hot teens tube shemale jizzed by group.

Beachpop (2)

“Hou je van dansen?” vraag ik haar nadat we weer een beetje op krachten zijn gekomen van een spontane vrijpartij op het Bloemendaalse strand, nota bene midden tussen een menigte bezoekers aan Beachpop. Natuurlijk moet er worden gedanst. Free style is our style, yeah!

Wie ik ben? Noem mij maar Sarong-Boy. Vandaag werd ik aangenaam verrast door de verschijning van Auburn. Ik kende haar niet, maar ik val nu eenmaal op wat oudere, rijpere vrouwen. Ik schat haar iets ouder dan 35. Zelf ben ik pas 19, maar meestal word ik voor een jaar of 25 aangezien. Beiden genoten we van het fantastische strandweer en de opzwepende muziek. Cool man! En van het één kwam het andere.
Auburn is écht te gek! Voor ik het wist zat ze bovenop mijn hand en liet zich verlekkerd vingeren! Zomaar tussen al die mensen. En niemand had iets in de gaten. Vet! Maar als ik dacht dat het daarbij zou blijven, had ik het flink mis. Weet je, daarom val ik op oudere vrouwen. Die weten precies wat ze willen en ze aarzelen niet om het te krijgen. Ze kwam brutaal op mijn schoot zitten en in een mum van tijd zat mijn harde pik vastgeschroefd in haar knijpkutje. Pfff!!! Afijn, dat lees je allemaal in haar verhaal 'Beachpop'. Ik zal je echter vertellen hoe het verder is gelopen.

Met haar rug tegen mij aan, haar billen op het ritme van de meeslepende beat tegen mijn heupen. Tja, dat is nog eens lekker intiem! Met enige tegendruk maak ik duidelijk dat ik niet ongevoelig ben voor haar brutale overredingskracht. Ik sla mijn armen om haar heen en wieg haar heel cool mee op de maat. Haar lichaam brandt tegen het mijne. Mijn handen kunnen niet stil blijven liggen. Een genotvol vuur.
Ik leg mijn kin op haar schouder en lispel zoete lieve en opwindende complimentjes in haar oor. Haar volle, halflange rode haar, dat ze los draagt, kriebelt in mijn gezicht. Mmm! Ze ruikt heerlijk, lekker vrouwelijk, pittig, vermengd met de opwindende geurtjes van zo-even. Ik sabbel aan haar oor. Kus de oorschelp en neem haar oorlelletje speels in mijn mond. Het puntje van mijn tong boor ik wellustig in haar oor. Ze probeert haar hoofd opzij te rukken, lacht en zegt dat het kriebelt. Maar haar lach is geil en diep en dus doe ik het nog een keertje. Mijn handen laat ik afdwalen langs haar flanken naar haar heupen. Oh, wat een heerlijke vormen! Met mijn vingers wijd gespreid, trek ik haar verlangend tegen mij aan. Mijn alweer harde bobbel drukt tegen haar ronddraaiende billen. Haar wangen gloeien.

Spinnend als een katje reikt ze haar handen hoog achterover om mijn hoofd te pakken. Met haar gekromde rug stuwt ze haar borsten verleidelijk naar voren. Onmiddellijk moet ik ze vastgrijpen en omvat ze met mijn grote zachte warme handen. Auburn sluit haar ogen en zegt grijnzend dat we vast worden gadegeslagen door minstens honderd omstanders. “Wat kan jou het schelen?!” vraag ik zacht. “Je wenst dat dit moment nooit voorbij gaat; de liefdevolle strelingen van mijn masserende handen. Je tepels doen bijna pijn, zozeer zwellen ze van opwinding.” Auburn kreunt bevestigend. Heel zachtjes streel ik ze en knijp teder in haar vrouwelijke rondingen.
Een lange zuigzoen in haar nek. Oh, wat smaakt ze lekker! Ik merk dat ze verder wil gaan, hier en nu. Ik ril bij de gedachte. Opnieuw liggen mijn handen op haar heupen. Mijn pinken nieuwsgierig net onder de zoom van haar witte mini-jurkje. Wat zou ik dat stukje textiel graag van haar lichaam willen scheuren! Maar Auburn legt haar handen op mijn handen en tergend langzaam geeft ze aan dat ik de stof iets omhoog moet schuiven. Mijn knieën knikken van ingehouden opwinding. Waar ben je in vredesnaam mee bezig?!

Haar jurkje schuift aan de achterkant iets omhoog tot halverwege haar billen, gescheiden door een dunne reep string. Van voren ziet niemand er iets van, denk ik; van achteren zorg ik wel dat het niet zichtbaar is, want ik pers mij tegen je aan. Ik buig mijn knieën licht, zodat ze mijn harde knop in haar bilnaad kan voelen. Kreunend kantelt ze haar bekken, haar billen achterwaarts bewegend. Ze wil die hete stang tegen haar dorstige kutje voelen. Maar dat lukt bijna niet. Niet zo.
De muziek gaat door en zweept ons op. Niet meer in staat om helder te denken, alleen dat verterende verlangen. Op de maat wrijven we elkaar op. Dan moet de knoop kennelijk toch echt worden doorgehakt; ze is niet tevreden. Ze wurmt haar hand tussen onze lichamen op zoek naar de bron van haar fantasieën. Mijn sarong wijkt en al snel heeft ze haar handen meer dan vol. Keihard en warm ligt mijn pik in haar hand. Ah, wat een heerlijk knijpknuistje. Ze fluistert net hoorbaar dat ze voelt hoe ze opeens vreselijk vochtig wordt. Wat heeft een man verder nog voor aanmoediging nodig? Nog verder zak ik door mijn knieën.

De muziek stampt en zwelt aan, maar we horen het niet. Onze harten bonken mee op de bass-tonen. Haar lippen trekken in een dierlijke grimas over haar tanden. Ze lijkt wel in een trance. Ons zicht verengt zich tot een schier eindeloze tunnel. Gek genoeg zijn we ons enorm bewust van de deinende mensenmassa om ons heen. Ze MOETEN wel iets door hebben. Maar we doen er niets tegen. Integendeel!
Mijn hete stang steekt recht vooruit tussen haar zachte dijen. De omhoog gerichte veerkracht spant zich tegen haar nu drijfnatte schaamlippen. Ze heeft op de één of andere manier haar string opzij geschoven. Naakt vlees tegen naakt vlees. Zo zacht en hard tegelijk. Het is alsof ze op de stang van een herenfiets zit. Trillend staat ze op haar tenen. Ritmisch schuif ik met mijn heupen op en neer. De hele lengte van mijn kloppende staaf is glad en nat van haar passie. Ik voel hoe haar gezwollen lipjes zich als een zuigmondje om mijn drijfstang vouwen, terwijl ik keer op keer met mijn eikel haar overgevoelige klitje beroer. Pfff, dit moet niet lang zo doorgaan! En dat geldt ook voor Auburn. Ik moet echt mijn best doen haar in evenwicht te houden, met mijn handen zien te voorkomen dat ze amechtig hijgend in het zand beland. Nee, deze dans dansen wij tot aan de laatste maat!

“Kijk nou toch,” horen we vlakbij een verbaasde vrouwenstem. “Oh, wat geil!” zegt een man. Het komt uit dezelfde richting. We kijken niet op. Ik weet het niet zeker, maar ik kan niets anders bedenken dan dat die verbaasde opmerkingen op ons slaan. “Laat ze maar kijken, laat ze maar denken”, hijg ik zacht in Auburns nek. Vreemde blikken prikkelen onze huid, zuigen zich aan ons vast als duizend begerige monden. En wij dansen onze paringsdans. Als ik mijn hete paal iets verder terugtrek dan voorheen, ziet Auburn opeens haar kans schoon. In een snelle beweging legt ze haar hand van voren onder haar jurkje tegen haar kutje. Klaar voor de volgende stoot. En die komt! Maar nu leid ze mij in één heerlijke, dringende beweging rechtstreeks haar schroeiende tunneltje binnen. Ik ben verrast en wil me in een reflex al verschrikt terugtrekken, maar zij duwt haar billen uitnodigend naar achteren. Is het de muziek of mijn knots die zo op haar binnenste trommelvelletje inbeukt? Ik voel mijn lul kloppen en bemoedigend knijpt ze met haar spiertjes om mij heen. Mijn vingers klauwen in het vlees van haar heupen. Haar ene hand voelt precies de plek waar ik haar lichaam binnendring. Haar andere hand schiet te hulp en masseert dwingend mijn ballen.
Badend in het danszweet zwiepen we de genotsgolven huizenhoog op. Het orgasme komt als een voortrazende storm; niet te stuiten. Andermaal overspoelt deze ons vredige strandje. Ons kreunen gaat verloren in de beat van de muziek. Ons harmonieuze schokken in het deinen van de mensenmassa. “Ja, jaâ?¦ stoot! Toe dan!” hijgt ze. Een dierlijk gegrom komt uit mijn keel. Spastisch samentrekkende spieren, een onbeschrijflijke jeuk, een verterend vuur. Hete scheuten door onze lichamen.

De nauwe tunnel verbreedt zich tot een wijd blikveld. Minstens een dozijn paar broeierige ogen staren in onze richting. Verhitte wangen, en niet alleen van de muziek, mannen en vrouwen, in kennelijke staat, in een slordige cirkel om ons heen. Auburn bloost maar we voelen ons ook zeer voldaan. Dat we dit durven! Ze grijnst en lacht dan lief naar mij. Heel volwassen en heel doelbewust. Ze kust mij provocerend vol op mijn mond, grijpt me vast en glipt dan samen met mij de mensenmenigte in. Haar string trekt ze straks wel weer recht…

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world