hot teens tube shemale jizzed by group.

Daisy

Zeventiger jaren. Studentenflat. We zaten op een zgn. ‘eenheid’ van elf meisjes en jongens, in af en toe wisselende samenstelling. Ieder een eigen kamer en badkamer, maar met een gedeelde gang en keuken. Daisy was zo'n meisje waarmee ik een paar jaar had samengewoond. De omgang met elkaar was fijntjes, sommigen (zoals ikzelf) hadden een vaste relatie met iemand van buiten de eenheid. Daisy was single, maar stond verder goed in het leven en had veel vrienden. Voor de jongens op de eenheid gold ze als een dierbaar “zusje” en zij voelde zich heel prettig bij “haar boys”.
 
Ik ging trouwen en verliet de studentenflat. We troffen elkaar een paar jaar later op een soort van reünie van de eenheid, waar zij nog steeds woonde. Ik was alleen gegaan en de afspraak was dat ik bij Daisy zou overnachten; ze was tenslotte een goede vriendin en niemand zag daar kwaad in. De kaarten waren immers geschud en we wisten allemaal waar we aan toe waren. Er kon dus niets gebeuren en ze had een slaapplaats voor me gemaakt met een extra matras op de grond. Zij lag al in bed toen ik haar nog even een nachtzoen wilde geven. Gewoon zoals vrienden dat zouden doen.
 
Ik kuste haar op het voorhoofd en als reactie omhelsde ze me spontaan in een innige beweging die ik natuurlijk beantwoordde, maar die ook ineens heel vurig werd. Beiden waren we volkomen verrast door de situatie en we moesten wederzijds bekennen, dat de gevoelens al die tijd veel dieper hadden gezeten dan we ooit hadden durven toegeven. Ik vroeg haar om plaats te maken en kreeg het warmste onthaal dat ik me had kunnen indenken.
 
Hoewel we geen kinderen meer waren, was de verwarring toch groot en al helemaal omdat onze lichamen zo fanatiek reageerden. In no-time waren we spiernaakt en lag ze boven op me, zodat ik vrij spel had met haar borsten. Mooi was ze, in en in vrouwelijk in haar reacties en ik kan haar nu nog voelen tintelen onder mijn vingertoppen. Ze lag met opgetrokken knieën bovenop mijn erectie en mijn handen dwaalden over haar rug naar haar opvallend stevige billen. Toen gleed ik door met mijn wijsvingers naar haar kut en liet ze aan beide kanten tussen de grote en de kleine schaamlippen glijden. Ik doe dat wel vaker zo, omdat vrouwen achterlangs benaderd juist meer toegankelijk zijn dan voorlangs, al heb ik dat zelf nooit kunnen verklaren. Overigens zou ik best wel eens willen weten hoe dat komt, maar dat terzijde.
 
Heel rustig spreidde ik haar lippen en wat toen gebeurde was me nog nooit overkomen en heb ik sindsdien ook nooit meer meegemaakt. Een ware vloedgolf van sap stroomde over mijn lul en mijn hele onderlichaam heen. De ervaring was ongekend en maakte mij zo geil als boter, maar was ook heel indrukwekkend. Wat was deze meid volledig vrouw in haar response. En wat een manier om te zeggen: “Je bent meer dan welkom”. Ze genoot van elke beweging die we maakten en het sap bleef overvloedig uit haar kut stromen.
 
We bleven dicht bij elkaar, d.w.z. we deden geen orale seks. De beleving was daarvoor te intens en anderzijds was het ook zo ontzettend knus en emotioneel. Uiteindelijk vond ik dat ze wel een orgasme had verdiend. Haar kittelaar danste onder mijn vingers en afwisselend pakte ik mijn lul en wreef mijn eikel over dat knopje. Steeds weer voelde ik haar opwinding stijgen, maar telkens redde ze het niet om een hoogtepunt te bereiken. Nu had ik dat wel eerder meegemaakt, maar dat was altijd terug te voeren op een overstimulatie van de kittelaar; te lang bovenop het ontblote kopje bezig geweest. Maar bij haar had ik dat juist vermeden, omdat zij al zo onvoorstelbaar nat was geworden.
 
Toen vertelde ze mij, dat ze in haar hele leven misschien nog maar drie keer was klaargekomen. Ook als ze het zelf eens deed, lukte het haar niet om een orgasme te bereiken en ze had zelf het idee dat haar kittelaar misschien te klein was. De tranen sprongen me in de ogen van ontroering, omdat dit meisje er zo dicht tegenaan zat. En al dat vocht dan? Gelukkig begon ze er zelf over en bespraken we haar “probleem”. Ik zei haar dat ze eigenlijk alleen maar mooier was dan ooit en raadde haar aan om juist regelmatig te masturberen. Als je geen vaste vriend hebt om mee te oefenen, moet je het alleen doen en dat is niet meer dan normaal. Gewoon je eigen lichaam leren kennen, weten wanneer je kittelaar gaat kopjeduikelen en goed luisteren naar de signalen die je lichaam afgeeft. Eens zal het je lukken, zei ik haar en dan zal je jezelf een winnaar voelen. Rustig blijven en vertrouwen hebben, je bent gewoon een gezonde vrouw. Niks mis mee, integendeel.
 
Ik ging boven op haar liggen en neukte haar op een beheerste manier. Het voelde als de bezegeling van een intense vriendschap. En er zat zo’n logica in die vrijpartij; gewoon warm, gezellig en vanzelfsprekend. Toen nodigde ze me uit om zelf klaar te komen, maar dat wilde ik niet, hoewel mijn lul daar inmiddels wel oren naar had. “Jij geen orgasme, ik ook geen orgasme”, waren mijn woorden. Ten eerste vond ik het niet solidair en ten tweede wilde ik niet dat bij mij de seksuele motor zou stilvallen terwijl zij nog zo opgewonden was. Het mannelijk orgasme is wat dat betreft zo vervelend; je wordt er letterlijk door onderuit geschopt en je bent een tijdje nauwelijks aanspreekbaar, terwijl de vrouw nog zo lekker lang op dreef kan blijven.
 
We zijn toen tegen elkaar gaan liggen om weer te bedaren. De sfeer was heel fijntjes en we vielen als ossen in elkaars armen in slaap. Gek was ik op haar. De volgende morgen hadden we de seksuele draad nog even opgepakt, maar ook toen lukte het haar niet om klaar te komen en ook toen zag ik af van een hoogtepunt voor mezelf.
 
Een jaar later ontmoette ik haar weer op een feest. Het waren maar een paar tellen dat we elkaar alleen spraken en op mijn vraag “Hoe is het met je, Daisy?”, fluisterde zij “Ik heb het voor elkaar!!”. En de blik die ze daarbij toonde was er een van Yes!!! Guitig, enthousiast en overduidelijk die van een winnaar. Ook zij hoorde er nu bij. De rest van het gezelschap schonk er geen aandacht aan, want het was tenslotte feest. Maar ik wist, dat nu ook voor haar de echte party-time was aangebroken.
 
Dit soort ervaringen geven me toch een rijk gevoel. Je kunt ze niet voorspellen, noch er op aansturen. Ze overkomen je en behoren uiteindelijk tot je dierbaarste herinneringen. Ik had me kunnen leegspuiten in haar lichaam of over haar heen. Ik had haar kunnen vragen me te kluiven en ze had het met alle liefde gedaan. Andere mannen waren op die manier over haar heen gefietst, maar ik kon het niet. Omdat ik haar ook daarna nog recht in de ogen wilde kijken. En die oogjes, daar zou je het ook voor hebben gedaan. Dat zweer ik je.

© La Linea

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Daisy

  1. WB
    6 maart 2007 at 09:36

    Best een verhaal met aardige elementen maar de technische intermezzo's doen aan een gebruikershandleiding denken. En dan is de opgebouwde spanning weg. Als dan ook nog het woord "kluiven" wordt gebruikt, waarschijnlijk als synoniem voor "pijpen", dan haak ik af.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world