De avond was nog jong, en wij ook.

We waren nog jong en naiëf, mijn vriendinnetjes en ik. Zoekend naar een soort bevestiging. Bevestiging dat we meetelden. Bevestiging dat we toch echt vrouw waren geworden. Officieel eindelijk volwassen. Ondanks dat we geestelijk nog erg jong reageerden waren onze lijven al bijna volgroeid. Pronte, volle borstjes. Strakke billen en een huid zo zacht als perziken. De avond verliep zoals vele anderen. Gemoedelijk. Een nodige hoeveelheid drank vloeide en des te meer we dronken des te meer ontspannen we werden. De aanwezige mannen, beiden wat jaren onze meerdere, genoten van het uitzicht. Genoten van wat er nog zou kunnen gebeuren. Die zagen de bui natuurlijk al hangen. Jonge dames, drank, gegiegel en ongeremdheid. Ongeremdheid wat zich uitbreidde naar mate de avond vorderde.
De muziek stond op een flinke volume aan. De melodieën van lekkere harde rockmuziek stroomden door onze lijven, aangewakkerd door de alcohol. Elke noot die onze oren binnendrong gleed door onze bloedbaan naar onze armen en benen. We konden niet meer stil zitten. Èèn van de meiden was in een hoekje in gesprek geraakt met een van de twee heren. Dus dansten we met zijn tweeën. Onze armen bewogen op de muziek en lachend draaiden we om elkaar heen. Zoals vaker gebeurde op dit soort avonden waren er al voldoende gesprekken uitgedraaid op hetzelfde onderwerp, seks. Ging het over eten? Kwam het op seks. Muziek? Seks. Ging het over school? Je raadt het… Seks. Waar het hart van vol is…..
Wij als vriendinnen waren ook niet vies van elkaar en hebben het altijd leuk gevonden mannen op te geilen door aan elkaar te zitten of simpelweg vertellen wat we met elkaar hadden uitgespookt. De meeste verhalen waren niet eens waar. Maar ze werkten wel. En als we ze eenmaal zover hadden dropen we af. Regelrechte cockteases. Toch liep deze avond anders.
We dansten tot we een ons wogen. De passoa en boswandeling waren niet aan te slepen. Onze vriendin had het in het hoekje steeds gezelliger wat mij ook niet ongemoeid liet. Ik tikte mijn danspartner aan en wees naar het vrijend stel in het hoekje. Een blosje tekende op haar wangen. Ze keek me recht in mijn ogen aan en zei zachtjes “zullen we”. Ik knikte zwijgzaam, liep naar de cd speler en zette onze cd op. Een grote glimlach verscheen op haar gezicht en we dansten.
De muziek begon rustig, zo ook wij. De mannen zagen ook dat er wat te gebeuren stond. In het hoekje gingen ze rustig verder, terwijl hij af en toe een blik onze kant uit wierp. De andere man ging er echt voor zitten. Achterover op de stoel met een biertje in zijn handen. We lieten ons gaan. Onze handen vonden elkaar. Zij bracht mijn hand naar haar borst en ik omvatte haar. Kneedde voorzichtig het zachte weefsel van haar borsten. Haar tepels priemden door het weefsel van haar shirtje. Mijn andere hand lag op haar heup. En we dansten.
De geluidsgolven werden intenser. Zo ook onze gevoelens. Dit was anders dan anders. We gingen volledig in elkaar op. Haar lippen vonden de mijne. Onze tongen raakten elkaar, gulzig, verlangend. Ze pakte het randje van mijn shirt en liet hem soepel over mijn hoofd glijden. Daar stond ik dan, in mijn bh. Het kon me niet meer boeien. Er waren geen grenzen meer. Zij streelde mijn buik en borsten terwijl ik haar bloesje begon los te knopen. Na vier knoopjes los te hebben gemaakt werd me pas duidelijk dat ze geen bh droeg. Haar borsten waren zacht en soepel. De warmte van haar huid brandde op mijn vingers. Met mijn duim en wijsvinger kneep ik voorzichtig maar stevig in haar tepel.
De muziek zette aan, een climax bereikend. We gooiden onze handen in de lucht, dansten en zongen luidkeels mee. Zwaaiend met de armen. Bijna in een trance.
Hij keek toe vanuit zijn stoel. Zijn mannelijkheid duidelijk aanwezig, zijn broek strak van de spanning. Zij zette haar handen op mijn heupen, liet ze naar voren glijden. Met een knip maakte zij de knoop los en mijn broek gleed naar beneden. Ik stapte eruit en gooide het bij hem op schoot. Direct richtte ik mijn aandacht weer op mijn vriendin. Haar broek moest ook uit. Want alleen in je ondergoed staan voelt dan toch wat onwennig. Ik nam haar in een omhelzing. Mijn beide handen, onder haar broeksband, rustten op haar ronde billen. Ik druk haar heupen tegen de mijne aan. Al dansend rijden we tegen elkaar op. Haar broeksband is elastisch en laat zich gemakkelijk uitrekken. Langzaam stroop ik hem af naar beneden, ik buk diep waardoor mijn kontje vanuit de stoel goed zichtbaar is. Mijn string het enige wat tussen mijn vrouwelijkheid zit en onze toeschouwer. Hij strekt zijn hand uit en raakt me voorzichtig aan. Aftastend hoe ik reageer. Ik protesteer niet.
Eenmaal weer rechtop kijk ik naar mijn vriendin. Zij staat in haar slipje met een opengeknoopt bloesje, ik in bh en string. Stiekem mogen we er best wel zijn. Jong vlees, onervaren, naiëf, genietend. Mijn vriendin neemt de volgende stap, haar slipje gaat uit. Tussen haar benen een heerlijk kutje. Lichtbehaard, netjes bijgewerkt. Een hand verdwijnt tussen haar benen en ze raakt zichzelf aan. Zichtbaar geniet ze van de aanraking. Ze is zo geil als boter. We hebben wel eens met elkaar gespeeld. Nooit in het bijzijn van anderen. Toch hebben we weinig gêne.
Een voor een laat ik mijn bh-bandjes van mijn schouders glijden. Hij moet uit, vrijheid. Blote borsten dansend op de muziek. Zo snel als mijn bh op de grond ligt volgt ook mijn stringetje. Koele lucht streelt mijn, grotendeels kaalgeschoren, lipjes. Ik nader haar van achteren, omvat haar borsten en kneed in haar tepels. Zij onderwijl wrijvend over haar gezwollen lipjes. Mijn linkerhand blijft op haar borst, mijn rechterrhand zoekt een weg, via haar platte buikje, tussen haar benen. Ik duw haar eigen hand opzij. Mijn borsten drukken in haar rug. Onze lijven zijn heerlijk warm. Elke aanraking doet een siddering door onze lijven trekken. Dit is toch wel het spannendste wat we ooit gedaan hebben. Spelen met elkaar in het bijzijn van toeschouwers.
Ik verhoog het tempo van mijn wrijvingen. Ze is nat en het voelt glibberig. Voorzichtig draai ik rondjes over haar klitje. Haar ademhaling versnelt. Onze toeschouwer heeft ondertussen zijn geslacht uit zijn broek bevrijd. Laat zijn hand er af en toe overheen zakken. Trekt er een paar keer aan en stopt dan weer. Het aanschouwen van onze opvoering is hem al bijna teveel. De hand van mijn vriendin schuift tussen ons in en vindt mijn lipjes. Voorzichtig speelt ze met me. Schokjes trekken door mijn lichaam. Een warm gevoel ontstaat, ik geniet. Haar aanrakingen zijn speels, treiterend.
Plots draait ze zich om, knikt weer naar me en maakt een knikgebaar richting onze toeschouwer. Dit is het moment. We gaan het gewoon doen. We gaan vlak voor hem staan. Het lijkt wel een vleeskeuring. Zijn handen tasten over onze jonge lijven. Hij komt op het puntje van zijn stoel zitten. Streelt tegelijkertijd een borst van haar en van mij. Zijn tong vindt mijn tepel. Likt gretig en plukt eraan met zijn lippen. Het gevoel trekt helemaal door naar mijn klitje. Mijn spieren spannen van binnen aan. Dit herhaalt hij bij mijn vriendin.
Zijn handen glijden synchroon over mijn linker en haar rechter heup. Richting onze billen. Zijn hoofd ter hoogte van onze kruizen. Kijkend, genietend. Ik pak de hand van mijn vriendin en geef een kort rukje naar beneden. Zonder woorden snapt zij precies wat ik bedoel. We zakken op onze knieën voor hem op de grond. Zij geeft hem een zetje zodat hij weer achteruit in zijn stoel zakt. Wij beginnen elkaar te zoenen. Beiden schuin voor een hoek van zijn stoel. Vlak boven zijn noemenswaardige paal. Onze tongen draaiden speels tegen elkaar aan. Ze smaakte zoet, lekker. Ze smaakte naar meer. We verlegden onze aandacht naar hem. Hij had al zo lang zitten kijken. Het was tijd om een stap te wagen.
Al zoenend lieten we ons in zijn schoot zakken. Ik pakte zijn harde paal vast en richtte hem rechtop zodat we er allebei bij konden. Nog steeds zoenend met elkaar lieten we ons naar zijn gezwollen eikel zakken. Samen raakten onze tongen zijn geslacht. We likten het voorvocht eraf en deelden het in een zoen. Streelden met onze tongen over zijn schacht, langs zijn strakke ballen. Dan weer naar boven. Haar tong en het mijne, elk aan de andere zijde van zijn toompje. Zij zakte weer af naar zijn ballen en nam er eentje in haar mond. Onderwijl liet ik mijn mondje over zijn eikel zakken zoals we weleens in films gezien hadden. Hij zuchtte diep, zijn hoofd achterover gebogen. Zichtbaar genietend van het gevoel. Al snel keek hij verder. Wie zou het beeld ook willen missen van twee meiden die je onder handen nemen?
Zo diep mogelijk probeerde ik hem in mijn mond te nemen. Ontspannen keel, strakke lippen en zuigend. Ik voelde hoe zijn pik steeds dikker werd. Tijd om onze aandacht weer te verleggen. Ik liet hem uit mijn mond glijden en mijn vriendin nam het over. Achter haar nam ik plaats. Haar kutlipjes tussen haar benen door zichtbaar. Achter in de hoek werd al flink doorgeneukt. Dat zou hier ook niet lang meer duren wist ik. Terwijl zij hem pijpte gleden mijn vingers tussen haar lipjes door. Zo nat en glibberig was ze eerder geweest. Toen we alleen waren. Ik wist al goed waar ze van hield. Mijn wijsvinger gleed makkelijk haar krappe kutje in, snel gevolgd door mijn middelvinger. Met een pompende beweging vingerde ik haar steeds sneller. De tempo waarop zij hem pijpte versnelde ook. Hij kon het niet laten mee te stoten. Zijn handen sturend, rustend op haar hoofd.
Ik laat mijn vriendin bijna komen, haar hoofd komt omhoog, snakkend naar adem, hijgend. Een kreun ontsnapt uit haar mond. Ze mag nog niet komen, ik stop. Hij pakt haar arm, ze staat op en gaat bij hem op schoot zitten. Tussen haar benen door pak ik zijn stijve pik en positioneer zijn eikel vlak voor haar opening. Ze laat zich langzaam over hem heen zakken. Een kreun ontsnapt uit haar mond, hij gromt. Ik ben jaloers, wat had ik graag als eerste gegaan. Ik speel met mezelf, kijkend naar het geile schouwspel. Zijn handen pakken haar heupen beet, bepalen het tempo. Ze zakt er helemaal overheen, tot aan de basis. Schuurt met haar klitje over zijn schaambeen. Ze berijdt hem als een paard. Haar kreunen worden luider, ze gaat al snel komen. Haar buikspieren trekken samen, haar lijf begint te schokken. Hevig gilt ze het uit. Nu is het eindelijk mijn beurt.
Zij stapt af en gaat voor ons op een kleedje liggen bijkomen. Ik ga voor hem staan. Hij komt weer naar het puntje van zijn stoel. Zijn hete adem slaat tegen mijn schaamlippen aan. Gevolgd door een vlaag kou van de stroom lucht die weer wordt ingeademd. Hij pakt mijn kontje vast en trekt mijn kutje naar zijn gezicht. Zijn tong verdwijnt tussen mijn lippen. Nog nooit eerder heb ik dit gevoeld. Een warme natte tong tussen mijn lipjes. Het is zo lekker, ik wil dat het nooit meer stopt. Ik heb moeite op mijn benen te blijven staan. Mijn knieën worden slap. Hij likt me steeds sneller. Golven van genot trekken door mijn hele lijf, mijn orgasme nadert snel. Hij trekt me op schoot en dringt in een vloeiende beweging diep bij me naar binnen. Het is me teveel. Schokkend kom ik om hem heen. Mijn spieren melken zijn harde paal. Hij stoot diep en hard. Ik gil het uit. Kan niet stoppen. “Ga doooor, mmmm jaaaaa-aaaaa”. Mijn lichaam geeft het op, uitgeput zak ik ineen. Nog nooit kwam ik zo heftig.
Hij tilt me van schoot en legt me voorovergebukt over de kopse kant van de eettafel. Zonder waarschuwing dringt hij in mijn schede en begint op me in te beuken. Het voelt zo strak na mijn orgasme dat ik hoop dat hij me heel houdt. Met zijn handen op mijn heupen versnelt hij het tempo. Zijn pik voelt steeds dikker, het zaad borrelt omhoog en met een diepe dierlijke grom trekt hij zich uit me. Straal na straal zaad klopt hij leeg over mijn rug en billen.
Mijn vriendin is er weer bij komen staan en likt hem schoon. Ik zak ook op mijn knieën om te helpen. Het zaad druipt van me af, het deert niet. Het is goed zo. In het hoekje zijn ze ook net klaar. Vijf voldane gezichten vullen de kamer. De avond is nog lang niet afgelopen. Dat voel ik. Ondeugend en zonder terughoudendheid roep ik “wie gaat er mee douchen?”. Acht glimmende oogjes kijken me aan. Alle vier mijn kamergenoten steken een hand in de lucht. De avond was nog jong, en wij ook.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  7 comments for “De avond was nog jong, en wij ook.

 1. 4 april 2014 at 16:16

  lekker verhaaltje, ideaal leesvoer als solosex, toch voor mij.
  Mooi en spannend geschreven.
  Dank je

 2. 6 april 2014 at 01:05

  Makkelijk leesbaar lekker vlot verhaal. Thx voor delen.

 3. 20 april 2014 at 13:52

  Vlot geschreven lichtvoetig seksverhaaltje dat op nogal wat plaatsen wordt ontsierd door taalfouten. Vooral de vermenging van tegenwoordige- en verleden tijd in sommige alinea’s is storend.

 4. 3 mei 2014 at 01:30

  Lekker leesbaar verhaal.

 5. 5 mei 2014 at 13:52

  Welkom op onze site! Duinvermaak je schrijft een debuut verhaal om van te smullen. Jonge mensen stormachtige gevoelens rond spattende hormonen. Ik kan me er zo een voorstelling van maken. Heerlijk om te lezen en natuurlijk hoop ik op nog meer moois van jouw hand.

 6. 7 mei 2014 at 08:26

  Welkom hier, Duinvermaak, en het welkom is wat mij betreft met een duim omhoog want dit is een lekker lezend debuutverhaal met mooie sfeertekening. Omdat dit soort commentaren er ook zijn om nog iets bij te leren, wil ik er twee dingen bij opmerken. Ten eerste wissel je middenin het verhaal van de verleden naar de tegenwoordige tijd. Al is het moment dat je daarvoor kiest de start van de erotische belevenissen van je verhaal en ‘valt’ die wisseling daardoor bijna ongemerkt, het is wel iets wat eigenlijk niet mag. Ten tweede wil ik je aanmoedigen om je zinsconstructies en woordgebruik eens proberen wat losser te maken; soms kreeg ik bij lezen het gevoel alsof je het allemaal nog niet echt durfde op te schrijven zoals het verhaal zich in je hoofd afspeelde. Verder wens ik je succes bij verder schrijven en ik hoop dat je het hier naar je zin gaat krijgen.

 7. 8 mei 2014 at 22:29

  Zes lezers gaven dit verhaal samen twaalf sterren.
  Een ledenstem van twee sterren dus.

Geef een reactie