De bus dus – deel 2

En zo zitten we op de bank wat uit te hijgen. Petra heb ik vanmiddag in de bus ontmoet en na samen wat gegeten te hebben zijn we samen bij haar thuis beland. Bij de deur staat Esther, die mij als medereizigster van Petra was voorgesteld en die eerder dan wij waren uitgestapt.
Ik voel me een beetje bekeken, eigenlijk meer van verbazing dan van schaamte.

Esther legt aan me uit dat zij en Petra huisgenoten zijn. Ze hebben samen een huis gekocht en hebben beiden hun eigen verdieping, de grote woonkamer en keuken op de begane grond delen ze. Op de vraag of ze nog meer delen reageert Petra lachend dat ze elkaar regelmatig een handje helpen, zoals drinken halen als de ander het even te druk heeft. En mocht er niemand in de buurt zijn dat ze elkaar nog hebben. “Welja Petra, vertel maar weer eens meer dan goed voor onze bezoeker is, speel jij nu maar onschuldig voor serveerstertje en vul onze glazen, laat het ruige werk maar aan ons over”. Petra loopt boos naar boven, maar ik zie nog net een twinkeling in haar ogen die me nieuwsgierig maakt.

Esther en ik kruipen weer tegen elkaar aan op de bank en met een beetje zoenen en strelen begint de stemming er in te komen voor de volgende ronde. Ik vraag aan Esther of Petra echt boos is, de opmerking kwam wel behoorlijk bot over. “Ik ga wel even kijken hoe het met ons serveerstertje gaat”, zegt ze en door de spottende toon krijg ik nog meer het idee dat ze met een spelletje bezig zijn. Ik pak mijn glas van tafel en leun achterover op de bank, ik zie wel wat er nog staat te gebeuren. Als de dames maar geen ruzie gaan maken en de sfeer omslaat. Dan wordt het snel aankleden en naar huis ben ik bang. Na een tijdje hoor ik boven gestommel en gelach en komen de dames de trap af gelopen. Mijn mond valt van verbazing open.

Petra en Esther komen samen langzaam van de trap af gelopen. Zwarte lakschoenen, donkere kousen met jarretels en daarboven allebei een zwart-wit gestreept french maid pakje. Ik moet even denken of ik wel wakker ben. Aan mijn spontane erectie te voelen in elk geval wel, of ik ben net spontaan wakker geworden. “Nadat ik Esther had beloofd dat ze niet alleen voor het zware werk opdraait is ze niet meer boos op mij, toch Esther?”, zegt Petra en ze kijkt Esther uitdagen aan en maakt een kusmondje. “Nee hoor, we zijn weer helemaal vriendjes”, is haar antwoord en ze beantwoord de uitnodiging met een overdreven netjes kusje op de mond van Petra. Hierna ruimen ze de tafel leeg en zetten drie nieuwe glazen wijn neer. Dit allemaal met uitgebreide wulpse bewegingen die me het volle uitzicht geven op de lichamen van de dames. “Zo meneer Jaap, als alles zo naar wens is willen mijn collega en ik ons graag even terugtrekken”, vraagt Esther zonder op het antwoord te wachten.

De dames lopen heupwiegend naar het midden van de kamer en beginnen elkaar te zoenen en te strelen dat het een lieve lust is. Duidelijk genietend komen ze mijn kant op en komen op hun knieën naast mij op de bank, zodat ze vlak voor me met het showtje door kunnen gaan. Ik ga er maar van uit dat ze wel een extra handje kunnen gebruiken en ik knijp en masseer zachtjes de voorbijkomende borsten en billen. Langzaam beginnen de dames zich van hun pakjes te ontdoen, alleen de hakken, kousen en jarretels blijven. Een slipje hadden ze al niet.
De dames betrekken mij nu in het spel en bieden mij één voor één hun borsten aan mijn mond aan en ik zoen en lik ze gretig. Ook neem ik de harde tepels in mijn mond om er zachtjes op te zuigen.

Mijn handen vinden inmiddels twee nat geworden poesjes en beginnen ze te strelen en te masseren. Hierna de klitjes en ik laat een vinger naar binnen glijden. Zoveel mogelijk gelijktijdig om maar niemand achter te stellen. “Tijd voor mondwerk”, fluistert Petra in mijn oor en de dames gaan voor de bank zitten. Samen likken ze aan mijn eikel, langs mijn paal, aan mijn ballen en weer terug. Zeker doordat ze me aan blijven kijken wordt ik er super geil van. Als ik denk dat het niet lekkerder kan voel ik een paar lippen over mijn eikel schuiven en zuigen de dames mij één voor één de zevende hemel in. Ik laat me van genot achteruit languit over de bank vallen, zodat mijn paal uit de mond van een van de dames floept en zo net een orgasme weet te voorkomen. De dames laten me uiteraard niet met rust, ze laten zich alleen maar aanmoedigen door van mijn verplaatsing van standje te wisselen. “Te laat om te vluchten meneer, als je dat soms van plan bent”, zegt Petra terwijl ze boven mijn hoofd komt met haar poesje. Ik begin haar meteen te likken en genietend beweegt ze mee. Intussen heeft Esther zich weer vastgezogen op mijn paal. De dames wisselen een keer van positie en terwijl ik Esther lik gaat Petra op mijn paal zitten en laat hem in en uit haar poesje glijden. Dit ga ik niet lang volhouden weet ik nu al. Petra heeft het ook door en helpt mij met het verwenen van Esther. We likken haar nu tegelijk. Ik schuif een vinger naar binnen en Petra neemt haar sterretje onder handen.

Met twee vingers en twee tongen houdt Esther het nier langer en begint heftig te kreunen en te schokken, om vervolgens een flink orgasme te krijgen. Hierna nemen we samen Petra onder handen met dezelfde stereo behandeling tot ook zij heftig klaar komt. Esther gaat vervolgens op haar buik over de salontafel heen liggen en Petra klimt er bovenop. Ik sta er achter en neem ze één voor één achterlangs. Ik probeer het rustig aan te doen, wat niet meevalt met dit heerlijke uitzicht. De dames hebben er nog steeds zin in en stimuleren allebei hun klitje, zodat ze flink meebewegen en het tempo rap omhoog gaat. De dames komen vrijweg gelijktijdig klaar en ook mijn zaad begint te koken.

Ik trek mijn paal terug en loop om de tafel heen. Twee monden doen hun best om mij zover te krijgen en het duurt niet lang tot ik klaar kom. Het lukt ze om allebei een straal zaad op te slurpen en binnen te houden. Ze kijken elkaar triomfantelijk aan en belanden in een tongzoen, waarbij mijn zaad langzaam uit hun monden loopt. Laat me achter op de bank vallen en geniet enorm van het uitzicht. Esther en Petra komen uitgeput tegen me aan hangen, zodat we gedrieën rustig na kunnen genieten van deze heerlijke vrijpartij.

“Dit was me het ritje wel, dat had ik vanmiddag onderweg niet kunnen bedenken”, zeg ik tegen de dames, maar uit hun blikken haal ik dat het best een vooropgezet plan zou kunnen zijn…

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “De bus dus – deel 2

  1. 5 juni 2015 at 05:49

    Tja, het commentaar dat ik bij deel 1 gaf speelt ook bij dit deel. Er staan in sommige stukken zo veel schrijffouten dat lezen lastig word. Denk daarna eens goed na over motivatie van je personen en besteed aandacht aan echte dialogen. Een origineler plot zou ook geen kwaad kunnen.

Geef een reactie