hot teens tube shemale jizzed by group.

Bezoek uit België

Gelijk bij het ontwaken merkte hij het al, een gevoel van spanning in zijn buik. Vandaag was dan ook een bijzondere dag, waar hij lang naar uitgekeken had. Hij keek naar de wekker die op 07:10 stond. Dat betekende geen tijd meer om te blijven liggen en dus haastte hij zich naar de badkamer. Hij schoor zich zorgvuldig en dook snel onder de douche. Onder het afdrogen bekeek hij zichzelf in de spiegel en wat hij zag beviel hem wel: geen gespierde adonis, maar wel een slank, sportief lichaam waarvan je niet zou zeggen dat het al 40 jaar trouwe dienst erop had zitten. Ook zijn geslachtsdeel mocht er zijn, klein en zacht in ruste zoals nu, maar het liet hem nooit in de steek en had met zijn nipt bovengemiddelde lengte en dikte al veel vrouwen in vervoering weten te brengen. De ballen eronder waren glad geschoren en de rest van zijn schaamhaar netjes gemillimeterd. Hij keek in de kast en besloot zijn sexy blauwe boxershort aan te trekken hoewel hij wist dat eventuele sporen van opwinding daarin niet verborgen bleven. Daarboven jasje, dasje want er moest nog wel gewoon gewerkt worden die dag. Onder het eten keek hij eens rond in zijn huisje dat duidelijke sporen van zijn vrijgezellenbestaan vertoonde en hij besloot nog snel even de ergste troep op te ruimen. Je kon immers niet weten.

Om even over 8 stapte hij in zijn auto en reed vlotjes de 10 km naar kantoor. De zon scheen al volop en het beloofde een prachtige zomerdag te worden. Achter zijn bureau vorderde de tijd maar langzaam en hij dacht aan wat er de rest van de dag nog zou gaan gebeuren. Vandaag zou hij eindelijk zijn Belgische internetvriendin Lieke, met wie hij al jaren een leuk contact had, in levende lijve ontmoeten. Hij had haar ontmoet op een cam-chat-site. Zij had een tijdschriftenkiosk in de buurt van Brussel en tijdens het werk af en toe tijd over om in het magazijntje voor de pc te kruipen. Ze was 31 jaar, een leuk gezicht omlijst door lang, donkerblond, krullend haar en een heerlijk lijf met fraaie rondingen op de juiste plaatsen. Hij had indruk op haar gemaakt met zijn eerlijke en normale manier van praten en zij had hem regelmatig helemaal gek gemaakt door verhalen over de geile escapades met haar toenmalige vriend en door voor de cam haar slipje uit te trekken om de rest van de dag haar klanten te bedienen in een, hooguit knielange, rok met niets eronder. Na enkele overvallen had ze de zaak verkocht en een baan in Moskou aangenomen. Door drukke werkzaamheden waren de contacten spaarzaam, maar verdwenen nooit helemaal. Na haar terugkomst in België werkte ze een tijd ’s nachts en hoorde hij eigenlijk niets meer van haar. Tot ze tegen de zomer opeens weer terugmailde, haar baan had ze opgezegd en haar laatste relatie was na enkele maanden ook weer stukgelopen omdat de man in kwestie niet kon voldoen aan haar schier onuitputtelijke sekshonger. Ze was hard aan vakantie toe, zei ze en spontaan had hij haar uitgenodigd om met haar zeilboot naar zijn Friese stadje te varen. Tot zijn stomme verbazing nam ze de uitnodiging aan, en 3 dagen geleden had ze haar fraaie Bavaria 36 bij Nieuwpoort het zeegat uitgestuurd en koers gezet naar het noorden. Vandaag zou ze aanmeren in de kleine passantenhaven.

Eindelijk was het dan toch 5 uur geworden, hij sloot zijn computer af, groette zijn collega’s en sprong in de auto. Aangekomen bij de haven voelde hij zijn hart bonken in zijn keel. Al gauw had hij de boot met het Belgische vlaggetje gevonden en vanaf de steiger riep hij haar naam om zijn aanwezigheid kenbaar te maken. “Kom maar aan boord”  klonk haar vrolijke stem met een prachtig Frans/Belgisch accent. Hij stapte over de reling en keek door de deur van de kajuit naar binnen. En daar stond ze, in een kort, fladderend zomerrokje en een strakke top met spaghettibandjes. Ze was nog veel mooier dan op cam. “Sta niet zo te staren en kom binnen” zei ze lachend. Ze greep hem bij zijn stropdas en trok hem naar zich toe om hem meteen vol op de mond te kussen. Hij opende automatisch zijn mond een beetje waardoor de kus overging in een heerlijke tongzoen. Hij voelde dat ze iets in zijn hand duwde en hij keek omlaag om te zien wat het was. Wat hij zag was een klein kastje met een draaiknop erop. Hij draaide eraan en vanuit de verte klonk een heel zacht gebrom. Lieke slaakte een klein gilletje en begon even later duidelijke tekenen van opwinding te vertonen. Hij draaide het apparaat weer uit en Lieke tilde haar rok op om haar string te laten zien. Duidelijk zag hij daarin de contouren van het trileitje dat op haar clitoris drukte.

Hij nodigde haar uit om een hapje te gaan eten in een knus restaurantje in het centrum van de stad, maar omdat het nog vroeg was dronken ze eerst nog een biertje op het terras van het café ernaast. Regelmatig draaide hij even aan de afstandsbediening en genoot van de uitwerking die dat op haar had. Ze moest haar uiterste best doen om er voor te zorgen dat niemand op het drukke terras iets merkte. Nadat ze in het restaurant het voorgerecht op hadden besloot hij eens te kijken hoe ver hij kon gaan. Hij schakelde het apparaatje in één keer in de hoogste versnelling. Lieke slaakte weer een klein gilletje dat gelukkig door niemand opgemerkt werd. Even keek ze hem kwaad aan maar al gauw veranderde die blik in een hele geile uitdrukking. Ze begon onrustig heen en weer te schuiven op haar stoel, haar mond viel open en ze kreeg een rode blos. Even later sloeg ze haar hand voor haar mond om maar geen geluid te maken en zag hij aan haar verkrampte gezicht dat ze heerlijk klaar kwam. Hij zette het apparaatje uit en dat was net op tijd want de ober kwam er aan om hun lege borden weg te halen. Lieke verontschuldigde zich en ging naar het toilet. Toen ze enkel minuutjes later terugkwam pakte ze zijn hand en stopte er iets in. Hij had meteen door dat het haar stringetje was en het voelde bepaald niet droog aan. Hij hield zijn vuist met het slipje even voor zijn neus om haar heerlijke geur te kunnen ruiken en stopte het daarna in zijn broekzak. Het idee dat ze nu zonder slipje tegenover hem zat maakte hem nog meer opgewonden dan hij al was en hij moest zich inhouden om het hoofdgerecht niet al te haastig naar binnen te werken.

Nadat hij had afgerekend liepen ze naar buiten. Het was inmiddels donker geworden en op het terras zaten nog maar een paar mensen. Toen ze langs een smal steegje liepen trok Lieke hem mee in het donker. Ze zakte door haar knieën en had binnen enkele seconden zijn nu weer slappe lul uit zijn boxer en gulp gehaald. Een grote druppel voorvocht glinsterde in het weinige licht, maar die verdween snel toen haar warme lippen zich om zijn eikel sloten. Ze begon hem heerlijk te pijpen, afwisselend heel diep en dan weer met haar tong rondjes draaiend om zijn eikel. Ze wist precies zijn gevoelige plekjes te vinden en al gauw voelde hij dat hij dit niet lang vol kon houden. Hij waarschuwde haar dat zijn zaad er aan kwam, maar Lieke reageerde daar niet op en ging onverstoorbaar verder. Even later kwam hij klaar zoals hij in tijden niet klaar was gekomen, bijna zakte hij door zijn benen en hij spoot zes, zeven stralen sperma diep in haar keel. Lieke slikte alles door en likte ook nog even verlekkerd haar lippen af om maar niets verloren te laten gaan. “Mmmm” zei ze “dat was het toetje waar ik echt trek in had”.

Nadat hij zijn kleding had gefatsoeneerd vervolgden ze hun wandeling naar het haventje. Onder het lopen schoof hij een hand onder haar rokje en streelde de binnenkant van haar dijen. Zij stopte even om hem te zoenen en van die gelegenheid maakte hij gebruik om zijn vingers omhoog te laten kruipen tot aan haar vochtige en warme grotje. Zonder moeite gleed zijn middelvinger tussen haar binnenste schaamlipjes want het was daar nog steeds heerlijk glad en nat. Langzaam baande hij zich een weg naar haar klitje en begon haar heerlijk te vingeren. Zij drukte haar heupen naar voren om zijn hand nog beter te voelen, maar na een minuutje moest hij zijn activiteit onderbreken omdat er een hond de hoek om kwam, direct gevolgd door een oudere man. Gauw liepen ze door naar de haven en gingen aan boord van de zeilboot. Lieke stak een paar kleine lampjes aan, schoof de gordijntjes dicht en stortte zich toen op hem om hem van zijn kleding te ontdoen. Toen ze als laatste zijn boxer naar beneden trok sprong zijn jongeheer alweer stijf tegen zijn buik aan. Nu was het zijn beurt en hij trok haar topje over haar hoofd. Hij sloeg zijn arme om haar heen en maakte het sluitinkje van haar BH los. Hij tilde het kledingstuk aan de voorkant op, zoals hij haar al zo vaak op cam had zien doen en gaf haar prachtige borsten de ruimte. Hij bracht één voor één de tepels naar zijn mond en met wat zachtjes zuigen en speels blazen verwende hij die tot ze hard vooruit stonden. Lieke slaakte een zucht: “mmmm, wat doe je dat toch heerlijk”. Even later lag haar rok aan haar voeten en daarmee was ook het laatste kledingstuk verdwenen. Hij legde haar op haar rug op het bankje en nam plaats tussen haar gespreide benen. Het poesje voor hem was al net zo mooi als de rest van haar lichaam, met netjes geschoren, van het vocht glinsterende  schaamlippen en een smal streepje blonde haartjes op haar venusheuvel. Hij drukte zijn mond op al dat moois en begon haar te beffen alsof zijn leven er vanaf hing. Na een tijdje verlegde hij zijn werkterrein naar haar klitje. Hij zoog er stevig op en liet zijn tong rondjes draaien rond en over het knobbeltje. Het was duidelijk dat Lieke zich nu niet meer in wou houden want haar gehijg en gekreun werd steeds luider en uiteindelijk kwam ze voor de tweede keer die avond heerlijk klaar. Hij zag hoe haar kutje zich samenkneep waarbij er een flink stroompje vocht naar buiten sijpelde. Hij probeerde er zoveel mogelijk van op te likken maar ook de bank hield het niet helemaal droog. Toen ze weer wat bij haar positieven gekomen was trok ze hem over zich heen om hem te zoenen. “Ik wil je in me voelen, neuk me helemaal van de wereld” fluisterde ze in zijn oor. Dat lied hij zich geen twee keer zeggen, en na snel een condoom omgeprutst te hebben richtte hij zijn paal weer op haar grotje zoals in de middeleeuwen een stormram op de poorten van het kasteel. Met haar handen spreidde Lieke haar lippen waardoor hij zijn lul naar binnen kon schuiven. Ze begonnen in een heerlijk ritme te bewegen en al gauw werd de kajuit gevuld met de geluiden van haar soppende kutje, zijn ballen die tegen haar billen kletsten en het gekreun van Lieke die wel één langdurig doorlopend orgasme leek te hebben. Door het condoom en doordat hij al een keer eerder was klaargekomen kon hij het redelijk lang volhouden en konden ze verschillende standjes uitproberen. Uiteindelijk bleek ‘op zijn hondjes’ hen het beste te bevallen. Hij reikte met zijn beide armen om haar heen en gebruikte de vingers van zijn ene hand om haar borsten te kneden en die van de andere om haar klitje te verwennen. Toen Lieke weer klaarkwam kon ook hij het niet meer houden en spoot zijn laatste restjes zaad tegen het rubber. Uitgeput omhelsden ze elkaar en bleven zo nog een tijdje op de bank liggen om bij te komen. “Je blijft toch wel slapen?” vroeg ze hem na een tijdje en daar zei hij natuurlijk volmondig ja op. Omdat het al ver na twaalven was besloten ze om beurten even te douchen aangezien de douchecabine veel te klein was om er met twee personen onder te duiken. Een half uurtje later lagen ze naakt tegen elkaar onder de koele lakens te slapen. De volgende ochtend was hij het eerste wakker en keek in het schemerlicht naar de nog heerlijk slapende Lieke. Op zijn horloge zag hij dat het al half 9 was en dus besloot hij zijn baas te bellen om die dag vrij te nemen.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Bezoek uit België

 1. 28 december 2008 at 18:05

  Leest lekker , en heerlijk toch zo n ontmoeting .. vooral eindigend op een zeilboot

 2. 16 januari 2009 at 21:39

  6 leden gaven samen 9.5* aan dit verhaal.
  Dit betekent een gemiddelde van 1.58, waardoor de ledenstem 2* bedraagt.

 3. 8 april 2009 at 19:42

  Wat een heerlijke uitvinding is dat chatten en emailen Je ontmoet nog eens iemend. Eventueel met fijne verrassingen zoals hier Na dit verhaal ga ik toch meer emailen, je weet maar nooit. Leuk verhaal en ik heb er van genoten

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world