hot teens tube shemale jizzed by group.

Beachpop

Het is zondag, het is warm en in de stad is het de hele dag niet om uit te houden geweest. Jammer genoeg had ik familieafspraken en kon ik niet overdag al lekker naar het strand gaan, maar ik besloot mezelf te belonen met een avondje beach-pop. Het jaarlijkse festijn in Bloemendaal aan zee trekt ieder jaar weer duizenden bezoekers en vorig jaar had ik genoten van de kleurrijke mensenmassa. Dat ik alleen moest gaan kon me eigenlijk niet al te veel schelen. Mensen kijken, de opzwepende muziek, de zwoele avond en een paar drankjes in mijn rugzakje, dan kon de avond toch niet meer stuk.

Na een lekkere salade duik ik lekker onder de douche. Even lekker afkoelen, haren wassen en mezelf verwennen met een lekkere douche-gel. Genietend van de harde stralen op mijn huid bedenk ik wat ik aan zal doen. Ik besluit een kort wit zomerjurkje uit de kast te halen. Samen met een witte string en wit-kanten BH luchtig genoeg voor het eerste deel van de avond. Een spijkerjackje kan mijn blote schouders later wel warm houden.

Tegen negen uur spring ik op mijn fiets. Het is maar een paar kilometer en er zullen vast meer mensen terug fietsen die nacht. Mijn halflange rode krullen zijn nog nat, maar drogen snel in het briesje dat ik langs mijn benen en armen voel strijken tijdens het fietsen. Onderweg kom ik al heel veel mensen tegen. De weg naar de kust staat vol met auto’s. Ik grinnik in mezelf; ‘op de fiets ben je er sneller’. Ondertussen heb ik de gelegenheid het publiek in die auto’s al voorbij fietsend te bekijken. Als ik zo de muziek hoor uit de verschillende openstaande ramen en de mensen erin bezie belooft het een perfecte avond te worden.

Bij Bloemendaal zoek ik een plekje voor mijn fiets, gooi mijn rugzakje over mijn schouders en loop de afgang af en het strand op. Mijn schoenen moet ik beneden uitdoen, open witte sandaaltjes verdwijnen in mijn rugzak en op bloten voeten wandel ik naar de vloedlijn. Lekker, de zeebries koelt mijn weer opgewarmde huid lekker af. Het is al goed druk. Overal zie ik groepjes mensen, verschillende stijlen, dansend op de strandbedjes, drinkend, rokend, swingend op de muziek die vanaf de paviljoens het strand op golft. Eén deinende massa met hier en daar relaxende groepjes op de grond.

Ik eindig mijn wandelingetje bij Woodstock. De sfeer doet me denken aan mijn opleidingstijd halverwege de tachtiger jaren, lekker los, de lucht van jointjes, vrouwen in luchtige kleren, soms topless, mannen in sarong. Dat laatste vind ik er wel opwindend uitzien. Ik ga zitten op het strand en fantaseer over wat er al dan niet onder zo’n sarong gedragen wordt.

Langzaamaan begint het te schemeren, de zon is onder gegaan en het wordt steeds drukker op de strook strand tussen zee en strandtenten. Ik sta op en wandel wat naar voren. Op een leeg plekje blijf ik staan en pak een breezertje uit mijn rugzak. Hmm.. lekker. Sigaretje erbij en zo sta ik lekker te bewegen op de muziek.

“Hee,” hoor ik plotseling naast me.

Ik kijk om me heen en dan naar beneden. Naast me ligt een jonge man, duidelijk ontspannen door een eerder gerookte joint. “Hee, mag ik een sigaretje van je?”

“Sure,”zeg ik en pak een sigaret uit het pakje. Buig door mijn knieën en hij komt iets overeind. Als ik hem de sigaret en een vuurtje aangeef bedankt hij me met een lekkere lach en gaat weer liggen.

Een paar minuten later voel ik iets aan mijn been. Een hand. Zijn hand. Hij streelt me zachtjes langs mijn enkel. Ik reageer niet direct maar blijf, genietend van het moment, lekker heen en weer bewegen op de beat van de muziek. Na en poosje kijk ik uit mijn ooghoeken naar beneden en zie dat hij zich iets verschoven heeft. Vanuit die hoek heeft hij in ieder geval deels zicht onder mijn jurk. Hmmm, zijn hand begint merkbaar hoger te komen.De sfeer van de avond, het gevoel van relaxende opwinding zorgen ervoor dat mijn stemming er wel goed inzit en ik besluit deze kans niet te laten lopen. In mijn bewegingen zorg ik ervoor dat ik, én iets dichter bij hem kom staan, én mijn benen zo neerzet dat hij goed kan zien wat er onder het jurkje zit.

Hij gaat zitten en hierdoor kan zijn hand hoger langs mijn been glijden, tot vlak onder mijn kruis. Ik besef dat dit gebeurt terwijl ik tussen duizenden anderen sta, wellicht ook bekenden en raak daar enorm opgewonden van. Toch probeer ik de aangewende ‘ik merk niks’ houding nog even vol te houden. Ineens buig ik me voorover en pak nog een flesje en mijn sigaretten. Hij heeft nu vol kijk op mijn string, met de inhoud en ik voel dat hij goed weet wat hij daarmee kan. Zijn hand omsluit even vol mijn schaamlippen en ik voel de druk van zijn vingers.

Ik zak door mijn knieën en ga naast hem zitten, op zijn hand die hij in die beweging nog niet had weggehaald. Dan kijk ik hem aan. Hij is nog jong, jonger dan ik in ieder geval. Zijn door de zon gebleekte haren en licht gespierde lichaam in een tank-top laten hem er uit zien als een surfer. Mijn directe blik zorgt voor vragend opgetrokken wenkbrauwen. Met zijn ogen vraagt hij of het oké is. Ik knik slechts lichtjes en knijp ondertussen mijn kutspiertjes licht aan. Dat voelt hij en meteen begint hij zijn vingers te bewegen. Met de rug van zijn hand zorgt hij voor zoveel druk in het zand dat er een kuiltje ontstaat. Hierdoor krijgen hand en vingers de ruimte en ik voel mijn string aan de kant geduwd worden. Zacht woelend door mijn korte schaamhaartjes gaan zijn vingers op verkenning uit. Zachte, lange vingers zijn het, die langzaam binnendringen in mijn wezen. De zilte natheid die al merkbaar is tussen mijn schaamlippen bevoelt hij met zijn vinger. Dan gaat hij richting mijn clit en begint met de vochtige vinger eerst langzaam, maar al gauw sneller over het topje te bewegen. Een tweede vinger gaat naar binnen en ik moet bewegen. Op zijn hand beweeg ik zacht heen en weer. Voor omstanders lijkt het alsof ik op de muziek beweeg. Het ritme dat ik volg is echter het ritme van verlangen, van pure wellust, van erotiek.

Als ik weer naar hem kijk, mijn blik wat troebel door de opbouwende spanning in mijn hele lijf, zie ik dat de sarong, die hij los heeft omgeknoopt, een wat andere vorm heeft aangenomen. Steeds duidelijker wordt zichtbaar dat hij ook geniet van wat ons ineens overkomt.

“Dat wordt te zichtbaar, lekker beest, daar moeten we wat aan doen”zeg ik voor hem net hoorbaar over de muziek heen.

Ik kom overeind tot op mijn knieën en sla vervolgens één been over hem heen. Zo zet ik mij voorzichtig neer, er voor zorgend dat zijn zo lekker groeiende pik in de lengte tussen mijn schaamlippen geklemd wordt. En zo weet ik hem, door heen en weer te bewegen met mijn heupen, door de kleding heen nog stijver te krijgen.

Zijn ogen knijpen samen, zijn gezicht vertrekt soms even van genot. Met schijnbaar wat moeite komt hij overeind. Zo lijkt het, want in die beweging zorgt hij ervoor met beide handen tussen de opening van de sarong door zijn shortje naar beneden te werken. Ik licht mijzelf iets op, waardoor hij hem zonder dat het te zichtbaar wordt over zijn knieën kan werken. Met één hand heb ik ondertussen mijn string opzij weten te schuiven en wanneer ik weer naar beneden beweeg zorg ik ervoor recht boven zijn eikel te komen. Mijn vochtigheid maakt alles makkelijk. Moeiteloos laat ik hem binnen in mij dringen en dan zitten we, op het strand, tussen alle mensen. Ik bij hem op schoot, hij IN mijn schoot.

Samen beginnen we te bewegen, het tempo van de muziek volgend dansen wij onze dans van erotiek en spanning. Zijn prachtige lange staaf stoot iedere keer diep bij me binnen en vult me totaal. Ik beweeg me naar hem toe en van hem af en voel hem daardoor eerst langs mijn gevoelige G-spot gaan en vervolgens mijn clit raken. Onze monden vinden elkaar en terwijl onze tongen om elkaar dansen, draaien zijn heupen en spannen mijn spieren in een steeds wildere en hetere paringsdans. Ik voel de spanning in mijn spieren schokken en mijn benen maken af en toe een wilde beweging. Snel sla ik mijn armen om hem heen en trek hem zo dicht tegen mij aan dat hij tot aan de schacht in mij zit. Met korte, intense bewegingen neuk ik hem tot ik de explosie voel naderen.

“Kom, kom diep in me,” eis ik in zijn oor.

En terwijl de DJ het tempo van de housebeat opvoert, rolt mijn orgasme als een daverend crescendo door mijn lichaam. Mijn schokkende bewegingen en klauwende handen op zijn schouders zorgen bij hem voor een explosief antwoord. Samen komen we, samen in één slotakkoord.

Terwijl de muziek het hoogtepunt bereikt, steken medewerkers in een grote cirkel om de strandtent heen fakkels aan.

Ineens zitten we gevangen in rood vlammend licht.

We kijken elkaar aan en lachen…. Heb je nog een sigaretje??

Lees vervolg door Sarong Boy

© Auburn

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world