Carlijnse Belofte

Voor het bedrijf, waar ik pas begonnen was als medewerker van het bedrijfsbureau, moest ik van de vestiging Cromvoirt naar Kessel om een tijdelijke versterking van het bedrijfsbureau aldaar te bewerkstelligen.

Nadat ik aan Maud, mijn kantoorgenote was voorgesteld, werd ik aan mijn andere collega geïntroduceerd: Carlijn. Carlijn was de vertegenwoordiger van het bedrijf. Ze ging “de baan” op om nieuwe bedrijven te werven en om problemen op te lossen of te voorkomen met de bestaande klanten.

Ik werd aan het werk gezet en moest de papieren dossiers omzetten naar een digitaal exemplaar, omdat de oude niet altijd evengoed werden bijgehouden door de ontslagen vertegenwoordiger. Zodoende was de nieuwe vertegenwoordiger niet altijd even goed op de hoogte van de situatie bij de verschillende bedrijven.

Het lag in de bedoeling om Carlijn een laptop met de dossiers mee te geven, zodat ze snel over de juiste klanteninformatie kon beschikken.

Maud was een toffe meid van ongeveer 28 jaar, steevast gekleed in leuke truitjes en strakke spijkerbroeken. Eronder droeg ze steevast een zwartkleurig stringetje. De collega was op dit moment vrijgezel, daar de relatie van Maud een tweetal maanden geleden was uitgegaan. Op kantoor kletste ze, tot groot genoegen van de mannelijke collega’s, voortdurend over seks.

Na een paar dagen dit aangehoord te hebben, besloot ik voor mezelf een gesprek te hebben met Maud over haar sekspraat.

“Maud”, zei ik “kan ik je even onder vier ogen spreken?”

“Wat is er dan Bart?”, vroeg ze.

“Nou ehh, ik wik het hebben over jouw gesprekjes over seks” antwoordde ik.

“Hoezo?!!?” repliceerde Maud.

“Ik voel me hierover nogal opgelaten” gaf ik als antwoord. “Je moet weten dat ik tot op heden nog geen sekservaring heb. Ik ben nog maagd Maud!”

Maud keek me verschrikt aan, maar herpakte zich snel. “Zo bedoel ik het niet, die seksgesprekjes van mij” zei ze. “Ik probeer de mannen zo een lesje te leren door zogenaamde escapades te vertellen, dan zijn die sukkels van kantoor gelukkig. Op dit moment staat mijn seksleven bewust op een laag pitje omdat ik vrijgezel ben en ik nu geen seks wil hebben”.

Ik vertelde haar dat ik haar eerlijke antwoord waardeerde en we hadden zelf hierna een serieus gesprek over seks. Op haar beurt was Maud zeer trots dat zij de eerste was aan wie ik dit durfde te vertellen over mijn maagdelijkheid.

De vraag over hoe het kwam dat ik op mijn drieëntwintigste nog maagd was, drong langzaam tot me door. “Maud, ik schaam me omdat ik besneden ben”, was mijn eerlijke antwoord. “Bart, dat hoeft helemaal niet” kaatste Maud terug. “In mijn seksuele carrière ben ik zowel met besneden als onbesneden mannen naar bed geweest en het maakt mij, en ik denk vele andere vrouwen ook, niet uit of iemand van zijn voorhuidje is afgeholpen om welke reden dan ook. Ik vind het fijner wat hij doet, dan waarmee hij het doet. Ik kan evengoed klaarkomen door stimulatie van een besneden pik als van een onbesneden exemplaar. Mij gaat het erom dat iemand de juiste erogene zones en “emotionele knopjes” bij mij weet te beroeren zodat ik een orgasme kan bereiken tijdens ‘het’ gebeuren”.

We gingen weer aan het werk omdat de auto van Piet, de vestigingsmanager stopte voor het kantoor. De vestigingsmanager had vijf vestigingen in de regio Brabant en Limburg onder zijn beheer. Met hem kwam ook Stefan binnen, de andere vertegenwoordiger, met als werkterrein de vestigingen Cromvoirt en Kessel. Carijn had de vestigingen Kessel en Vaals onder haar beheer.

Stefan kwam met Carlijn afspraken maken wie welke firma in het overlappende werkgebied ging bezoeken. Vaak namen ze van elkaar bedrijven over als dit routematig beter uitkwam.

Maud vertelde dat hij een creep eerste klas was. “Vertel mij wat” ze ik. “Hij maakt grapjes dat ik nog niet aan het rondneuken ben”. Maud vertelde me dat ze als Stefan het hier over had ze het voor mij op zou nemen. Stefan ging echter deze dag haastig weg naar een belangrijke klant.

Carlijn kwam binnen in het kantoor waar ik zat. Maud was intussen al weg omdat ze naar de tandarts moest.

“Carlijn” begon ik mijn verhaal, “kan ik je even spreken?”.

“Natuurlijk, Bart” antwoordde Carlijn “als het maar niet te lang duurt. Ik heb over een half uur een afspraak met een klant op kantoor”. “Zolang hoeft dit niet te duren, Carlijn” beantwoordde ik haar opmerking.

“Carlijn, ik vertel jou dit om het af te stemmen met wat ik met Maud vandaag heb besproken. Dan weet je de achtergrond als Stefan weer over mijn seksleven begint en Maud tegengas gaat geven aan hem”.

“Gooi het maar in de groep” zei Carlijn.

Ik vertelde mijn verhaal dat ik nog maagd was en de reden hiervan. Ook vertelde ik dat dit niet bedoeld was als werving voor Carlijn, om me van mijn maagdelijkheid af te helpen.

Carlijn antwoordde: “Dit vind ik heel erg goed van je dat je niet meteen met de eerste de beste meid de koffer in duikt en wacht tot je er helemaal klaar voor bent, nadat je jouw schaamte hebt overwonnen. Een besnijdenis hoeft niet persé een barrière voor vrouwen te zijn dat ze afzien om met je te neuken. Als je losjes bent besneden voelt een meid vaak nog wat huid bewegen, net als bij een onbesneden stijve piemel”.

Zo praatten we nog een tijdje over seksualiteit door tot Carlijn losjes zei: “Goh, ik wou dat ik wat voor je kon doen. Normaal gesproken date ik geen collega’s, maar neem ik mannen uit een café mee waarmee het emotioneel klikt. Echter, op dit moment heb ik al een vriendje, maar anders had ik je zeker te weten ontmaagd. Ik vind het fijn om mannen die bewust langer op de eerste keer wachten in te wijden in het geslachtsverkeer”.

“Carlijn, het laatste wat ik wil is een zogenaamde mercy fuck, dat iemand mij uit medelijden gaat neuken. Dat wil ik A-B-S-O-L-U-U-T niet hebben! Begrepen!” beet ik haar toe.

Het antwoord van Carlijn was dat ik voor deze test was geslaagd. Ze probeerde mijn bewering, dat ze dit niet als werving diende te zien, heel terloops aan het einde van het gesprek te controleren. Als ik meteen “Ja” op haar aanbod had geantwoord, om maar zo vlug mogelijk van mijn maagdelijkheid verlost te zijn en hals-over-kop met iemand het bed indook, ze me de huid had vol gescholden omdat ik dan gelogen had tegen haar. Ze bleef echter op haar standpunt staan, dat indien ze vrijgezel was, ze mij wel wilde ontmaagden.

“Carlijn, maak geen beloftes die je nooit na kunt komen” zei ik veel te eerlijk.

“Wat ben je toch lief naïef Bart” antwoordde Carlijn.

Nadat we telefoonnummers hadden uitgewisseld en de belofte hadden gedaan dat ik hierover zou zwijgen tegen de rest van de collega’s togen we weer aan het werk.

Drie maanden later

Inmiddels werkte ik weer voor de vestiging Cromvoirt van het bedrijf, toen op een dag de telefoon ging.

“Hoi, met Carlijn” klonk het aan de andere kant van de lijn.

“Ha die Carlijn, met Bart” antwoordde ik.

“Je weet wat ik gezegd heb drie maanden geleden tegen je”.

“Ja, dat weet ik maar al te goed”.

“Mijn vriend is verliefd geworden op een andere vrouw en over een aantal dagen is het Koninginnedag” kwam uit de luidspreker van de telefoonhoorn.

Heel naïef vroeg ik wat ze daarmee bedoelde. Een bitchy reactie volgde op mijn toon. In de tussentijd had ik het shout programma al geopend om elkaar snel berichten te sturen die in een button op het scherm kwamen, handig bij ruggespraak tijdens een telefoongesprek met een klant.

Stefan en Piet zijn binnen verscheen op haar scherm.

Toen snapte ze mijn naïeve toon. Ik kreeg haar nieuwe privé-nummer en belde haar ’s avonds thuis. De afspraak was snel gemaakt: op Koninginnedag werd ik door Carlijn van knaap tot man gemaakt.

Op Koninginnedag ging ik met de trein naar Sittard waar ze woonde. Carlijn kwam me afhalen op het station. Vlug werd een kroeg opgezocht.

Carlijn vroeg me in de kroeg voor de vorm (omdat we elkaar zogenaamd niet kenden) opnieuw te vertellen wat ik haar op kantoor had verteld. Aldus geschiedde, en ze nodigde mij uit bij haar thuis.

Innig gearmd en af en toe een tongzoen delend liepen we naar haar huis. Daar aangekomen gingen we de huiskamer binnen. Carlijn stak wat kaarsjes aan en ontkurkte een fles wijn. Op de bank gingen we tussen het nippen aan de glazen door met zoenen en strelen.

Nadat de glazen geleegd waren stonden we gelijktijdig op en gaven elkaar een stevige tongzoen. Hand in hand liepen we naar boven. Ik wist wat er stond te gebeuren.

Boven aangekomen ontdeden we elkaar van de kleding, samen naakt voor de spiegel stonden we elkaar te bekijken.

“Wat ben je mooi Carlijn” sprak ik. Carlijn beantwoordde dit met: “Jij ook Bart. Je bent lekker geschoren zie ik”.

“Eh, ik moet je eigenlijk wat bekennen”, sprak Carlijn een beetje bleu. “Dit is voor mij in zekere zin ook een ontmaagding, omdat dit de eerste keer is dat ik met een besneden jongen de liefde ga bedrijven”.

“Moet ik nog ergens mee rekening houden, schatje?” vroeg ik.

“Nee Bart dat hoeft niet. Ik ben al vaker naar bed geweest met andere mannen, maar alleen hadden die allemaal een voorhuidje. Dat jij dat niet hebt maakt het volgens mij niet anders qua gevoel, alleen wat de duur betreft”.

Hierna begonnen we wederom te zoenen. Langzaam begeleidde Carlijn mij naar haar bed. Ze begon mij te strelen en ik haar. Zachtjes omsloten mijn lippen haar stijve tepels en mijn handen verkenden de binnenkant van haar dijbenen. Rustig verlegde ik mijn aandacht naar haar geschoren venusheuvel. Een zeer klein plukje haar stond er nog op. De rest was glad geschoren. Carlijn begon ondertussen voorzichtig aan mijn tepels te zuigen. Haar handen masseerden mijn piemel die al overeind stond.

Na ongeveer een halfuurtje bracht ik Carlijn naar een hoogtepunt. Ik zoende haar teder. Carlijn beantwoordde dit met een tongzoen. Langzaamaan gingen we aanstalten maken om te neuken.

Carlijn vroeg me lief of ik haar mijn knaapschap wilde schenken en voorzichtig bracht zij mijn piemel in haar. Ik begon instinctief te stoten. De snelheid wisselde ik af rustig opbouwend naar snel en dan weer afbouwend naar langzaam, dan weer snel enzovoort.

Een gegeven moment voelde ik het krampen in mijn ballen. Carlijn smeekte me dat ik in haar klaar zou komen. Dan pas was ik volgens haar pas echt ontmaagd. Ik voelde de kramp overgaan in borrelen, het gezichtsveld begon puntjes te vertonen en even later was ik een man geworden in de schoot van Carlijn.

©

 

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie