Basketbal

Ik zit op de tribune en zie hoe de crew de houten vloer van het beton klikt en op stapels legt. De geluiden van het plankier vult de holle ruimte en weerkaatst tegen de wanden van het sportcentrum. Er staan nog wat groepjes supporters na te praten over de spannende wedstrijd, die voor de thuisploeg in een nipte overwinning is geëindigd. De opluchting is van hun lachende gezichten af te lezen. Gehuld in clubkleuren en een pils in de knuisten zal het voor hen vast nog een lange avond worden in de stad.

Jerry heeft goed gespeeld. Vierentwintig punten, zes assists, zeven steals en ook nog elf rebounds, het kan niet op. Wat zal hij vrolijk zijn. Het is ook wat om basketballer van beroep te zijn. De familie in de Verenigde Staten kan via internet meeleven. En gelukkig zijn er meerdere teamgenoten waar hij goed mee overweg kan, maar het is en blijft ver van huis. Maar…hij heeft mij!

“Hi”, had hij gezegd. Hij lachte zijn witte tanden bloot. Ik was bij die eerste training wezen kijken, zoals elk seizoen. Er zaten een paar honderd mensen op de tribune de verrichtingen van het nieuwe team te bekijken. Dat rende zich in het zweet om een goede indruk bij de coach achter te laten. Er werd op één speelveld gestart met een run naar de overkant. In twee tallen sjouwden, de spelers dribbelden en passten de oranje bal naar elkaar toe, waarna de laatste speler de bal in de basket leggen moest. Toen Jerry aan de beurt was, maakte hij de aanval af met een heerlijke spetterdunk. Die was zo hard, dat de bal het veld uit stuiterde en ik 'm even later in mijn handen had.
“Hi Jerry”, antwoordde ik toen ik de bal aan de donkere reus overhandigde.
“What's your name?”, vroeg hij, terwijl zijn brede grijns nog steeds op zijn gezicht stond.
“Susan”, sprak ik verlegen.
“See you Susan”, glimlachte hij me tenslotte toe, terwijl hij zijn grote wijsvinger in mijn richting priemde.

Na de training zocht hij me inderdaad op. We zijn de stad in geweest en hebben wat gedronken. Dat soort uitstapjes herhaalden zich, tot de eerste zoenen volgden.

“Hi!”
Ik veer op uit mijn gedachten en starende blik. Daar staat hij voor me: twee meter en zeven centimeter lang, donker, gespierd, cornrows op z'n schedel en breeduit lachend. Zijn sporttas hangt over zijn schouder. Trainingsbroek en slobbertrui. Ik krijg een kus op mijn mond, waarna Jerry mij vraagt wat we zullen doen deze avond. Ik speel de vraag terug, want ik zie dat hij moe is.
“Mmmm, if you like, we can watch a movie or so?”, suggereert de broodballer.
“Okay, let's do that at my home”, stel ik voor. Dat heeft zijn goedkeuring en even later lopen we door de stad, op weg naar mijn kleine huisje. Ik kan maar niet wennen aan de mensen die ons nastaren. Ik was immers ooit één van hen. Ook zijn er soms jonge basketballfans die op ons afkomen en Jerry om een handtekening vragen. Hij reageert daar echter steevast enthousiast op, want hij heeft mij uitgelegd dat zij de basketballers van morgen zijn. En ook de oudere fans gunt hij met liefde een praatje. Zij openen hun portemonnee om mijn vriend te zien spelen, zo hield hij me voor.

Thuis aangekomen kwakt hij zijn sporttas in de gang en even later hangen we op de bank. Jerry met zijn voeten op tafel. Waar moet je anders ook heen met die lange benen? Hij zapt wat langs de zenders van de televisie, terwijl hij zijn Gatorade drinkt. Als ik mijn laptop erbij pak, surf ik naar de fan-website van onze club en lees de commentaren op de wedstrijd.
“They are satisfied Jer”, vertaal ik wat ik lees. Hij lacht zijn witte tanden bloot en wijst dat hij graag heeft dat ik tegen aan ga liggen. Als hij naar de TV staart, zonder het programma te bekijken, weet ik wat er aan de hand is.
“I know you miss them”, ben ik hem voor. Als ik omhoog kijk zie ik zijn waterige ogen. Jerry is tenslotte een echte familieman. Hij is als professional ballplayer aan zijn derde seizoen in ons koude kikkerlandje begonnen en steeds weer moet hij eerst op gang komen. Niet binnen de lijnen van het speelveld, maar daar buiten is het een ander verhaal. We zijn met zijn tweeën naar zijn hometown Chicago geweest, al die tijd bij elkaar en bij zijn ouders, broer en zus gebivakkeerd. Uiteraard zijn we naar het United Center geweest. Jerry toonde mij de zes kampioensvlaggen van de Bulls, de ploeg waar de beste speler ooit, Michael Jordan, furore mee maakte. En inderdaad, het was allemaal “bigger than life” in de States.

“I'm tired honey, let's take a shower and go to bed”, stelt hij voor. Ik weet dat dit zijn manier is om op stoom te raken aan het begin van het seizoen. Een douche heeft hij immers, vlak na de wedstrijd, al gehad. Maar een tweede schoonmaakbeurt houdt telkens meer in dan boenen en schrobben.
“Okay dirty horny giant”, lach ik hem toe. Het werkt; ik zie hoe de melancholie uit zijn ogen verdwijnt. Ik, met mijn één meter twee-en-zestig, dat is ook wel een grappig gezicht naast zo'n kerel die bij elke deuropening moet bukken om builen te voorkomen.

Niet veel later stappen we de douche binnen. De stang met het douchegordijn heb ik weggehaald en ook een douchecabine heb ik niet laten plaatsen, zodat mijn grote gespierde black boy zijn hoofd niet stoot. En om het helemaal goed te doen, heb ik zelf een nieuwe glijstang met extra grote douchekop, zo hoog mogelijk op de muur geschroefd. Als ik achter Jerry sta, die met de kraan aan het stoeien is, ten einde het water op de juiste temperatuur te krijgen, staar ik naar zijn strakke sportersbillen, zijn brede schouders en gespierde bovenarmen, die versierd zijn met tatoeages. Ik bedenk me dat zo'n lichaam toch wel “every girls' dream” moet zijn. Iets dat bevestigd wordt als hij zich omdraait en ik zicht krijg op zijn brede borstkas, een heuse six-pack en een klein bosje haar boven zijn mooie penis en heerlijke ballen.

Hij wenkt me om de watertemperatuur uit te proberen. Als ik onder de douche sta en het water mijn haar, mijn hoofd, mijn hele lichaam nat maakt, staat Jerry, met zijn brede armen over elkaar, mij te bekijken alsof hij mij voor het eerst ziet. Mijn lange zwarte haar plakt op mijn rug en over mijn borsten. Het warme nat stroomt van daar over mijn buik en doorweekt mijn streepje schaamhaar, waarna het langs mijn lipjes loopt om vervolgens op de tegelvloer te belanden.
“Wow, you're so hot, babe”, geniet Jerry van de aanblik. Hij komt op mijn af, buigt zijn lange lichaam, laat mijn borsten in zijn enorme handen rusten en likt mijn tepels. Zijn roze tong glijdt over mijn knopjes, die verharden en vergroten. Zindering overvalt me als ik zie hoe een tepel tussen zijn lippen verdwijnt. Even later gaat zijn hoofd naar mijn andere borst. De zachte huid daarvan wordt ook geliefkoosd door zijn tong en lippen. Jerry is zo sterk als een onverslaanbare beer, maar wat is hij toch teder als hij met mij vrijt. Mijn beide borsten worden met zoveel gevoel en liefde gekneed, dat het me zo geil als boter maakt. Ik hoor zijn soppende, zuigende geluiden aan mijn borsten en oh, wat maakt dit dat ik er naar hunker geneukt te worden. Ik zucht en kreun en druk mijn natte lijf tegen mijn reus aan. Zijn harde piemel prikt in mijn buik.
“Oh please Jer, make love to me”, moedig ik hem aan.

Vol verwachting op wat er komen gaat, luister ik naar het geluid van het stromende douchewater, geniet ik van de geur van Jerry's lichaam en concentreer ik mij op de hand op mijn buik. Zijn grote vingers masseren de zachte huid rond mijn navel. Het veroorzaakt een overweldigende gedachte in mijn hersens, die mij stilletjes influistert: “geef je maar helemaal, open je kutje voor hem en laat hem toe in wat hij wil”.

De druk op mijn buik verplaatst zich naar onderen, in de richting van het minuscule streepje schaamhaar, dat overbleef na de laatste scheerbeurt. En dan… ineens… een siddering schiet als een stroomstoot door mij heen… heeft hij mijn clitoris gevonden. Zijn vinger wrijft er teder aan de zijkant langs. Dan verplaatst de vinger zich naar de andere kant en ook daar bezorgt hij me heerlijke tintelingen. Mijn knopje groeit onder de tedere duwtjes van zijn kleddernatte vinger. Wat is dit opwindend, wat is dit ongelooflijk geil. Jerry liefkoost mijn klitje zo hartstochtelijk, ik hou het bijna niet meer uit. Ik wil dat hij me neukt, fantastisch neukt. Dat die mooie erectie tussen mijn schaamlippen verdwijnt en mij vult tot diep in mijn lijf.

Terwijl ik buk houd ik met uitgestrekte vingers mijn handen tegen de tegelwand van de douche. Het water ritselt en ruist, het klatert op mijn rug, het spettert op mijn billen.
“Oh baby, you're so beautiful”, zucht Jerry, terwijl zijn grote handen de ronden vormen volgen. Zachtjes knijpt hij in mijn kontje. Zijn grommen verhoogt de sfeer. Het plassende water en zijn opgewonden geluiden, ik word gek van verlangen. Gelukkig is het wachten bijna voorbij als ik zijn handen op mijn heupen voel.
“Come inside me, hot boy”, stimuleer ik mijn grote vent. Die reageert onmiddellijk als hij de kop van zijn stijve tegen mijn kutje drukt. Meteen kan hij verder, want oh wat heeft de sfeer mijn kutje natgemaakt. Als gevolg daarvan glibbert zijn hele lengte in één soepele beweging naar binnen. Zijn ballen drukken tegen mijn gezwollen lippen.

Synchroon beginnen we onze liefdesbewegingen, iets dat ik net zo heerlijk, als ook heerlijk geheim vind. Want niemand weet dat deze stoere center, de man die onder de basket de aanval van de tegenpartij moet afstoppen door keiharde, fysieke arbeid, bij mij zo heerlijk teder de liefde bedrijven kan. Steeds weer haalt hij bijna zijn hele stam naar achteren, om hem vervolgens in één beweging door weer mijn vagina in te stoten. Tot aan mijn baarmoeder toe. Zijn eikel tikt die telkens zachtjes aan, als of het een spelletje is. En dus doe ik mee; terwijl ik blijf bukken duw ik mijn billen zijn kant op. Ze stuiteren tegen zijn sixpack en ballen.
“Oh Susan, I'm so horney”, herhaalt mijn beest uit pure extase.

Ik word moe van mijn gebukte houding en dus richt ik mij op. Door het douchewater zijn onze lijven glad als zeep en dus floept Jerry's penis uit mijn kutje. Ik draai me om en ga met mijn rug tegen de warm geworden tegelmuur staan. Stoom stijgt op van de vloer als Jerry naar mij toe komt, een been op tilt en dat over zijn arm laat bungelen. Staand op één been, staan mijn schaamlippen nu wijd van elkaar. Maar dan pakt hij ook mijn andere been, dat even later over zijn andere arm rust. Het is dat er waterstralen over mijn lijf blijven stromen, anders was zichtbaar geweest hoe het geile vocht mijn kutje uit druppelt. Ik kijk naar beneden en zie hoe Jerry tegen mij aan staat, met zijn stam vooruit gestoken. Die glimt van mijn nattigheid en het neerdalende waswater. Onderin mijn lichaam voel ik hoe hij me plotseling vult me de warmte van zijn mannelijkheid. Ik bedenk me hoe die door mijn vagina wordt omhuld. Ik probeer met mijn spieren te knijpen. Ik wil het sperma zijn lijf uit melken.

Jerry neukt me, weer in dat regelmatige ritme, dat zowel rust geeft, als opwindt. Terwijl hij stoot, duw ik mijn onderlichaam naar hem toe en van hem af. Gelijktijdig bewegen we onze onderlichamen naar elkaar toe en zuchten we ons gek. De doucheruimte wordt gevuld door het geluid van de kletterende douche, ons gehijg, de soppende geluiden van ons neuken en kreunen die onze voortstuwende actie verhevigen. Jerry stoot sneller, ik duw harder terug. Zo hard dat mijn gloeiende klitje op springen staat, net als zijn eikel. Dieper gaat zijn lul en oh, wat wil ik dat graag. Ik wil zijn stoten in mijn kutje opvangen en weer naar buiten duwen, keer op keer. De herhaling van zijn herhaald binnendringen, wat doet het mij verlangen naar dat ultieme orgasme, waar ik altijd zo machtig van geniet.
“Oh, I'm coming”, kondigt Jerry zijn klaarkomen aan. Iets dat mij “I'm too”, doet gillen. En dan gebeurt wat ik zo fijn vindt: onze hoogtepunten volgen vrijwel gelijktijdig. De spieren in mijn kutje verkrampen, mijn clitoris doet heerlijk mee. Ik kreun hard en ik grom, ik roep het uit als ik ontzettend klaar kom.

Vrijwel onmiddellijk daarna laat Jerry mijn benen los, zodat ik weer op twee voeten sta. Zijn penis glipt mijn vagina uit. Hij pakt die meteen vast, masseert nog even en dan… explodeert hij zijn zaad in ferme stralen op mijn buik. Na nog een paar seconden stimuleren, hoor ik wederom kreunen. Zijn ballen staan strak als hij nog eens sperma in mijn navel laat landen.

We omhelzen elkaar als we zijn uit gehijgd. Ons vrijen, wat was het weer fijn, wat waren we weer close en samen één. Onze warme lichamen drukken we tegen elkaar aan. Als onze monden elkaar hebben gevonden, als tongen om elkaar heen cirkelen, genieten we van onze smaak. Jerry likt mijn lippen, zo teder, met zoveel gevoel. Ik doe even niets terug om volop te kunnen genieten van de natte aanrakingen van zijn tong. En nog altijd stroomt het water op ons neer. Over onze hoofden en onze lijven. Het wast het sperma van mijn buik. Het witte vocht glijdt langs mijn benen naar de tegelvloer en vloeit van ons vandaan. Ik houd de half harde penis van Jerry in mijn hand en schuif zachtjes de voorhuid over de randen van zijn eikel heen, waardoor de douche die heerlijk fris wast. Masserend was ik vervolgens het vocht uit mijn kutje van de stam. Jerry gromt er van. Of komt dat omdat hij mijn borsten in zijn handen houdt? Hij weegt ze in zijn handpalmen, zachte kneepjes maken het compleet. Zo blijven we nog even onder de waterstraal staan. Maar dan draai ik de kraan dicht.

Niet veel later liggen we in mijn bed. Mijn hoofd steunt op zijn rustig ademende borst. Ik hoor het hart van mijn reus rustig kloppen en weet hoe zeer hij mij nodig heeft. Ik laat hem zijn heimwee geregeld vergeten. Basketballen was vroeger een hobby voor hem, nu is het zijn werk. Leuk werk dat wel. Maar het heeft hem over de Atlantische Oceaan getild en hem “in the middle of nowhere” gebracht.
“I love you honey”, zucht hij.
“Love you too”, verzeker ik hem. Nog even liggen we na. Niet te lang, want morgenochtend zijn er eerst de oefeningen in het krachthonk, gevolgd door twee uur training in de hal. “Love you too”, herhaal ik nog eens. Ik zie zijn voldane glimlach, voordat ik het bedlampje uit knip.

jwbr

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  6 comments for “Basketbal

 1. 14 februari 2011 at 20:29

  Als Mart Smeets over basketball begint zap ik snel weg maar bij dit verhaal wilde ik wel mijn aandacht houden. Thanks, jwbr

 2. 17 februari 2011 at 11:01

  Mooi geschreven, heel verzorgd en wat mij betreft mag je de verhalen gerust wat pittiger kruiden.

 3. 3 maart 2011 at 16:57

  opwindend en liefdevol beschreven. Niet in de laatste plaats erotiserend door de beschrijving van de droom van vele vrouwen …. zo’n mooie neger mocht ook hier wel even douchen. Dan had ik z’n rug wel ingezeept ………..

 4. 12 maart 2011 at 19:54

  Een lief verhaal dat lekker kabbelend word verteld. Geen ingewikkeld verhaal, maar een klein intiem tipje van de sluier uit het leven van twee mensen zoals jij en ik.

 5. 18 maart 2011 at 17:12

  Zeven lezers beoordeelden dit verhaal. Samen goed voor 12,5 sterren. Dat levert een ledenstem van twee sterren op.

 6. 9 juni 2011 at 23:52

  Goed verhaal over Beroemd zijn en Thuis/Werk relatie.
  Jammergenoeg zie ik alleen opoffering; Het beroemd zijn is toch gewoon een bijzaak?

Geef een reactie