hot teens tube shemale jizzed by group.

Chocolade wellness

Afrikaanse lover

Onverwacht stond hij er weer, zonder pakje om te leveren die keer. Net toen ik de douche in wilde stappen. Hij kwam toch binnen. Ik liet hem wachten in de salon terwijl ik douchte. Wachten deed hij niet lang, nooit. Steeds gaven we ons direct over aan onze aantrekkingskracht en lieten we de lusten heftig botvieren. Het gaf me telkens opnieuw een heerlijk verzadigd gevoel om even al m’n remmen los te laten en al m’n instincten vrij.

Niet dat het vaak gebeurde, zoveel bestellingen deed ik tenslotte niet en hij kwam ook niet elke keer binnen. Ik vroeg me maar niet af waar hij al dan niet nog binnen ging.

Toen ik uit de douche stapte, stond hij al in de deur van de badkamer. Hij keek nog toe terwijl ik me afdroogde en leidde me toen m’n eigen slaapkamer in. Ik moest op bed gaan liggen. Hij trok zo’n relaxmasker over m’n ogen en gaf me één enkele instructie :
“ Relax and enjoy ! “ en toen verzonk ik in een traag en lang genieten. Een genot van rustige massage, door grote stevige handen. Ze gingen lichtjes drukkend over m’n schouders, m’n rug, m’n billen, de achterkant van m’n dijen en kuiten. Ontelbare keren leek het wel. Het werkte, ik relaxte. Mijn spieren ontspanden zich en ik gleed weg in een heerlijke lichte roes met een ver sluimerend verlangen. De olie die hij gebruikte rook heerlijk zacht.

Hij draaide me om en ging z’n massage verder, nog steeds heel rustig. M’n armen werden als was onder zijn handen. Hij masseerde m’n voeten tot elke kramp eruit was. Langs de buitenkant van m’n benen wreef hij omhoog tot aan m’n buik. Die moest er ook aan geloven. In lichte cirkeltjes beginnend van m’n navel ging hij verder en verder. Aan de bovenkant over m’n borsten, beneden over m’n poesje, langs de bijgewerkte bikinilijn, over m’n onderbuik, afdalend, even luchtig tussen m’n lipjes, om dan de binnenkant van m’n dijen te masseren. Dit duurde lang, zalig lang. Ik ging sneller ademen. M’n verlangen werd stilaan wakker.

Hij moet het gevoeld hebben. Traag, plagend liet hij z’n handen weer over m’n buik dwalen, naar de flanken, tot ik weer rustiger ademde. Om me dan weer helemaal op te winden en over m’n borsten te strelen. Ik moest nu wel glimmen van de olie. Het strelen werd masseren, in cirkeltjes, tot hij bij m’n tepels aankwam. Ze stonden rechtop op m’n gezwollen borsten. Ik voelde dat m’n Afrikaanse loverboy, er eerst heel voorzichtig omheen rolde met z’n vingers, vettig van de olie, en dan er steeds even in kneep of aan trok. M’n adem sloeg op hol. Ik hoorde mezelf kreunen. M’n rug holde zich. Maar hij ging weer over naar m’n buik, om daar weer zachtjes te strelen tot ik rustiger ademde. Gek werd ik er van. Hij stopte even, z’n handen rustend op m’n heupen. Toen trok hij mijn benen op en wat uit elkaar. Ik voelde wat tussen m’n opgetrokken benen zat.

Hij begon aan de apotheose. De binnenkant van mijn dijen kregen nu een stevige massage, waardoor ik ze steeds wat verder opende. Ik voelde z’n handen verder en verder gaan van m’n knieën naar m’n poesje. Z’n duimen gingen eerst zachtjes over m’n buitenste lipjes. Daar ging de massage verder, m’n inmiddels vochtige vlees tussen z’n duim en wijsvinger. Ik voelde me steeds verder en verder openen. Hij trok m’n andere lipjes uit elkaar en zocht een weg naar binnen. Intussen drukte z’n andere hand op m’n onderbuik en heuvel. Hij masseerde met twee vingers m’n grotje. Hij was sterk. M’n heupen kon ik niet zomaar hun vrije gang laten gaan. Ik wilde verdwijnen in dit gevoel, dat zo aanzwol dat het ondraaglijk leek. Ik voelde hoe m’n wangen kleurden, hoe m’n huid helemaal opgewarmd was en gloeide. Er stroomde een energie door me die me zo levend deed voelen, die me al het andere deed vergeten alsof het nooit geweest was. Alles concentreerde zich op voelen, op leven … op overgave.

Hij moet ook dat gezien hebben. Het was toén dat hij z’n duim over m’n clitje legde en er zacht op drukte, dat hij erover rolde en het masseerde terwijl die vingers in m’n grotje op en neer bewogen. M’n benen lagen helemaal open. Z’n andere hand was m’n borsten nu stevig aan het kneden. Het ging sneller, drukkender, steviger. Mijn lichaam was niet meer van mij. Mijn lichaam was één gevoel geworden van onbedwingbare golven van genot, waar het niet meer uit leek te komen. Mijn bewustzijn van de wereld rondom me kwam pas traag en nog maar deels terug toen ik hem eerst op me en dan in me voelde, me stevig pakte en dan z’n gespierde sterke lijf op het mijne liet liggen, nog in me en z’n gezicht in mijn hals legde, z’n tong tegen m’n kaakbeen aan likte.

In die roes viel ik langzaam in slaap. Een lichte onwerkelijke slaap leek het, wel heel verkwikkend. Toen ik weer wakker werd, was het al aan het schemeren. De geur van de olie en meer hing nog in de kamer. Mijn lijf glom er nog van. Het was dus geen droom geweest, het was echt gebeurd. Hij was weer weg.

Ik wilde zien hoe laat het was, toen ik een kaartje zag staan tegen m’n wekkerradio. Het was een business-kaartje. Er stond een naam op gevolgd door ‘African wellness’ en een adres. Geen telefoonnummer. Aan de achterkant stond een boodschap voor mij : ‘Special price only for the lady with the special green eyes.‘

Slapen deed ik die nacht niet meer. Ik maakte plannen om op verkenning te gaan …

 

Afrikaanse wellness

Relax-time

Het begon zoals die massage. Alleen duurde die nu wat langer, dat eerste deel. Het was belangrijk dat ik totaal ontspannen was, blijkbaar. Er stond ook rustgevende muziek op. De omgeving was heel groen. Dat kon ik zien door het open venster, dat achter de tuin uitkeek op een weids golvend weiland.

Binnen was het licht en ruim. Of was dat het werk van goede binnenshuis-architectuur? Ik werd onthaald met een drankje dat fris en fruitig smaakte. Terwijl ik daarvan genoot legde iemand me (min of meer) uit wat ik te verwachten had. De afrekening zou volgen, op het einde, bij het weer naar buiten gaan. Ik moet op z’n minst verbazend gekeken hebben want ik kreeg volgende te horen :
“Don’t worry, misses. Is cheap enough. No price by the hour.”
Het leek erop dat het echt wellness was, maar welke dan?

Na een verfrissende douche kon ik me wikkelen in een zachte badjas en kreeg ik teenslippers aangereikt. Dan werd ik geleid naar een ruime kamer waar een nogal brede massagetafel stond met een strakke overtrek. De verwennerij kon beginnen.

Het was iemand anders dan mijn pakjesbezorger die me masseerde. Het was een langere man, ook heerlijk gespierd, met biceps en triceps om je vuisten op stuk te slaan (als je dat al zou willen). Soms neuriede hij zachtjes mee met de muziek, wat me vertrouwen gaf om me over te geven aan wat gebeuren zou. Zijn stem klonk vrij laag en diep. Z’n handen bewogen op het trage ritme over m’n rug en schouders. Daar zaten blijkbaar de hardnekkigste spanningen. Geduld is een schone kunst, wordt gezegd. Het is waar. Ik kon het alleen maar waarderen dat hij de nodige tijd nam om alle spanningen uit m’n spieren te krijgen.

De tijd hield ik niet in de gaten. Ik sloot m’n ogen en ademde mee in hetzelfde lekker luie ritme van zijn bewegende handen. Het leek eindeloos en die eindeloosheid beviel me wel.
Ik kwam op een punt dat ik geen enkele vervelende kramp meer voelde. Dat ik zo vrij ademde, alsof m’n longen grondig gezuiverd werden, ik rook niet eens. Dat, ondanks de ontspannen toestand, mijn hoofd heel helder was. Mijn zintuigen stonden op scherp. Al m’n zintuigen.

Op dat moment ging de deur open, m’n masseur verplaatste zich naar het hoofdeinde van de relaxtafel en ik voelde een paar andere handen die rustig verder deden. Intussen werden m’n schouders verder gemasseerd.

M’n armen werden boven m’n hoofd getrokken, de handen op m’n schouders woelden door m’n haren. Ze trokken eraan zodat ik me moest oprichten. Ik keek aan tegen een heel zwarte en gespierde onderbuik. M’n lichaam werd wat hoger getrokken over de tafel zodat m’n hoofd er niet meer op kon rusten. Het lange zwarte lijf voor me ging wat rechterop staan. Ik moest wel steun zoeken aan hem, met m’n handen. Met m’n ellenbogen kon ik nog op de rand van de tafel rusten. Wat me langzaam opwond was het aanzicht van zijn geslacht. Het steigerde zichtbaar, zo recht voor mijn ogen. De tafel zelf ging al zoemend naar omlaag. Hij gebaarde me te gaan zitten met m’n benen over de rand en m’n voeten op de grond rustend. Ik kon gewoon blijven zitten.
“Time for a small payment ”, zei hij. Waarop hij z’n zwarte pik tegen m’n lippen aandrukte. Betaling in natura dus …

Ik betaalde hem graag. Het voelde een beetje raar om met zo’n helder hoofd en ontspannen lichaam dat te doen. Het maakte dat ik heel gefocust was.

M’n lippen sloten zich over de eikel en ik zoog die zachtjes naar binnen, tot over dat randje. En weer uit. Traag en zacht. M’n handen rustten licht op de zijkant van z’n dijen. Hij gromde. Ik liet hem kennis maken met m’n tong. Tergend traag trok een spoor vanaf de eikel, helemaal over de schacht om terug te keren langs de onderkant ervan om bij dat gevoelige plekje te stoppen en even heen en weer te bewegen. Ik was gul met m’n speeksel.

Hij groeide snel én hard. Dat wilde ik gevoeld hebben. Eerst met m’n handen. Ik nam hem vast, met één hand en al even traag trok ik hem af. Gefascineerd bekeek ik de reactie hierop, waarbij m’n andere hand bijna automatisch naar z’n ballen verschoof en ze vastnam, zachtjes kneedde en wat optrok. Het ging allemaal traag. Als dit m’n prijs was om te betalen wilde ik dat het een goede prijs was. Waarschijnlijk was de prijs die ik betaalde omgekeerd evenredig met de wellness die ik al gekregen had en misschien nog zou krijgen.

Met m’n zintuigen nog even scherp kon ik perfect inspelen op de ‘noden’ van z’n genot. Ik rook het, ik zag het, ik hoorde het, ik voelde het én ik proefde het. Ik merkte het toen hij gedecideerd m’n haren naar achter trok en m’n hoofd vasthield waar hij dat wilde hebben.
Ook toen ik met m’n tong over z’n eikel likte, met m’n tongpunt errond cirkelde en even bleef likken aan de achterkant ervan.
Op het moment dat ik hem weer in m’n mond zoog en wat steviger vast pakte bij de basis, kreunde hij. Diep !
Hij manipuleerde m’n hoofd mee, in het ritme dat hem aanstond. Hij was van plan om nog even verder te genieten, gezien de traagheid van z’n trekken aan m’n haren.

Langzaam werd het ritme sneller, heftiger, trok ik harder, masseerde ik z’n ballen steviger totdat hij me in m’n mond sneller en sneller begon te neuken. Het kreunen werd luider, een nog even diep stemgeluid. Z’n waardering kon ie zelfs nog verbaal uiten :
“Oh, baby, yeahhh!! Don’t stop !!“

Op een bepaald moment gingen spontaan m’n handen over z’n heupen, hielden z’n billen stevig vast en bewogen ze mee met z’n bewegingen. Steeds sneller ging het, steeds heftiger tot hij plots z’n lul uit m’n mond trok. Het ging toen snel allemaal. Een paar sterke handen trokken m’n schouders recht. Pas toen voelde ik dat ik wat doorgezakt zat. Een paar andere handen namen m’n armen en trokken ze naar achter.

De zwarte lange blote man voor me trok zichzelf verder af. Het duurde niet lang meer. Hij begon te spuiten, recht tegen m’n borsten en buik aan. De klodders sperma kregen niet veel tijd om op te drogen. Ik werd achteruit getrokken tot ik helemaal op m’n rug lag. De tafel ging zacht zoemend weer hoger tot m’n voeten de grond helemaal niet meer raakten. Algauw begonnen de vier ‘nieuwe’ handen het sperma over m’n borsten en buik uit te wrijven, heel secuur in circulerende bewegingen. Ze masseerden het zilte vocht in m’n huid.
“Good for ferm skin, lady ! “

Ik maakte me er geen zorgen om. De trage massage van m’n bovenste voorkant wond me zodanig op dat m’n huid tintelde van genot. Hier ging ik nog niet weg.

Tintelingen en andere verwennerijen

De massage werd steviger. De lange zwarte man was intussen op een stoel gaan zitten daar achteraan, bij m’n over de rand bungelende benen. Hij nam een been en masseerde het, beginnend bij de enkel over de kuit. Dat deed hij heel lang, ook met m’n andere been. Het voelde zalig ontspannend aan. Het contrast tussen de massage op m’n bovenlichaam en op m’n benen was tergend. Omdat het ene me zo opwond en het andere m’n benen loom deed voelen, had ik de indruk dat ik in een lichaam zat dat uit een hele andere substantie bestond. Het was alsof het opgesplitst werd en m’n aparte lichaamsdelen onafhankelijk van elkaar verder functioneerden.

M’n knieën voelden als slappe elastiek, m’n bovenbenen voelden immens zwaar aan door de ontspanning. Mijn handen werden aan beide kanten omheen een harde hete paal gelegd. Die andere masseerden me langzaam verder, die van de eigenaars van de massiever wordende pikken. Het ritme ging gelijklopend op, van de bewegingen van mijn handen en die van de hun over m’n borsten en buik.
Alleen de massage over m’n kuiten was nog steeds traag en als ontspanning bedoeld.

In gedachten overliep ik elk van die gebeurtenissen met m’n lijf apart, alsof ik uit mezelf getreden was en van bovenaf keek wat er gebeurde. M’n benen waren nog steeds zwaar en ontspannen. Zelfs als ik wilde en ertegen vocht, lukte het me niet om ze echt in beweging te krijgen. De aanraking over m’n buik, in kleiner worden cirkels tot aan m’n navel, en dan weer naar buiten toe deden me onderhuids rillen van langzaam genot, ophopende spanningen die ooit zouden exploderen. M’n borsten, dat was momenteel het geilste, die werden het hardst gekneed. Het leek alsof ze een leven voor zichzelf hadden opgeëist. Ze trokken zich niets aan van de rest van m’n lijf, ze bleven hunkeren, de tepels smekend om aandacht, harder werden ze, ondraaglijk scherp voelden ze bij elke trek eraan. Die hele tijd deden mijn handen het werk dat hen was opgedragen. Het leek eindeloos te duren tot m’n borsten doordrongen werden van een hete gloed en er een schreeuw uit m’n keel kwam.

Toen ging het snellere werk over naar m’n buik, sneller en steviger, ook over m’n onderbuik en heuvel. Het duurde niet zolang vooraleer daar ook een plotse hete gloed m’n huid doortrok, in z’n oppervlakte en dikte ervan. Er ontsnapte weer een schreeuw, waarbij ik m’n stem niet herkende. Was ik echt buiten mezelf getreden? Zag ik mezelf echt zoals ik nooit eerder was?

Dat moment kenden mijn verwenners blijkbaar want ze trokken m’n handen los, gingen aan mijn benenkant staan, terwijl degene die daar aan masseren was, aan m’n hoofd kwam staan en m’n armen erboven trok en vasthield. De beide borst- en buik verwenners spoten zichzelf leeg over m’n dijen, elk aan één kant. En deden hetzelfde als veel eerder gebeurde, ze masseerden hun sperma stevig in m’n huid, van de knie tot aan m’n bekkenhoogte en de rest werd uitgewreven over m’n kuiten. M’n dijen werden open getrokken, om goed aan de binnenkant ervan te kunnen. De reactie leek even te duren. Tot ook in m’n dijen een hete gloed trok. M’n lichaamsdelen kwamen weer samen. Het lijf liet zich weer tot één geheel verenigen maar ik herkende het nog steeds niet als mijn controleerbare gehoorzamende lijf. Het gloeide nu helemaal. M’n huid voelde strak, m’n spieren trilden, ik voelde me één grote oncontroleerbare massa worden. Waar begon ik? Waar eindigde ik? En waarom wilde ik er niet tegen vechten? Allemaal vage gedachten maar op dat moment van geen tel.

Terwijl ik daar lag, m’n benen nog wijd gespreid, nat van hun en mijn vocht, mijn lijf plakkerig van het sperma en de zweethanden die bijna alles gevoeld en betast hadden, drong het vanuit de verte tot me door dat de muziek veel indringender geworden was, een djembé getrommel, met een duidelijk snel ritme, afgewisseld met een hele korte rust. Dan pas voelde ik een aanraking aan m’n kut. M’n bekken werd omhoog geduwd en hij ging direct binnen, zonder veel moeite, zonder pardon. Eindelijk ! Het ritme van de djembé zette zich over in onze lijven. Ik keek maar zag niet echt, ik luisterde maar hoorde niet echt, de man met de immens aanvoelende pik in mij, stootte heftig maar dat gevoel apart ervoer ik niet echt. Ik werd opgenomen in het geheel, zijn lijf dat ik al voldoende kende, de muziek die m’n eigen kreten overstemde, het schrijnende hete gevoel in mij, m’n nog gloeiende huid, trillende spieren, m’n gejaagde ademhaling, het bleef een hele tijd duren, tot het samenbalde in een haast ondraaglijk heet vuur, dat van mijn hele lijf bezit nam en explodeerde in een haast even ondraaglijk orgasme, dat maar heel traag weg leek te zweven en me achterliet in een roes van voldaanheid die het vuur onderhuids smeulend vasthield …
In die staat ontdekte ik dat de drie verwenners weg waren en ik met m’n pakjesbezorger alleen was.

The special price

Ik kreeg voldoende tijd om bij te komen en me weer op te knappen. M’n occasionele lover geneerde zich niet om toe te kijken terwijl ik me douchte en weer aankleedde. Toen ik uiteindelijk vertrok, kreeg ik de rekening. Het briefje zat in een envelopje. Het bleek een keuze te zijn tussen wat aan de voorkant stond en aan de achterkant.

Voorkant van het briefje:

– Massage : 15,- € x 2 30,- €-
– Special skin-firming products : 10,- € x 3 30,- €-
– Apotheosis treatment: 21,- € x 1 21,- €-
– Discount for jerking – 4,- € x 3 12,- €

Total 93,- €

Achterkant van het briefje:

Contract for exclusive package deliverer, with extra payments only in kind.
10 payments = 1 wellness treatment !

Ik was verleid tot puur lichamelijke lust. Ik ondertekende de achterkant …

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  10 comments for “Chocolade wellness

 1. 2 januari 2013 at 11:04

  De flitsenserie van Krullekopje – vijftig tinten bruin, zullen we maar zeggen – is wel min of meer verplicht leesvoer om dit verhaal gemakkelijk op te pakken. Mooie overgave-erotiek van een liefhebster in een verhaalsetting die voor mij wel iets meer inhoud had mogen hebben nu deze ‘chocolate delights’ van flits naar verhaal promoveren.

 2. 2 januari 2013 at 15:59

  Surealistisch, was de eerste gedachte dij bij mij op kwam. Nee, realistisch herstelde ik, dit lijkt het relaas van een vrouw die snakkend naar lijflijk genot onder ogen durft te zien dat seks voor je eigen genot onbetaalbaar fijn kan zijn. Dit is waarvan ze heeft gedroomd, waar ze naar heeft verlangd en waar ze zich na lange tijd in laat mee slepen. De plastische beschrijving van dromen en verlangens die elke man stimuleren, seks om seks. Zoals je schrijft, je laten meeslepen, uit je dak gaan, op zń Frans, Tant pis, ik laat met me doen wat ze willen. Ik wil alleen maar een seksobject zijn. Ik wil ervaren hoe het is om genomen te worden zonder dat ik nee of ja kan zeggen. Zonder dat ik iets in te brengen heb.

  Krullekopje, ik heb genoten van je verhaal ook al zou ik sommige dingen anders gezegd hebben. Het gebruik van m’n of z’n moet je proberen te beperken. In sommige gevallen is "zijn" of "mijn" overbodig omdat er geen andere bij betrokken zijn.

  Een voorbeeld uit mijn eigen werk, "ik kuste haar zachte borsten en beet in haar kleine roze tepels," dat kan. Maar als je al vaker "haar" hebt gebruikt kan je schrijven: "Ik kuste de zachte borsten en beet in de kleine roze tepels." Op die manier kan je het gebruik van bezittelijke voornaamwoorden afwisselen en daardoor je teksten levendiger maken.
  Zie dit niet als kritiek op je anderszins glorieuze ervaring maar meer als stimulans om dit vaker te doen. (Ik bedoel natuurlijk het schrijven, dat andere laat ik over aan je eigen libido.) Een hartelijke groet en een welgemeende wens voor geluk en voorspoed in het nieuw jaar.
  Miel

 3. 3 januari 2013 at 17:52

  Een heerlijk verhaal dat leest als een proeverijtje van verleidelijke smaken. Chocoladekleurige mannen met hun zoet bedwelmende massages. Hmm, ik zie al dat smulwerk helemaal voor me. Toch eens overwegen zoiets voor mijzelf te boeken nu ik de smaak te pakken krijg.

 4. 3 januari 2013 at 21:33

  Ik geniet van je, krullekopje. Je fantasie van de pakjesman houdt aan, nee! groeit alsmaar. Er spreekt een intens verlangen uit om ‘genadeloos’, maar ook belangeloos bemind te worden. Je teksten ademen de hunkering die jij lijkt te voelen. Je zuiderse ‘tongval’ toont zich in een smeuig en voor mij als noorderling licht ongewoon taalgebruik. Het is me zeer welgevallig, al staan er hier en daar ook wat taalfoutjes. Vanwege de passie van je vertelling, vergeef ik het je graag. Dank!

 5. 5 januari 2013 at 13:28

  Super.

 6. 5 januari 2013 at 17:57

  Om eerlijk te zijn valt me dit verhaal een beetje tegen. Van een CRO lid verwachtte ik meer. Vooral in het eerste deel begint vrijwel elke zin met het onderwerp, waardoor het enigszins staccato leest. Naar mijn mening zweeft het verhaal op het randje van gedwongen seks. Het feit dat de schrijver de vrouw van de behandeling laat genieten, is geen (of op zijn minste een zwak) tegenargument volgens eerdere (CRO) discussies. Omdat het één lange beschrijving van enkel seksuele handelingen betreft en achtergrondinformatie ontbreekt, wordt die twijfel ook niet ontkracht.

 7. 7 januari 2013 at 12:29

  Ik ben gek op deze verhalen. En met het thema zwart en (op) wit heb je een hele eigen niche gecreëerd op EP.

 8. 7 januari 2013 at 23:53

  Heb genoten van weer een chocoladeverhaal (na -flits etc). Heerlijk de fantasie van een vrouw die zich door twee mannen laat verwennen. Begrijp ik als man ook beter dan dat 1 man twee vrouwen…. enfin
  Wat mij betreft zijn het twee verhalen, waardoor voor mij het geheel wat te lang werd. Maar dat is dan ook mijn enige kritiek voor nu.

 9. 8 januari 2013 at 10:51

  Ja mooi! Zo intens genieten van je eigen lichaam is soms het enige wat je nodig kunt hebben. Een mooi vervolg op de flitsen waarop Krullekopje ons al trakteerde.

 10. 25 januari 2013 at 13:00

  Zes lezers gaven dit verhaal samen elf sterren. Daarmee komt de ledenstem uit op 2 sterren.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world