hot teens tube shemale jizzed by group.

De achterbuurvrouw

Op een regenachtige doordeweekse ochtend zat ik vroeg achter mijn PC. Ik zou pas 's middags op pad hoeven bij mij in de buurt en dan is het niet persé nodig om eerst naar kantoor te gaan. Vanuit mijn werkkamer kan ik het verkeer door onze straat in de gaten houden, wat niet zo veel is omdat we in een enigszins afgesloten buurtje wonen. Voor auto's loop het bovendien dood, dus wat erin gaat moet ook langs dezelfde weg weer terug. Zo zag ik ook Annelies, onze achterbuurvrouw voorbijkomen in haar nieuwe auto en deze iets verderop parkeren. Misschien moest ze wat afgeven bij een van onze buren. Ze stapte uit, sloot de auto af en leek echter naar onze voordeur te lopen. Inderdaad ging even later de bel.

Ik liep van mijn werkkamer naar beneden en opende de voordeur. 'Hoi, Fred!', begroette ze mij enthousiast. 'Hi, Annelies', antwoordde ik verrast. 'Je kunt me ook gewoon bellen hoor!', ging ze direct verder, en toverde daarbij een brede lach op haar gezicht. Bij mij ging niet direct een lichtje branden. Waar zou ze het over hebben? Zou er iets met hun kat zijn? Ze heeft een nieuwe auto, maar ja dat gebeurt wel vaker dat mensen een nieuwe auto kopen en dan ga je ook niet direct aanbellen met de vraag of ze misschien de staatsloterij hebben gewonnen.'Je mag het best gewoon aan me vragen als je het wil.', vervolgde ze. 'Ehhh, ja natuurlijk, kom in elk geval even binnen uit de regen', zei ik. Ze had een lange, gesloten regenjas aan en liep me voorbij de woonkamer in. Ik deed de voordeur dicht en volgde haar. 'Wat bedoel je nou eigenlijk, Annelies?', vroeg ik. Haar gezicht straalde ondeugend. 'Nou als je 's ochtends je lichaam showt aan me als je de gordijnen van jullie slaapkamer open doet!'. 'Oeps!', bedacht ik me, 'da's waar ook zij kan mij natuurlijk vanuit hun huis zien, het zijn niet voor niets achterburen natuurlijk'. Ja, en het gebeurt wel eens dat ik niet veel meer aan heb dan een slip. En daar nam zij kennelijk aanstoot aan. 'Sorry, Annelies, dat was niet de bedoeling. Ik dacht er niet bij na, maar zal ervoor zorgen dat het niet meer gebeurt', legde ik haar uit. Ze stond me ongeduldig aan te kijken. Ik dacht dat het verhaal wel klaar was maar zij dacht kennelijk van niet. 'Ik kan je precies aanwijzen van waar ik je dan zie', vervolgde ze. 'Mag ik even?' 'Nou ja, wat een heisa', dacht ik, 'En wat een gave dat je het precies kunt aanwijzen'. Maar ze was al onderweg naar boven waar de gordijnen weliswaar open waren maar de luxaflex half gesloten. Ik volgde haar naar boven, enigszins verbaasd over zoveel vrijmoedigheid, en zag dat ze bij het rechterraam naar haar eigen huis stond te kijken. Dit ging nog wel even duren. Ik vond de hele actie van haar wel typisch, vreemd eigenlijk, en tamelijk overdreven. Wij hadden niet een bijzonder contact. Vriendelijk groeten als we elkaar in onze buurt tegenkwamen was wel het enige. Dit was de eerste keer dat ze bij ons in huis was. En bij hen was ik ook nog nooit binnen geweest.Verder wist ik dat ze een kledingwinkel had, wat waarschijnlijk verklaarde dat ze er over het algemeen goed gekleed uitzag. En haar man deed “iets in computers”.

Ze draaide haar gezicht van het raam weg en keek me indringend aan. 'Hier sta je dan', zei ze zachtjes. Ik knikte vanuit de deuropening. Ze liep weg van het raam en kwam op me af met een geheimzinnig lachje. Ik zag dat ze de ceintuur van haar regenjas losmaakte en met een vloeiende beweging ontdeed ze zich van haar jas. Totaal verrast sperden mijn ogen zich wijd open en zocht ik naar adem. Onder haar jas had ze alleen een zwarte string aan! Verder helemaal niets, nada niente! Oeioeioei, het was me nu duidelijk wat zij met haar vragen aan de voordeur bedoelde. Ik wilde haar niet. Zij wilde mij. En wel nu! 'Je had me gewoon kunnen vragen om je lekkere lijf te verwennen, Fred.', zei ze op rustige toon. 'Want volgens mij kun jij dat wel waarderen en weet jij ook heel goed wat een dame fijn vindt', vervolgde ze. 'Annelies, ik wil dit niet', zei ik resoluut. 'Ik heb hier absoluut geen zin in. Dit is niet verstandig en volgens mij wil jij dit ook niet. Dit moeten we echt niet doen. Ik wil geen problemen met Erwin', probeerde ik de zaak een andere wending te geven. 'Die heeft zijn gedachten al een hele tijd alleen maar bij zijn werk en nergens anders bij kan ik je verzekeren', zei ze lachend om zich vervolgens zonder verdere aarzeling tegen me aan te drukken en een zoen op mijn lippen te plakken. Ze deed een stap terug alsof ze de uitwerking van haar zoen goed wilde aanschouwen.

Ik bekeek haar eens van top tot teen. Annelies is slank, ze heeft half lang zwart haar, niet zulke grote borsten, cup B, met kleine tepels Ze heeft een strak buikje en mooie zachte billen en lange benen. Als je haar zo op straat zou tegenkomen, zou ze je niet direct opvallen. Maar bijna geheel zonder kleren, en maximaal een meter van me vandaan, was dat een iets ander verhaal. Ik probeerde haar nerveus te maken door haar 'ongemerkt' maar zeer zichtbaar te keuren. Ze spreidde haar armen en straalde: 'Zie ik er leuk uit voor je, Fred?'. Juist ja, die is dus niet van haar stuk te brengen, concludeerde ik. 'Ik vind dat je er erg leuk uitziet, Annelies, maar niet voor mij.', poogde ik wederom om haar op andere gedachten te brengen. 'Ja, weetikwel', ging ze verder, 'maar is het nou zo erg om een keertje een beetje plezier met elkaar te hebben? Het gebeurt dagelijks over de hele wereld en er is verder niets aan de hand.' Ze drukte weer een zoen op mijn lippen en drukte zich stevig tegen me aan. 'Nee, er is nooit iets aan de hand en van het een komt dan het ander, of denk je dat jij daarvan gevrijwaard bent, Annelies?', vroeg ik. Haar antwoord was de volgende zoen, waarbij ze haar tong bij mij naar binnen priemde.

Terwijl wij elkaar zoenden, streelde ik haar schouders, haar rug, haar billen om zo via de zijkant weer omhoog te gaan. En ik realiseerde me dat zij het pleit in haar voordeel aan het slechten was. 'Ben ik de enige die luchtig gekleed gaat hier?', plaagde ze. 'Of heb je echt geen zin, Fred?'. 'Mmmm, dat is niet erg galant van me, hè?', antwoordde ik. Ik had het nog niet gezegd of zij was al bezig mijn spijkerbroek los te maken. Haastig werkte ze hem uit om vervolgens even naar de bobbel in mijn slip te kijken. Ze legde haar hand erop en zei: 'Ik ben hééééél benieuwd wat daar nou inzit'. Zonder mijn reactie af te wachten trok ze mijn slip uit en vouwde een hand om mijn inmiddels stijve paal. Met de andere kneedde ze voorzichtig mijn geschoren ballen. 'Mmmmmm', kreunde ze, 'Hier heb ik zo'n zin in. En hij ook zo te zien', lachte ze me toe.

Ik trok haar tegen me aan en we ze zetten ons zoenen voort. Maar het was veel heftiger nu, bezeten leek het haast wel. Ik voelde een hebberige geilheid over me heen komen en volgens mij was dat precies waar ze op uit was.Onze handen verkenden onze lichamen om voorbereid te zijn op wat er verder zou gaan komen. Ik legde Annelies op het bed en likte en zoog aan haar tepels, terwijl mijn handen onderweg gingen naar beneden. Ze schokte heftig met haar onderlichaam, als om aan te geven dat ze niet lang wilde wachten om mijn paal bij haar binnen te voelen.

Met mijn tong gleed ik over haar buik naar haar navel. Ik kon haar smachtende en vochtige grotje ruiken, en daar kwam een heel verlangende geur vanaf. Ik masseerde de binnenkant van haar dijen terwijl mijn tong met haar navel speelde. Langzaam hielp ik haar uit haar string. En ging terug naar haar tepels, waar ik zachtjes in beet. Ik had haar kutje nog niet beroerd maar Annelies vond dit al zo geil dat haar adem zwaar werd. Ik draaide haar op haar buik en zoende haar hals, haar nek, haar schouders. Wederom trok ik met mijn tong een spoor naar beneden: langs haar ruggewervel naar haar billen waar ik even in beet. Ze kirde bij het gevoel dat dat gaf. Nu ging ik met mijn tong tussen haar billen door op weg naar haar kutje. Eindelijk streelde ik met mijn tong langs haar lipjes. Drijfnat waren ze! Ik hoorde Annelies zwaar ademen. “Ohh, Fred, je maakt me zo geil', kreunde ze.

Terwijl ze op haar buik bleef liggen, ging ik tussen haar benen zitten. Ik masseerde haar geile spleetje met mijn vingertoppen. Haar ademen werd heviger. Ik stopte een vinger in haar grotje en ging daarmee langzaam op en neer terwijl ik een draaiende beweging maakte. Ze richte haar kontje iets op om er maar zeker van te zijn dat ik er goed bij kon!. Ze voelde lekker strak aan en ik vroeg me af of er niet nog een vinger bij zou kunnen. 'Ahhhhh', klonk het gedempt uit het kussen. Ik masseerde haar opbollend klitje en daar kwam ze. Wild schokkend met haar bekken. Alsof zich een vuur van duizend jaar smeulen oplaaide. Ze richtte zich op en dook werkelijk op mijn pik. 'Ik wil hem proeven! Ik wil hem helemaal in mijn mond', is het laatste wat ze zich toestond voordat ze hem helemaal opslokte.

Nu lag ik mijn rug en voelde me werkelijk goddelijk. Haar lippen en tong speelden een geraffineerd spel met mijn lul, met mijn ballen. Het leek wel also haar tong overal tegelijk was. Ze waakte er zorgvuldig voor dat ze niet te ver zou gaan. Opeens echter hield ze op en keek me doordrenkt van intense geilheid aan. Ze kroop over me omhoog en zei: 'Nu wil ik hem diep in me voelen, die harde paal van je.' Ze ging voorzichtig boven mijn eikel hangen en liet hem er telkens een klein beetje in komen, waarna ze hem er weer uit liet. Dit was genoeg om iedereen gek te maken en ik was hierop geen uitzondering. Ik wilde nu nog maar een ding: haar helemaal penetreren en diep in haar spuiten. Ik stootte mijn lat in een keer helemaal naar binnen. 'Ohhhh', kreunde ze en haar ogen draaiden weg. 'Ohhh, ja, lekker kom lekker diep in me!'. Terwijl ze zich concentreerde op mij harde pik in haar grotje, masseerde ik opnieuw haar klitje. Ze draaide wild met haar bekken, zonder dat ze mijn paal uit haar natte kutje liet glijden. Het masseren beviel haar kennelijk goed want even later kwam ze voor de tweede keer, zwaar en diep hijgend. Ze keek me intens aan en haar ogen leken nog donkerder dan normaal. Ze zoende me aan een stuk door terwijl ze met haar bekken bleef kronkelen.

Ik trok me terug, draaide onder haar vandaan en posteerde me achter haar. Zij bleef op haar knieën zitten en wist volgens mij precies wat er ging komen. Ik drukte mijn pik vanchter haar strakke kutje in. Ook nu omsloten haar lipjes mijn harde paal volledig en ik begon haar gelijk in een hoog tempo te naaien.'Oooh, Fred je maakt me zo geil', kreunde ze. 'Dat wilde je toch? Daarvoor ben je toch hier?, zei ik haar. 'Neuk me, Fred, neuk me aan flarden. Ik wil je! Ik ben van jou!'. Zachtjes trok ik haar hoofd aan haar zwarte haren iets omhoog, waarop zij een langgerekt kreunen liet volgen. Met de andere kneep ik voorzichtig in haar tepels die er keihard van werden. Ik liet me helemaal gaan. Ik neukte haar alsof mijn leven er van af hing. Hard, snel, diep, keer op keer. Als een sportbolide op volle toeren. Mijn ballen kletsten tegen haar kontje en tussen haar luidkeelse aanmoedigingen kreunde en kermde ze aan een stuk door. 'Oh, ga door, neuk me hard!'. Ik kwam diep in haar en met enkele wilde stoten loosde ik mijn geile zaad in haar grotje. 'Ahhhhhhhhh', kermde ze van genot. Ik trok me uit haar terug en we gingen tegen elkaar aan liggen. Op haar huid stonden allemaal kleine pareltjes. Ze nestelde zich tegen me aan en ik voelde me over mijn hele lichaam tintelen. Na een kwartiertje zo gelegen te hebben, stelde ik voor te gaan douchen omdat we beslist allebei nog wat werk te doen hadden. Ik in elk geval wel. 'Mmmmm, ik zou zo nog een keertje willen, Fred', probeerde ze me te verleiden. Ik gaf haar een zoen en zei dat dat nu niet meer ging lukken.

Na het douchen ging ze zoals ze was binnengekomen. Gekleed in een zeer decent uitziende regenjas, helemaal gesloten Alleen zij en ik wisten wat zij eronder droeg. Toen ik weer boven kwam en het bed rechttrok wachtte me nog een kleine verrassing. Annelies haar string was achter gebleven. En iets in me zei dat ze die zeker niet per ongeluk had achtergelaten….

© Fred S

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “De achterbuurvrouw

  1. 14 oktober 2007 at 11:24

    Niet geheel overtuigend 13-in-een-dozijn-verhaal. 1*

  2. 15 oktober 2007 at 11:43

    hmmm, voortaan toch maar eens beter opletten wie er achter me woont … Lekker verhaal.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world