hot teens tube shemale jizzed by group.

Britt en Leo: de eerste keer

vervolg op Britt en Leo:de kennismaking:

Na deze woorden in zijn oren had Leo een bizar gevoel. Aan de ene kant was hij eigenlijk niet zo heel onderdanig ingesteld. Anderzijds voelde hij een innerlijke opwinding bij deze woorden en wist hij bijna zeker dat hij niet zou kunnen weerstaan aan de roep van haar naar onbekende dingen die hem hopelijk zouden leiden naar een verlossing van zijn verlangens.

Na een tijdje zei Leo tot het gezelschap” Ik stap maar eens op, morgen moet er gewerkt worden.”

“Krijg ik een lift van je?” vroeg Britt.

“O.K.!” antwoordde Leo. Ze gingen samen naar buiten en liepen naar zijn auto. In de auto gezeten zei Britt

“Je hebt ons wachtwoord niet gebruikt, dus waar haal jij het uit om zomaar op te stappen zonder mijn toelating???!!!”

Leo wilde protesteren maar wist eigenlijk niet wat gezegd. ” Als je ons wachtwoord niet gebruikt bepaal ik wanneer het spel uit is hoor je!” riep ze Leo toe.
“Jamaar…” wilde Leo zeggen maar hij kreeg de kans niet want Britt greep met haar rechterhand niet al te zacht in zijn kruis. Het deed pijn, maar wat had hij onderussen weer een stijve gekregen.
“En nu zwijgen of ik nijp door “siste Britt tussen haar tanden. Ze loste haar greep wat en steeg met haar hand omhoog tussen zijn benen. Ze voelde zijn erectie en wreef er even over.
“Dus jij wil naar huis en hier mee blijven zitten?” zei ze. ” Goed, jij je plezier!”
Ze trok haar hand weg en deed haar autogordel om. Leo keek haar verwonderd en tegelijkertijd vragend aan. ” Ik woon in de …..straat nummer 12 ” zei ze.

Voor de deur van haar huisje stopte Leo en zei: “Sorry, het zal niet meer gebeuren, maar het is ook zo nieuw voor mij.”
“Gek” zei ze. “Voor mij is dit spelletje even nieuw als voor jou hoor.”
“Maar, ik had het gevoel dat het wel klikte.”
“Ik werd er botergeil van te weten dat jij geen kik kon geven terwijl ik in je lul kneep. Ik ben er ook zeker van dat we nog veel plezante en spannende dingen kunnen beleven, als jij dat wil tenminste.”

Leo vertelde haar hoe opwindend hij het had gevonden dat haar tepels opsteven toen ze hem behandelde, en hoe betrapt hij zich had gevoeld toen zij het had gemerkt. Ze bleven erover praten, en het werd kil in de auto.

“Kom je mee?” vroeg Britt. ” Ik krijg het hier te koud.”

Leo was verbaasd, want was het niet gewend om zo spontaan uitgenodigd te worden.
“Ik zal je niet opeten hoor” grapte Britt.
Even op zijn horloge kijkend en beseffend dat het al laat was stapte hij toch uit en liep achter haar naar het huisje. Haar kontje wiebelde in het spannende korte rokje en dat maakte dat zijn erectie er nog altijd was, en absoluut niet zinnens was daar vanzelf te verdwijnen.

“Drink je nog iets?” vroeg ze.

Ze dronken nog iets en hun gesprek kwam terug op de ontluikende gevoelens die ze ontdekt hadden.

“Het is al laat” zei Britt. “Ik ga slapen. Kom je mee?”

Leo wist niet wat hij hoorde en keek heel verbaasd.

“Kijk!” zei Britt. “Het is laat, morgen moet er gewerkt worden, dus moet er ook geslapen worden. De tijd die je nodig hebt om naar huis te rijden kan je beter gebruiken om mij te bewijzen dat je een vrouw als ik kan laten klaarkomen. Of denk je dat gewone seks niet meer kan misschien? Trouwens, met een zo op barsten staande lul zijn je hersens waarschijnlijk niet in staat jou de weg naar huis te laten vinden.”

Ze draaide zich om en liep naar haar kamer. Leo twijfelde even, maar ging dan toch achter haar aan. Ze wees hem de badkamer, en toen Leo eruit kwam, dook zij erin, enkel gekleed in een kort badjasje dat haar uitstekend stond. Hij kleedde zich half uit, maar dierf zich toch niet goed helemaal te ontkleden.

Als zij in de kamer kwam zag ze hem staan en lachtte vertederd naar hem. ” Gij ziet er ne lieve jongen uit ” zei ze en kuste hem op zijn mond. Ze drukte haar klein lijfje tegen hem aan en hij voelde de warmte van haar borst door de stof van het badjasje op de zijne. Zijn erectie kwam terug op en dat kon Leo voor Britt niet verborgen houden. Zij lachte hem toe en streelde met haar handen over zijn rug, langzaam naar zijn kont en zo naar voor. Zij ging op haar knieën zitten en sprak tegen zijn gezwollen penis die nog steeds in zijn onderbroek zat. Hij kon ondertussen niet anders dan in het badmanteltje kijken waar twee lekkere borstjes in zaten die fier naar voren priemden.

“Heeft dit Pietje bang van mij?” zei Britt. Ze streelde zachtjes over zijn lid door de stof van het broekje door. “Britt zal lief zijn voor jou hoor.” zei ze lief. Langzaam haakte ze haar vingers achter het broekje en deed het rustig naar beneden. “Ben je nu nog bang?” vroeg ze aan zijn lul.

Leo kon het niet laten te glimlachen. Britt wreef nog eens zachtjes over zijn ballen en penis en stond dan recht. Ze deed het badmanteltje uit en stond daar voor hem. Ze was mooi hoor. Niet groot, misschien iets te struis, maar er straalde iets af van haar. Een persoonlijkheid die ze zelf nog maar net ontdekt had. “Zij” ging deze man versieren en kneden om samen echt te genieten. Dit wordt meer dan eens gewoon in de koffer duiken dacht ze bij zichzelf. Ze straalde dit letterlijk uit. en Leo kon niet anders dan dit bewonderen.

“Eerst doen we een zalfje aan dit jongetje hier” zei ze terwijl ze op zijn lul wees. Deze was namelijk nog wat rood hier en daar van het knijpen daarstraks.

Toen ze daar mee klaar was vroeg Leo haar: “Mag ik je masseren?” Zij keek hem verbaasd aan. Dat had een man haar nog nooit voorgesteld. “Kan jij dat dan?” vroeg ze.

Hij zei niks maar pakte het flesje olie op haar nachtkastje. Hij begon in haar nek. Afwisselend wreef of kneep hij, dan weer krachtig dan weer zacht. Hij daalde verder over haar rug, geen spier overslaand. Hij nam er zijn tijd voor en na een tijdje gebeurde wat moest gebeuren. Britt begon zich echt te ontspannen. Zo kon Leo al de spieren beter en intenser losmaken. Haar bips, haar dijen, per toeval even ertussenin, dan verder naar de kuiten, haar hielen, voetzolen, zelfs haar tenen kregen een beurt. Dan weer langzaam naar boven. Tussen haar dijen per toeval enkele gevoelige plekjes rakend. Dan met de vingertoppen die nog amper haar vel raakte wervelend over haar hele lichaam zodat ze niet meer wist of dit gevoel nu koud of warm was.

Volledig ontspannen lag ze daar tot een zachte stem zei: “Draai je nu maar om.” Als in een trance draaide zij zich om om weer weg te zinken in die ontspanning. Even verstarden haar spieren toen er een straaltje koude olie over haar lichaam liep. Direct daarna deden die duivelse handen weer hun bijna verdovende werk. Geen vierkante centimeter vel bleef onberoerd. De tepels van haar borsten stonden mooi recht na de massage, maar Britt bleef rustig liggen en ademde langzaam. Toen voerde Leo de bewegingen rond haar heupen op. Haar klitje liet hij echter nog onberoerd. Langzaam kwam haar borstkas sneller en sneller in beweging. Hij raakte haar heupen, de zijkant van haar billen, de binnenkant van haar dijen, alsmaar dichter haar poortje naderend. Af en toe bewoog ze haar heupen een beetje. Was dit in de hoop dat hij haar knopje dan zou beroeren? Zijn vingers gingen langzaam, dan weer snel, raakten haar borsten, dan weer haar schaamlipjes.

Zij liet het zich welgevallen. Hij stond nog altijd naast het bed. Haar ogen waren toe. Hij streelde haar verder. Zijn linker hand meer boven, de rechter meer beneden. Langzaam stak hij zijn tong uit en bracht deze naar haar knopje. Heel voorzichtig gaf hij een likje terwijl hij Britt verder masseerde. Het was alsof er elektriciteit op zijn tong stond. Zo heftig duwde ze haar kont in zijn richting. Hij had echter snel genoeg zijn hoofd terug getrokken. Hij masseerde verder en deed hetzelfde opnieuw en opnieuw. Zij begon heviger te kronkelen. Haar ademhaling werd sneller. Plots zoog hij zijn mond vast op haar kittelaartje en stak zijn rechter middenvinger zo diep mogelijk in haar goed gesmeerde kutje. Hij zoog en likte. De middenvinger zocht zijn weg al trillend terwijl zijn handpalm stevig tegen haar klitje aandrukte. Daar kon Britt niet meer tegenop. Zij begon te hijgen en had haar stem niet meer onder controle. Elke keer als ze lucht uit haar longen stootte klonk er een kreetje dat alsmaar schriller en hoger werd tot ze opeens een langerekte jammerklacht liet horen terwijl ze haar benen als een bankschroef dichtklemde rond Leo zijn hoofd. Leo vertraagde de bewegingen en loste de druk. Langzaam nam ook de druk op haar dijen af en ging Britt terug ontspannen. Hijgend.

Leo had nog nooit een vrouw gillend weten klaarkomen. “Het bestaat dus echt” ging er door zijn hoofd. Toen Britt haar ogen opende zei ze “Man, jij bent een natuurtalent. Zo ben ik nog nooit bevredigd geweest. Ik ben uitgeput.”

Leo streelde zachtjes haar hoofd en haar borst. Hij was naast haar komen liggen, want hij was toch wel wat moe geworden van het masseren. Hij keek naar het prachtige bevredigde lijfje dat rustig ademend naast hem lag. Hij had maar een probleem. Hij zat nog altijd met een flinke erectie en met een gevoel van “Hier zit ik nu toch maar mee.”

Plots zei Britt “Ooh Leo, ik ben zo ver weg na jouw behandeling dat ik eigenlijk vergeet dat jij nog niet aan je trekken gekomen bent.” Het klonk hem als muziek in de oren. “Maar ik ben zo loom omdat je mij zo geweldig hebt doen klaarkomen dat ik amper in staat ben om iets te doen” kloeg ze. “Een andere keer anders, maar nu wil ik het ouderwets.” “Je staat toch zo heet dat je het maar enkele seconden volhoudt” smaalde ze. ” Bekruip me” gebood ze.

Ze deed haar benen open en trok haar knieën lichtjes op. “Bekruip me en steek dat oververhitte ding van je in mij!” gebood ze opnieuw. Leo klom boven op haar en ging op zijn knieën tussen haar benen zitten. Hij kwam voorover, leunde op zijn ellebogen en stak zijn overgevoelige kloppende penis in haar vochtige scheurtje. Het gloeiende kutje gaf een scheut van warmte door zijn lid, en hij kwam al bijna klaar. Als hij helemaal doorgedrukt had gaf zij een kermend geluidje en elke keer als hij zijn penis terug in haar kutje drukte kermde zij opnieuw. Dat kon hij niet volhouden en met een luide steun en een wilde stoot kwam hij klaar. Hij hield zijn bekken tegen het hare en duwde de schacht van zijn speelgoed naar boven tegen haar klitje, en weer kwam het jammerend geluid uit haar mond. Hij duwde nog enkele keren krachtig om dan op haar te gaan liggen, zacht zoenend haar nek, zacht strelend haar hoofd.

© Jazeker

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world