Caro woman (2e deel)

2: De confrontatie

De tien minuten die nog resteerden van de lover’s dance hoefde ik alleen maar naakt in zijn armen te blijven en hielden zijn onderzoekende handen mijn verzengende passie op peil. ‘Do you want to fuck me?’, kreunde ik volkomen van streek in zijn oor toen zijn vingers uiteindelijk mijn opengevouwen kutje hadden gevonden. ‘I make you woman later’, reageerde hij rustig. ‘Now put dress on please.’ Bijna teleurgesteld zocht ik rillend van geilheid op de grond mijn spulletjes bijeen. Ruim op tijd voordat de lichten aanflitsten had ik mijn rokje en bloesje weer aan. Om het broekje bekommerde ik me niet meer; dat zou toch onaangenaam hebben aangevoeld met die natte plek.

Linda was topless en had haar bloesje als een prop in haar hand terwijl we samen terugliepen naar onze tafeltje. Caro en Zefyr gingen naar de bar om een drankje te halen en zo hadden we even tijd voor een onderonsje. ‘Ben je soms van plan de rest van de avond met blote tieten te blijven zitten?’, vroeg ik nieuwsgierig. Ze keek me met een glazige blik aan en duwde het bloesje in mijn hand: ‘Kan ik dat nog aan dan?’ Ik nam het ding nietsvermoedend aan, maar toen ik het wilde openvouwen schoot er een steek door mijn hart. ‘Jézus’, fluisterde ik ontdaan. ‘Hij heeft me helemaal ondergespoten’, knikte ze, ‘en ik moest het toch érgens mee afvegen!’ Ze keek schichtig om zich heen en wees toen op haar rokje. Nu pas zag ik dat ook dat vlekken vertoonde. ‘Het leek wel een olifant die kwam’, schudde ze ongelovig haar hoofd en moest toen zelf ook giechelen om die vergelijking. ‘Maar écht’, boog ze zich naar me toe: ‘zó’n grote heb ik nog nooit eerder in mijn handen gehad!’ ‘Heb je hem zélf afgetrokken dan?’, vroeg ik bibberend. Ze schudde haar hoofd: ‘Ik wilde hem alleen wat opwinden, maar toen trok hij me tegen zich aan en ging hij mijn tieten neuken…’ Ik zag Caro en Zefyr terugkomen en vroeg snel: ‘Had je dan niet beter je onderbroekje kunnen gebruiken om de zaak schoon te maken?’ Haar ogen kregen weer een ondeugende uitdrukking: ‘Je denkt toch niet dat ik een broekje aan doe als ik hierheen ga!’

‘For Caro woman and Zefyr woman!’, lachte Caro toen hij onze drankjes op de tafel zette. ‘We drink this and then go home yes?’ Home! Natuurlijk, hij zou nog een ‘woman’ van me maken, maar ik had gedacht dat we dat ergens buiten zouden doen. Hij merkte mijn onzekerheid en vroeg: ‘You have own place, no?’ Ik dacht aan mijn flatje en aan alle dingen van Nico die daar te vinden waren. ‘Yes’, zei ik aarzelend, ‘but it is only a small place….’ Hulpzoekend keek ik naar Linda, die me godzijdank te hulp schoot. ‘We can all go to my place!’, bood ze snel aan. Maar Caro schudde beslist zijn hoofd. ‘No, Caro woman for me, alóne!’ En dus was het opzetje mislukt.

De taxichauffeur keek me grijnzend aan toen ik met Caro achter in zijn taxi stapte. Ik zág hem denken: weer zo eentje die nat wordt van een buitenlander! Het forse postuur van Caro weerhield hem ervan een schunnige opmerking te maken, maar ik zag hem wel steeds in zijn achteruitkijkspiegel naar me kijken. Dacht zeker dat ik al in zijn auto zou beginnen! ‘Veel plezier’, moest hij zo nodig nog wel veelbetekenend zeggen toen we voor mijn appartementje uitstapten.

In de kamer keek Caro belangstellend rond. Zijn oog viel meteen op de foto van de lachende Nico op de stereotoren. ‘Friend?’, vroeg hij glimlachend. ‘Yes, friend’, hakkelde ik en meteen er snel overheen om zijn aandacht af te leiden: ‘You want a drink?’ Hij schudde zijn hoofd. ‘Later’, zei hij vriendelijk, ‘we fuck first.’ En hij draaide de foto om. Ik wilde er iets over zeggen, maar stond al met mijn armen in de lucht voordat ik was uitgedacht en toen kon ik niet meer denken. Voor de tweede keer die avond werd mijn bloesje op de grond gegooid en nu, in het volle licht in mijn eigen kamer, voelde het nog zondiger. Het leek alsof mijn keel werd dichtgeknepen en ik begon onbeheerst te trillen toen onverbiddelijk het knoopje van mijn rok werd losgemaakt. Ik voelde me naakter dan naakt onder zijn keurende blik die bijna tastbaar over me heen gleed en mijn lichaam deed zijn werk: de tepels op mijn tieten rekten zich uit, mijn buik nam de ademhaling over en mijn kut begon gehoorzaam glijmiddel te produceren.

Caro’s handen gleden van mijn schouders langzaam naar mijn borsten. Merkwaardig hoe zacht hij dat kon doen met die kolentremmers. Ik kromp ineen toen hij mijn tepeltjes onderhanden nam, die zich nu wel leken te willen afscheiden. ‘Good body!’, zei hij tevreden, ‘young,… stróng,… yes!?’ Ik knikte benauwd. ‘Yes’, ging hij door, ‘very good for fuck this….’ De handen gleden over mijn buik en ik trok mijn tenen in. De haartjes op mijn kut gingen recht overeind staan toen hij er even doorheen streek. Daarop stond hij op en trok zijn shirt uit.

Bij het ontbloten van zijn massieve, glimmend zwarte borst zonder ook maar één sprietje haar, begon ik te bibberen van emotie en mijn ogen staarden naar de manier waarop hij zijn riem loskoppelde en zijn broek begon af te stropen. Hij nam zijn slip in één beweging mee en ik staarde ontzet naar de kolossale bloedworst die tevoorschijn sprong, een centimeter of 30, helemaal gereed, bijna barstend uit zijn vel, met boven de zwarte huid een blote felpaarse eikel met wellustig opengesperd spuitmondje, en met een diameter die ik waarschijnlijk met béide handen nauwelijks zou kunnen omvatten. Monsterachtig in één woord. Het zweet brak me uit. Voor zoiets enorms zou ik op z’n minst vijf centimeter ontsluiting moeten hebben!

‘Please be gentle with me Caro’, stamelde ik toen hij me als een veertje van de grond tilde en me op mijn rug op de grond vlijde. Ik kneep mijn ogen dicht toen hij met zijn zwaaiende pijp tussen mijn benen kroop. Zijn vingers peuterden peinzend mijn gaatje open en ik rekte me kreunend uit toen hij eerst met één, toen met twee en daarna met drie vingers de opening begon te verwijden. De vochtproductie kwam op volle toeren bij het steeds sneller in- en uithalen van de vingers. De klotsende geluiden werden sterker en sterker en ik kon ook niet meer stil blijven liggen toen de adrenaline door mijn lijf schoot. ‘Ogod…god…god’, begeleidde ik steunend en kreunend het kletsen van mijn billen op de vloer.

En ineens hield het op, en dat terwijl ik bijna klaar was gekomen. ‘Don’t stop Caro!’, smeekte ik, terwijl ik met mijn billen draaiend over de vloer het geile gevoel probeerde vast te houden. ‘I not stop!’, lachte hij, met zijn gezicht nu vlak boven het mijne. Mijn benen gingen omhoog en met zijn handen in mijn knieholten drukte hij mijn knieën op mijn buik. Het bloed trok uit mijn gezicht toen ik zijn stoothamer tegen mijn opengesperde poort voelde. ‘Is impossible’, perste ik uit terwijl de druk op mijn kut werd opgevoerd. ‘No, only if head in, then easy!’, verzekerde hij vrolijk en hij zette zijn volle gewicht er tegenaan. ‘Ah……ah……ah’, reutelde het uit mijn mond en neus. Nog een krachtige duw, nog een en de reus wrong zich naar binnen. ‘Is in!’, zei Caro triomfantelijk. Ik staarde hem glazig aan, onmachtig iets te zeggen terwijl zijn stierenlul zich kloppend en bonkend een weg zocht alsof er een tunnel gegraven moest worden. Mijn huiverende lijf werd zonder mededogen uiteen gereten tot hij me helemaal in bezit had genomen en zijn keiharde teelballen mijn schaamlippen hadden bereikt. ‘Nów we fuck!’, kondigde Caro enthousiast aan. De geweldenaar werd teruggehaald en onmiddellijk weer teruggeduwd, vijf, zes keer tot mijn aanvoerpijp doordrenkt was van mijn eigen geil en vanaf dat moment kreeg het begrip ‘neuken’ een volkomen nieuwe betekenis. Elke stoot werd hárd en diép en hij bleef mijn benen als een soort handel omklemmen om ze bij de instoot tot naast mijn hoofd te persen. Dit was geen mens meer, maar een vleesgeworden naaimachine die mijn lichaam wilde témmen, onderwerpen en ondergeschikt maken aan zijn eigen al te lang opgekropte geilheid, met het doel zijn zaadballen diép in mijn baarmoeder uiteen te laten barsten. Zo agressief was ik nog nooit geneukt, maar de angst die het me aanvankelijk inboezemde sloeg al gauw over in een verpletterende orgie van genot. Snikkend en huilend klemde ik me als een wild beest vast aan zijn beukende lijf terwijl het ene na het andere orgasme door me heen gierde. Waar Nico onder mijn vurige orgasmes al lang zou zijn gekomen, ging hij nog een halfuur verbeten door. En toen hij zelf met een onaardse brul kwam, zonder condoom mind you, perste hij met zijn sterke armen om me heen alle lucht uit mijn lijf terwijl ik stráál na stráál na stráál naar binnen gespoten voelde worden.

‘Very good fuck Caro woman!’, lachte hij vergenoegd toen hij zijn slurf uit mijn lijf trok. Ik was compleet uitgewoond en lag als een slappe zoutzak op de grond, uitgeput van de razernij die bijna drie kwartier door me heen was gewoed. Met een glazige blik keek ik naar Caro’s zwarte lijf dat droop van het zweet, maar het meest opvallend was dat zijn vleesboom nauwelijks gekrompen was en nog steeds vervaarlijk tegen zijn buik deinde. Ik kon haast geen woord uitbrengen, maar knikte bevestigend toen hij vroeg of Caro ook een goede fuck man was geweest voor Caro woman. ‘Good’, knikte hij tevreden en liet er onheilspellend op volgen: ‘You my fuck now, you body… mine’. Hij sprak met zo’n vanzelfsprekende autoriteit dat ik hem niet durfde interrumperen en gleed daardoor steeds verder op het glibberige pad vanwaar geen terugkeer mogelijk was.

Hij kroop onderzoekend om me heen, met zijn ene hand zijn monsterachtige lul masserend, staarde aandachtig naar mijn openstaande kut waaruit zijn zaad sijpelde en snoof even zijn neus. ‘How call?’, vroeg hij belangstellend. ‘Kút’, piepte ik benauwd. ‘Hm… koét’, proefde hij het woord op zijn tong. ‘I like… koét, Caro koét!’ Hij kroop opnieuw tussen mijn benen, lichtte ze op en drukte ze weer mijn buik. ‘Hold!’, gaf hij aan en drukte mijn handen in mijn knieholten. En toen…zijn enorme handen die mijn geteisterde kutlippen uiteen trokken en zijn tong die erin verdween. Bijna had ik mijn benen losgelaten, maar toen hij mijn klitje had gevonden en ermee begon te spelen, likkend, proevend, zijn tong als een ratelslang gebruikend en dan weer als dreigend stoothamertje, zó kunstig en geraffineerd, trok ik ze steviger naar me, tot op mijn tieten, mijn opening zo groot mogelijk makend, omdat dit… dit het waanzinnigste was wat ik ooit had beleefd. Ik kérmde en giérde het uit van extatisch genot en raakte volkomen buiten zinnen toen de eerste contouren van een onvoorstelbaar orgasme zich begonnen af te tekenen, dat me als een ware vloedgolf overspoelde, verbluffend hárd en fél, zoals ik zelden had meegemaakt, maar dat kwam misschien ook wel omdat beffen in het woordenboek van Nico niet voorkwam.

‘You’re incredible’, zuchtte ik toen hij daarna lief en zorgzaam mijn uitgeputte lijf begon te strelen. Hij trok vragend zijn wenkbrauw op, kende kennelijk het woord ‘incredible’ niet. ‘You best lover’, zwijmelde ik, ‘make me come so many times and you still hard as rock’, en ik wees op zijn stijf opgerichte lul. ‘Always fúll for Caro woman’, grinnikte hij, terwijl hij liefkozend mijn buik en tieten bleef aaien. ‘Will show?’ Genietend van zijn aanhalige strelingen humde ik verzaligd en strekte hypergeil mijn armen en benen schunnig uiteen. ‘Yes, shów me Caro!’. Hij richtte zich op en nam de neukpijp in zijn rechterhand. Nieuwsgierig keek ik naar de manier waarop hij de stang begon te masseren en werd er bloedgeil van. ‘Come on Caro woman’, fluisterde ik opgewonden, ‘do it hére… and hére…’ Ik streek over mijn tieten en tussen mijn benen. Hij liet zijn paal snel tussen zijn vingers flitsen en boog zich kreunend over me heen toen zijn ballen zijn zaad vrijgaven. Nog even krachtig als eerst spoot hij zich leeg in enorme stralen over mijn benen, buik en borsten. Hikkend van begeerte duwde ik mijn lijf naar boven en ik was de waanzin nabij toen hij met beide handen zijn sperma diep in mijn huid gingen masseren.

Zo geweldig was het nog nooit geweest en ik maakte Caro opnieuw een compliment omdat zijn naaiorgaan nog altijd geen krimp gaf. ‘You can make mány women happy with your love machine’, maakte ik een onschuldig grapje. Hij schudde resoluut zijn hoofd. ‘Only for Caro woman…’ Ik voelde een steek in mijn zij en dat kwam niet omdat hij me daar net aan het inoliën was. Moest ineens ook weer terugdenken aan zijn eerdere uitspraak ‘you body….mine’. Ik schraapte mijn keel. ‘Yes, nów for Caro woman’, zei ik voorzichtig en probeerde het luchtig te laten klinken, ‘but tomorrow maybe other girl hè?’ Nog altijd klonk zijn antwoord heel rustig en beheerst. ‘No, no…you Caro woman now, míne, always!’ Ik kreeg het benauwd. ‘Listen Caro…, zei ik zo lief en zacht als ik kon, ‘I am your Caro woman this night…, you may fuck me all night…., I wánt you to fuck me all night…., but tomorrow boy friend back, understand?’ Hij staakte zijn massage-arbeid en keek me doordringend aan. ‘Caro now boy friend’, deelde hij bijna docerend mede. ‘Caro make baby for Caro woman, you see!’ Het ging totaal verkeerd, besefte ik en ik raakte lichtelijk in paniek. ‘Please Caro’, probeerde ik hem te vermurwen, ‘we had a great time and you can fuck me again, look how wet I am!’ En ik spreidde met trillende vingers mijn kut wagenwijd open. Maar zoveel woorden, te haastig uitgesproken ook wellicht, ze gingen totaal langs hem heen. Zijn gezicht betrok. ‘No, you Caro woman now’, antwoordde hij bedachtzaam. ‘I ask, you say yes…, no?’ Tegen die ijzeren logica was weinig in te brengen. Ja, hij had het gevraagd, talloze malen, ook onder het neuken, en ik had in die roes steeds bevestigend geantwoord, meestal ook nog gevolgd door een smekend ‘please go on fúcking Caro woman!’. En nu zat ik klem. ‘Yes’, gaf ik toe, ‘I said I was Caro woman, but only for this night…’

‘No!’ De rapen waren gaar. Hij stond op en ik keek benauwd naar hem op. ‘You call hím!’, hij wees naar de omgedraaide foto, ‘and tell he not fuck you now, only Caro fuck! You Caro woman!’ Zijn stem sloeg over en ik werd bang. ‘OK, OK’, zei ik haastig: ‘I call tomorrow….. he not home… back tomorrow and then call…’ Hoe ik dat varkentje morgen zou wassen, zou ik later wel zien, maar ik wilde hem nu niet over de rooie jagen. Wat zou dat oermens wel niet met me kunnen doen!? ‘OK’, zei hij na enige aarzeling, ‘when Caro back tomorrow, hé away, yes?’ Ik knikte.

‘OK’, grijnsde hij, ‘now show Caro bed!’

Met knikkende knieën ging ik hem voor naar de slaapkamer. ‘Make baby now and then you sleep’, besloot hij. Zijn manier van ‘baby maken’ was via de achterdeur, ik op handen en voeten op mijn eigen bed, hij staande aan het voeteneinde. Het was opnieuw een uitputtingsslag, maar zelf beleefde ik er weinig plezier meer aan, niet alleen omdat ik te zeer met mijn gedachten bij onze eerdere ‘conversatie’ was, maar ook omdat hij zijn handen diép in mijn vlees groef, eerst in mijn dijen en toen hij meer op toeren kwam in mijn borsten, die hij als handvat gebruikte om mijn onderlijf bij elke uithaal naar zich toe te trekken. Pijnlijk en onaangenaam.

Met een lodderig oog nam ik waar dat het half acht was op de wekkerradio toen hij me na dat neukgeweld achterliet. ‘Back evening eight o’clock with things’, kuste hij me vaarwel. Ik hoorde de voordeur en begon wanhopig te huilen……….

Lees  deel 3

© Uteria

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie