klaar, en ik verhoogde het tempo waarin ik Marloes aan het neuken was. Ook bij mij kondigde zich een tweede orgasme aan. Mijn ballen stonden inmiddels op springen. Toen Marloes nog een keer haar kutspieren aanspande terwijl ik net diep in haar stootte, spoot ik mijn sperma diep in haar nauwe kutje. Het leek wel alsof de grond trilde…….. Ik gleed uitgeput van Marloes af, die meteen plaatsnam op de bank. Ze begon zich wijdbeens te vingeren, want mijn zaad had ook haar poesje heerlijk glibberig gemaakt. Ze draaide snelle rondjes om haar clitje, en haar lichaam schokte. Ook haar orgasme kondigde zich aan. Kreunend kwam ook Marloes klaar. Uitgeteld namen we samen op de bank plaats, waar we in elkaars armen nog wat knuffelden.

Nadat we samen gedouched hadden, besloten we dat dit een zeer geslaagde avond was, en spraken we af dit maar eens vaker te doen…….

© Marco

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie