Boort u nog maar een gaatje, tandarts

Het was een merkwaardige samenloop van omstandigheden dat Dolf Verdamschot uitgerekend de mooiste vrouw van het stadje op zijn eerste spreekuur kreeg. En misschien kon je het ook nog toeval noemen dat hij een van de heetste meisjes van het stadje als assistente had gekregen. Maar dat wist Dolf niet toen hij op die maandagmorgen in juli voor de eerste maal de voordeur openzette en zijn witte jas aantrok. Hij liep alles nog eens na, keek knorrig en ontstemd op de elektrische klok boven de deur van de praktijkkamer en streelde de boormachine, het allernieuwste type. Hij werd gestoord in zijn gedachteloop door driftig klikkende hakken in de gang en toen hij zich omdraaide zag hij een frivool gekleed meisje van een jaar of achttien op de drempel staan. Ze lachte allerliefst en zei met een prettige stem: goedemorgen, ik ben Mirella Hoogkamp, uw assistente. Hij gaf haar een hand en vroeg bits: uitzendbureau? Ze knikte en stoorde zich niet aan zijn boze blikken. Uitzendbureau de Toekomst, daar had u toch een assistente aangevraagd, dokter? Inderdaad, dacht hij grimmig. Een assistente, maar geen blonde stoeipoes met borsten als Jayne Mansfield en een reet als Kim Novak! Wat hij niet wist was dat Mirella manziek was, nymfomane dus. Wel kwam hij onder de indruk van haar knappe, enigszins brutale bekje met de felle blauwe ogen en de heerlijke zoenlippen, maar die gedachten zette hij snel uit zijn hoofd want Dolf was nog maar net een jaar getrouwd en hij had een aardig vrouwtje waar hij veel plezier aan beleefde.

We gaan maar eens beginnen, juffrouw, zei hij formeel. Een witte jas heeft u niet?

Ja hoor, in deze tas, zei het wicht en ze bukte zich, een beweging die haar mooie witte tieten haast uit de jurk deed wippen. Opzet of een ongelukje? Toen ze weer omhoog kwam keek ze hem bijna uitdagend aan en trok de jas aan. Dolf had gezien wat ze in haar beha had zitten en dat was nogal wat. Ze had beduidend meer dan zijn eigen vrouw en de gedachte dat deze Mirella de hele dag, de hele week om hem heen zou draaien maakte hem niet direct rustig.

De eerste patiënten kwamen en gingen ook weer. Het viel hem mee, Mirella wist precies wat er van een assistente werd verwacht en zij kon goed met de mensen overweg. Tegen koffietijd stond Dolf zacht te fluiten en de oude man die hij onder het mes had keek hem misnoegd aan. Toen hij zijn hand uit de mond haalde zei de man zuur: u bent in een opperbest humeur dokter, maar ik zit hier te trillen van de zenuwen, wilt u alstublieft niet zingen, straks zit u in mijn tong of in mijn wang met die boor.

Neemt u mij niet kwalijk, zei Dolf en hij ging zwijgend en aandachtig verder met zijn werk aan de ruïne in ’s mans mond. Na deze patiënt werd het rustig.

We moesten maar een kopje koffie gaan drinken, zei hij tegen Mirella. Gosjepietje, het gaat enorm vandaag.

Ze glimlachte haar sterke witte tanden bloot en haalde haar schouders op. Waarom zou het niet goed gaan, dokter?

Is dit jouw eerste baas niet?

Ik heb al drie tandartsen versleten, letterlijk en figuurlijk.

Hij ging op de behandelstoel zitten en keek haar ongelovig aan. Kom, kom, zo’n lieve meid? Je doet het uitstekend.

O, over mijn werk hadden de vorige bazen ook geen klachten. Over de samenwerking wil ik ook geen wanklank laten horen, maar ze wilden ook bij mij boren.

Heb je dan een slecht gebit? vroeg hij dom.

Ze wilden niet in mijn bovenste mond boren, maar in de andere, die verticale tussen mijn benen, zei het meisje lachend en ze keek hem heel lang en warm aan. Oh, ik begreep je verkeerd, zei Dolf schutterig.

Mirella ging zitten en sloeg haar lange benen over elkaar. Ze droeg zwarte nylons (of een panty?), schoenen met hoge hakken en een wit slipje, dat kon hij in een flits zien toen zij haar mooie benen kruiste. En, dan heeft ze dus geen panty aan, zo schoot het door zijn hoofd. Meteen had hij spijt van die gedachte, maar: wat kon je er aan doen als er zo’n hete poes om je heen dwarrelde? Dan moest ze ook nog vertellen dat haar vorige bazen haar van onderen hadden willen boren. Dat had zij natuurlijk niet toegestaan. Stel je voor, tandarts en assistente in de behandelkamer worstelen! O, hij zag het voor zich hoe dit meisje had moeten vechten om haar eer te behouden. Of had ze juist meegewerkt en de boel een beetje uitgedaagd? Foei, daar was ze nu misschien wel weer mee bezig. Hij zette die gedachten van zich af, keek haar eens goed aan en zei toen: je moest maar eens koffie gaan zetten, het is nu rustig.

Ik heb de koffie al klaar.

Wanneer heb je dat gedaan?

Toen u met die oude man bezig was.

Mooi, koffie dan maar, juffrouw Hoogkamp.

U kunt me beter Mirella noemen, dat werkt wat prettiger, zei ze koket lachend en trippelde naar de keuken.

De dag vloog om. Toen de kerktoren tegenover de woning van de nieuwbakken tandarts vier sloeg zuchtte Dolf. Hij was moe, maar meer dan tevreden en gelukkig met deze eerste dag. Mirella keerde terug uit de wachtkamer en zei dat er geen patiënten meer waren.

Dan een kop thee en naar huis, zei Dolf. We hebben het wel verdiend deze eerste dag.

Aan de thee kwamen zij evenwel niet toe. Er werd op de deur van de behandelkamer geklopt en een jonge vrouw met prachtig zwart haar kwam binnen. Ze was mooier dan mooi en liep gracieus naar de behandelstoel, legde een fraai gemanicuurde hand op de leuning en zei met een prachtige alt: Kunt u me nog helpen, tandarts?

Maar natuurlijk, zei Dolf en hij greep de hem toegestoken hand.

Mijn naam is Irene Cammingha-Stoop, ik ben de vrouw van de burgemeester.

Mevrouw, dat wist ik niet, anders had ik u anders ontvangen.

U kent mij niet want u bent hier vandaag voor het eerst heb ik me laten vertellen. Onder normale omstandigheden had ik echt besproken, maar aangezien mijn man en ik vanmorgen pas teruggekeerd zijn uit Griekenland kom ik zomaar binnenvallen.

Neemt u maar plaats, mevrouw.

Ze is nog geen dertig, dacht Dolf. Ze is zo mooi dat Mirella in haar schulp kruipt. Ik heb nog nooit zo’n mooie vrouw gezien, eerlijk waar niet, er zit vast een beetje Indisch bloed in; een tikkeltje Chinees misschien ook wel.

De vrouw van de burgemeester nam plaats in de martelstoel en legde haar fraaie hoofdje achterover, opende haar sierlijke lipbogen en toonde Dolf het interieur van haar natte mond. Alles zag er heerlijk uit. De spitse tong was heerlijk rood en fris, zonder enige aanslag, de kiezen en tanden zagen er gaaf uit. Op één plekje na. Het zat aan de achterkant van een der kiezen.

Dolf boog zich voorover en keek een ogenblik in de zeediepe donkere ogen waar een vreemd vuur gloeide. Je hoeft maar te blazen en de vlammen springen eruit, dacht hij met bonkend hart. Wat een vrouw, wat een heerlijkheid van de burgemeester.

Een klein plekje, mevrouw, zei hij en hij bracht het spiegeltje in de prachtige mond om ook de rest aan een nauwkeurig onderzoek te onderwerpen.

Dat is niet de moeite waard, zei mevrouw luchtig, moet u boren?

Helaas wel, mevrouw, maar u zult er hoegenaamd niets van voelen.

Ik ben gewend aan borende mannen, zei de vrouw diep uit haar keel. En ik moet zeggen dat ik het geen naar gevoel vind, al ligt het er natuurlijk wel aan wie het doet…

Een beetje dubbelzinnig klinkt dat wel, zei Mirella met een hoog lachje.

Kind, ik mag graag dubbelzinnige dingen zeggen, zei mevrouw.

Bent u klaar? vroeg Dolf nerveus.

Nee, nog niet, maar als u begint te boren zal het wel gauw komen.

Mirella proestte het uit, maar Dolf voelde zich doodongelukkig en kon niet meer. Toen hij de boor naar de mond van de vrouw bracht hield ze zijn arm tegen en vroeg lispelend: Mag ik u vasthouden als u boort, tandarts? U bent zo groot en sterk. Een echte man.

Als u bang bent mag u me vasthouden.

Hij boorde en boorde. Heel voorzichtig en vakkundig, maar toen hij een hand onder zijn jas voelde komen verstarde hij en hield op. De vrouw van de burgemeester keek hem lachend aan, maakte zijn broek los en haalde heel geroutineerd zijn halfharde pik naar buiten, liet hem aan Mirella zien en zei lachend: zie je meisje, dat is een boor waar een vrouw graag door geboord wil worden. Ik tenminste wel, ik krijg er nooit genoeg van. Laat jij je ook zo graag boren?

Mirella keek waarderend naar de penis van Dolf en knikte.

Mijn vorige bazen wilden ook altijd bij me boren, mevrouw.

En, hebben ze het wel eens gedaan of hield jij je mooie pootjes angstvallig bij elkaar? ..

Ze hebben het gedaan, ….allemaal.

Mevrouw Cammingha-Stoop streelde de penis en maakte hem stijf, zodat hij niet meer in haar fraaie handje paste. Heeft de baas het al gedaan? Ik denk het niet, zijn pik lijkt nog fris en ongebruikt.

Hij heeft nog niets gedaan, ik ben hier vandaag voor het eerst!

Irene ging rechtop zitten en maakte de broek van Dolf los, trok hem met de onderbroek naar beneden en gromde goedkeurend toen ze zag wat hij had. Meisje, zou jij je slipje niet eens laten zakken?

Mirella knikte gretig. Ze trok maar al te graag haar kleren uit, onverschillig of het nu een man was die het vroeg of een vrouw. Ze stapte uit haar kanten broekje en trok haar jurkje omhoog.

Tussen de fraaie gladde dijen zat een prachtige gouden driehoek op een dikke vooruitstekende bult. Mevrouw knikte goedkeurend en trok de voorhuid met een langzame beweging helemaal heen en weer over de paarsrode eikel van Dolf.

Ik ben negenentwintig, meisje. Alles heb ik bijna gedaan. Ik heb van de liefde genoten met allerlei mannen. Arme en rijke, dikke en dunne, zwarte en blanke, alles heb ik met ze gedaan. Vrouwen zijn me ook niet vreemd, ze boezemen me geen afkeer in, ik streel ze zelfs graag en steek met alle genoegen mijn tong in de mond van een jonge meid of mijn vingers in haar warme kutje. Ik ben pervers en steeds weer op zoek naar nieuwe prikkels die mijn kut ver open doen gaan. Zo ver is het nog niet, maar als ik mijn benen optrek en mijn slipje uittrek zul je kunnen constateren dat ik al een heel eind op weg ben. Zouden jullie niet eens een kijkje gaan nemen tussen mijn dijen?

Dolf keek ademloos naar de prachtige dot haar tussen de smetteloze meisjesdijen,

dan weer naar de trekkende hand van de andere vrouw, dan weer naar haar hete ogen in het wellustig grijnzende gezicht, hij haalde diep adem en knikte.

Meisje, doe jij mijn rok eens netjes omhoog en doe mijn broekje uit, dan kunnen jullie samen kijken hoe ver het al met me is gekomen, maar eerst een lekker kusje op dit lieve harde jongetje dat er toch zo’n zin in heeft! Kom maar eens hier, dan geeft tante een kusje op je kopje…

En dat kusje zou Dolf nog lang heugen. De vrouw bewerkte de naakte eikel smakkend met haar volle en zachte lippen die aanvoelden als de lekkerste kut en hij kermde het uit toen ze begon te zuigen.

Zo, dat was het kusje en ik moet zeggen dat de kleine man heerlijk smaakte. Nu beginnen we. Meisje, maak de kut van tante eens bloot!

Ze is echt pervers, zei Mirella hijgend en ze liet haar jurk weer voor haar lekkere kruis vallen. Maar het kan me niets schelen want zelf ben ik nymfo en als ze wil geilen is het mij best, als er maar een man bij is.

En die is er, zei Irene. Kijk maar eens wat een heerlijke grote neukpaal, die mag straks een fijn gaatje bij mij boren.

En anders wel bij mij, mevrouw, zei Mirella heet.

Je moet me Irene noemen. Geile Irene die gek is op lullen, kutten en tieten.

Mirella trok de mooie knieën van de vrouw omhoog en sloeg haar rok terug, spreidde toen de sierlijke benen en Dolf en zij keken ademloos naar het dure broekje en de nylons, het roomwitte vlees tussen broekje en kousen, het opbollende kruis, die smalle streep tussen de dijen…

Mooi? vroeg Irene spottend. Kinderen, jullie zijn niets gewend, ik zal het slipje uittrekken, dan kunnen jullie allebei een zoentje op mijn lipjes geven. Jij maar eerst Mirella, dan mag je het snoesje openzoenen. De tandarts moet maar eens zien of hij in mijn beha nog wat van zijn gading kan vinden. En in de jouwe, geile schattebout, want je hebt er heel wat in hangen, dat heb ik allang gezien.

Het was Mirella vreemd te moede terwijl zij daar in de behandelkamer naar de prachtige dijen en het gevulde slipje van de vrouw van de burgemeester staarde. Naast zich hoorde zij de hijgende ademhaling van haar baas. Een rilling trok langs haar ruggengraat; als hij nu eens een hand om één van haarborsten legde. ..

Allebei verlegen? vroeg de vrouw in de behandelstoel geamuseerd.

Mirella keek naar haar brutaal schitterende ogen en stak een hand naar het slipje uit, haakte haar vingers erin en trok het tergend langzaam over de heupen van Irene, die haar billen een weinig opwipte, zodat het broekje gemakkelijk verwijderd kon worden. Mirella zag de soepele buik van de vrouw, deed nog een ruk aan de slip en trok die tot ver over de prachtige knieën naar beneden. Irene spreidde met een zucht van welbehagen nog meer en liet haar kut zien. En een kut was het! De schaamlippen, volmaakt glad, alsof er nooit haar op had gegroeid, zat nog dicht. Het was een bolle schelp met tussen de twee helften een strakke scheidingslijn die in de diepe bilnaad overging en er heerlijk uitzag.

Oh, zei Mirella en zij voelde zich warm worden.

Dolf stond er wat houterig bij en staarde met grote ogen naar de fantastische flamoes van de liggende vrouw. Irene maakte met haar vingertoppen de diepe groef tussen haar dijen open en met een plakkend geluidje weken de gladde schaamlippen.

Willen jullie mijn tieten ook zien? vroeg ze hees. Dit is me te gek, mompelde Dolf, maar hij kon zijn ogen niet van het fraaie blote kruis afhouden.

Mirella keek naar zijn staande pik en werd er opeens danig heet van. Zonder scrupules nam ze de hete lul tussen haar vingers en begon hem van top tot ballen te bevoelen, daarbij steeds de voorhuid lekker ver naar achteren rukkend. Ze had er zin in. Deze baas zou toch wel capituleren, al deed hij zich veel serieuzer voor dan de vorige. De penis produceerde vocht en om hem niet tot ejaculatie te brengen liet het meisje hem los en trok de jurk van de vrouw helemaal open, maakte de zwarte en behoorlijk gevulde beha los en verwijderde die met een handig gebaar. De grote blanke borsten lagen te trillen, de tepels als roze rode knoppen stijf in de lichtbruin gekleurde kringen. Ze waren mooi, groot, stevig en zacht, zoals borsten nu eenmaal horen te zijn. Mirella streek er met haar vingertoppen overheen, voelde hoe de tepels reageerden en zag dat de prachtige volle tieten jagend op en neer gingen. Nu trok ze rap haar eigen kleren uit en toonde haar prachtige kontje aan Dolf, die achter haar stond en hikte van schrik en bewondering bij het zien van die achteruitstekende halve maantjes. Mirella draaide zich om en maakte haar beha los, waarna haar peervormige tieten met de zwarte knopjes zwaar naar voren veerden en lang natrilden. Dolf liet zijn ogen van haar begroeide kut tussen de gevulde dijen naar haar verende tieten dwalen.

Hoei-hiks, zei hij bevend, wat maak je me nou klaar, Mirella.

Jou zullen we klaarmaken, zei de vrouw in de stoel lachend. Man, trek je kleren uit en steek je paal lekker in mijn snoesje.

Ja, neuk ons eens lekker, zei Mirella, die zich nu wat dapperder voelde worden. Dolf trok zijn kleren uit. Het had geen zin tegen te spartelen, de vrouwen zouden hem alleen maar uitlachen. Een man is een man, zei hij tegen zichzelf. En aangezien ik er verrekt veel zin in heb. Hij pakte de lekkere billen van Mirella en begroef zijn hoofd begerig tussen haar warme tieten, zoende ze, zocht als een baby naar de tepels en ervoer hoe hard ze al waren. Hij zoog, likte er met zijn tong langs en overheen, beet er in, drukte zijn pik in de buik van het meisje en greep tussen haar volumineuze dijen waar een heerlijke dikke dot zat. De schaamlippen waren al open en toen hij een vinger door de spleet liet dwalen hikte Mirella van pure opwinding en stamelde: Oh, wat fijn, grijp me maar, naai me maar, ik ben gek op lul!

Samen op de stoel en dan maar boren, zei Dolf en hij tilde het wulps gebouwde stuk op en legde haar naast Irene.

Zijn pik, meer dan achttien centimeter lang en behoorlijk dik, zag er sterk uit en wipte met rode kop driftig op en neer. Er hing een lange slijmdraad aan het teruggestroopte vel en de ballen zagen eruit als hardgekookte eieren. Toen hij op de stoel wilde stappen greep de vrouw van de burgemeester zijn pik en begon hem af te rukken dat hij het uitkermde van genot.

Gossie, wat kun jij dat goed, zei Mirella, maak je hem aan het spuiten? Dat zou ik zo graag eens willen zien.

Hij mag spuiten, liefje, maar dan in mijn kut.

Of in de mijne, zei Mirella.

Laat dat maar aan mij over, zei Dolf. En hou nu op met dat geruk aan mijn snikkel, anders spuit ik de hele boel onder.

Irene liet zuchtend los en zei hitsig: zo te zien en te voelen ben jij er klaar voor, kom maar met dat harde ding van je, ik sta open.

Hij keek toe hoe zijn machtige lul in haar snee gleed en voelde zich heerlijk. Met kleine rukjes ging hij helemaal in haar nauwe schede, hij perste zijn mond op de geile lippen en zoende en likte haar alsof ze zijn minnares was. Toen voelde hij de hand van Mirella die aan zijn zak voelde en lekker in de kloten kneep. Toen ging ze half overeind zitten en begon mee te vrijen. Ze zoende de lippen van Irene met pervers gesmak, beet dan weer in de lippen van Dolf en voelde aan de strakke tieten van de andere vrouw die het allemaal hogelijk scheen te waarderen.

Na een poosje lekker in de kut van Irene geneukt te hebben trok Dolf zijn natte lul uit haar schede en bracht hem bij Mirella naar binnen. Die had een nog nauwere kut en hijgend jakkerde hij op en neer, zoende haar wild op de lekkere mond en nam haar tieten in zijn handen, voor zover dat mogelijk was met die kolossale dingen.

O, wat neuk je me lekker, kermde Mirella en ze liet haar kut nauwer worden.

Kom maar lekker klaar met dat harde ding dat eerst in mijn kut is geweest, fluisterde Irene en zij zoende de billen van het meisje en de kloten van de naaiende Dolf.

Hij verliet het zalige kutje van zijn assistente en duwde zijn lul weer in de kut van de vrouw die hem schreeuwend ontving en direct haar benen om hem heensloeg. Nog drie keer wisselde hij van kut, toen kon hij zijn zaad niet meer inhouden en het was Irene die alles kermend in ontvangst mocht nemen en daarmee heel gelukkig was.

Ooooohh, wat jammer, daar is het al! riep ze uit. O, verdorie, wat heerlijk spuit dat erin, aaaah, wat een lul, wat een lekkere warme troep. ..

Het andere meisje keek teleurgesteld toe en stak ten einde raad maar haar ene hand tussen haar benen. Maar klaar kwam ze niet, helaas!

Dolf perste zijn mond op de lippen van de kronkelende vrouw. Haar handen voelden aan de in en uitgaande lul die stroperig aanvoelde en bij iedere stoot een golf schedevocht mee naar buiten nam. Ze luisterde verrukt naar de hete kreetjes van de vrouw die onder haar driftig naaiende baas lag en werd er zelf zo heet van dat ze bijna een orgasme bereikte.

O, mensen, dat was me wat, zei Dolf toen hij zijn nog dikke pik uit de schoot van de vrouw haalde en haar tieten zoende. Ik heb zelden zo’n lekker nummertje gemaakt.

Mmmmm, je bent geweldig, mompelde Irene. Je mag nog een keertje bij me boren, het was verrukkelijk.

Ze liet zich van de stoel glijden en begon haar prachtige lichaamsvormen weer in te pakken, terwijl de twee anderen bewonderend toekeken hoe zij de beha om haar heerlijke strakke borsten legde en in haar slipje stapte. Toen nam ze afscheid met een kushandje en was de deur alweer uit.

Poeh, daar krijg je het warm van, zei Dolf.

Hij keek verlangend naar het naakte lichaam van Mirella, zou hij nog even een vluggertje met haar maken? Het was heel verleidelijk, maar hij moest er vanaf zien want hij had zijn vrouw beloofd vroeg thuis te komen.

En ik dan! vroeg Mirella en zij bood hem haar mooie vruchten.

Een andere keer schatje, ik moet nu weg. Er komen nog zoveel dagen dat we hier de hele boel op stelten kunnen zetten.

Goed, tot morgen dan maar. Ik zal je verwennen want ik ben mooier en beter dan de vrouw van de burgemeester. ..

En jonger ook, dacht hij en trok snel zijn kleren aan.

Dus, het was een fijne dag? vroeg zijn blonde vrouwtje glimlachend.

Reken maar, zei hij tussen twee happen door.

Ach, ze was zo heerlijk naïef! Al naaide hij de halve vrouwelijke bevolking van de stad, zelfs dan nog zou zij het niet in de gaten hebben.

De vrouw van de burgemeester is geweest, zei hij. Mooie jonge vrouw, de burgemeester zal het wel druk hebben met haar.

Vast niet, die ouwe lul.

Ouwe lul?

Ja, Cammingha bedoel ik. Die is overigens geen burgemeester meer. Hij is rijk en daarom trouwde Irene met hem, maar in bed heeft ze niets meer aan hem. Daarom versiert ze alle jonge kerels uit de omtrek.

Zo? Hoe oud is Cammingha dan wel? vroeg Dolf.

Een jaar of zeventig. En hij weet dat zijn vrouw met de broek over de arm loopt, maar waarom zou hij zich druk maken? Je mag wel oppassen, ze is heter dan de zon!

O, maar Mirella is er ook nog om op me te passen.

Een aardig meisje?

Heel aardig en buitengewoon bekwaam in het hanteren van de instrumenten!

Dat is die vrouw van Cammingha ook, zeker in het hanteren van een bepaald manlijk instrument. De boor zou je kunnen zeggen. ..

Hij lachte maar wat. Nou, van mijn boor blijft ze af, die hanteer ik liever zelf!

© Willem

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Boort u nog maar een gaatje, tandarts

  1. 23 oktober 2006 at 08:17

    Zo'n afschuwelijke Tiroler-titel en zeer ongeloofwaardig, maar toch

  2. 23 oktober 2006 at 22:27

    Geloofwaardigheid jammer genoeg ver te zoeken.

Geef een reactie