Carolien

Het is al ruim half drie geweest. Ze komt vast niet meer. Ik drink nog wat van mijn koffie en rook mijn sigaartje. Ik denk aan de Indisch uitziende vrouw, die me voorbij fietste toen ik hier naar toeliep. Ik had haar naar binnen zien lopen en weer naar buiten zien komen. Ze had indringend naar me gekeken en zichtbaar geaarzeld toen ze me tegemoet fietste. Ze had het kunnen zijn. Misschien spijt van haar plan vreemd te gaan en weer vertrokken voor we elkaar ontmoeten. Ik wacht nog maar even, je weet maar nooit. Een vleug koude lucht. Ik kijk op. “Ik ben klein en heb zwart haar” had ze gemaild. Ze is klein en heeft zwart haar. Excuses voor te laat, een beetje haastig pratend. Maar excuses zijn niet echt nodig, ze maakt excuses volkomen overbodig.

Ik help haar uit haar jas, bestel wat te drinken. We praten over koetjes, kalfjes en haar opkomende verkoudheid. Even verderop een tafeltje met drie mensen. Je kunt hun gesprek bijna woordelijk volgen. Niet de plek om te bespreken waarvoor wij hier zijn. Ze oogt stevig, maar toch slank en onder een colbert ontwaar ik aantrekkelijke borsten. We praten nog wat verder over niks, want waar moet je over praten als je over iets anders wilt praten.
“Zullen we maar een kamer nemen?” stel ik voor, “daar hebben we wel de privacy die we willen.”
Ze stemt toe. Na enig heen en weer bij de receptie stappen we in de lift naar de negende verdieping.
Een ruime dagkamer. Mooi uitzicht, maar onwennig. Ieder op een stoel naast een klein rond tafeltje. We praten wat, weer zoekend naar de goede woorden, want vreemdgaan is ongemakkelijk en aantrekkelijk spannend.

Zij vertelt over haar getrouwde minnaar, die het met andere vrouwen hield. En hoe raar misschien ook, dat accepteer je niet. Zelfs een vreemde wil je voor jezelf. Ze kan haar verhaal kwijt en vertelt gretig graag. Ik vertel over mijn ervaringen met professionele dames en zij toont zich nieuwsgierig. Wat voor mij normaal is geworden, is voor haar een onbekende wereld vol vragen en onbekende sexcodes. Ik vertel het haar en dat is grappig, want alleen bij een volkomen onbekende kan ik dat soort ervaringen kwijt. We praten ook over sex. Over wat wel en wat niet. Over veilig vrijen, over zachtjes vrijen, over oraal vrijen, over anale sex, waar we geen van beiden iets in zien. We drinken wat, maar mijn handen trillen als ik haar glas bijvul. Ondanks het vooruitzicht op lekker knuffelen, op gedeelde geiligheid toch zenuwachtig. Zij heeft duidelijk meer ervaring, want dit is anders dan met een escort. Zij vertelt dat ze vooral oraal klaarkomt. Ik dat ik graag lik. We komen steeds dichter bij het doel.

“Wil je met me naar bed?”.
Ik breek de ban waarin we zitten en waarvan we beiden aan elkaar zien dat we daar uit willen.
Zij zegt: “ja, ik wil wel. Jij ook?”
Met dat ze het zegt, kent ze het antwoord op haar vraag. Maar dan? Je kunt wel zeggen sex te willen, maar je valt niet rauw op elkaar aan. Wat onbeholpen trekken we onze schoenen uit, want daarmee kun je niet op bed gaan liggen. Ik help haar uit haar colbertje en zie dat mijn indruk van haar borsten geen bedrog is. Ze staat vlak bij me en ik voel zachtjes de warmte van haar lichaam.
“Kom op bed liggen,” stel ik voor.
“Ik wil me eerst even wassen” zegt ze en vertrekt naar de badkamer.

Ik doe mijn stropdas af en rook nog een sigaartje. Ik hoor haar bezig. Een aangename spanning hoopt zich op in mijn kruis. De badkamer deur gaat open en ze komt de kamer in. Haar kleren voor zich in de hand, maar op haar bh na naakt. Ze heeft het leukste verpakt gelaten.
“Ik heb mijn kleren maar niet weer aangedaan, ze moeten toch uit”.
Ze slaat het bed open en gaat er in liggen. Ik haast me achter haar aan en trek mijn kleren ook uit. Even aarzel ik bij mijn onderbroek, maar laat ook de laatste struisveer vallen. Ik schuif bij haar tussen de koele lakens en voel de zachtheid van haar lijf. Sla een arm om haar heen, trek haar voorzichtig naar me toe. Streel zachtjes over haar gladde rug, haar billen en geef haar een voorzichtige eerste kus. Ze tuit haar lippen, ik mag nog niet direct bij haar naar binnen, ik mag nog niet direct proeven hoe ze smaakt. Ik kus weer en nog eens, dan geven haar lippen mee. Ze smaakt eerst pepermuntachtig naar tandpasta en dan lekker. Mijn handen glijden over haar lichaam en ze kreunt ‘lekker’. Ze draait zich op haar rug om me haar buik te laten voelen. Mijn handen verkennen haar buikje, haar dijen en ik kijk naar haar borsten. Donkere tepels schemeren onder het witte bh-tje. Ik buig me over haar heen en bijt zachtjes in de donkere vlek. Maar dat afstandelijke contact bevalt me niet. Ik schuif mijn hand op haar rug en maak de sluiting los. Haar borsten vallen uit hun harnasje. Zacht en vol. Ik kus haar tepels, die een klein beetje harder worden. Haar hand is op zoek gegaan naar mijn penis en streelt mijn opzwellende lid.

We kijken, we strelen, we kussen. Ik ga op mijn rug liggen en trek haar op haar rug bovenop me. Zo kan ik haar lijf op het mijne voelen en verkennen en liefkozen. Mijn hand dwaalt tussen haar dijen en vindt haar bloempje. Elke streling wordt beloond met een kreuntje: ‘lekker’, ‘o ja’, ‘ja, daar’. Ik stoot voorzichtig een vinger in haar en voel de strakke natheid. Voorzichtig smeer ik haar liefdesvocht over haar geslacht en masseer haar klitje. Haar lichaam reageert nadrukkelijk op zoek naar meer genot. Ik speel met haar borsten, maar haar tepels genieten niet op de manier, die ik bedoel. Mijn hand zakt weer over haar buik, door het stugge bosje schaamhaar naar de zachtheid van haar lust. Mijn vinger speelt met haar klitje en dat windt haar merkbaar op. Ik blijf daar spelen, want er is weinig leukers dan een opgewonden vrouw. Mijn mond gaat mijn hand achterna. Ik proef de smaak van haar huid als voorproefje van de smaak waar ik naar verlang. Ik reis naar het zuiden over de vlakte van haar zachte buik. Wandel over de hoogte van haar stevige dijen en stort me in de diepte van haar vallei van lust. Daar proef ik de smaak van haar genot, warm zacht, vochtig, zoutig. Mijn tong verkent haar intimiteit en als ik voluit over haar lustknopje glijd voel ik de reactie in haar lichaam. Ik lik, zuig en bijt met mijn lippen.

Ze geniet en geeft aanwijzingen ‘zuigen’, ‘iets naar boven’, ‘niet zo hard’, ‘zachter’. En zo wordt ze de regisseur van haar eigen lust. Ik lig nu tussen haar benen. Ik gebruik mijn tong, mijn lippen, mijn mond, mijn neus om haar genot te vergroten. Ik lik over haar dijen en over bloeddoorlopen lippen, penetreer haar met mijn tong en lik dan weer over haar zwellend genot. Mijn handen strelen haar buik, haar borsten, haar tepels. Ik schuif een kussen onder haar stevige kont, want zo kan ik beter bij de diepte van haar lust. Als ik naar haar gezicht kijk, ligt ze met haar ogen dicht, geconcentreerd. Haar ademhaling gaat onregelmatig en steeds sneller. Haar aanwijzingen komen met horten en stoten. ‘Zachtjes’, ‘iets naar beneden’, ‘vlugger’, ‘oh, jaa daar’, ‘zo is lekker’.

Ik voel dat de spanning zich in haar lijf ophoopt en weet dat ze de laatste meters van de heuvel beklimt. Ik pak haar hand, die naast haar rechterdij ligt. Ze pakt die stevig, steeds steviger. Het genot in haar lichaam zet zich om in kracht in haar hand. En dan … dan is ze boven gekomen. Even, heel even ontspant haar hand zich in de mijne. Dan stort ze zich in de diepte, knijpt hard in mijn hand. Ik lik met nadruk over haar klitje. Ze zweeft even vrij rond, haar krampende lichaam op zoek naar de ultieme ontspanning.

Met een diepe zucht komt ze weer terug op aarde. Haar hand in de mijne ontspant zich. Haar lichaam is weer terug van weggeweest. Ik kus haar zachte grotje en voel de naschokken van haar orgasme. Ik ga naast haar liggen en streel haar lichaam. Over haar borsten, over haar buik naar haar dijen. Als ik onderweg haar klitje raak, reageert haar lichaam met een schokje. Ze duwt me op mijn rug en ik laat haar handen over mijn lijf dwalen, maar ze vermijdt contact met mijn geslacht. Eerst zachtjes en als ze merkt dat ik het lekker vind, bijt ze in mijn tepels.

Dan schuift haar mond over mijn buik, ontwijkt mijn penis opnieuw. Over mijn linkerdij weer naar boven en ineens omsluit haar hand mijn ballen. In een beweging hapt ze mijn erectie in haar mond. Likt en zuigt aan mijn eikel – stralen van genot schieten door mijn lichaam. Ze pijpt me heel langzaam. Mijn eikel verkennend en dan zoveel mogelijk van de stam. Weer terug en opnieuw beginnen. Haar hand ligt op mijn ballen, die ze zachtjes masseert. Ze ligt ongeveer haaks ten opzichte van mij en ik trek daarom haar buik naar mijn gezicht. Ze begrijpt mijn bedoeling en trekt een been omhoog, zodat ik met mijn mond bij haar vochtige lippen kan. Ik lik voorzichtig over haar klitje en masseer mijn tong haar openstaande schaamlippen. Zij pijpt mij, ik lik haar. De spanning in mijn lid groeit. Mijn hardheid verlangt steeds sterker naar haar zachtheid. Ik trek me uit haar mond en draai me om. Ik kus haar en ze proeft de smaak van haar eigen genot op mijn lippen. Even draaien onze tongen rond elkaar. Ze rolt op haar rug en zegt “Ik wil je in me”. Een zacht uitgesproken verzoek dat niet is te weigeren.

Een condoomonderbreking werkt even lustverlagend, maar dat kan geen kwaad. Ik ga tussen haar gespreide benen liggen en schuif voorzichtig in haar strakke vagina. Het bijna ultieme genot. Ik blijf even stilliggen, want de druk in mijn onderbuik bereikt bijna – en te vroeg – zijn hoogtepunt. Ze spant haar spieren aan en haar lichaam sluit als een handschoen om mijn lust. Ik begin te bewegen, eerst voorzichtig, dan wat steviger. Ze kreunt dat ze het lekker vindt. Geeft me aanwijzingen over hoe ik haar genot kan vergroten. Aan elkaar geklemd draaien we op: ik beneden, zij boven.

Ze gaat zitten en beweegt haar heupen op en neer. Ik streel haar borsten. Ik pak haar hand en duw die tegen haar genotsknopje. Ze begrijpt me en begint zichzelf te vingeren.
“Jij houdt van kijken, he?” zegt ze en ik beaam dat.
De geiligheid in het lichaam van een vrouw te zien groeien is een feest.
Ze vraagt me om mijn knieën op te trekken en als ik dat doe leunt ze achterover. Nog steeds beweegt ze zich op en neer. Dan weer langzaam, dan en paar keer snel en knijpend. Haar ene hand streelt tussen haar benen, haar andere hand streelt een borst.
“Als je nog even zo doorgaat, kom ik klaar”.
Ze houdt haar heupen stil.
“Dat wil ik nog niet, ik wil nog langer van je genieten. Ik wil nog een orgasme van je krijgen”.

Ik duw haar hand weg van haar buik en mijn vingers nemen het werk van de hare over. Om zichzelf en mij te gerieven speelt ze nu met beide handen met haar borsten. De tepels zijn donkerbruin en laten zien dat haar lijf geniet van ons spel. Ze komt overeind en mijn jongeheer schiet uit haar abrikoosje. Ik kijk haar verbaasd aan, wat wil ze? Maar het raadsel duur niet lang.
“Wil je achterlangs bij me binnenkomen, ik wil je buik tegen mijn billen voelen.”
Ze stapelt alle kussens van het bed op elkaar en gaat daar met haar hoofd opliggen. Haar billen steken wat omhoog omdat ze haar knieën heeft opgetrokken. Ik ga achter haar zitten en keer terug in haar natte omklemming. Haar billen komen tegen mijn buik. Ik trek me uit haar en ga weer naar binnen. Elke keer als ik dat doe, komt mijn buik los van haar kont.

Ze ondersteunt haar bovenlichaam met een arm en haar andere hand is actief tussen haar benen. Ik buig me over haar heen, verander het ritme van in en uit en pak haar zichzelf bevredigende hand. Het ritme van mijn binnendringende penis en van onze handen gaan gelijk op. Ze kreunt dat ze het lekker vindt en ik beaam dat maar al te graag. Toch moet ik weer afbreken, want mijn zaad wil naar buiten, in haar warme, stevige lichaam.

Maar ik wil de lust nog niet voorbij. Ik trek me uit haar en vervang mijn lid door twee vingers, waarmee ik de binnenste diepte van haar buik verken.
“O, ja, dat is lekker”.
Ik buig me voorover en zet mijn mond op haar zachte grotje om daar haar sap te proeven. Ze smaak net als eerder heerlijk opgewonden. Ik vinger haar nu tussen haar geopende dijen met mijn duim bij elke neerwaartse beweging even penetrerend. Ze laat duidelijk horen dat ze geniet. Dan draait ze zich om op haar rug en trekt haar benen omhoog en uit elkaar, haar handen in haar knieholtes. Ik buig me in de open ruimte en lik stevig over klit en kut.
“Je moet me het nu geven,” zegt ze, “ik wil je voelen komen.”

Ik stoot mijn lid opnieuw haar buik binnen, hartverwarmend verwelkomd door natte zachtheid, door knijpende spieren. Ik stoot me in en uit haar, in en uit. Haar lichaam onder me reageert. Bij elke stoot veert haar lijf mee. Ze houdt me tegen op weg naar buiten, verwelkomt me op weg naar binnen. Ik zie de lust in haar opengesperde ogen groeien. Ze kreunt mee in het ritme van onze stoten. Dan schuift ze een hand tussen mijn en haar buik en begint zichzelf driftig te vingeren.
“Je moet komen, je moet komen, je moet komen” … ze herhaalt het als een mantra. Die ze even later verandert in ‘ik kom… ik kom…’
Ik beweeg me steeds sneller in en uit haar lichaam, het genot hoopt zich op in mijn zwaard dat haar schede telkens weer binnendringt. Zwetende lijven op weg naar de top, op zoek naar de ultieme lust, klaar voor de ontlading. Haar lichaam onder me spant zich, haar rug kromt en komt los van het bed, haar ademhaling gaat sneller en dan begint een diepe schreeuwende zucht in haar buik, die ik naar buitenstoot. Ze komt klaar en juist op dat moment breken bij mij de sluisdeuren open. Ik stort me in haar leeg. Golf na golf.

We liggen uitgeput naast elkaar, mijn verslappende penis nog in haar buik, maar dat zal niet lang meer duren. Ik kus haar zachtjes en proef de smaak van zout op haar huid. Ze komt overeind en ik schiet definitief uit haar. Ze buigt zich voorover, haalt het gevulde condoom van zijn plaats en likt voorzichtig over mijn ballen en mijn gekrompen lid.
“Dat was lekker”, constateert ze na even, bijna nuchter.

Later staan we in de lift naar beneden. Ik pak haar borsten, streel over de plaatsen waar ik haar tepels weet , buig me voorover, geef haar een kus.
“Ik hoop dat je genoten hebt”, zeg ik.
“Ik vond het heerlijk”.
We laten elkaar los als de lift tot stilstand komt. Een vreemde man stapt in onze zelfgebouwde wereld van zachte geiligheid. Beneden loopt hij als eerste weg.
“We mailen wel” zegt ze en loopt de lobby in.
Het lijkt net alsof we elkaar niet kennen en dat is ook zo. Maar juist dat maakt het zo aangenaam. De vertrouwdheid van een onbekende. De wellustige kennismaking met een onbekend zacht en nathunkerend lichaam. Ik zie al uit naar het vervolg als ik het meisje achter de balie de kamersleutel geef.

© Pieter van D.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Carolien

  1. 28 december 2006 at 09:49

    Leuk verhaal, maar met veel kleine slordigheden

  2. 28 december 2006 at 17:43

    Lees het nog eens over Pieter, en je vindt vanzelf missende woordjes en onaf gemaakte zinnen. Jammer.

Geef een reactie