hot teens tube shemale jizzed by group.

Blind date in St. Petersburg

Bij het lezen van de verhalen op jullie overigens toffe site moet ik onwillekeurig terugdenken aan wat mij enkele jaren geleden overkomen is in Rusland.

Ik kwam en kom nog steeds voor de firma regelmatig in St.Petersburg waar ik door de jaren heen flink wat vrienden heb gemaakt, één van hen Dima is een echte versierder hij durft het aan om wanneer hij een mooie jonge vrouw op de straat ziet lopen haar aan te spreken en haar telefoonnummer te vragen. Dima heeft op die manier een gans notaboekje vol namen en bijbehorende nummers.

Tijdens dus één van mijn bezoeken aan St.Petersburg enkele jaren geleden was ik met Dima ergens wat gaan eten in een rustig restaurant zoals er nu veel meer dan toen zijn. Behalve enkele koppeltjes zaten er ook behoorlijk wat meisjes zonder mannelijke partner en vermits het zowat zomer was liepen ze er behoorlijk luchtig bij wat mezelf en Dima natuurlijk niet ontging. Dima die merkte dat ik de ogen niet van de Russische schoontjes kon houden vroeg me daarop of ik misschien wel een meisje wou die nacht. Let wel, ik wist toen nog niet van dat boekje, pas toen ik hem vroeg hij dat voor mekaar zou krijgen haalde hij z’n boekje boven. Weet je, zegde hij, ik heb laatst een meisje gesproken dat nog maar net in de stad is, ze is gaan lopen van haar maffiavriend in Novgorod en als je haar een cadeautje doet zal ze wel met je willen slapen. Het bleek dat zo’n cadeautje gewoon een bedrag in $ tussen de 80 en 120 moest zijn, al naargelang je tevredenheid.

Ik besloot in te gaan op het voorstel van mijn vriend, waarop hij met z’n mobieltje het meisje contacteerde. Weet je, zegde hij ik laat je nu, wandel rustig naar je hotel en binnen een uurtje sta ik aan de deur van je kamer met het meisje, en als ze je niet bevalt zeg het me dan gewoon dan breng ik haar terug naar huis.

Inderdaad een uurtje of wat later geklop op mijn deur en daar stond Dima met een meisje van zo’n 20 à 25 jaar, ongeveer 1.65 lang, kort geknipt zwart haar, wipneusje en smaakvol gekleed, zonder bh wat ik merkte aan de tepeltjes die door de koelte van de airco door het bloesje prikten. Ik knikte goedkeurend naar Dima en hij vroeg of ze voor de ganse nacht kon blijven dan wel hoe laat hij terug moest zijn. Het meisje goed bekeken hebbend koos ik voor de ganse nacht. Je zal dan wel 100 cadeau moeten doen knipoogde hij.

Met Dima de deur uit vraag ik het meisje naar haar naam, het blijkt Olga te zijn, en of ze wat wil drinken, terwijl ik het koelkastje open. Champagne is haar keuze waarna ik voor mezelf een Cuba-Libre maak. Ze zit er wat onwennig bij, daarom zet ik de TV aan. Ik tracht haar wat aan ’t praten te krijgen en uiteindelijk wil ze alles over me weten, waar ik vandaan kom of ik een groot huis heb en hoeveel kamers dan wel. Tenslotte is op deze wijze het ijs wat gebroken en ik besluit te douchen. Terwijl ik me onder de douche sta te verfrissen gaat de deur van de badkamer open en door het scherm zie ik het naakte meisje op het toilet haar plasje doen.

Deze symphathieke ongegeneerdheid verstomt me wat, maar ik open uitnodigend de douchedeur, een gebaar dat ze onmiddellijk begrijpt. Erop lettende dat ze haar haren niet nat maakt komt ze tegen me aanplakken, dat heeft mijn jongeheer die zich langzaam opricht ook gemerkt en Olga ook. Zo staan we zalig onder de douche terwijl ik haar en zij mij inzeept, daarbij mijn behoorlijk gespannen lid niet vergetend. Ik glij met ingezeepte handen over haar borstjes en billen en ga even langs haar poesje en haar bilnaad waarbij ze lieflijk glimlacht.

Vanwege wat belooft te komen lig ik even later amper afgedroogd op het bed. Ze geeft me opdracht op mijn buik te gaan liggen, want ze zal me een massage geven, en inderdaad met haar lieve zachte kleine handjes geeft ze me een allerzaligste massage. Af en toe voel ik haar borstjes over mijn billen en rug gaan, met kusjes van mijn nek tot mijn tenen brengt ze me in opperste staat van ontspanning en spanning tezelfdertijd. Met haar tong trekt ze vochtige spoortjes. Om mijn erectie ruimte te geven open ik mijn benen ietsje en nog steeds op mijn buik trekt ze mijn billen wat van elkaar en gaat met haar tong langs mijn anus naar mijn scrotum, dan gebaart ze me om te draaien op mijn rug. Met een joekel van een erectie in haar ene hand begint ze mijn tepels met haar vochtige lippen te bewerken om af te dalen naar m’n jongeheer, die begint ze als een volleerde te blowen. Ik verkeer in opperste staat van zaligheid. Zoveel goed gevoel en ik besluit iets terug te doen. Vermits ze haast met haar benen langs mijn hoofd ligt is het niet moeilijk haar die over m’n hoofd te doen zetten; mijn gebaar in die richting heeft ze onmiddellijk begrepen. En zo lig ik daar dan in positie 69 met de mooie Olga te vrijen.

Nu zou je verwachten dat zo’n toch makkelijk meisje er weinig zal om geven om zelf te genieten van deze avond, maar niets is minder waar, ik merk aan het samentrekken van haar sluitspier dat ze echt geniet van het spel van mijn tong over haar knopje. Terwijl ze me haast doet klaarkomen en ik met een hand haar hoofd wat bedwing, bewerk ik zachtjes haar beide borstjes en kijk: ik ga daarop even met mijn wijsvinger naar haar poepgaatje als ze plots met zachte kreuntjes en schokjes over m’n mond klaarkomt. Ik grijp daarop naar een van de condooms die klaarliggen op het nachtkastje, ze neemt die van me over en met een hand over mijn penis het condoom tussen de tanden opent ze de verpakking en rolt dan met beide handen het eroverheen. Met haar rug naar me toe gehurkt over me heen zet ze mijn lid tegen haar natte poes en zakt dan langzaam naar beneden, eerst met korte halen dan dieper en dieper tot mijn stijve helemaal in haar vagina zit. Ik voel daarbij hoe mijn eikel tegen haar baarmoeder drukt, dan komt ze omhoog en mikt mijn eikel langs haar G-plekje, want ik voel de rand van mijn eikel langs de ribbeltjes gaan, slechts enkele seconden en dan komt ze opnieuw klaar. Dan staat ze op en gaat naast me liggen, duidelijk teken dat ik bovenop moet en met een hand brengt ze me’n stijve terug in haar vagina, terwijl ze met haar andere hand haar clitoris zachtjes bewerkt. Nog geen seconde later merk ik aan het samentrekken van haar vagina dat ze nog maar eens klaarkomt, zoveel zaligheid is ook voor mij wat veel en ik laat me zachtjes half op haar, half naast haar neerzakken om wat op adem te komen. Ze begrijpt dat blijkbaar, want ze blijft even roerloos liggen, daarbij toch af en toe even haar bekkenspieren samenknijpend. Ik kijk haar in de ogen en we wisselen een begrijpende glimlach uit. Langzaam kom ik terug in beweging en zoek opnieuw haar G-spotje op. Ze kreunt en wroet onder me, en dan gaat ze met beide handen op zoek achter m’n rug naar mijn stijve penis die nog steeds in haar poesje pompt. Ze omvat met een hand m’n ballen die ze zachtjes maar met nadruk samenvat en met de andere hand drukt ze haast tegen m’n anus op mijn pisbuis. Zoveel zaligheid doet me’n tempo alweer verhogen en terwijl ze nog steeds m’n ballen omvat en op mijn pisbuis drukt voel ik mijn eigen orgasme komen aanrollen. Zonder zelf nog veel te bewegen en terwijl ze duidelijk zelf nog maar eens klaarkomt spuit ik met moeite vanwege die druk op me’n pisbuis in grote lange golven m’n zaad in het condoom, daarbij blijft ze m’n ballen samendrukken tot het haast pijnlijk is, ik sidder.

Terwijl ik naast haar lig haalt ze het condoom van mijn inmiddels ontspannen erectie en bekijkt de inhoud van het reservoir met een goedkeurende blik, ik ook trouwens en met enige trots. Ze knoopt het condoom en gooit het een eindje verder op het bed. Terwijl ik denk dat dat het was, neemt ze lieflijk mijn slappe penis in haar hand en begint zachte kusjes te drukken, van mijn lippen over mijn borst opnieuw naar mijn jongeheer die ze helemaal schoon likt.

Half rechtop zittend roken we Camel uit mijn pakje en ledigen ons glas, dan doe ik het licht uit en tegen me aan gekropen valt ze in slaap. ’s Ochtends ontdekt ze mijn ochtendlijke erectie en kan het niet nalaten me nog een goede pijpbeurt te geven. Kort daarop bestel ik ontbijt op de kamer en nadat we ons gedoucht hebben bestel ik een taxi om haar thuis te brengen.

Ik heb met Olga de volgende reizen nog enkele keren onvergetelijke sex gehad, maar de laatste maal dat ik haar zag was ze zo onverzorgd en hoerig gekleed, dat ik haar na ’t restaurant onder het voorwendsel te moe te zijn naar huis bracht. Toch zal ik Olga, zo bewijst dit verhaal, niet vergeten.

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Blind date in St. Petersburg

  1. 21 november 2006 at 18:40

    Dit verhaal ontbreekt zoveel leestekens, dat het haast onleesbaar wordt. Hierdoor ontstaan bijzonder lange zinnen waarin teveel zaken bij mekaar gepropt worden. Helaas, geen ster, maar er had veel meer in gezeten als aan voorgaande meer aandacht was besteed.

  2. WB
    27 november 2006 at 22:18

    Dit verhaal mist alles wat een verhaal tot een erotisch verhaal maakt.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world