hot teens tube shemale jizzed by group.

Billenkoek

Het is 2005. Het nieuwe kabinet met de LPF heeft Nederland veranderd. Geen gedogen meer en geen gezeur. Het kwartje van Kok hebben we terug en het beroep van de leraar is aantrekkelijk gemaakt. Hij (ja, natuurlijk vooral HIJ) heeft zijn gezag weer terug. de lijfstraffen zijn weer ingevoerd.

'Miranda, kom maar even naar voren.' De stem van de leraar klonk grimmig. Het hele uur had de klas (4 havo, altijd lastig) hem al geërgerd. Vooral de meisjes linksvoor met hun geklets. Een paar keer had hij wat gezegd, maar het hielp niet. Even waren ze stil geweest, dan keken ze elkaar aan en proesten van het lachen. Nu was het genoeg.

Hij koos het mooiste meisje van de kletsers. Liever nog riep hij Arnela naar voren, een echte stoot met mooie ronde borsten. Ze droeg altijd strakke truitjes en vaak een legging over d’r lange benen. Als die voorover zou buigen en dat mooie ronde kontje… maar Arnela was nooit lastig. Hij zou haar helaas nooit voor de klas halen.

Miranda stond aarzelend op. Ze keek even de klas rond maar sloeg haar ogen neer toen ze de leraar aankeek. Een beetje schaapachtig glimlachend liep ze naar hem toe. Een lange meid, te lang eigenlijk naar zijn smaak. Maar wel met een mooi lijf. Stevige benen en lekkere borsten. Ze had een mooi ovaal gezicht met grote sprekende ogen, blauw. Vaak ondeugend maar nu een beetje onzekere glimlach om haar volle lippen.Haar lange haren had ze zoals altijd in een staart in de nek bij elkaar gebonden.Vandaag droeg ze een lichtblauwe broek van die stretchstof.

'Ja meisje, je hebt erom gevraagd hè?' Ze zei niks en probeerde hem brutaal aan te kijken. Maar toen hij haar recht in de ogen bleef aankijken, draaide ze haar hoofd weg en staarde naar de grond. 'Wat zeg je? Ik heb je niet verstaan' zei de leraar. 'Ja meneer' fluisterde Miranda. 'Goedzo, dan mag je even bukken. Nee, niet zo. Draai je gezicht maar naar het bord, dan kunnen we het allemaal goed zien. Nietwaar jongens?' De leraar keek bij deze woorden de klas rond. Hij zag de spanning op de gezichten van de jongens en meiden. Maar bij de jongens zag hij ook een schittering in hun ogen komen, toen Miranda haar rug naar de klas draaide en aarzelend een beetje voorover boog. Haar billen tekenden steeds duidelijker af in de lichtblauwe stof. 'Ja, nog maar wat verder, meisje. Je moet het straks wel voelen, natuurlijk.'

Toen Miranda helemaal voorover stond, staken grote billen bijna uitdagend naar de klas. Hij kon zien dat ze een tanga droeg. Dat deden al die meiden tegenwoordig. Hij ging naast het meisje staan en keek weer de klas rond. 'Maarten, vond jij dat geklets van Miran ook zo irritant?' Hij keek de jongen intussen strak aan en zag hoe hij slikte, voordat hij antwoord gaf. 'Ja meester' ‘Kom dan maar eens naar voren en laat haar eens voelen hoe irritant ze was.' De jongen werd vuurrood en keek om hulp zoekend om zich heen. Toen stond hij op en liep onzeker naar voren. Alle ogen volgden hem en bleven toen weer rusten op die strakke ronde lichtblauwe billen. De leraar had zijn arm van opzij over de rug van Miranda gelegd en hield haar dijen vast. Het leek net of hij alleen een paar billen vasthield, van Miranda zag je weinig meer.

'Geef haar maar een tik, Maarten. Ze verdient 't, vind je niet?' Radeloos keek de jongen zijn leraar aan. Toen zocht hij nog een keer de ogen van zijn vrienden in de klas. Maar niemand keek hem aan. Alle ogen volgden zijn hand en die ronde blauwe vlek onder de arm van de meester. Maarten draaide een beetje en bewoog zijn arm onzeker naar achter. De klas hield de adem in. Toen zwaaide hij naar voren. Er klonk een zacht plofje toen zijn vingers de stof raakten. Er klonk gegrinnik in de klas. Het zag er uit als een bemoedigend schouderklopje, maar dan op een blauw achterwerk… Maarten had Miranda gevoeld, door de stof heen. De onnozele knul had op het midden gemikt en zijn vingers voelden haar kutlippen door de stof heen. De leraar had het ook gezien en hij had gevoeld hoe Miranda even verstijfde en zuchtte.

'Bravo Maarten. Ik kan zien dat Miran je erg boos heeft gemaakt.' De klas lachte nu hardop. De leraar wist dat hij had gewonnen. 'Ali, kom jij ook eens naar voren.' Hij keek de jongen in de ogen. Een stoere knul die hem ook veel last kon geven in de les.Dit was een kans om een verbond met hem te sluiten. Hij vond Ali een grove jongen, populair bij een bepaald type meisjes. Bij meisjes als Miranda, dacht hij.Ali aarzelde niet en stond met een grijns op. 'Miranda moet een lesje hebben, vind je niet? Geef jij het goede voorbeeld maar', zei de leraar.

De jongen ging aan de andere kant naast Miranda staan en keek even de klas in met zijn brede grijns. Zijn ogen zochten Sander en Ahmed, zijn maten. De leraar voelde hoe Miranda weer verstijfde. Nu nog voordat er geslagen was. Hij zag glimlachend hoe ze haar billen samentrok. Nog mooier en ronder spande haar kontje in de blauwe broek. Ali haalde uit en sloeg. Hard. Bijna tegelijk met de droge klets van zijn hand op de stof, klonk een hoge gesmoorde kreet/steun van Miranda. Ze wankelde, maar de leraar klemde haar kont nu stevig tegen zijn been. 'Ga nog maar even door, Ali' De klas keek met open mond toe, hoe Ali haar kont keer op keer sloeg met zijn vlakke hand. Miranda steunde nu zonder ophouden. De leraar had zijn hand ongemerkt onder haar buik door tussen de benen van Miranda gestoken. Hij friemelde in haar kruis op zoek naar haar kut. Ze reageerde door te draaien met haar kont.

'Zeg Miran, het is niet de bedoeling dat je hier van geniet. Het is je straf.' zei hij toen. 'Sander en Ahmed, kom er eens bij. We moeten Miranda hier nog een lesje leren.' De jongens liepen zonder aarzelen nu naar voren. Hij meende te zien dat ze een stijve hadden. 'Hier, houden jullie haar allebei maar even beet.' De jongens grepen een arm en hielden het meisje vast. 'Zo, ze mag wel een klein beetje overeind komen.' Toen zei de leraar tegen Ali: 'Doe haar broek maar even naar beneden.' Ali’s ogen sprongen uit hun kassen toen hij het hoorde, maar hij aarzelde niet. Zijn vingers zochten de knoop en rits van de stretchbroek, terwijl Miranda nu begon te worstelen en trappelen. 'Nee, nee, niet doen' riep ze. 'Nee, alsjeblieft niet!” Maar de jongens hielden haar stevig beet en luisterden niet eens. Haar vriendinnen zaten versteend op hun stoelen.

Ali had de broek los en trok hem naar beneden. de stof zat zo strak om haar benen, dat hij binnenstebuiten afgestroopt werd. Halverwege liet Ali de broek hangen. Miranda’s billen waren tevoorschijn gekomen. Ze had een prachtige ronde kont, niet bedekt door de paarse tanga die tussen haar billen verdween. De huid was gaaf, maar erg rood geworden van Ali’s handen.

'Bukken!' riep de meester. Miranda spartelde huilend tegen, maar de jongens dwongen haar weer voorover. Nu zag iedereen in de klas ook haar kutlippen die tussen haar benen tevoorschijn kwamen, de paarse tanga bedekte alles nog net. Ali wilde weer slaan. 'Wacht even', zei de meester. Hij keek de klas rond en zei toen: 'Arnela, ga eens staan' Het meisje schrok enorm, maar deed wat de meester vroeg. 'Maak die riem eens los.' Arnela maakte de leren riem los, die losjes om haar middel hing en bleef hangen op haar mooie kontje. De leraar liep naar haar toe en nam de riem aan. Het was een brede riem versierd met glimmende punten…

© Tim

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Billenkoek

  1. 14 januari 2008 at 20:24

    Een geslaagde satire!

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world