hot teens tube shemale jizzed by group.

Bij de voetbalclub

“Kom, we gaan naar het voetbalterrein…” Hij hoorde het haar nog zeggen. Naar het voetbalterrein??? Maar ze houdt helemaal niet van voetbal? Zwaar verbaasd pakte hij zijn jas aan die ze al voor hem gepakt had. “Schat? Jij houdt toch helemaal niet van voetbal?…” vroeg hij voorzichtig. “Hoe weet jij dat nou? Ik ben er toch nooit geweest?” antwoordde ze lachend. “Kom nou maar mee, het wordt hartstikke leuk,” en ze trok hem aan zijn mouw mee naar de auto. 

Tijdens de rit naar het complex van zijn cluppie werd er weinig gezegd. Hij was te verbaasd om iets te zeggen! Nog nooit had ze aangeboden om mee te gaan naar een voetbalwedstrijd. Altijd had ze gezegd dat hij maar alleen moest gaan en was ze chagrijnig geweest als hij thuis kwam, omdat hij dan dronken was en dus niet echt meer een fijne partner om te hebben. En nu zaten ze dus samen in de auto op weg naar de velden. Hij vond het eigenlijk wel spannend. Al zijn vrienden namen regelmatig hun partners mee en die leken het dan altijd best naar hun zin te hebben. Misschien kon hij haar nu laten zien dat het eigenlijk best gezellig was bij de voetbalclub.

Ze kwamen aan bij het terrein en waren veel te vroeg voor de wedstrijd van het eerste. Het was pas half 2 en de wedstrijd zou om half 3 beginnen. Er waren nog wedstrijden bezig van lagere elftallen (zijn elftal was vandaag vrij), dus er was evengoed best wel wat te doen op de velden. “Wat dacht je er van als je mij eens een rondleiding gaf over het terrein? We zijn toch veel te vroeg,” opperde zijn vriendin terwijl ze zijn hand pakte. Hij viel van de ene verbazing in de andere, maar besloot om maar mee te gaan in wat zij wilde. Het leek hem verschrikkelijk saai om een rondleiding te krijgen, maar goed…

Ze liepen wat verder het terrein op, richting de plattegrond. Hij had bedacht dat het het makkelijkst zou zijn om haar eerst de plattegrond te laten zien, hopende dat zij zou terugkrabbelen en voor zou stellen om een kopje koffie te gaan drinken. Boven die plattegrond hing het bord met de wedstrijden van vandaag en dus ook de kleedkamer indeling. “Zijn nou alle kleedkamers in gebruik vandaag?” vroeg ze. “Nee, zoveel wedstrijden zijn er niet, dus er zijn altijd wel een aantal kleedkamers vrij,” antwoordde hij. “Oh…” was het enige wat er terug kwam. Ze leek zich heel erg te concentreren op wat er op het bord stond en na een tijdje greep ze weer zijn hand en trok hem mee. “Kom!”

Ze wandelden langs de velden, achter de kantine langs richting de hoofdtribune. Daaronder lagen de kleedkamers en even kreeg hij het idee dat ze er duidelijk op aanstuurde om die kant uit te lopen. Hij wist het zeker toen ze zei: “Bij een echte rondleiding hoort ook een rondje door de kleedkamer. Laat maar eens zien hoe die er uit zien.”

“Oké, wat jij wil….” Ze liepen naar de tribune en stapten de gang naar de kleedkamers in. Krijg nou wat!, dacht hij, toen hij merkte dat ze regelrecht naar kleedkamer 7 liep. Die was niet in gebruik en hij wist nu dat zij dat wist. Wat is ze toch van plan?… Het bezorgde hem hoofdbrekens.

Eerder dan verwacht kwam het antwoord op zijn vraag. Zodra ze de kleedkamer binnen waren gelopen, draaide ze de deur op slot – de sleutel zat altijd in het slot als de kleedkamer niet in gebruik was – en stak de sleutel in haar zak. “Zo, en kom nu maar eens hier, lekker ding,” zei ze met een enorm geile blik in haar ogen. “Nee, dat meen je niet…,” zei hij vertwijfeld, “Hier???” Veel kans om verder te praten kreeg hij niet, want ze duwde hem op de bank en begon hem wild te zoenen. Even was hij overrompeld, maar al gauw werd hij bloedgeil en zoende gulzig met zijn vriendin mee.

Ze rukte zijn jas open en in deze beweging scheurde ze ook, letterlijk, zijn overhemd van zijn lijf. Binnen een seconde zat hij met blote bast in de kleedkamer van zijn voetbalvereniging. Nu gebeurde dat wel vaker, maar dit was toch echt wel even wat anders. Wat gebeurde er allemaal?

Zijn vriendin wist ondertussen van geen ophouden en dook met haar mond naar zijn nek. Ze zoog en likte al zijn gevoelige plekjes en duwde haar heerlijke volle borsten tegen hem aan. Er zat nog een dikke trui tussen zijn en haar lichaam, maar dat was geen probleem want hij begon, net als zij had gedaan, aan haar trui te sleuren, die dan ook snel uit was. Hij rukte haar beha – die overigens erg geil was, halve cups en véél kant – van haar lichaam en haar prachtige dubbel D borsten sprongen naar de vrijheid. Hij pakte er één in zijn hand en begon er lekker in te kneden. Tegelijkertijd nam hij de tepel van haar andere borst in zijn mond en begon er als een gulzig baby’tje op te sabbelen.

Ze rukte zich van hem los en gebood hem de rest van zijn kleren uit te trekken. Op enige afstand van hem staand, deed zij hetzelfde. ‘Wat is ze toch een lekker ding,’ dacht hij bij zichzelf. Ze ging aan de andere kant van de kleedkamer op de bank zitten en zei dat hij dat ook moest doen aan zijn kant. “Pak je pik vast en speel met jezelf,” beval ze hem. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen en met de aanblik van haar wijd gespreide benen, haar bijna helemaal kaal geschoren kutje en haar vingers die ze er diep in duwde, begon hij aan zijn knalharde lul te trekken. “Maak hem nat met je speeksel.” Hij liet zijn tong over de palm van zijn hand glijden, hierbij een flinke lading speeksel achterlatend. Hij verspreidde het over zijn lange staaf en even begon hij te schokken, het was zo lekker. De aanblik van zijn supergeile vriendin, die inmiddels al vier vingers in haar zeiknatte poesje had gestoken en hem aankeek met ontzettend zaadvragende ogen, maakte hem helemaal gek.

“Kom hier en lik me.” Hij stond al voordat ze haar zin had afgemaakt. Hij liep naar haar toe en liet zich door zijn knieën zakken. Langzaam naderde hij haar zalige gleufje met zijn mond en hij begon spontaan te watertanden, zo lekker vond hij het om haar te mogen beffen. Bij haar kutje aangekomen haalde hij zijn tong in een lange haal van onder naar boven door haar sleuf en bij haar harde klitje aangekomen bleef hij even hangen, het uiterste puntje van zijn tong er net tegenaan houdend. Ze slaakte een diepe zucht, gevolgd door een lange, genietende kreun “ooooohhhhhmmmmmmmm……”

Hij boorde zijn tong diep in haar soppende poes en begon haar helemaal leeg te likken, soms even haar klitje diep zijn mond in zuigend. Hij voelde hoe ze genoot en pompte, net als zij had gedaan, vier vingers in haar kutje. Ze begon nu zwaar te zuchten en steunen en hij wist dat ze nu snel klaar zou gaan komen. “Oh… ja….. meer… dieper… lik me…. lik me….oh….oh ja….oooohjaaaaaa…..!!!” Luid kreunend gaf ze zich over aan haar orgasme dat als een orkaan door haar lichaam raasde. Haar ogen draaiden weg en hij voelde hoe haar spieren zich in stuipjes spanden en ontspanden. Ineens kromde ze haar rug en duwde zijn hoofd nog eenmaal zo dicht mogelijk tegen zich aan en toen liet ze hem los, volledig overmand door het hevige orgasme wat zich net van haar meester had gemaakt.

Terwijl ze lag bij te komen, bekeek hij haar eens goed. Wat was ze toch een pracht van een vrouw! Zoals haar gezicht nu stond, compleet verzadigd – althans, zo leek het – en nagenietend. Met haar handen haar eigen borsten knedend om het genot nog nèt even langer te laten duren… Toen besefte hij zich ineens weer waar ze waren! Hij had haar net luid en hevig klaar laten komen in een kleedkamer van de voetbalclub!! Al zijn aandacht was nu gericht op het luisteren naar geluiden die er op konden duiden dat iemand ze had gehoord. Hij hoorde niets, maar je wist nooit… Doordat hij zo gespitst was op het luisteren, had zij de kans om hem te verrassen en hierdoor had ze net even wat meer kracht dan hem en kon ze hem met gemak op zijn rug gooien.

“Zo schatje, je dacht toch niet dat ik met je klaar was, hè?” vroeg ze met een gemeen lachje om haar mond. Antwoorden kon hij niet, want ze draaide zich met haar rug naar hem toe en spietste zichzelf vast op zijn nog steeds stijve pik. Terwijl ze zichzelf steun gaf door met haar handen tegen de bank te duwen, begon ze hem te berijden. Oooh, wat was het toch een ongelooflijk geil gezicht om haar sappige kutje over zijn lange paal te zien schuiven. Hij was nog steeds errug blij dat zij het zo lekker vond om achterlangs genomen te worden, want de aanblik die dat gaf was werkelijk magnifiek!

Hij voelde hoe ze haar tempo begon te versnellen en na enige tijd kon hij het tempo amper nog bijhouden. Ze bereed hem met de gratie van een amazone, die maar een ding wilde; nog een keer klaarkomen. Hij begon te kreunen en voelde hoe zijn zaad in zijn zak begon te borrelen. Even vertraagde ze haar tempo en kon hij zijn pik weer onder controle krijgen, maar dat was maar van korte duur. Weer begon ze te versnellen en toen ze met haar hand zijn zak begon te strelen, hield hij het niet meer. Hij voelde hoe ook zij weer klaar begon te komen en zag nu hoe ze met haar andere hand haar klitje aan het verwennen was. Ze begon hem te melken met haar kutje en terwijl hij luide kreten uit zijn keel hoorde ontsnappen, spoot hij haar poesje vol met zijn warme sperma. “Hmmmm, ja schatje, spuit me lekker vol!” kreunde ze, terwijl ze zijn lul bleef kneden.

Ze kwamen als beesten en raakten alle gevoel voor de realiteit kwijt. In een vloeiende beweging sprong ze op en liet zich direct weer vallen, met haar mond bij zijn pik en haar volgespoten kutje bij zijn mond. Ze slikte zijn lul bijna in, zo diep nam ze hem in haar mond en tijd om slap te worden kreeg hij dan ook niet. Ze zoog hem af als een stofzuiger, terwijl ze haar kutje tegen zijn mond drukte. “Lik me schoon,” riep ze met zijn pik nog in haar mond en dat deed hij. Hij plaatste zijn lippen om haar poesje en begon te zuigen, bijna nog harder en feller dan zij. Hij proefde zijn eigen geil en zoog en zoog en zoog. Zijn tong was in hevige oorlog verwikkeld met haar klit, die steeds om zijn aandacht vroeg en zijn mond stroomde vol met zijn sperma en haar heerlijke vocht. Hij moest slikken om niet te stikken en deed dit dan ook gulzig. Het gaf hem een gevoel van totale eenheid en prompt begon hij ook haar mondje vol te spuiten. Ook zij slikte iedere druppel die ze binnen kreeg door en op het moment dat hij een vinger in haar kontje duwde, kwam ze voor de derde keer die middag klaar…

Hoe lang alles bij elkaar had geduurd, wisten ze niet. Nadat ze zich hadden aangekleed, maakten ze de kleedkamer weer open en liepen zo gewoon mogelijk naar buiten. Het was duidelijk dat niemand iets had gemerkt, want er was niemand te zien. De wedstrijd van het eerste was al in volle gang, maar die interesseerde hun niets meer. Ze gingen naar huis om nog meer van elkaar te gaan genieten…

© CS xxx

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Bij de voetbalclub

 1. 18 april 2008 at 20:59

  Sportieve seks, recht toe, recht aan. Heel goed.

 2. WB
  25 april 2008 at 16:29

  Te veel een aaneenschakeling van aktiviteiten en te weinig verhaal en spanning. Niet bijster opwindend dus.

 3. 25 april 2008 at 16:43

  Een aansporing om door te gaan!

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world