Dans

Een krakende langspeelplaat draait zijn ruisende rondjes op de ouderwetse platenspeler die aangesloten is op jouw moderne stereoinstallatie. Langzaam ontstijgt de lome aanzwellende muziek het geruis en getik van het oude vinyl. Tijdens de eerste introductiematen pak ik met mijn linkerhand jouw rechterhand en leg mijn rechterhand op jouw onderrug. De gladde zijde van je blouse voelt zacht onder mijn hand en door de dunne stof voel ik de warmte van je huid. Jij hebt op dezelfde manier jouw hand op mijn onderrug gelegd. Ik voel de druk van je warme hand door het grove katoen van mijn overhemd. Door je lengte, gecombineerd met de hoge spitse hakken van je schoenen kijken we elkaar recht in de ogen. De pauze tussen de introductiematen en het eigenlijke begin van de dans duurt maar vier tellen, maar het lijkt een eeuwigheid…… Ik kijk jou in je diepe ogen, ruik de geur van je kruidige parfum en de warmte van onze lichamen straalt naar elkaar om de anderhalve centimeter lucht tussen ons te overbruggen. De dans begint.

Vol ingehouden spanning bewegen we ritmisch, met precieze bewegingen over de parketvloer van je ruime woonkamer. Ik laat mijn hand zachtjes over de gladde stof naar boven schuiven totdat ik het blote deel van je aan de achterkant diep uitgesneden blouse bereikt heb. Aan de voorkant loopt de onderkant van je blouse uit in twee stroken stof die over je borsten lopen om ze te bedekken en achter je hals samenkomen in een gouden sluiting. Mijn vlakke hand rust nu op je blote huid. Vurig kijk je me aan, maar is het passie of is het kwaadheid? De vlammen in je ogen kan ik niet goed inschatten, nog niet….

Met een handige beweging maak je achter mijn rug het overhemd los uit de broek, en je hand schiet op mijn rug, onder mijn shirt. Met de scherpe nagel van je wijsvinger trek je een lijn van boven naar beneden over mijn ruggengraat. Een siddering gaat door me heen. Passie. Het straalt door mijn lichaam, ik zie het in je ogen en voel het aan je bewegingen. Ik druk je tegen me aan en het enige wat er nu nog tussen onze lichamen zit, is een paar tiende millimeters katoen en zijde. Door de dunne stof voelen we de druk van elkaars lichaam. Zo dansen we enige maten verder op de zinderende muziek, die steeds intenser wordt. Op het moment dat jij achteroverhangt in een soort tangobeweging, druk ik mijn lippen op de vallei tussen je borsten. Je huid is warm en vochtig van het zweet en ruikt erotisch.

Wanneer we weer overeind komen, maak je je rechterhand los uit mijn linker, legt hem tegen mijn nek en je trekt me naar je toe voor een lange kus. Daarna nemen we de danshouding weer aan. Ik voel jouw linkerhand over mijn rug naar beneden glijden en hij verdwijnt aan de bovenkant soepel in mijn elastische broek. Je hand heeft nu vol mijn strakke rechterbil vast en je knijpt er zachtjes in. Ik span mijn billen extra om je de kracht van mijn spieren te laten voelen. Je likt met je tong langs je volle rode lippen. Met de hand die steeds op je blote rug gerust heeft, krabbel ik over je schouderbladen. De hand kruipt verder naar boven tot aan je hals. Ik pak de gouden sluiting vast. Uitdagend kijk je je me in mijn ogen, ik neem de uitdaging aan en met een zachte klik springt de sluiting open. Met één hand heb ik nu beide delen van de geopende sluiting in mijn handen. Eerst trek ik er stevig aan, waardoor de stof aan de voorkant over je borsten glijdt en ze nog even strak tegen je lichaam drukt. Dan laat ik los. Je borsten ontbloten en zakken terug in hun natuurlijk peervorm. Je drukt je lijf nét tegen het mijne aan. Bij elke beweging die we maken, strijken ze langs de ruwe katoen van mijn overhemd.

Je maakt je rechterhand weer los uit mijn linker en brengt hem naar mijn borst. We nemen iets meer afstand om ruimte te maken. Je knoopt stuk voor stuk de knoopjes van mijn overhemd los. Nu strijk je over mijn blote en krachtige borstkas. Dan drukken we onze blote bovenlichamen stevig tegen elkaar. In plaats van in de traditionele danshouding, dansen we nu in een innige omhelzing. Wederzijds spelen onze handen over onze ruggen en glijden regelmatig over elkaars billen. Ik kus je op je ogen en je neus en we geven elkaar een tongzoen. Ik open de sluiting van je rok en al dansend glijdt je kleding van je lichaam, met een soepele beweging schop je het weg. Het enige wat je nu nog draagt is je slip en je schoenen. Ik heb daarentegen nog veel te veel aan. Je trekt mijn overhemd bij de kraag over mijn rug naar beneden en drukt één kus op elk tepel. Ik bevrijd mijn armen uit het kledingstuk en het valt ruisend op de grond. We dansen verder. Je linkerhand op mijn rug, mijn beide handen op jouw rug en billen en jouw rechterhand opent het knoopje van mijn broek. Langzaam trek je de rits naar beneden. Mijn lid zit nog bekneld in mijn onderbroek, maar de verminderde druk voelt nu al als een bevrijding. Je drukt mijn broek zo naar beneden dat hij net onder mijn billen blijft hangen. Hij belemmert zo noch mijn mannelijkheid, noch mijn dansbewegingen. Je hand gaat naar achteren en verdwijnt in mijn onderbroek. Nogmaals masseer je met je zachte handen mijn billen. In de onderbroek laat je jouw hand naar voren gaan. Al doende trek je de band van mijn onderbroek naar beneden en wanneer je aan de voorkant bent gekomen, springt mijn lid in je warme hand. Een zucht van bevrijding ontsnapt mijn lippen. Terwijl je zachtjes mijn warme vlees kneedt, gaan mijn handen weer naar jou slip. Met één ruk trek ik het zachte kledingstuk naar beneden over je billen. Het hangt even om je dijen, maar met sensuele bewegingen van je heupen zakt het totdat er geen houvast meer is en het valt naar beneden. Al dansend stap je er uit. Het laatste stuk van de muziek dansen we en drukken we onze lichamen tegen elkaar. Dan is de muziek afgelopen. We dansen door totdat jij met je rug tegen de muur leunt. We kussen elkaar intens. Je tilt je been op en vouwt het achter mijn rug. Je opent je voor mij en zonder enige moeite dring ik bij je binnen.

De volgende minuten minuten is er niets anders dan de ritmische samensmelting van man en vrouw, kleuren en geuren schieten door onze hoofden terwijl we uitsluitend nog elkaars lichamen ervaren. Mijn ritmische bewegingen brengen je in vervoering en uiteindelijk bereiken we samen het ultieme genot.

© Etienne

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Dans

  1. 13 oktober 2007 at 21:05

    Wat als een goed idee is begonnen, eindigt in een langdradige en weinig interessante beschrijving van hoe ledematen zich bewegen en waar kledingstukken zich bevinden. Ik mis de emotie en de erotiek. 0*

  2. 26 oktober 2007 at 10:01

    Waarachtig verhaal, intens maar her en der net niet treffend genoeg geschreven naar mijn smaak. Anderhalve *.

Geef een reactie