hot teens tube shemale jizzed by group.

Boerderij

Samen fietsten ze over het hobbelige weggetje naar de boerderij. Ella had moeite haar vriendin bij te houden, zij had een e-bike. “Ik vind het best spannend”, biechtte ze op. Kelly stelde haar gerust “vond ik in het begin ook, hoor”. Aangekomen zetten ze hun fietsen aan de kant en gingen de schuur binnen. Daar had de boer een stukje van de schuur omgebouwd tot een gezellige ontvangst ruimte. Er waren al meer mannen en vrouwen. Kelly bestelde twee cappuccino aan een eenvoudige bar en samen gingen ze aan een tafeltje zitten. Ella zag verderop twee jongens staan praten. Één ervan wierp een blik naar haar. Hij zag er mooi uit, zwarte haren, beetje donkere huid, een rij witte tanden toen hij naar haar glimlachte. De ander zag er veel lichter uit, een beetje een slungel. Snel richtte Ella zich tot haar kwebbelende vriendin, maar kon het niet nalaten af en toe nog even te kijken.

Achter elkaar werden de mannen en vrouwen naar binnen geroepen, en anderen kwamen terug. Totdat Ella en Kelly werden geroepen. “We komen” riep Kelly, en ze begon zich uit te kleden. Ella volgde haar voorbeeld. In hun blootje liepen ze naar de deur waar de boer op hun wachtte. Ella durfde niet meer om te kijken naar die jongens.

De schuur was netjes schoon en opgeruimd. “Ga hier maar liggen” wees de boer naar twee lege bankjes. Ella keek even hoe Kelly ging liggen en ging naast haar, op de buik. De boer stelde de steunen voor hun hoofd en armen, en vroeg of ze comfortabel lagen. Ze konden elkaar aankijken. Hun borsten hingen door de uitsparingen vrij naar beneden, en er waren steunen voor hun voeten. De boer pakte de zuigers en zette die op de tepels van Kelly’s borsten. Die zogen zich direct vast en begonnen ritmisch te zuigen. Toen deed hij hetzelfde bij Ella. Kelly zag Ella’s gezicht vertrekken “in het begin doet het een beetje pijn, later wennen je tepels er wel aan” troostte ze haar. De boer zette de machine een beetje lager en vroeg “is het zo te doen?”, Ella knikte.

De boer liet hun alleen en liep naar de deur. “Dirk en Rico!” en er kwam een tweestemmig “Yo” terug. De meiden keken beiden naar de deur. Daar kwam de boer al weer aan met … Ella’s ogen werden groot als schoteltjes, het waren die twee jongens. Ze bekeek ze van boven tot onder. De donkerkleurige jobgen zag er gespierd uit. Maar die andere …. Zo’n grote had ze nog niet eerder gezien. “Rico, dit is Kelly” en de donkere jongen liep naar haar toe. “Hai Kelly, ik ben Rico, en ik kom jou insemineren”. Kelly antwoorde “prima, ga je gang” en zag met genoegen de mooie jongen achter haar verdwijnen.

“En dit is Ella. Ella, dit is Dirk”. Ella kon even geen woord uitbrengen, ze kon haar ogen niet van zijn lid af houden. “Hallo Ella”, nu schrok ze van de stem die haar naam noemde en stamelde “Ehh .. hallo … Dirk”. Hij moest glimlachen. Ze stak haar hand uit en greep zijn jongeheer vast. Die voelde stevig aan, en ze voelde ook dat hij direct ook al wat dikker werd. Oh jee, dacht ze, moet dat bij mij naar binnen? De boer zag het ook “ik heb glijmiddel hoor, gaat helemaal goed komen”. Ella masseerde hem stijf waarna Dirk ook naar achteren liep.

Ella keek weer naar haar vriendin, die haar ogen dicht had. Rico zat geknield achter haar en bewerkte haar genotsknopje. Toen voelde ze een vinger die met een paar streken iets kouds over haar schaamlippen smeerde, en ook naar binnenin. “Zo, nu moet het kunnen. Doe wel zachtjes aan in het begin” zei de boer. Even later voelde ze iets warms over haar lippen glijden, op zoek naar de opening. Ella zette zich schrap, maar zijn stijve gleed zonder moeite naar binnen. Wat dik was-ie, ze voelde zich opgeblazen, maar hij bewoog inderdaad heel zachtjes in haar.

Kelly lag nu met de ogen open. Rico was ook begonnen, maar iets ruiger, haar lijf bewoog op en neer op de bank. En dankzij zijn voor-werk, en ook door het gezuig op haar tepels, duurde het niet lang of ze kreeg kreunend haar orgasme. Rico ging door tot ook hij met een flinke grom zijn zaad in haar buikspoot.

Dit spoorde Dirk aan om wat meer te bewegen. Ella genoot met volle teugen. Afwisselend voelde ze haar onderste vullen met Dirk’s warme vlees, dan weer ontspannen als hij terugtrok. En ze had het idee dat hij steeds dikker werd. Totdat ook Dirk met een langgerekte brul klaar kwam. En hij ging dóór met bewegen zonder dat zijn fallus dunner werd. Ella keek achterom, en zag dat Rico al klaar was met haar vriendin. “Zeg Dirk”, riep ze, “als je nog kunt, mag je Kelly ook nog wel doen”. Kelly keek haar met grote ogen aan. “Ehh .. jahoor” zei ze verbouwereerd. En de jongens wisselden van plaats. Ella zag Kelly’s ogen nu nóg groter worden, blijkbaar ging Dirk bij haar naar binnen. “Ooohh … jééémig” riep ze. Ella moest er om lachen.

Maar niet lang. Blijkbaar was Rico een snoeperd, want ze voelde zijn warme en natte tong over haar clitoris gaan. Hij gebruikte zijn hele tong en maakte lange halen. En het duurde niet lang of Ella werd getrakteerd op een intens en schokkend orgasme. De boer hoorde Ella en zag druppels uit haar poes in Rico’s gezicht sproeien. “Hee, zo spuit ze al het zaad er weer uit, dát is niet de bedoeling!” maar het was al te laat. Vlug duwde hij een tampon met zijn vinger naar binnen. “Dat moet de rest van het zaad binnenhouden”.

Kelly lag nog steeds uitgebreid te genieten van Dirk’s behandeling, die nu wat langer duurde want het was zijn tweede. En dat vond ze helemáál niet erg. Ze hoorde het gesop van zijn bewegingen in Roy’s sperma. Ze voelde zijn ritme versnellen en haar onderbuik raakte meer en meer gevuld, en onder een bekende klinkende brul voelde ze warmte in haar buik lopen. De boer keek tevreden naar Dirk’s prestaties en duwde ook bij haar snel een tampon naar binnen. Uit hun borsten kwam hoegenaamd geen melk meer en hij haalde de zuigers van hun tepels. De meiden stonden wat stijf en stram op van de bank en bedanken de boer en de jongens. In de ontvangstruimte lagen hun kleren nog, die trokken ze aan en gingen, al napratend, op hun fiets terug.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Boerderij

  1. 10 september 2018 at 06:29

    Sorry, maar ik vind dit verhaal flink onder de maat. Het begint al met de onbeholpen taal. Er zitten fouten in en het taalniveau is zo mager dat het wat verteld wordt in de weg staat. Maar ook inhoudelijk heeft het te weinig kwaliteit. Je schijnt een maf fantasietje te hebben, zeer vrouwonvriendelijk overigens, dat in feite alleen maar draait om klaarkomende pikken in kutten. Daarnaast gaat het helemaal nergens over.
    Het verhaal is ook nog geplaatst in een verkeerde categorie. Misschien dat je dacht dat fantasy een genre is dat over bizarre fantasietjes gaat, maar dat is niet zo.
    Jammer allemaal, dit verhaal hoort niet op een site die probeert de kwaliteit een beetje op peil te houden.

  2. 11 september 2018 at 20:05

    Een goed stuk….om al mijn erotische gevoelens weg te nemen.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world