hot teens tube shemale jizzed by group.

Betaling in natura

Bij de uitdrukking 'die goede oude tijd' zijn best wat vraagtekens te zetten.
Op de eerste plaats hangt dat er van af wie dat wanneer zegt en op de tweede plaats, zo goed was het vaak nou ook weer niet.
Mensen die vandaag de dag die uitdrukking gebruiken, hebben het veelal over de tijd voor de oorlog, de dertiger jaren. Maar wanneer je je realiseert dat de werkeloosheid toen onvergelijkbaar hoog was vergeleken met nu, werklozen een gaatje in hun rijwielplaatje geponst kregen (dan waren ze dus als steuntrekker herkenbaar!) en dat mensen om niks hun huurhuis werden uitgezet, dan wordt dat 'goede' een betrekkelijk begrip, zeker wanneer je in een arbeidersbuurt woonde.

De buurt waar Jaap en Bets de Jong halverwege de dertiger jaren hun kruidenierszaak dreven, was zo'n volksbuurt. Nogal wat leegstaande huizen waarvoor huisjesmelkers via allerlei lokkertjes probeerden nieuwe huurders te krijgen. Een paar weken geen huur betalen, gratis behang of een mud kolen, er werd van alles verzonnen om mensen in die huizen te krijgen. Dat lukte vaak wel maar als de man des huizes ontslagen werd en dus moest gaan stempelen, dan begonnen de problemen weer van voren af aan.

De werkeloosheid was er ook de oorzaak van dat de kruidenier nogal wat klanten had aan wie op de pof geleverd werd.
“Ken je het effe opschrijven, Jaap,” was een veel gehoorde opmerking in de winkel. De mannen trokken dan wel van de steun, die zelfde mannen schrokken er ook niet voor terug om, tussen het stempelen door, een aanzienlijk deel van hun uitkering naar de kroeg te brengen. Daarmee de vrouwen vaak met het probleem opzadelend hoe de eindjes weer aan elkaar te knopen.

Greet was zo'n vrouw. Niet dat Piet, haar man, alles opzoop maar er bleef elke dag wel wat in de kroeg achter. Al met al te veel om het huishouden ook maar een beetje soepel te laten draaien.
Dus toen ze op een dag weer behoorlijk wat boodschappen nodig had, vroeg ze of Jaap die later op de dag wilde thuisbrengen. Normaal gesproken nam ze haar boodschappen altijd zelf mee, maar omdat ze eerst nog bij haar moeder langs wilde…
Jaap begreep het en zei dat hij rond vieren langs zou komen.

Nadat Greet bij haar moeder was geweest, ging ze weer huiswaarts. Toen ze de straat in kwam lopen, zag ze de buurvrouw al in de deuropening staan. Die buurvrouw was van het type aan wie niets ontgaat. Een soort wandelend kenniscentrum. Greet had wel een redelijk contact met haar maar om nou te zeggen dat het vriendinnen waren, nee. Daar was het leeftijdsverschil misschien ook te groot voor. Greet was begin veertig, de buurvrouw toch zeker 20 jaar ouder.
Na wat woorden gewisseld te hebben, ging Greet naar binnen.

Tegen vieren belde Jaap aan. Binnengelaten zette hij de doos met kruidenierswaren op tafel.

Hij pakte zijn opschrijfboekje en zei: “Van vandaag is het f 1,37 en er stond nog f 2,87. Dus dat maakt bij elkaar eh….”

“Ik kan het niet betalen,” zei Greet en ze keek hem strak aan.

Het duurde even totdat de mededeling tot hem doordrong.

Hij keek haar aan: “Wat zei je?”

“Ik heb geen geld.”

Bijna zonder dat hij het zelf in de gaten had, zakten zijn ogen naar haar borsten. Hij had Greet altijd al een aantrekkelijke vrouw gevonden. Hij fantaseerde zelfs wel eens over haar.

“Wat wil je dan?”

Bij wijze van antwoord verdwenen Greet's handen onder haar rokken. Aan het gebaar zag hij dat ze haar onderbroek uitdeed. Ze legde 'm naast zich op tafel.

“Hoe wil je 't,” vroeg ze zachtjes.

Nog steeds wat verbouwereerd zei hij: “Achterlangs?” Het was meer een suggestie dan wat anders.

En terwijl hij zijn gulp open knoopte, deed zij met twee handen haar rok omhoog.

Onder haar licht opbollende buik werd een driehoek zwart schaamhaar zichtbaar. Hij voelde hoe z'n lul in zijn hand op haar naaktheid reageerde. Met zijn rechterhand masseerde hij zijn geslacht; Greet draaide zich om en leunde voorover op tafel. Haar mollige billen noodden hem tot dichterbij komen, haar vagina samengeperst tussen haar dijen.

“Kan je je benen een beetje uit elkaar doen?”

Ze gaf aan zijn verzoek gevolg. Jaap zakte wat door zijn knieën en duwde zijn lul zachtjes haar behaarde kut in.

Tot haar eigen verrassing genoot zij van het gevoel dat hij haar gaf. Misschien verbeeldde ze het zich wel maar ze had het gevoel dat zijn lul haar kut geheel vulde. Dat zijn eikel zich een weg perste richting haar baarmoeder. Beter dan de wel lange maar veel dunnere pik van haar man.
Bijna automatisch spande ze haar spieren wanneer hij zijn lul terugtrok.

Met zijn handen op haar billen, raakte Jaap steeds meer opgewonden door het zicht op zijn eigen lul, die in een steeds hoger tempo Greet's kut masseerde.

“Niet laten komen hoor!” waarschuwde Greet hem.
Jaap gaf een grom als antwoord maar even later trok hij zijn van haar geilheid glimmende lul uit haar kut terug.
En terwijl hij zichzelf aftrok, spoot hij een paar hete stralen sperma op haar billen.
Hij pakte haar onderbroek en haast teder veegde hij haar billen schoon.

“Dank je wel,” zei Jaap, die ook niet wist wat hij anders moest zeggen. Hij fatsoeneerde zich zelf, verscheurde het telstrookje en verliet het huisje, Greet met een dubbel gevoel achterlatend.
Aan de ene kant omdat zij haar lichaam verkocht had voor geld maar aan de andere kant was er ook iets van een bevrediging die ze lang niet gevoeld had.

Toen ze later, bij wijze van afleiding, de buitenramen ging lappen, kwam de buurvrouw ook naar buiten.

“Bezorgt Jaap tegenwoordig ook al aan huis?”

De buurvrouw miste niet veel. Greet meende een vileine ondertoon in haar stem te horen.

“Ik heb wat last van m'n rug, dus ik heb Jaap gevraagd of hij de boodschappen kon brengen,” zei ze zonder veel overtuiging. “Piet zit toch maar in de kroeg.”
Ze begon snel over een ander onderwerp.

Zo'n zes weken later had ze Jaap in de winkel weer gevraagd of hij de boodschappen thuis wilde brengen. Deze keer was er niemand in de winkel dus de smoes over haar moeder hoefde ze niet op te hangen.
Jaap begon zowaar wat te blozen want hij wist zo ook wel dat ze de afgelopen periode niets op had laten schrijven.

“Maar weer om een uur of vier?”

Ze knikte terwijl Jaap weer terug ging naar zijn woning achter de winkel.

Tijdens het teruglopen naar huis, overwoog ze of ze met Jaap naar bed zou gaan. Maar uiteindelijk besloot ze daar toch tegen. Zo veel tijd hadden ze niet, tien minuten hooguit. Langer zou maar ongewenste aandacht trekken.
Dus toen Jaap belde, liet ze hem snel binnen.
Hij zette de doos met boodschappen deze keer in de keuken op de aanrecht en kwam terug naar de woonkamer.

“Krijg je er geen problemen mee als je mij de boodschappen aan huis brengt?”

“Ik denk het niet,” zei Jaap, “het gebeurt wel meer en Bets is druk bezig met strijken en ze houdt de winkel in de gaten.”

“Wil je me likken?” zei Greet onverwacht en ze deed haar rok omhoog.
Haar onderbroek was al uit.
Jaap verschoot haast van kleur, zo uitgesproken was zijn Bets niet. Hij zou het haar niet eens durven vragen.

Greet ging wijdbeens op de rand van de tafel zitten, haar rok om haar middel.

Jaap keek geobsedeerd naar haar kut, de schaamlippen al wat vochtig. Hij hurkte tussen haar benen. Met het puntje van zijn tong gleed hij van onder naar boven. Een warme geile geur drong zijn neus binnen.
Greet legde haar handen op zijn hoofd en drukte hem tegen zich aan.

Hij probeerde zijn tong zo ver mogelijk bij haar naar binnen te krijgen. Hij kon het zich verbeelden maar hij dacht dat ze steeds natter werd. Greet kreunde zachtjes en klemde haar dijen tegen zijn hoofd. Zijn tong raspte langs haar clitoris die steeds prominenter aanwezig leek te zijn.
Na een minuut of zo kwam hij weer overeind, het krampgevoel in zijn kuiten verhinderde dat hij nog langer in die houding bleef zitten.

“Kom,” zei Greet, “neuk me” en ze liet zich achterover op de tafel zakken, leunend op haar ellebogen.

Jaap liet zijn broek en onderbroek op zijn enkels vallen. Deze keer hoefde hij zijn lul niet te masseren.

Greet keek er gebiologeerd naar. Terwijl Jaap zijn hemd wat om zijn middel rolde, maakte de paarse eikel opwindende zwiepbeweginkjes. Hij nam zijn lul in z'n hand en bewoog de eikel van onder naar boven door haar kut. En via haar clitoris weer terug.

Zo had ze het met haar man nog nooit gedaan. Dat was altijd in bed, meestal op zaterdagavond als ie terugkwam van de kroeg. Veel plezier had ze daar niet van. Dan was dit wel anders.

Met een wat vlinderig gevoel in haar buik zag ze hoe Jaap een beetje door zijn knieën zakte en zijn lul bij haar naar binnen stootte. Weer voelde ze hoe zijn eikel zich een weg baande naar …, ja, waar naar toe? Ze wist het niet maar fijn was het wel.

Ze sloot haar ogen en intuïtief bracht ze een hand naar haar clitoris. Jaap had nog nooit gezien hoe een vrouw zich bevredigde maar het wond hem zeer op. Langzaam ging zijn tempo wat omhoog, zijn lul nu bikkelhard, de blauwe aderen tot berstens toe gevuld met opwinding.

Ook de snelheid waarmee Greet haar clitoris masseerde, nam toe. Ze zorgde er wel voor dat ze Jaap's lul goed kon blijven zien. Aan de basis ervan vormde zich een witte kraag van haar glijvocht.

“Ooohh, doe het wat harder!” hijgde Greet en ze voelde hoe zijn zak nu tegen haar billen sloeg.
Ver weg voelde Jaap hoe zijn zaad zich klaarmaakte om de laatste aanloop te nemen.

“Dieper!, harder!,” zweepte Greet Jaap steeds verder op. Het petsende geluid van zijn zak hoorden ze nu geen van tweeën meer. En toen Greet met een ingehouden kreun klaarkwam, trok Jaap met welhaast bovenmenselijke inspanning zijn glinsterende lul uit haar terug.

Gefascineerd keek Greet hoe Jaap zichzelf bevredigde. De eikel leek tot onwaarschijnlijke proporties op te zwellen. En voor het eerst zag ze hoe het zaad de man verliet en met een straal op haar buik terecht kwam, vlak boven de driehoek schaamhaar. En nog een straal, en nog één.

Terwijl Jaap het laatste zaad uit zijn lul wrong, pakte Greet een doekje uit de band van haar rok en wreef het zaad van haar buik. Ze keek toe hoe Jaap zich weer aankleedde en zijn hemd in zijn broek stopte.

“Ik vond het fijn,” zei hij zachtjes, gaf haar een kus op de lippen en verliet de kamer. Greet bleef achter, op de tafel, nog even nagenietend. Totdat ze zich realiseerde dat ze er wel wat merkwaardig bijlag, zo boven op tafel met haar benen wijd.

Toen ze de andere ochtend haar straatje aan het schrobben was, kwam ook de buurvrouw naar buiten. Na wat algemeenheden over het weer uitgewisseld te hebben, zei ze: “Ik dacht dat je weer last van je rug had?”

Greet keek haar vragend aan. “Omdat je boodschappen weer gebracht werden…” en ze liet de opmerking wat in de lucht hangen.

“Ik dacht eigenlijk dat Piet ze voor je ging halen,” voegde ze er aan toe. “Maar toen die bij Bets naar binnen ging, was Jaap al bij jou…”

 © WB

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  5 comments for “Betaling in natura

 1. 8 april 2008 at 12:30

  Leuk verhaal! Het historische gegeven vind ik origineel, hoewel je inleiding naar mijn idee wel beter kan. (Bij "die goeie ouwe tijd" denk ik bijvoorbeeld niet automatisch aan de jaren '30).

  De erotiek vind ik in het begin een beetje plompverloren. Past wel in de stijl en setting van het verhaal maar windt mij niet echt op. Maar dat wordt later wel weer goed gemaakt en de clou vind ik leuk gevonden.

 2. 12 april 2008 at 15:23

  Een bekend thema op een prettige manier uitgewerkt. Slechts twee kanttekeningetjes: werkeloosheid is niet hetzelfde als werkloosheid en net als Nepenthe vind ik die goeie ouwe tijd wel erg ver teruggaan.

 3. 16 april 2008 at 22:03

  Dit verhaal ademt de sfeer van de verhalen die mijn oma vroeger vertelde, al waren die nooit seksueel getint. Met een trefzekere finesse weet WB het leven van destijds met woorden te schilderen. De twist aan het eind mag er ook zijn.
  Op erotisch gebied schiet het verhaal helaas ietwat te kort. Ik mis wat meer spanning. Het gaat allemaal net iets te vlotjes om opwinding teweeg te brengen.

 4. 20 april 2008 at 11:38

  Leuk verhaal, goed geschreven, in een originele setting.
  Het kon wat broeieriger misschien, dubbelzinnige opmerkingen als ze in de winkel komt in de tijd tussen de twee bezoeken, dat soort.

 5. 20 april 2008 at 15:43

  De start met de situatieschets van de 'goede oude tijd' wil niet zo passen bij een erotisch verhaal. Niettemin originele bijdrage.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world