Chocoprins en Coca cola

“Truth!” lalde iedereen toen het mijn beurt was. Leuk spelletje, dacht ik een paar glazen wodka redbull terug nog, truth or dare. Maar nu was ik de pisang. Van dares was, afgezien van wat veredelde zuipspelletjes, niet veel gekomen. Het was de avond van de truth’s.

Ik keek de kring van vier rond en Wilma, de studie-schuine-streep-hartsvriendin van mijn vriendin Nathalie, sprak me aan. “Vertel ons je eerste ervaring met seks…. tussen jou en een ander. We hoeven geen verhalen over rukken met de playboy in je hand” giechelde ze.

“Ja, daar ben ik dan ook wel eens benieuwd naar na drie jaar” zei Nathalie op een samenzweerderig toontje. “Dat heb je me eigenlijk nog nooit verteld.”

Zwak verdedigde ik me met het feit dat ze er nog nooit direct naar gevraagd had, maar dat werd meteen afgekapt door de rest. “Kom op, wees een vent en gooi het in de groep” zei Marco.

Een beetje bleu begon ik aan mijn verhaal.

Ik was een jaar of 16 toen ik met mijn eindrapport van het vierde jaar VWO thuiskwam. Alle studievakken goed, behalve een mager zesje voor gym. Bezorgd had mijn moeder met de gymleraar gebeld en die bevestigde wat zij ook al een tijdje riep: ik was te zwaar en had een slechte conditie. Fijn om dat als puber te horen…not! Ik werd meteen op rantsoen gezet. Mijn oplossing daarvoor was om ’s avonds naar beneden te sluipen en mijn dagelijkse dosis snacks en frisdank stiekem naar binnen te werken. Om die reden had ik inmiddels het sluipen door het huis tot een hogere kunstvorm verheven. Ik kende elk kraakje op de trap.

“Get to the point! Ik wil ranzige sexverhalen!” blaatte Michelle met een dikke tong door mijn inleiding heen. “Sssst, laat hem nou even vertellen” zei Nat geboeid.

In de zomer kwamen vrienden van de familie uit Den Helder logeren. Mijn oudste zus was met haar vriend op vakantie en hun dochter Claartje, die een paar jaar ouder was dan ik, sliep in haar kamer. Haar broertje Max werd bij mij op een luchtbed gedropt. Die nacht wachtte ik tot Max sliep en sloop naar beneden om ‘te scoren’. De buit bedroeg deze keer Chocoprinsen en echte Coca cola, niet van die light troep die mijn moeder me sinds een paar weken voorzette. Na mijn schranspartij sloop ik de trap weer op.

Net toen ik de overloop opstapte zag ik een lamp aangaan in één van de kamers. Shit! Op de kamer van mijn zusje brandde licht, dat na een paar seconden al werd gedimd alsof er een doek over de lamp ging. In een poging niet gesnaaid te worden sloop ik langs de deur. Op dat moment hoorde ik het bed kraken. En nog eens, gevolgd door een ingehouden kreuntje.

Voorzichtig loerde ik door de kier tussen de deur en het kozijn. Ik wist niet wat ik zag! Claartje lag bovenop de dekens met haar handen tussen haar benen te friemelen. Ik stond op om het beter te kunnen zien. Omdat het bed direct achter de deur stond, had ik prima uitzicht op het geile meisje dat zich op anderhalve meter bij mij vandaan vol enthousiasme aan het vingeren was!

Mijn pik steigerde in mijn pyjamabroek en gebiologeerd bleef ik naar hete Claartje kijken. Vol overgave stopte ze twee vingers in haar licht behaarde kutje en met haar andere hand kneedde ze onder haar shirt haar borsten. Ze voerde het tempo van de vingers in haar kutje steeds verder op. Zacht hijgend lag ze zichzelf naar een hoogtepunt toe te werken. Ademloos en zo geil als boter keek ik toe hoe Claartje bezig was. Ik aarzelde of ik haar kamer in zou gaan om mezelf toe te voegen aan het geile plaatje. Die aarzeling duurde te lang want opeens versnelde haar ademhaling.

Haar vingers gingen nu als een machine in en uit haar poes en ik hoorde hoe haar geile spleetje soppende geluidjes maakte. Doordat ik zo dichtbij stond rook ik zelfs haar geile lucht. De zoete odeur van een nat meisjeskutje drong mijn neusgaten in en liet mijn hormonen jubelen. Met een kloppende, dikke lul bleef ik kijken naar Claartje. Die hield het niet langer en kwam klaar. Ze gooide haar heupen omhoog van het bed af en kromde haar rug. Haar shirt schoof hierdoor omhoog en ik zag haar tieten waar harde tepels op stonden. Ze schokte een paar keer met haar heupen in de lucht en liet zich toen hijgend op bed vallen en trok haar knieën tegen haar borst terwijl er nog lichte naschokjes door haar onderlijf gingen.

Geschrokken door de heftigheid van haar orgasme maakte ik me uit de voeten. Daarbij tikte ik met mijn stijve piemel tegen de deurpost aan en ik voelde de pyjama langs mijn half ontblote eikel glijden. Dat was voldoende… Ik voelde mijn ballen tintelen en ik deed nog een poging om de badkamer te bereiken maar met de klink van de badkamerdeur in de hand spoot ik met schokkende heupen mijn pyjamabroek vol met zaad.

“Jezus” sprak Wilma verbaasd en stond meteen op. “Het was zo geil en spannend dat ik bijna vergeet dat ik moet piesen” en ze trok een sprint naar de wc. De rest van de verhalen haalden het niet bij dat van mij. Tegen een uur of half twee liep de gezellige avond ten einde en de visite vertrok. Ik ging samen met Nat naar boven waar we, opgegeild door de hete verhalen van iedereen, enkele minuten heerlijk lagen te vrijen op ons grote bed.

Een week of zes later kwam ik ’s avonds thuis van mijn werk. Op de tussendeur hing een Post-it met slechts drie woorden: ik ben boven. Hmmm, dat deed ze wel vaker. Omdat Nat nog bezig was met haar opleiding en maar 2 dagen per week werkte, had ze meer tijd om geile spelletjes te bedenken en hete plannetjes uit te werken. “Zou ze weer een verkleedfeestje hebben verzonnen?” vroeg ik me geil af terwijl ik naar boven liep. Ik had haar al in verschillende gedaantes gehad: als strenge schooljuf, als callgirl, als katholiek schoolmeisje en in nog veel meer gedaantes. Op de slaapkamer aangekomen zag ik dat Nat in een badjes gekleed was. Het enige dat opviel was dat er een keukenstoel voor het bed stond.

“Uitkleden en plaatsnemen” was het enige dat ze tegen me zei. Ik keek haar aan en na een korte aarzeling trok in mijn pak uit, mijn shirt, sokken en stond ik in mijn ondergoed voor haar. “Alles” reageerde ze heel dominant. Gespannen naar wat komen ging, trok ik mijn boxer uit en legde mijn T-shirt over het knaapje. “Zitten” zei Nat.

Ik ging zitten op de stoel en ze kwam achter me staan. Ze rommelde even en ik voelde hoe ze mijn armen achter mijn rug bracht en deze vastmaakte met de zachte handboeien die we wel eens vaker gebruikten. Ze knielde voor me en maakte mijn enkels vast aan de stoelpoten met een paar ceinturen. Daar zat ik dan.

“En nu?” vroeg ik haar. Ze zei niets maar reikte naar mijn kleren en pakte mijn stropdas. Die bond ze als een blinddoek voor. Ik zag echt niets meer. “Mond open” zei ze en ik aarzelde. Ik voelde hoe ze iets tegen mijn lippen duwde en ik rook een zoetige lucht. Ik opende mijn mond en ze duwde het hele ding ineens naar binnen. “Kauwen” beval ze me. Ik begon te kauwen en proefde een bekende smaak. Plots drong het tot me door: het was een Chocoprins! Toen ik het ding doorgeslikt had kreeg ik een rietje tussen mijn lippen. “Drink” zei Nat. Ik zoog aan het rietje en proefde de koude cola.

Ik voelde mijn pik langzaam dik worden. De hele setting en de spanning van wat er komen ging maakte me botergeil. “Klaar?” fluisterde ze in mijn oor.

Ik knikte van ‘ja’ en op dat moment verwijderde ze de blinddoek. Ik knipperde even om weer aan het licht te wennen. Ik kon mijn ogen niet geloven! Daar, voor me op het bed lag….Wilma! Wijdbeens lag ze me lachend en geil aan te kijken. Het enige dat ze aanhad was één van mijn T-shirts. Ze liet een hand over haar lichtbehaarde spleetje glijden en begon met zichzelf te spelen. Nat stond achter me en fluisterde geile dingen in mijn oor. “Lekker kutje heeft ze hè, lijkt het een beetje op dat van Claartje?”

Mijn pik steigerde tussen mijn benen. Ik voelde mijn eikel dikker en dikker worden terwijl Wilma uiterst sensueel met haar kutje speelde en af en toen in haar harde tepels kneep. Langzaam voerde Wilma het tempo op en ze begon er nu echt zin in te krijgen. Ik hoorde hoe haar poesje af en toe een soppend geluidje maakte. Nat liep naar het bed en doopte zonder omhaal een vinger in het natte spleetje van Wilma en kwam weer achter me staan. Ze hield de vinger met Wilma’s geurige sappen onder mijn neus en liet me haar heerlijke geur opsnuiven.

Ik werd helemaal gek van verlangen, mijn pik dikker en geiler dan ooit tussen mijn benen. Ik wilde opstaan en mijn pik diep in Wilma rammen en haar keihard neuken, zoals ik dat ooit met Claartje had willen doen. Ik kon echter geen kant op. Nat leunde over me heen en ik voelde nu dat ze ook geen kleding meer aanhad. Haar harde tepel raakte mijn schouder en ik rilde van geilheid. Ze keek over mijn schouders naar mijn pik. “Ik zie je voorvocht al op je eikel staan” zei ze met een dikke, geile stem.

Nou, ik voelde het al langs mijn pik op mijn ballen lekken! Ondertussen ging Wilma steeds heftiger te keer op het bed terwijl Nat achter me stond en me met haar geile praat nog verder ophitste. Met mijn ogen gefixeerd op haar donkerroze kutje en de vlijtige vingers die Wilma in opperste staat van geilheid brachten, spande mijn lul zich op tot ongekende hardheid. Als vuurvliegjes fladderden Wilma’s vingers over haar van sappen glimmende schaamlippen. Met die lichte schaamhaartjes op haar lipjes leek haar kutje en exacte replica van de poes die ik jaren geleden door de kier van de deur had mogen aanschouwen.

Steeds ruiger ging ze tekeer. Ze had nu twee vingers die haar poesje wild vingerden en met de vingers van haar andere hand stimuleerde ze haar clitje en trok ze aan haar lipjes. Schokkend lag ze op bed met haar hoofd in het matras gedrukt. “Claartje gaat zo voor je klaarkomen”, fluisterde Nat. “Mooi hè? Zie je hoe graag haar poesje dat wil?”

Het heerlijke schouwspel mocht nog even duren maar uiteindelijk bracht Wilma zichzelf over de drempel. Ze kermde het uit, richtte haar hoofd op en keek me strak aan met ogen die geil vuur mijn kant op spuwden. En terwijl ze me aankeek kwam ze klaar. Ze kreunde het uit, gooide haar hoofd weer achterover en tilde haar heupen van het bed, net als Claartje in die bewuste nacht. Schokkend raasde het orgasme door haar heen en nadat de storm in haar onderlichaam uitgewoed was, liet ze haar billen vermoeid weer op het bed ploffen.

Ploffen, dat wilde mijn pik ook graag! Wilma kwam even op adem en stond op van het bed. Langzaam deed ze het T-shirt uit. Haar heerlijke stevige tieten kwamen tevoorschijn en ze liep op me af. Ze knielde voor me neer.

“Heb ik geen heerlijke tieten, mooie jongen?”

vroeg ze me met hetzelfde hockeytrutten accent als Claartje ooit had. Ik knikte heftig en ze zei “Spuit Claartjes tietjes dan maar eens lekker onder, geile vent” en ze pakte mijn pik tussen duim en wijsvinger en knielde voor me neer. Langzaam schoof ze mijn voorhuid naar achteren en kuste het puntje van mijn eikel. Alsof ze daarmee de seksuele energie die haar orgasme haar had gegeven op mijn ontlaadde, zo reageerden mijn ballen. Ik voelde ze tintelen en hard samentrekken en krampend kondigde mijn zaad zich aan.

Met een luide kreet kwam ik klaar ! Met enorme kracht spoot het zaad uit mijn pik terwijl ik zat te schokken op de stoel. En in plaats van op haar borsten te spuiten, kwamen de eerste dikke klodders vol in Wilma’s gezicht terecht. Ze schrok maar bleef gewoon zitten terwijl ik mijn zaad over haar heen spoot. De laatste stralen landden wel op haar borsten en lekten heerlijk traag over die mooie volle tieten. Tevreden glimlachend pakte ze de handdoek aan die Nat haar aangaf.  

Nat nam de plaats in van Wilma en zoog de laatste druppels uit mijn staaf. Maar zo gevoelig als ik normaal ben na een ejaculatie, zo geil bleef mijn pik nu. Hij kwam in de gulzige mond van mijn meisje opnieuw tot leven en werd weer keihard. Wilma keek Nat even aan en trok me daarna aan mijn knieën wat naar voren op de stoel. Met het hockeyaccentje vroeg ze me “ga je Claartje nu lekker in haar natte tienerkutje neuken met je dikke piemel?” en ze nam plaats op mijn pik.  

Terwijl Wilma langzaam mijn lul in zich liet glijden, kwam Nat naast ons staan en zoende Wilma teder op de mond. Daarna draaide ze zich om naar mij en propte nog een halve Chocoprins in mijn mond terwijl ze rest van de cola over Wilma’s borsten goot. Wilma pakte mijn hoofd vast en zoende me geil en gretig. Terwijl onze tongen elkaar vonden proefde ik in Wilma’s mond de smaak van Nat’s kutje! Dus dat verstonden ze onder ‘samen studeren’!

Nat ging achter Wilma staan en duwde haar omlaag zodat mijn pik volledig in haar spleetje zat en Wilma bleef stil zitten. Ik merkte dat Nat een vinger in Wilma’s kontje liet glijden. Van binnenuit voelde ik haar vinger langs de lengte van mijn stam glijden. Ik wist niet wat ik meemaakte met deze twee geile vrouwen! Ik rilde van geilheid. Nat haalde haar vinger weer uit het kontje van Wilma en zei tegen me of het de gewoonste zaak van de wereld was “dat wilde ik nu al heel lang eens een keertje uitproberen. Geil hè?” Het enige wat ik kon doen was haar met grote ogen en open mond aanstaren terwijl Wilma weer langzaam begon te bewegen.

Ze hadden me compleet in hun macht en ik vond het goddelijk.

Nat maakte de handboeien los en knielde om mijn enkels te bevrijden. “Gefeliciteerd met je verjaardag” zei ze terwijl ze de laatste knevel verwijderde.

“Maar ik ben pas over drie weken jarig!?” kermde ik onder het genot van Wilma’s knijpende kutje.

“Dan kopen we over drie weken toch weer een pak koeken en vragen we of Claartje nog een keer komt logeren” zei ze lief….

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Chocoprins en Coca cola

 1. 15 november 2006 at 15:54

  Irmichel is mijns inziens een aanwinst voor Eropodium, maar zijn 'Dank je wel Anne' heeft hij nog niet kunnen overtreffen

 2. 18 november 2006 at 02:13

  Leuk verhaal. Beetje slordig taalgebruik.

 3. 20 november 2006 at 20:20

  lekker opwindend verhaal

 4. 28 november 2006 at 18:30

  Een heerlijk geil verhaal en dat met een zeer verzorgde schrijfstijl en woordkeuze. Heerlijk om te lezen. Heerlijk om sterren te mogen geven. 3 x heerlijk = 3 x een ster

Geef een reactie