hot teens tube shemale jizzed by group.

De andere kant van het verhaal

Mijn vrouw gedroeg zich de laatste tijd anders. Ze leek continue gehaast en altijd met andere dingen bezig. Het vrijwilligerswerk dat ze sinds een paar maanden deed had een belangrijke plaats in haar leven ingenomen. Ze spendeerde er steeds meer tijd aan en als ik haar overdag belde was ze vaak weg.

Op seksgebied was het avontuurlijke tussen ons al behoorlijk afgenomen. De laatste tijd kwam het er soms helemaal niet meer van. Altijd kwam er wel iets tussen. Zelf had ik het enorm druk op mijn werk en had ik ook niet altijd puf. Maar het leek nu wel alsof het vuur helemaal gedoofd was. Geen van ons beide nam het initiatief om het een impuls te geven en zo sukkelden we verder.

Het viel me wel op dat ze zichzelf met meer aandacht verzorgde dan vroeger. Ze was andere kleding gaan dragen en kocht zelfs chique lingerie. Als ik dan vroeg of dat speciaal voor mij was, keek ze me geheimzinnig aan maar reageerde verder niet. Een enkele keer gaf ze een verleidelijke demonstratie om te tonen dat het inderdaad voor mij bedoeld was. Toch vertrouwde ik het niet helemaal. Ik begon er over na te denken en zag steeds meer kleine aanwijzingen die dezelfde richting op wezen. Zou ze vreemd gaan?

Ik besloot haar doen en laten aandachtiger te volgen en nam wat vaker spontaan doordeweeks een dag vrij. Als ik dan thuis was kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik in de weg zat.
Toen ik opnieuw een dag vrij had genomen vertelde ze dat ze een afspraak met vriendinnen in Amsterdam had. Het verbaasde me een beetje want het stond niet in de gezamenlijke agenda. Blijkbaar vond ze haar vriendinnen belangrijker en gezelliger dan een dagje samen met mij. Een beetje gedesillusioneerd bleef ik achter toen ze een uurtje later vertrok. Ze zag er weer fantastisch uit.

Op onderzoek

Ik besloot toen iets te doen wat ik normaal nooit deed. Het knaagde aan me en ik kon er maar niet de vingers achter krijgen. Met praten kwam ik ook al niet verder, dus besloot ik haar spullen te doorzoeken.
In haar klerenkast trof ik allerlei uitdagende setjes, korte rokjes en frivole jurkjes aan. Ik kon me niet herinneren dat ik haar dat wel eens had zien dragen. In de la met slipjes lagen stapels sexy kousen en superkleine strings. Was dit de kledingkast van mijn vrouw?
Toen ik mijn hand nog verder naar achter stak voelde ik iets hards. Een flinke vibrator hield ik in mijn hand. Verbaast keek ik naar het ding. Al vaker had ik haar aangemoedigd om zo iets te kopen en te gebruiken, maar toen moest ze er niets van hebben. Ze hield er niet van om met hulpstukken aan de slag te gaan, vertelde ze. Nu blijkbaar wel!

Ik zette de zoektocht voort en vond in haar nachtkastje een klein notitieboekje waar zo te zien wachtwoorden voor de pc in stonden. Snel startte ik de pc op. In de historie van Internet trof ik meerdere malen het adres van een erotische site aan. Ik klikte het aan en kwam op een seksverhalensite terecht.
Een prachtige foto van een halfnaakte vrouw sierde de pagina op. Aandachtig begon ik het te bekijken en stukjes te lezen. Interessant en opwindend. Er was ook een forum waar leden blijkbaar met elkaar konden communiceren over allerlei onderwerpen. Ik keek nog eens in het boekje of daar soms ook een nickname in stond.
Ik vergeleek de namen op de site en vond er één die onlangs nog berichten geplaatst had. Hm interessant. Door het aanklikken van de naam kon ik zien welke berichten die persoon had geplaatst. Zo, dat was nogal wat. Snel scande ik de berichten en bleef hangen bij een voorstelbericht. Die las ik aandachtiger.
Was dit mijn vrouw?
‘Getrouwd, veel andere contacten, masturbeert elke dag, in voor nieuwe dingen, en als klap op de vuurpijl schreef ze dat haar geilste ervaring was dat ze zich onlangs op klaarlichte dag midden in de stad door een wildvreemde man had laten neuken!’
Wat was hier gaande?

Ik besloot de site even te laten voor wat het was en zocht verder op de pc. Na enige tijd had ik haar directory structuur doorgrond. Gericht ging ik dieper in de bestanden.
Toen vond ik een bestand “Aanbieding” Ik opende het en las met stijgende verbazing:
“Geile huisvrouw biedt zich aan om fantasie van man tegen een geringe vergoeding werkelijkheid te laten worden. Stuur je wens / fantasie naar me toe. Elke week zal ik een wens in vervulling laten gaan! Geïnteresseerd: mail me dan naam@hotmail.com”

Ik opende haar mailbox met het paswoord uit het boekje en zag talloze mailtjes staan. De laatste bevatte de tekst: “Kom bij me langs in Amsterdam en verleidt me in een sollicitatiegesprek! Je wordt er rijkelijk voor beloond!”
Ik floot op mijn tanden van verbazing. Speelde mijn vrouw de hoer?
Ik moest het even goed laten bezinken en voelde een enorme kwaadheid opkomen. Op de klok zag ik dat ze pas een uur weg was. Misschien kon ik haar nog betrappen. Ik schreef het adres op en scheurde even later met hoge snelheid naar Amsterdam.

Op het adres bleek een groot bedrijf te zijn gevestigd. Ik wachtte ongeduldig af of ik haar zou zien. Inmiddels had ik besloten om me verborgen te houden en haar er later mee te confronteren. Even voor vieren zag ik haar verschijnen. Hé, ze had andere kleren aan dan toen ze van huis was vertrokken. Ik zag haar naar binnen gaan maar kon helaas niet zien bij welk bedrijf.
Dit kon wel even gaan duren. Ik haalde wat te eten en drinken en maakte het me comfortabel met een krantje op een bank.

Ruim anderhalf uur later kwam ze eindelijk naar buiten. Haar jas hing nog open en ik zag dat ze een zwartwit jurkje droeg dat een groot deel van haar sexy benen toonde. Zo van een afstand zag ze er als een heerlijk wijf uit. Ik keek haar na en voelde de woede weer opkomen.

Onrustig liep ik via wat andere straten terug naar mijn auto. Ongemerkt kwam ik op de wallen terecht. Ik keek mijn ogen uit naar de vrouwen achter glas. Goh, ik dacht altijd dat het alleen maar lelijke oude vrouwen waren, maar hier zaten ook hele knappe tussen. Opgefokt liep ik rond en genoot van de geile sfeer die daar hing. De woede had zich inmiddels omgevormd tot geilheid, zodat ik met een behoorlijke stijve rond liep.

Ik bleef staan bij een raam waar een zeer aantrekkelijke slanke brunette mij verleidelijk toelachte. Ze raakte me. Ik dacht nog even aan mijn vrouw en wat zij zojuist gedaan had en besloot toen wraak te nemen. Ik knikte naar haar en zag dat ze naar de deur verderop wees.
Onzeker en met bonzend hart liep ik door de deur naar binnen. Ik was nog nooit bij de hoeren geweest. De jonge vrouw stelde me gerust en vroeg of het mijn eerste keer was. Toen het ijs gebroken was, vroeg ze me wat ik graag met haar wilde doen. Ik keek begerig naar haar strakke lichaam en wist even niets te zeggen.
“Zal ik je eens lekker pijpen?” vroeg ze me op een geile toon.
Nou daar had ik wel oren naar. Ze hielp me uit mijn kleren en waste daarna mijn stijve lul schoon.
“Mmm, je hebt een mooie grote lul!” fluisterde ze in mijn oor.
“misschien wil je me straks ook nog wel neuken!”
Ze maakte me bloedgeil met haar schunnige taal. Ik sloeg mijn armen om haar heen en pakten met beide handen haar heerlijke stevige borsten beet.

Mijn vrouw was ik helemaal vergeten. Ik genoot van het heerlijke lijf van het hoertje. Ze duwde me op het bed en nam mijn lul in haar hand. Teder trok ze me af.
“Lekker?” vroeg ze geil.
Ik kreunde zachtjes. Ik keek toe hoe ze voorover boog en mijn lul in haar mond nam. Ondanks dat haar gebaren routineus waren, was het gevoel heerlijk. Ze zoog me zalig af. Ik genoot van haar mond die rond mijn lul kromde. Haar ogen keken me geil aan. Jeetje, wat was dit een heerlijk geil schepsel.
Ze ging nog even door en trok toen haar hoofd terug.
“Wil je me neuken?”
Ik knikte.
Ze pakte een condoom en deed hem snel en vakkundig om.
“Blijf maar lekker liggen, geile jongen! Ik zal je eens lekker verwennen!”
Terwijl ik toekeek kroop ze op me. Uitdagend keek ze me aan toen ze zich langzaam over mijn lul liet zakken.
Ohhh wat was dat zalig. Ze begon traag op en neer te bewegen. Intussen voelde ik hoe ze haar kutje samenkneep om het genot nog groter te maken. Ik pakte haar parmantige borsten en begon deze te kneden. Goh, wat was dit heerlijk geil. Ze voerde het tempo op. Mijn ballen begonnen te tintelen; een orgasme wat niet ver meer weg. Ik pakte haar bij de heupen en begon het tempo nog meer op te voeren.
“Toe maar ventje, neuk me!”
Haar geile woordjes maakte me gek. Mijn hele geslacht was supergevoelig geworden.
“Ohhhhhh” kreunde ik zachtjes toen ik nogmaals diep in haar stootte en mijn zaad in haar pompte. Schokkend en stotend gaf ik alles wat in me zat.
“Ohhh heerlijk schatje” kreunde ze zachtjes met me mee.
Uitgeput zakte ze op me neer en zo bleven we enige tijd liggen.
“Wil je nog meer?” vroeg ze verleidelijk
Inmiddels was ik weer bij zinnen gekomen.
“Nee dank je. Je was erg lief voor me.”
Ik waste me en trok mijn kleren weer aan.
“Je mag altijd terug komen, schatje.”
Ik zei gedag en liep de deur uit.

Even later zat ik in de auto onderweg naar huis.
Ik besefte dat ik nog helemaal geen bewijs tegen mijn vrouw had en dat ik zelf ook fout was geweest. Ik moest haar op heterdaad betrappen en dan foto’s van haar nemen. Het plan had zich al snel in mijn hoofd gevormd.

Betrapt

Een week later had ik een prima gelegenheid om haar te volgen zonder dat ze wist dat ik thuis was. Ik had haar mailtjes gelezen en begreep dat ze met iemand midden in een bos had afgesproken. Dat was de ideale situatie om ongemerkt dichterbij te komen en haar te betrappen.

Gespannen wachtte ik aan het einde van de straat totdat ze weg reed. Na een uur kwamen we bij het bos aan. Ze stapte uit en liep het bos in. Ze zag er weer fantastisch uit. Lange zwarte laarzen, zwarte kousen, een kort zwart rokje en een leren jack. Na een kwartier sloeg ze een smal zijpaadje in. Ik wachtte even.
Tien minuten later hoorde ik stemmen en gelach uit de richting waar ze heen was gelopen. Voorzichtig sloop ik naderbij met mijn camera in aanslag.
Toen zag ik ze tussen de struiken door. Mijn vrouw met een vreemde kerel! Ze waren elkaar een beetje aan het plagen door om de beurt bij de ander een kledingsstuk uit te trekken. Aandachtig keek ik toe hoe de borsten van mijn vrouw onder het hemdje te voorschijn kwamen. Uitdagend liep ze half naakt om hem heen. De man hield zich niet meer in en pakte gretig haar borsten beet. Aan haar gekir te horen vond ze dat wel fijn.

Ik voelde woede in me op komen. Snel maakte ik wat foto’s en stond op het punt om uit het struikgewas die kerel eens goed de les te lezen. Hij moest met zijn poten van mijn vrouw afblijven.
Terwijl ik door de zoeker van mijn camera toekeek voelde ik een andere emotie in mijn lichaam groeien. De boosheid veranderde langzaam in opwinding. Eigenlijk kon ik die vent niets kwalijk nemen want mijn vrouw had zichzelf aangeboden en hij betaalde er nog voor ook.

Aandachtig keek ik toe hoe ze de broek van die vreemde vent los maakte en omlaag trok. Nog voordat hij zijn broek helemaal uit had, haalde ze zijn piemel te voorschijn en zakte ze door haar knieën. Als een slet nam ze zijn lul in haar mond en begon ze hem af te zuigen.
“Oh ja, heerlijk. Wat ben jij een geil sletje zeg!”
hoorde ik de man zeggen.
Ik keek toe hoe ze hem vakkundig afzoog.
Ik begon geil te worden van de voorstelling die zich een paar meter voor me afspeelde.
“Kom ik wil je neuken!” sprak de man.
Gewillig liet mijn vrouw toe dat hij haar rokje en slipje uit trok.
Daarna boog ze haar kont uitdagend naar hem toe.
“Hier dit was je wens toch, een hoertje midden in het bos neuken! Ram die dikke lul van je in me”
De taal die ze uitsloeg had ik nog nooit uit haar mond gehoord.
Ik keek toe hoe hij zijn dikke lul langs achter in de geile kut van mijn vrouw boorde.
Ik maakte de ene foto na de ander. Veel aandacht voor de omgeving hadden ze nu toch niet.
“Neuk me geile vent”
hoorde ik mijn vrouw hem aanmoedigen.
Hij voerde het tempo en begon te kreunen.
“Oh ja, ik kom”
Ze stopte terstond en draaide zich om.
“Geef me je zaad, spuit het op me!”
Ongelovig keek ik toe hoe ze het zaad in haar gezicht gespoten kreeg.
Was dit mijn vrouw? Mijn vrouw die zelden iets spannends durfde te doen?
De boosheid die ik in het begin had gevoeld was helemaal weggezakt. Ik was geil geworden. In één van mijn fantasieën zag ik graag dat mijn vrouw onder mijn ogen door een ander stevig genomen werd. Nu was het werkelijkheid geworden.

Straf

Toen ik thuis kwam regelde ik snel wat zaken. Ik maakte een nieuwe hotmail account aan, laadde de foto’s op mijn pc en begon na te denken over de vervolgstappen.
Ik besloot dat ze gestraft moest worden.

Op een andere site plaatste ik een advertentie
“Geile huisvrouw zoekt twee donkere mannen om eens heerlijk uitgewoond te worden.”
Gespannen wachtte ik de volgende dagen af.
Twee dagen later had ik al vijf reacties, waarvan één van twee broers. Ze hadden er een foto bij gedaan waar ze samen op stonden met twee enorme speren.
Die voldeden perfect aan hetgeen ik met mijn vrouw in gedachte had. Ik nam per mail contact met ze op en vertelde ze wat ik van plan was. Ze moesten er wel om lachen maar hadden er wel oren naar.

Onder de nieuwe naam stuurde ik een mailtje naar mijn vrouw ‘Ik heb je gezien!’, zonder er bij te vermelden van wie het afkomstig was.
Diezelfde dag kreeg ik al een mailtje terug: ‘Wat heb je dan gezien?’
Ik reageerde met: ‘Iemand die zich als een geile slet gedroeg!’
Toen ze daarna niet reageerde stuur ik haar nog een mailtje: ‘Ik geniet elke dag weer van je foto’s; misschien zet ik ze wel op Internet zo geil vind ik ze!’
Een dag later stuurde ik haar een mailtje met de foto waarop ze in het bos te zien was terwijl ze vanachter door een vreemde kerel werd geneukt.
Ik merkte aan mijn vrouw dat ze gespannen was. Waarschijnlijk baalde ze dat iemand haar gesnapt had en was ze bang dat ik er achter zou komen. Ze vroeg steeds maar naar mijn agenda en afspraken.
Eindelijk kon ze er niet meer tegen en kwam het mailtje waarop ik had gewacht: “Wat wil je dat ik voor je doe?”
Hebbes!

Ik nam contact op met de twee broers en vroeg of ze komende week een dag tijd hadden.
Zo dat was geregeld, nu mijn vrouw nog.
Ik stuurde haar een mailtje dat ik haar volgende week vrijdag in het bos verwachtte; alleen en gekleed als een geil hoertje. ’s-Avonds vertelde ik aan mijn vrouw dat ik volgend weekend naar het buitenland moest voor zaken.
“Dat moet dan maar” reageerde ze laconiek.
De hele week was ik gespannen; zou het lukken? Zouden die kerels hun werk goed doen? Eindelijk was het vrijdag. Alles was goed afgesproken en ’s-ochtends vroeg vertrok ik naar het buitenland.

Ik had alle tijd en reed op mijn gemak naar het bos waar het om 14.00 uur zou gaan gebeuren. In het wegrestaurant vlakbij nam ik een lunch en om 13.00 uur kwamen daar de twee broers binnen. We groetten elkaar en namen het plan door. Het was wel een rare gewaarwording om met twee mannen te bespreken hoe zij je eigen vrouw onderhanden zouden gaan nemen.
Ik gaf ze de foto’s en liet ze beloven dat ze mijn vrouw eerst uitgebreid zouden opwarmen. Ze groetten en gingen alvast hun plek innemen. Rustig bestelde ik nog een koffie en vertrok iets na tweeën.
Op het parkeerterrein zag ik de auto van mijn vrouw al staan. Mooi zo!

Ik parkeerde helemaal aan de andere kant en liep het bos in. Toen ik bijna bij de plek was hoorde ik geluiden. Voorzichtig sloop ik dichterbij.
Daar zag ik ze. Ze stonden allebei om haar heen en waren haar aan het strelen. Het was een geil gezicht om te zien hoe twee boomlange Surinamers met mijn kleine wijfie bezig waren. Het bloesje was al uit en haar borsten staken brutaal naar buiten.

Ze hadden haar een blinddoek voor gedaan. Nu kon ik wat dichterbij komen. Ik gebaarde naar de twee dat ze niets moesten zeggen en gewoon door moesten gaan.
Ze hitsten haar op met geile woordjes en streelden ondertussen haar tieten. Ik keek toe hoe de één zijn mond op haar borst plaatste en de ander haar rokje opschortte. De rode string werd van achter tussen haar billen getrokken, wat blijkbaar een geil gevoel gaf aan de zachte kreun te horen.
Even later werd ze ontdaan van haar rok en string en ontfermden ze zich schaamteloos over haar kutje. “Oh god, wat doe je dat lekker!” kreunde mijn vrouw. Ik hoorde de mannen zeggen dat ze vanonder al behoorlijk nat was.
Loom hing mijn vrouw in hun armen terwijl ze haar kutje met hun vingers bewerkten. Zo te zien was ze nu bloedgeil en in staat om alles te doen wat ze vroegen. Ze opende zelfs haar benen nog meer om ze er beter bij te kunnen laten. God, wat was ze een geile slet geworden.
Dit zou het moment worden. Ik zal haar gaan straffen voor wat ze had gedaan en haar pakken op een manier die ze me nog nooit had toegestaan.
Aandachtig keek ik toe hoe ze haar kontje bewerkten. Ze kreunde en kronkelde onder hun handen.
Ze trokken haar wat naar voren en maakten haar armen boven haar hoofd vast aan een boomtak. Weerloos en schaamteloos stond ze nu gereed om gepakt te worden.

“Ze is er klaar voor, baas!”
Duidelijk hoorbaar liep ik naar voren. Ik keek naar het naakte lijf van mijn vrouw. De vrouw die mij zo vaak ontrouw was geweest. Inmiddels had ik een keiharde paal gekregen van de geile aanpak van de twee jongens en het feit dat mijn vrouw als slappe was in hun handen hing.
Ze had er echt recht op!
Ik stak mijn wandelstok tussen haar benen en liet het koele hout tegen haar glinsterende spleetje drukken.
“Mmm dat ziet er glibberig uit!”
“Ja baas, ze is zo geil als boter en wil alles voor je doen!”
Hun antwoorden maakten me nog geiler. Snel opende ik mijn broek en liet mijn harde paal naar buiten springen. Ik stapte naar voren en trok haar billen uit elkaar. Mijn eikel drukte ik tegen haar kletsnatte spleetje en voordat ze het besefte drong ik in een keer diep in haar hete kanaal.
Ze kreunde van genot en bewoog zelfs haar kont naar achter.
“Nou jongens, jullie hebben niet te veel gezegd.”
Na een paar diepe halen stopte ik met tegenzin. Ik kwam voor iets anders.
Ze protesteerde zelfs dat ik stop.
Ik plaatste mijn glibberige eikel tegen haar donkere aars en eindelijk kon ik datgene doen waar ik altijd naar verlangt had maar nooit mocht.
Door het voorwerk van de mannen, drong mijn lul redelijk soepel naar binnen. Ze kreunde luid van pijn en genot.
Oh wat was dit zalig. Ik voelde mijn dikke lul in haar nauwe darmkanaal zijn weg vinden. Toen ik eenmaal diep in haar zat begon ik haar met lange halen te neuken. Alle frustratie en agressie van de afgelopen weken kwam naar buiten. Na een paar ferme halen begon ze haar kontje op hetzelfde ritme mee te bewegen. Luidkeels hijgde en kermde ze van genot “oh god, oh god”
Hoe luider ze kreunde hoe steviger ik haar te pakken nam. Bij elke stoot verdween er weer een stuk boosheid. Wat was ze eigenlijk een ongelooflijk geil wijf dacht ik mij mezelf, terwijl ik mijn orgasme voelde aankomen.
Nog voordat ik klaar kwam schreeuwde ze het uit en zakte kreunend door haar benen. Ze was hevig klaar gekomen. Ik pakte haar kont stevig beet en stootte nog een paar maal zo diep mogelijk in haar totdat ik mijn pik voelde open barsten. Sidderend van genot spoot ik de ene golf na de andere in haar kontje.
“Zo geile slet, dit is je beloning” fluisterde ik in haar oor.
Nadat ik me helemaal leeg had gespoten, trok ik me met een voldaan gevoel terug.
“Ze is voor jullie, woon haar maar helemaal uit; ze lust er wel pap van.”

Van een afstand bleef ik nog even staan kijken. Ik zag hoe de twee mannen op haar toe liepen en hun grote handen over haar ranke blote lijf lieten gaan. De tedere, liefdevolle aanpak was verdwenen en had plaats gemaakt voor rauwe seks. Ze was voor hen een geil sletje dat genomen mocht worden.

Nog steeds geblinddoekt werd ze vanachter bij haar heupen beet gepakt; ik zag hoe een grote zwarte lul zich in haar kutje boorde.
“arghhhh” klonk een luide kreun uit de mond van mijn vrouw.
Terwijl de een haar vanachter nam, maakte de ander haar handen los. Hij liet haar naar voren buigen zodat hij zijn stijve pik in haar mond kon stoppen. Ze gebruikten haar gewoon.
Ik zag hoe ze gretig de grote paal beet pakte die ze tegen haar mond geduwd kreeg. Ze genoot er zelf ook van en reageerde met haar lijf op de bewegingen van de man achter haar. Ze liet gewoon alles toe.
De man voor haar had zijn hand in haar nek gelegd en begon haar in haar mond te neuken.
“Pijpen slet” hoorde ik hem grommen.
Vakkundig bewoog ze haar mond op het ritme van zijn stoten. Ze was echt een geile slet geworden. Opgewonden keek ik toe hoe ze van twee kanten onderhanden werd genomen. Haar gekreun drong tot ver in het bos door. Ik keek om me heen of ik geen wandelaars zag, maar ze had geluk.
Toen kwam ze onstuimig klaar. Ze kreunde en snikte. Ik zag haar lichaam schokken terwijl de man achter haar zijn lul in hoog tempo in haar bleef stoten.
Als een gebruikt dier bleef ze in de touwen hangen. Toen ik mijn telelens op haar gezicht inzoomde  zag ik het sperma uit haar mond druipen.
Ze bleven nog even met haar praten. Wat ze precies zeiden kon ik niet horen, maar ik zag hoe ze zich daarna weer aankleden.
Ze lieten haar gewoon weerloos achter. Vanachter de bosjes keek ik toe hoe ze zichzelf los maakte. Ze deed haar blinddoek af en keek in het rond. Angstig besefte ze dat haar kleren er niet meer lagen. Opgewonden keek ik toe hoe mijn vrouw naakt door het bos liep. Helaas kwam ze niemand meer tegen. Bij de auto liet ik haar gaan en liep met een grote omweg naar mijn eigen auto die verscholen achter de bosjes stond.

Een uur later belde ik haar op en vertelde haar dat ik eerder naar huis kwam omdat de trip niet doorging. Opgewonden van wat ik had gezien, reed ik naar huis. Goh, wat had ik een zin haar; het was lang geleden dat ik zo naar haar verlangd had.
Thuis had ze zich net gedoucht. Ze rook lekker. Ik nam haar in mijn armen en begon haar hartstochtelijk te kussen.
“Ik heb je gemist!” fluisterde ik in haar oor.
Ze aarzelde even maar gaf zich toen helemaal.
“Waar was je al die maanden?”
Ik begreep wat ze bedoelde.
“Sorry schat, ik heb je geloof ik echt verwaarloosd.”
Gretig opende ze mijn broek en haalde mijn stijve lul te voorschijn. Ze nam hem ongegeneerd in haar mond en begon er op te zuigen.
Ohh wat deed ze dat heerlijk.
Plotseling stopte ze. Ze keek me doordringend aan.
“Je smaakt naar een andere vrouw!” snauwde ze me toe
“Dat klopt” antwoordde ik haar uitdagend
“En?”
“Nou, het was heerlijk!” pestte ik haar verder
Ik zag dat ze in twijfel stond wat te doen. Ze wilde boos op me worden maar kon het eigenlijk niet maken door wat ze zelf had gedaan.
“Vooral in haar kont was lekker!” ging ik verder
Ze keek me glazig aan.
“Vond jij het niet lekker dan?”
Nu wist ze het helemaal niet meer.
“Arthur en Brian vonden het ook zalig!”
Ik zag dat het langzaam tot haar door begon te dringen.
“Ja, ik heb er van genoten om je zo bezig te zien! En als je nog steeds zo geil bent als vanmiddag pijp me dan als een echte slet!”
Haar ogen begonnen te glimmen. De geile uitdrukking die ik van haar kende toen we nog veelvuldig met elkaar naar bed gingen, kwam weer terug in haar ogen.
“Oh ……, wat ben jij gemeen!”
Gretig pakte ze mijn lul weer beet en gaf me een hemelse beurt.
Opnieuw spoot ik al mijn zaad in haar. Deze keer wist ze van wie het af kwam en genoot ze er misschien nog wel meer van.
“En weet je, het heeft me vanmiddag zo geil gemaakt dat ik graag wil dat je hiermee door gaat! Natuurlijk onder de voorwaarde dat ik er van mag genieten. Ik heb al een paar ideetjes in mijn hoofd die je kan gaan doen!”

© Timio

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “De andere kant van het verhaal

 1. WB
  13 maart 2007 at 15:08

  Misschien omdat het nu een bekend verhaal is maar ik vond de eerste versie spannender. Ook hier geldt: nogmaals doorlezen kan geen kwaad om er wat ongerechtigheden uit te halen.

 2. 4 april 2007 at 10:03

  leuk idee om ook de andere kant te beschrijven. Verder verzorgd geschreven en geil opgebouwd.

 3. 28 juli 2017 at 12:44

  Spannend en opwindend

 4. 28 juli 2017 at 12:55

  Ik heb je bericht gelezen maar kan op een of andere manier niet terug reageren. Krijg steeds ging iets mis.
  Probeer het straks nog eens.
  Anders stuur me privé een oplossing

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world