Caro woman (3 hoofdstukken)

1: De lover's dance

Caro was de naam en hij kwam uit Ivoorkust: een grote, knappe diepdonkere, exotische man. Hij en zijn vriend Zefyr waren opvallende verschijningen in de disco en zoiets is een kolfje naar de hand van mijn vriendin Linda, die altijd uit is op een nieuwtje. Ik was heel wat aarzelender, per slot van rekening had ik stijf verkering met Nico en hoorde ik hier niet eens te zijn, nu hij een paar dagen op familiebezoek was in het oosten van het land. Linda had echter zo op me ingepraat dat ik uiteindelijk was gezwicht en nu kwam ze ook nog stralend met die donkere jongens aanzetten! Aardig waren ze wel trouwens en het steenkolenengels waarvan ze zich bedienden (Frans was hun voertaal, maar dat was voor Linda en mij een onoverkomelijke hindernis) was wel grappig en charmant. Linda had het aanvankelijk duidelijk op Caro gemunt, maar die had alleen maar oog voor mij.

Bij het eerste het beste slow nummer waarvoor hij me vriendelijk lachend uitnodigde werd de toon duidelijk gezet. Het was vooral ons lengteverschil dat die slow met hem zo enerverend maakte. Hoewel ik met mijn 1.82 m bepaald niet tot de kleinsten behoor, viel ik bij zijn ruim 2 m in het niet, met als gevolg dat ik met mijn lichaam tegen het zijne moest ópklimmen om mijn armen rond zijn nek te vouwen. Zo uitgerekt en opengesperd, met mijn billen ingekapseld in zijn kolenschoppen van handen, sensueel tegen hem aangeschuurd te worden, om mij te laten voélen hoe in zijn broek een pulserende boom werd opgericht, was zonder meer schunnig te noemen.

Behoorlijk in de war door de gemengde gevoelens die in me waren opgeroepen, mijn hart bonzend in mijn keel en met klamme handjes liet ik me na die belevenis terugvoeren naar ons tafeltje, waar Linda zich intussen al helemaal op Zefyr had toegelegd. Ze lág meer dan ze zat, dicht tegen hem aangevlijd, en zijn hand was helemaal verdwenen in haar halfgeopende bloesje. Caro zei iets in het Frans en Zefyr zei lachend iets terug. 'If you speak French, we will speak Dutch!', pruttelde Linda bestraffend. 'Sorry darling', suste Zefyr': 'He ask me you wear bra and I say no!' Linda lachte kirrend. 'No bra, no!', zei ze uitdagend tegen Caro: 'Maggie also…no bra! Dutch girls stróng tits, need no bra, hè Zefyr?' En ze kronkelde zich expres provocerend onder zijn bewegende hand. Het zweet brak me uit toen Caro glimlachend naar de tepeltjes keek die zich tegen mijn strakke bloesje aftekende. 'I can séé', knikte hij met glimoogjes. 'And you can also féél', giechelde Linda, 'if she does the lover's dance with you!' The lover's dance? Caro leunde geïnteresseerd over het tafeltje en ook Zefyr was ineens vol belangstelling. 'What is lover's dance please?' Ik voelde me licht in mijn hoofd worden toen Linda, verrukt over deze begerige interesse, recht overeind kwam om eens even precies te vertellen wat dat inhield.

De 'lover's dance': een veelbesproken en beruchte 'special' van deze disco. Alle lichten gaan uit en onder heel zachte muziek krijgen de deelnemers aan de 'lover's dance' een kwartier lang de tijd om in het aardedonker alles te doen wat ze willen, en uit ervaring weet ik dat dat heel ver kan gaan. Caro en Zefyr wisten niet wat ze hoorden. 'Is this true?', vroeg Caro ongelovig aan mij. Mijn hoofd zwol op en ik haalde diep adem, maar voordat ik de kans kreeg om iets te zeggen zat Linda er alweer tussen. 'Sure it is true!', zei ze heftig. 'But how does mán know that girl wants?', vroeg Caro verder. O ja, dat was Linda nog even vergeten. 'Girls ask mán', legde ze ijverig uit, 'so man knów they want!' Z efyr lachte schor: 'So girl is boss? Man do what girl want?' Ogod, het werd almaar erger, want Linda was nu helemaal in haar element. 'No, on floor mán is boss', likte ze verlekkerd haar lippen. 'But girl chóóse man first, thén man can do what he wants, understand?' Caro probeerde het nog even op een rijtje te zetten. 'So girl become woman of man?', vroeg hij met een diepe frons in zijn voorhoofd. Linda lachte kirrend: 'Something like that, yes!' Ze zaten nog vol vragen, maar Linda wilde het nu geheimzinnig houden. 'You will see', genotterde ze: 'if we ask you!' Maar die vraag wilde ze nog lekker even niet beantwoorden, en ik moest er al helemaal niet aan denken!

Een nieuwe slow dance kondigde zich aan en nu waren de rollen nog omgedraaid, dus stond Caro weer ijverig op. 'Allow me Maggie?', vroeg hij opnieuw met die vertederende glimlach. Ik had me erop voorbereid. Als hij nóg eens op die manier met je gaat dansen, hou je het niet meid, had ik mezelf voorgehouden. Beter van niet, denk aan Nico! En zeker nu, na al dat gepraat over de lover's dance: weiger beleefd, doch beslist! Het duurde een paar seconden en ik zag een spottend lachje op Linda's mond. Toen stond ik op. 'Okay', zei ik hees en droogde mijn klamme handjes af aan mijn rokje.

Het was drukker dan eerst op de vloer. Iedereen wilde zich kennelijk nog even aan wat onschuldig minnekozen overgeven voordat voor de echt stoutmoedigen de lover's dance zou worden ingezet. Schutterig sloeg ik opnieuw mijn armen om zijn gespierde nek en legde hulpeloos mijn hoofdje tegen zijn schouder. De eerste huivering schoot als een bliksemschicht door me heen toen hij zijn handen niet zoals de eerste keer meteen op mijn achterste legde, maar ze van mijn schouders langzaam in mijn wijd geopende oksels liet glijden, waar zijn soepele vingers even onderzoekend de rondingen van mijn borsten volgden alvorens verder af te dalen. Angstvallig had ik tot nu toe contact met zijn onderlijf gemeden, maar toen de handen van mijn middel naar achteren uitweken en zich opnieuw om mijn billen vouwden verzette ik me niet meer. Hij had me op zijn korte ontdekkingstocht in lichterlaaie gezet en ik liet me willoos tegen hem aansnoeren, hárder en vaster dan de eerste keer, en hij manoeuvreerde me zó dat de volledige lengte van zijn kloppende, bonkende paal inclusief zijn ballen in mijn lijf werd geïmpregneerd. Toen hij me bovendien met zijn sterke armen ietsje van de grond lichtte en mijn onderlijf op en neer begon te halen over die verschrikkelijke stang, brak mijn laatste weerstand. 'You ask Caro for lover's dance, yes?', fluisterde hij in mijn oor, terwijl mijn kut nat begon te worden en mijn schaamlipjes zich als een bloem opensperden. 'Yes, yés', snikte ik wanhopig.

De lover's dance volgde meteen daarop. Had het langer geduurd, dan had ik me waarschijnlijk toch weer bedacht, maar de geilheid die hij in me had opgewekt kreeg geen tijd om tot bedaren te komen. Je moet het dúrven, zo'n lover's dance, en tot nu toe had ik het maar één keer gedaan, met Nico vanzelfsprekend. De opwinding was onbeschrijflijk geweest en dát was nog met mijn eigen vertrouwde Nico geweest. Hoe dit moest aflopen, daar kon ik alleen maar bij bibberen van emotie. Veel deelnemers zijn er nooit, het zijn alleen de allergeilste meiden die zich voor zoiets lenen: vijf, zes, op topavonden negen of tien. De rést van de aanwezigen smult van de geile geluidjes die van de dansvloer opstijgen en niet alleen dat. Het mag dan stikdonker zijn, maar na een paar minuten, als iedereen aan het donker gewend is, valt er ook visueel het nodige te 'genieten', al zijn het dan schimmen. De leiding van de disco heeft dat eens geprobeerd te verhinderen door om de minuut gedurende niet meer dan een tiende seconde de zaak volop in het licht te zetten, zodat iedereen opnieuw zijn ogen op het duister moest instellen, maar daartegen kwamen zoveel protesten dat ze dat nu achterwege laten. Linda kwam de vloer op met Zefyr, maar dat verbaasde me niet. Zij schaamt zich nergens voor en gaat helemaal uit haar bol bij zoiets, nu zéker met die prachtige zwarte kerel die ze helemaal gék wilde maken. En dan nog vijf of zes geile chicks. Het zijn echt de meiden die dan helemaal los gaan; vaak moeten ze zelfs moeite doen om een kerel met zich mee te krijgen, want die weten zich soms geen raad meer met zo'n hypergeil sponsje tegenover zich.

Aan de opwinding van de 'lover's dance' is moeilijk weerstand te bieden. Iedereen is gespannen, zowel deelnemers als publiek. In dat ene kwartier, te beginnen na het uitdoven van de lichten (want er gaat nog wat aan vooraf dat Linda niét had verteld), en geen seconde meer of minder, viert de waanzin van de geilheid hoogtij. Al te lichtzinnige deelname heeft dan ook al menigmaal tot een desastreuze afloop geleid. Het is daarom dat de lover's dance zowel immens populair als berucht is geworden.

Acht paartjes hadden zich in een kring op de dansvloer opgesteld, meisjes in de binnenste ring tegen over hun partners in de buitenste ring. Ettelijke oproepen van de d.j. aan andere 'lovers' om zich aan te sluiten leverden geen resultaat meer op en het publiek eiste met ritmisch handgeklap het begin van de lover's dance. De lichten werden gedimd en zachte, bijna melancholische muziek vulde de zaal. Daar tussendoor kwam de flemende stem van de d.j., die de meisjes verzocht zich gereed te maken. Wij deden een stap achteruit en maakten een hoofse buiging voor onze 'lovers'. Caro en Zefyr begrepen uiteraard geen bal van de 'initiatie' die nu volgde, maar ze hielden de mannen naast zich scherp in het oog en pasten zich aan aan hun reactie. Net als zij bogen ze dus hoofs terug nadat wij onze revérence hadden gemaakt. 'Heeft iedereen zijn voetjes gewassen?', vervolgde de d.j. olijk, 'dan kunnen nu de schoentjes en kousjes uit!' Ook Caro en Zefyr hadden snel in de gaten wat de bedoeling was en zo stonden we even later allemaal blootsvoets op de houten vloer. De d.j. wachtte tot het geroezemoes was bedaard en schraapte zijn keel voor de belangrijkste mededeling: 'Dames naar uw partners!' Hij wachtte tot we onze mannen hadden bereikt en daarop volgde de strofe die we woord voor woord luidop moesten nadreunen:

“Hai…. ik…. ben ….(naam)… en … ik… ben ….van…. jou… tot ….het … licht….weer…. aangaat!' Ik moest het natuurlijk in het Engels doen, maar volgde, volkomen in de ban van het gebeuren, de tekst letterlijk: “Hai…. I …am ….Maggie ….and .. I.. am ….yours… until… the… light…. goes…. on….again…..'

Meteen werd de handel overgehaald die ons in het aardedonker dompelde. 'Wonderful!', zei Caro, terwijl hij me in zijn armen nam. 'You Caro woman now yes?' En geil als ik was, antwoordde ik zonder na te denken 'Yes, I am Caro woman'. Met mijn armen stijf om zijn nek, mijn mond net onder zijn oor, gaf ik me over aan het extatische gevoel dat hij meteen weer in me opriep door me dicht tegen zich aan te trekken. Maar nu bleven zijn handen niet rusteloos op mijn billen. Ze kneedden ze en trokken ze zachtjes uiteen om de bilspleet te zoeken en die vervolgens nadrukkelijk met een vinger te vólgen, van beneden naar boven, weliswaar door mijn rokje en broekje heen, maar daarom niet minder schokkend. De verrukte ademstootjes die ik in zijn oor blies maakten hem stoutmoediger en ik klemde me in vervoering nog steviger aan hem toen ik zijn vingers naar de sluiting van mijn rokje voelden tasten. Het is tijdens een 'lover's dance' niet ongebruikelijk dat een broekje naar beneden wordt gehaald, of een bloesje uitgetrokken, maar een mijn rókje uittrekken, dat kon alleen maar betekenen dat hij álles wilde uittrekken en dat was, voor zover ik wist, tijdens een lover's dance nog nooit gebeurd. Aftrekken, pijpen, ja zelfs een vluggertje neuken, dat werd soms wel gedaan, maar een meisje helemaal uitkleden, op gevaar af dat er niet voldoende tijd meer zou resten om het hoognodige te bedekken voordat onherroepelijk de lichten weer aanflitsten, dat was bij mijn weten nog nooit gebeurd.

'No please Caro', hijgde ik overstuur in zijn oor, 'nót my skirt darling….' Maar hij bromde slechts iets wat ik niet verstond en toen het knoopje open was trok hij het rokje met een beslist rukje naar onderen. Het bloed schoot naar mijn hoofd en al mijn spieren leken het bij toverslag te begeven. 'No no…', jammerde ik zacht toen ik weerloos hangend om zijn nek mijn bloesje naar boven voelde gaan. Maar ik werd ondergedompeld in een ongelooflijke roes van geilheid toen ik het rokje langs mijn beneden naar de grond voelde zakken en het bloesje zacht maar beslist verder de hoogte in werd geduwd. Mijn oren suisden, mijn slapen klopten en onstuitbare rillingen vlogen door mijn hele lijf. Hijgend van emotie hapte ik naar adem, maar o, mijn geilheid was zoveel sterker… Ik stak bevend mijn handen in de lucht om het bloesje over mijn hoofd te laten trekken. 'You good girl', fluisterde Caro terwijl zijn handen over mijn trillende lijf naar beneden daalden.

O god, hij ging het doen…… Ik kneep mijn benen tegen elkaar en voelde hoe nat mijn dunne broekje inmiddels was geworden. Wanhopig perste ik me tegen hem aan. 'Don't do this…..!', kermde ik tegen beter weten in, 'nó Caro, please, dón't!' Maar zijn vingers haakten al in de rand van mijn slipje. Furieus greep ik met beide handen zijn hoofd beet toen ik een orgasme voelde aanzwellen. 'O my god!', wist ik nog stamelend uit te brengen voor zijn lippen zich om de mijne vouwden. In zijn mond hoestte en proestte ik mijn climax uit, terwijl hij onverstoorbaar mijn broekje naar beneden trok. Waanzinnig van geilheid trapte ik mijn broekje én mijn rokje van me af en schokte hulpeloos naakt om zijn nek, zonder besef van tijd en ruimte, terwijl hij liefkozend mijn blote billen streelde. 'O god Caro…, you made me come', hikte ik helemaal van streek in zijn oor, 'you make a bad woman of me….' Hij kuste me liefkozend in mijn nek. 'No bád woman, Cáro woman!', blies hij in mijn oor. Opnieuw dié uitdrukking, Caro woman, die zou later een ongekende betekenis krijgen, maar nu, geil als ik was, haakte ik er gretig op in. 'Yes, yes, yés, I am Caro woman!', steunde ik buiten zinnen en tekende daarmee een vonnis met verstrekkende consequenties.

Lees:  deel 2    deel 3

© Uteria

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Caro woman (3 hoofdstukken)

 1. 30 november 2006 at 21:28

  Ik kom woorden tekort om dit g e w e l d i g e verhaal aan te prijzen, daarom doe ik er bewonderend het zwijgen toe.

 2. 17 december 2006 at 19:59

  Een van de allerbeste verhalen ooit gelezen op Eropodium

 3. 24 december 2006 at 15:36

  heerlijk verhaal, goed geschreven en erg geil.

 4. 25 december 2006 at 15:41

  Zo lust ik ze wel elke dag. Pure perfectie!

Geef een reactie