hot teens tube shemale jizzed by group.

Burenruzie

Na dertig jaar huwelijk dacht ik dat mijn vrouw Helen me onmogelijk nog kon verrassen. Hoe kon het ook vermits zij van mij steevast het initiatief verwachtte.

Die avond was ik dus niet weinig verrast toen ze de slaapkamer binnenkwam in een babydoll in plaats van de vertrouwde nachtpon. De aanblik van mijn vijfenvijftigjarige echtgenote in een babydoll was lichtjes belachelijk, maar anderzijds vreemd opwindend. Zonder een woord te zeggen kwam Helen naar het voeteind van het bed en trok het laken van me af. Brutaal tastten haar ogen mijn lijf af om stil te blijven staan bij mijn geslacht, dat zich traag met bloed en lust vulde. Toen ik niet harder meer kon worden, deed ze de babydoll uit en kwam schrijlings op mijn borst zitten. Terwijl ze haar borsten samentrok en zuchtend kneedde wreef ze haar kut hard tegen mijn borst aan. Het geschurk maakte een doordringende geur van hete vrouw en seks los. Gefascineerd keek ik naar de niet langer vertrouwde borsten en kut, die het eeuwige driehoekje had ingeruild voor een haast onzichtbaar penseelstreepje van antraciet

“Schatje, wat heb je toch vandaag?”, lachte ik, mijn armen naar haar uitstrekkend. Ze hield me met een hand af, en ging met de andere in de lade van haar nachtkastje, waaruit ze twee paar handboeien haalde. “Ik moet haar wat vaker de Cosmopolitan kopen”, dacht ik terwijl ik mijn polsen mak in de ijzers liet slaan en vastklinken aan de stijlen van het bed. De anticipatie van wat komen zou joeg stroomstoten van genot door mijn lul. Het was van toen ik puber was dat ik nog eens spontaan was klaargekomen.

Helen keek me met een onpeilbare blik aan en boog voorover zodat haar stijve spenen net buiten het bereik van mijn uitgestoken tong bleven. Ze was sterk opgewonden want de wijde kringen rond de tepels waren rimpelig van kippenvel. Mijn onbekende vrouw plaatste een hand met gespreide vingers tegen de muur boven mijn hoofd en graaide met de andere achter zich naar mijn stijve pik, die ze vlak onder mijn eikel afknelde, en tegen het mals van haar billen aanduwde. Ik snakte naar het ogenblik dat haar kut over mijn lul zou glijden, toen ze opeens over haar haargestreelde blote schouder riep “Kom maar binnen. Hij is vastgemaakt.”

Wat krijgen we nou! De deur zwaaide breed open en binnen kwam buurman Peter, naakt als een neger. Verdomme, vloekte ik binnensmonds terwijl ik me vergeefs probeerde los te rukken. Pas een week geleden had ik op een verloren maandag zijn twintigjarig vrouwtje genaaid. De herinnering aan die vrijpartij met dat onverzadigbare negerinnetje van toen, slaagde er echter niet in mijn angst van nu te verjagen.

Helen was van mijn borst afgegleden, die naglinsterde van haar sappen en knielde naast het bed. Peter kwam tot voor haar staan. Haar hoofd en zijn bekken waren vlakbij mijn gezicht. Wegkijken had geen zin. Helen nam zijn machtige geslacht beet en stiftte haar lippen met de eikel. Ze hield haar hoofd schuin, een reeks korte beetjes gevend in de vlezige stengel, wat hem deed kreunen en mij scherpe scheuten pijn bezorgde. Ontrouw was een zonde die ik enkel mezelf licht vergaf. Maar Helen! Zeker niet hoe ik zag met hoeveel genoegen ze haar mond om zijn pik stulpte en hem begon af te zuigen terwijl haar hand zijn voorhuid steeds verder van zijn schacht stroopte. Haar gezicht werd verlicht door een interne gloed, die haar jaren jonger maakte en mij ineens heel oud deed voelen. Peter zag me graag lijden. “Heeft Ester jou ook zo gepijpt, jij schoft?” beet hij me toe “Ja en hoe!”, snauwde ik terug, de enige manier om me te verdedigen. Die was raak. Peters trekken verstrakten. Hij nam het gezicht van mijn vrouw in een bankschroef en schoof hoofd achter- en voorwaarts over zijn lul, zijn pik neukend met haar mond. Hij was gehaast om te komen want al na een tiental halen, duwde hij haar hoofd alweer van zich af, schreeuwde kort “Ik ga komen”, en begon dan dikke fluimen zaad in Helens gezicht en over haar tieten te spuwen. Vreemd genoeg deed de manier waarop hij haar behandelde me nog immenser verdriet dan dat hij haar naaide. Zij was niets voor hem, enkel het instrument van zijn wraak.

Terwijl hij de laatste druppels genot uit zijn lul melkte, was Helen opnieuw boven op me gekropen en zoende me op de mond, zodat ik zijn smaak op mijn lippen proefde en zijn sperma als tranen van berouw van mijn wangen druppelde

“Heb je er van genoten me te bedriegen?”, siste ze. “Vond je het lekker pervers me te neuken met de geur van een andere vrouw op je lichaam, van zijn vrouw?”. Meteen keek ze achteruit naar Peter, die krampachtig zijn lul probeerde op te pompen. “Komaan. Neem me jij slapjanus”, riep ze misprijzend. “Ben je soms niet mans genoeg om je eigen vrouw te bevredigen dat ze bij mijn man om genot moet komen. Bij mijn man”. Haar stem brak. Peter, die zich in zijn kruis getast voelde, kwam achter haar op het bed, spleet haar billen met zijn grote knuisten en dreef zijn pik als een wig in haar kut

Helen gilde het uit. Ze zakte door de pijlers van haar ellebogen zodat haar buik op mijn lul duwde. Peter gaf haar een helse beurt. Zijn eerste orgasme had zijn pik ongevoeliger gemaakt zodat hij deze keer heel lang door kon gaan. Hij kwam languit tegen Helens rug aanliggen en stak een arm onder haar oksels door, haar prammen tegen haar lijf aanprangend. Over haar schouders keek hij me aan. In hun grijns van genot waren ze haast tweelingen. Het verdriet, de wrok en de wellust hadden Helen herschapen in een helse furie, die haar bekken woest tegen zijn stotende pik in dreef. Opeens verstilde ze en ze climaxte. Ook Peter kwam. Het jaloerse genot verdreef alle andere emoties van hun gezicht. Tijdelijk vergaten ze alles, wisten zelfs niet meer wie ze zelf waren in die helle flits. Pas nadat het orgasme was verdampt stak de haat opnieuw de lelijke kop op.

Althans bij Peter. Hij trok zijn pik als een mes uit de wonde van Helen’s kut en veegde zorgvuldig alle sporen weg met het laken voor hij van het bed stapte. “Nu weet je wat je kan verwachten als je het nog eens waagt mijn vrouw te neuken”, zei hij misprijzend. En weg was hij. Als een dief in de nacht.

Helen bleef boven op me liggen, haar kut nog napulserend tegen mijn eikel. Ze richtte zich op een elleboog op en liet vingernagels over mijn borst krassen terwijl ze me smachtend aankeek. “Rudi schatje, wanneer ga je dat sletje van hiernaast nog eens naaien? Die Peter neukt toch zo enig…”

 

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Burenruzie

  1. 27 oktober 2006 at 19:08

    Alhoewel origineel van opzet, gaat het verhaal geheel ten onder aan gebrek aan diepgang en het verliest daardoor elke geloofwaardigheid. Geen ster.

  2. 2 november 2006 at 20:14

    Rudi in wat minder goede doen

  3. 3 november 2006 at 16:34

    Van dik hout zaagt men planken. Af en toe wat vreemd taalgebruik, Meer seks dan erotiek. Desondanks een redelijk, maar ook niet meer dan dat, verhaal.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world