De cafetaria

Het was op een zondagmiddag. Ik was samen met mijn vader naar een voetbalwedstrijd geweest. Het was redelijk guur weer en ik had opeens zin in wat warms. Ik stopte bij de eerste de beste cafetaria en bestelde een portie frites en een frikadel. Terwijl ik stond te wachten hoorde ik de deur open zwaaien. Om de een of andere onduidelijke redenen kon ik het niet laten me om te draaien. Een adembenemend mooie vrouw met halflang donkerblond haar en gekleed in een zwartleren jas en broek vulde de ruimte. In haar kielzog ontwaarde ik ook nog een jonge man. Hij had wart haar, klein brilletje, en was eveneens geheel in het zwart gekleed. Ze liepen aan me voorbij en ik kon mijn ogen niet van haar af houden. Ongetwijfeld was zij gewend aan het feit dat mannen haar voortdurend nastaarden. Hij ging alvast aan een tafeltje in de kleine ruimte zitten en zij kwam naast me staan en gaf haar bestelling door.

'Hier opeten' stamelde de cafetariahulp. Hij was niet ouder dan een jaar of 18 en het was eigenlijk meer een wens zo sprak hij het uit zo van…je gaat het toch wel hier opeten zodat ik nog langer naar je kan kijken. Ik hoopte met hem mee dat ze ja zou zeggen. Ze lachte haar tanden bloot en zei: ja hoor doe maar en terwijl ze terugliep naar haar vriend draaide ze zich even naar me om waarbij we even oogcontact hadden. Haar glimlach was nog niet verdwenen.

Leek het zo of gaf ze me een knipoog of knipperde ze gewoon even met haar oogleden ? Het leek er in ieder geval op dat ze genoot van al die blikken die mannen haar gunden. Ik draaide me snel richting de frieten, gehaktballen en frikadellen. Man, mijn pik brandde in mijn slip en vertoonde behoorlijke overeenkomst met die vele lange lullen in vlees die daar in de vitrine lagen. Ik keek naar de cafetariahulp en zag dat hij in plaats van al het lekkers dat ze besteld had te pakken haar met zijn ogen opat. Hij had een gelukzaliger blik in de ogen die pas verdween toen zijn baas hem een por gaf en zei: zeg komt er nog wat van ? Even keek hij mij aan en we wisten dat we allebei hetzelfde dachten: wat zouden we er niet voor over hebben haar naakt te zien en te mogen liefkozen. Ik zag dat ook hij al een aardige bobbel in zijn broek had en toen hij zag dat ik ernaar keek kreeg hij het schaamrood op de kaken en ging snel aan het frituren. Alsof het nog niet heet genoeg was in die zaak.

Ik riep hem snel toe…ik geloof dat ik mijn bestelling ook maar hier opeet. In de zaak stonden slechts twee tafeltjes dus ik liep snel naar het vrije tafeltje en nam plaats. Het was in een soort nisje van de zaak. Haar vriend zat met zijn rug naar me toe en was verdiept in een tijdschrift. Maar haar kon ik goed zien. Als om me te plagen kwam ze telkens even achter de rug van haar vriend vandaan. Dan weer om even wat uit haar tas te pakken, dan weer om haar vriend wat te vragen, waarbij ze nadrukkelijk even langs hem heen keek in mijn richting. Hadden ze het over mij gehad? Want heel even draaide haar vriend zich om quasi naar buiten kijkend. Ik had echter het gevoel dat hij daarbij ook mij even taxerend opnam. Nu moet ik bekennen dat ik nog nooit met een jongen gevreeën heb maar dat ik er de laatste tijd wel steeds vaker over droom. En ik moet toegeven: het zijn geen onaangename dromen, maar toch….

Mijn gedachten werden onderbroken door de cafetariahulp die het bord met frites en de dampende frikadel op mijn tafeltje neerzette. Terwijl hij terugliep hield ze de jongen aan door hem tegen te houden en haar hand op zijn arm te leggen. Ik zag dat de jongen vreselijk zenuwachtig werd. Maar alsof het de normaalste zaak van de wereld was liet ze haar hand op zijn arm rusten. Zag ik dat nu goed, kneep ze licht in zijn arm?

'Doet u mij ook maar zo'n lekkere dampend hete frikadel zoals je die knappe meneer net gebracht hebt' hoorde ik haar zeggen en ik geloofde mijn oren niet. Had ze echt gezegd knappe meneer en dampend hete frikadel? Waarom zei ze niet gelijk dat ze een pik wilde hebben en ik had hem ter plekke uit mijn broek gehaald en haar voor de ogen van haar vriend er plekke een goeie beurt gegeven. Wat dacht ik nu allemaal weer onzin. Ze speelde met onze gevoelens en was er verdomd goed in. Ik was al sinds haar binnenkomst van slag en botergeil op die prachtige meid. 'Linda' hoorde ik haar vriend opeens zeggen, waarom bestel je nou nog meer eten?

Linda heette ze, wat een prachtige naam. Ze had een mooie bruine teint, donkere ogen en prachtig glanzend stijl donker- blond haar dat losjes tot iets over haar schouders viel. Alsof ze merkte dat ik haar nogmaals in me opnam stond ze op en ontdeed zich heel omslachtig van haar leren jas. Wauw, ze had een heel strak wit T- shirtje aan waarin haar tieten parmantig vooruit stonden. Ze was niet bepaald slecht bedeeld constateerde ik. Ze genoot zichtbaar van mijn hete blikken op haar lichaam. Ze streek even over haar T-shirt….zag ik dat goed of wreef ze over haar tepels….ja echt haar tepels tekenden zich opeens duidelijk af door de stof van haar T-shirtje heen.

Opeens galmde het breken van een bord op de hardstenen vloer door de ruimte. Ik keek richting vitrine en zag dat de cafetariahulp naast haar stond en met open mond naar haar stond te kijken. Op de grond lag een gebroken bord met overal friet, mayonaise, twee kroketten en een frikadel. 'Och schatje toch zei ze tegen de hulp terwijl ze haar hand een keer door zijn haar streek….wat doe je nou toch….al dat lekkers zo maar op de vloer. Sorry mevrouw verontschuldigde hij zich. Hij bukte zich om alles op te rapen. Snel bukte ook zij zich waarbij ze haar knieën naar buiten bracht en in een soort hurkhouding naast hem bukte en hem hielp alles op te ruimen. Het is ook mijn schuld hoorde ik haar zeggen de jongen nog onzekerder makend. Ik zag dat ze nu de frikadel oppakte die als enige voedingswaar wonder boven wonder nog op een stukje van het kapotgeslagen bord lag.

Ach dat is nou een geluk….die frikadel is nog goed te gebruiken fluisterde ze tegen de jongen en opende haar mond. Weer zag ik de jongen ademloos naar haar kijken terwijl ze het puntje van de frikadel tussenn haar lippen manoeuvreerde. Het was in mijn ogen mijn pik die ze daar ging verslinden en ik zag dat de hulp niet veel anders dacht. Ze stak haar tong uit en raakte het puntje van de frikadel aan. Oeh dat is heet, zei ze gemeen. Even blazen…..ooh wat maakte me ze geil en ik kon het niet laten om met mijn hand onder het tafeltje mijn kruis te bevoelen. Ze schoof iets naar voren waardoor haar knieën tegen die van de jongen kwamen. Zijn gezicht was vlak bij het hare en zijn pik moet het uitgeschreeuwd hebben…pijp mij , pijp mij .

Na even geblazen te hebben, waarbij ze de jongen haar adem liet voelen sloot ze haar volle lippen om de frikadel en zoog hem naar binnen. Steeds weer naar binnen en buiten alsof ze hem een geweldige pijpbeurt gaf. Ik zag dat ze voordeed haar evenwicht te verliezen en de jongen stak snel een hand uit en lei die op haar bovenbeen om te voorkomen dat ze zou vallen. Zij deed met haar andere hand hetzelfde bij hem. Haar aanraking bracht hem in een soort roes. Zijn hand schoof over haar been en ook zij liet zich gaan en streelde over de stof van zijn spijkerbroek richting zijn kruis. Hierdoor aangemoedigd gleed zijn hand hoger op en nu lag zijn hand ter hoogte van haar kruis en drukte tegen de stof. Ze sloot heel even haar ogen…wreef met haar hand over zijn erectie en stond toen opeens op, de jongen in vertwijfeling achterlatend. Ik had ademloos naar het schouwspel zitten kijken en toen ze opstond en weer ging zitten keek ze even tevreden in mijn richting waar ik net ongegeneerd met mijn hand over mijn kruis wreef. Snel stortte ik me weer op mijn eten. Nadat ik de laatste hap had weggewerkt zonder ook nog maar een keer naar haar te durven kijken stond ik op en liep naar de kassa om te betalen. Ik zag dat ook zij hun borden leeg hadden. Betaal jij even Frank ? hoorde ik haar zeggen.

Hij stond op en gebroederlijk stonden we naast elkaar. Hij was een kop groter dan ik en ik zag waarom ze van hem kon houden. Het was een aantrekkelijke jongen met een zelfverzekerde houding. Ja als je toeliet dat je vriendin zulke geile spelletjes doet met andere mannen dan moet je wel heel zeker weten dat ze van je houdt….en op de een of andere manier wist ik zeker dat dat ook zo was. Ik betaalde en liep richting uitgang. Bij de deur aangekomen zag ik opeens dat het was gaan stortregenen. Door alle aandacht voor Linda was het gehele buitengebeuren aan me voorbij gegaan. Ik had slechts een dunne jas aan en stond even na te denken hoe ik zo droog mogelijk bij mijn auto zou kunnen komen.

Opeens liep iemand van achteren tegen me aan. Het was Linda… Oh sorry ik was zo in gedachten, verontschuldigde ze zich. Och kijk toch eens Frank, het regent pijpenstelen. De woordspeling van haar lippen komend zorgde weer voor een lichte kriebeling in mijn onderbuik. We stonden nu gedrieën naar buiten te kijken. Dat ziet er niet best uit zei Frank en zich tot mij wendend. Moet je ook ver lopen? Verbaasd dat hij me aansprak antwoordde ik: nee hoor ik ben met de auto. Zijn jullie lopend dan ? Ja , Linda en ik waren net aan het wandelen toen we opeens trek kregen. We wonen zeker een kwartier lopen hier vandaan.

'Zal ik jullie dan even met de auto wegbrengen, anders word je zeiknat….Ik keek Linda daarbij recht in de ogen en ze begreep onmiddellijk de dubbele bodem van mijn uitspraak want ze glimlachte en keek me ondeugend aan.

Wat zullen we doen Linda ? richtte Frank zich tot haar…. Meneer lijkt me geen kidnapper dus ik geloof dat we geen keus hebben. We lachten alledrie en ik gooide de deur open. Linda trok haar jas uit en hield die over haar hoofd. We renden dwars door de regen naar mijn auto. Ik opende snel de deuren en door alle drukte stapte Frank achterin terwijl Linda naast me kwam zitten.

Pffffff wat een honden- weer zeg, net was het nog zonnig zei ze. Ik wilde haar net antwoorden toen ik me naar haar toedraaide. Mijn adem stokte. Door de heftige regen was haar T-shirt kletsnat geworden en haar borsten schenen nu dwars door de dunne stof heen en tekenden zich duidelijk af. Het was net alsof ze een shirt van doorschijnende stof aanhad en niets verhulden. Met een brok in de keel antwoordde ik….nou zeg dat wel. Frank kreeg van dat alles niets mee en was bezig de wasem van de ruiten te vegen.. Ze zag dat ik naar haar borsten keek en naar beneden kijkend zag ze nu ook waarom…..om me nog meer op te geilen draaide ze zich naar mij toe, ogenschijnlijk om Frank wat te vragen, mij een volle blik op haar borsten gunnend. Frank geef je mij de wisser ook even dan kunnen we voorin tenminste ook wat zien. Gaan met die banaan moedigde Frank me aan en ik startte de auto. Nadat ze me het adres hadden gegeven reden we weg.

Linda was weer recht gaan zitten en Frank begon druk te vertellen over dat ze net zo lekker hadden gewandeld en meer koetjes en kalfjes. Het ging mijn ene oor in en het andere weer uit. Haar been lag vlak naast de koppelingspook en bij het schakelen raakte ik af en toe haar been aan. Sorry zei ik, geef niets hoor fluisterde ze en keek me weer met die ondeugende blik aan en om me nog meer te plagen hoorde ik haar zeggen: Pffff wat ben ik nat geworden zeg……Kijk nou naar mijn shirtje Frank …..het is net alsof ik mijn doorschijnende T-shirt aan heb dat ik laatst gekocht heb en dat je zo mooi vindt…man je ziet mijn tieten gewoon. Frank lachte en zei ….laat eens kijken. Ik wist niet wat ik hoorde. Speelden ze een spelletje met me? Kijk dan en nu draaide ze zich helemaal om naar hem, waarbij ze een been op de stoel legde. Wauw zei Frank …..dat verbergt inderdaad niet veel schatje….Ik weet niet wat meneer hiervan vindt, mij aankijkend. Ehhh tja ik moet beamen dat het er wel opwindend uitziet hoorde ik mezelf stamelen. En vervolgens: je vriendin heeft een paar prachtige borsten zo te zien waar menige vrouw trots op zou zijn. Ik hoorde mezelf die woorden uitbrengen en vroeg mezelf af wat me bezielde. Zo nou hoor je het ook eens van een ander giechelde Linda richting Frank. Ik ben er ook best trots op hoor…..hoe heet je eigenlijk. Fox antwoordde ik. Nou Fox ik ben blij te horen dat je mijn borsten mooi vind…Frank hier mag graag naar andere vrouwen kijken en dan zegt hij altijd kijk Linda die heeft nou mooie tieten. Pfffff ik hoef me niet te schamen voor de mijne. Ik kreeg het spaans benauwd. Waar ging dit heen. De ramen besloegen steeds heftiger en de spanning steeg met de minuut.

Heb jij een vriendin vervolgde Linda die duidelijk lol beleefde aan het spelletje dat ze met me speelde. Ik ben getrouwd antwoordde ik. Ah getrouwd nog wel en gelukkig ? Ja hoor bevestigde ik. En heeft ze ook mooie borsten ? Ik voelde het schaamrood op mijn kaken verschijnen. Linda zag het en zei…..of vind je het vervelend om erover te praten ? Heeft ze grote borsten of kleintjes en vindt ze het lekker als je ze streelt….? Linda, sprak Frank haar quasi vermanend toe… je brengt Fox in verlegenheid zich tot mij richtend….niets van aantrekken hoor ze is nou eenmaal heel erg sexueel ingesteld en vraagt iedereen altijd de kont uit de broek over dit soort privé-dingen. Nou hij hoeft toch niet te antwoordden legde Linda het initiatief weer bij mij. Ik ben gewoon heel benieuwd hoe andere stellen het doen…..dat jij er niet van houdt om mijn borsten de langdurige liefkozingen te geven die ze verdienen wil nog niet zeggen dat alle mannen zo zijn of niet Fox ?….. Ik veroorzaakte bijna een aanrijding zo van slag was ik.

Wel de ogen op de weg houden he, merkte Linda op en lei daarbij haar hand quasi onschuldig op mijn dijbeen en liet hem daar ook gewoon rusten. We zijn er riep Frank. Kom je nog even mee naar binnen vroeg hij, dan kunnen we je even met een warme kop koffie bedanken voor de lift. Ach dat hoeft niet, probeerde ik nog onzeker waar die kop koffie toe zou leiden…Ahh toe nou, drong Linda aan…één kopje maar en ze keek me met die betoverende glimlach diep in de ogen. Ik smolt weg en stemde toe. Oke één kopje dan.

Het regende nog steeds pijpenstelen en we renden de flat in. Nou ja flat, het was een luxe appartement op de bovenste verdieping. Eenmaal bijgekomen liep ik naar het raam en genoot van het prachtige uitzicht over de stad. Frank kwam naast me staan. Wat een uitzicht he…..er staat hier geen gebouw in de buurt dus je hebt altijd een vrij uitzicht en geen mens kijkt hier naar binnen. Vooral in de zomer is het net alsof we op het balkon ons eigen strand hebben en waar we heerlijk ongestoord naakt kunnen zonnen. Hij gaf me een klap op mijn schouder. Nou ik ga me even omkleden zei Linda…..want ik ben door- en door- nat…..Haar T-shirt was opnieuw doordrenkt en haar borsten…..ze droeg duidelijk geen beha……waren weer duidelijk zichtbaar. Zet jij vast even koffie Frank? en weg was ze.

Ze was niet zo groot maar een prachtige vrouw om te zien met een heerlijk kontje. Ze heupwiegde naar de deur waarachter ik de bad- en slaapkamer vermoedde. Ja is goed antwoordde Frank…zeg Fox wil je niet zo lang even wat droge kleren van mij lenen, je bent ook zeiknat en dat is toch een beetje onze schuld. Ach.. sputterde ik nog tegen, maar Frank wist heel goed wat hij van plan was en dirigeerde mij naar hun slaapkamer. Het is de tweede deur rechts, naast de badkamer…..op bed ligt nog wel een shirt en broek…toe ga nu maar dan zet ik even koffie. Ik liep richting gang en klopte eerst op de deur van de slaapkamer. Maar ik hoorde niets en ging naar binnen. De slaapkamer was leeg. Ik hoorde Linda zingen in de belendende badkamer. Ze was schijnbaar snel onder de douche gesprongen want ik hoorde het water stromen. Op het bed lagen inderdaad een korte broek en T-shirt. Ik had me net ontdaan van mijn natte kleren en stond in mijn slip in de slaapkamer toen Linda vanonder de douche riep….schat ben jij dat ? Wat een poepie die Fox he….Schat hoor je me ….? Ja mompelde ik zo onverstaanbaar mogelijk. Zag je hoe hij bewonderend naar mijn borsten keek….Mijn tepels werden gelijk hard en het begon behoorlijk te kriebelen in mijn onderbuik……Denk je dat hij een stijve kreeg van het naar mijn borsten te kijken ?? Denk je ???? herhaalde ze haar vraag…..weer mompelde ik bevestigend. Geil idee he !!! Het wond me vreselijk op. Ik stond daar stokstijf in mijn slip met een opkomende erectie. Alleen de gedachte al dat achter die deur Linda in haar volle naaktheid onder de douche stond….ze had ongetwijfeld een prachtig lichaam…oh wat verlangde ik ernaar haar naakt te zien. Waar bleef Frank toch zo lang.

Nog in gedachten zwaaide opeens de deur open. Daar stond ze voor me. Ze had alleen een wit badlaken om haar middel geslagen en was voor de rest compleet naakt. Haar lichaam was egaal gebruind en ze had werkelijk heerlijke borsten met prachtige kleine lichtbruine tepels. Ohhhh sorry verontschuldigde ze zich, maar ze meende er geen bal van….ik dacht dat jij Frank was. Ze maakte geen aanstalten om weer in de douche te verdwijnen en ze bedekte ook haar borsten niet. Integendeel….ze had schijnbaar besloten mij een nu nog betere blik op haar borsten te gunnen. Ze ademde wat zwaarder nu en haar borsten gingen op en neer bij elke ademhaling. Mij pik was compleet stijf en mijn veel te kleine slip kon hem nauwelijks in bedwang houden. Ze liet haar ogen er goedkeurend op rusten. Heel langzaam kwam ze dichterbij zonder een woord te spreken.

Ze bleef vlak voor me stil staan. Haar lichaam was nu zo dichtbij dat ik haar heerlijke frisse lichaamsgeur kon ruiken. Haar borsten staken parmantig vooruit en waren om aan te raken zo dichtbij………Heel zachtjes fluisterde ze opeens….je vindt mijn borsten mooi he…..je wilt ze het liefste in je handen nemen en strelen….misschien zelfs wel met je tong mijn tepels liefkozen en in je mond nemen om eraan te zuigen tot ze harde knopjes worden….. Haar woorden maakten me vreselijk geil en het leek alsof ze me in haar macht had en het eerder opdrachten werden dan alleen gesproken woorden. Je lijkt me heel gevoelig Fox…..ik wed dat je je vrouws borsten heerlijk verwent met je handen en tong….raak me aan Fox…..laat me voelen hoe je mijn borsten wilt liefkozen.

Voorzichtig stak ik mijn hand uit en streelde door haar haar en toen haar wang. Ze pakte mijn hand vast en gaf er een kusje op en lei hem toen heel zachtjes op haar borst. Met mijn vingertoppen streelde ik haar borst en bracht nu ook mijn andere hand naar voren. Ik nam haar volle borsten in mijn handen en streelde en kneedde het vlees….ooohh jaa dat is lekker fluisterde ze….Ze wankelde even en liet zich toen achterover op het nog onopgemaakte bed vallen. Ze rekte zich uit en de handdoek was ietsjes opgeschoven waardoor haar prachtige benen zich in volle lengte aan mij toonden. Ze was prachtig gebruind. Ik kroop ook op het bed en begon met mijn tong haar voeten te kussen en kroop dan langzaam omhoog via haar kuiten naar haar knieholte. Ze kronkelde onder mijn kussen. Via haar knieholte zoende ik nu haar dijbenen en begaf mij richting haar liezen. Mijn handen strekten hoger en via haar platte buik voelde ik de bolling van haar borsten. Ze gaf een gilletje en moedigde me opnieuw aan door te gaan…..ik was compleet in een roes niet meer bewust van het feit dat haar vriend in de kamer ernaast was. Met mijn tong zoende ik haar liezen. Ze spreidde haar benen als vanzelf en onder de handdoek zag ik een donker kruis. Met beide handen streelde ik haar borsten en nam haar tepels tussen duim en wijsvinger…ooohhhhh wat geil hoorde ik Linda grommen terwijl ze haar handen in de kussens begroef en haar rug kromde. Mijn mond ging steeds verder in de richting van haar poesje.

Opeens dook ik met mijn gezicht onder de handdoek en plantte mijn mond op haar kutje. Ze was geschoren en ik drukte mijn lippen op haar schaamlippen die ook aan de buitenkant al kletsnat waren van haar eigen geil. Hhhmmmmm wat een heerlijk nat poesje deed ik verslag van mijn ontdekkingstocht…ohhh ja praat tegen me zei Linda vertel me wat voor geile dingen je allemaal met me gaat doen…dat windt me vreselijk op……Ik bracht nu ook een hand onder het badlaken en streelde door haar kleine plukje schaamhaar boven haar geschoren poesje. Tegelijkertijd trok ik haar poesje iets open en haar klitje kwam bloot te liggen. Met het puntje van mijn tong draaide ik kleine rondjes rond haar klit uitkijkend dat ik haar genotsknopje zelf niet aanraakte. Ze sloeg nu heftig met haar vuisten in de kussens……oooohhh god wat doe je dat lekker neuk me met je tong…..hmmmmmm niet zo'n haast plaagde ik haar….ik wil eerst je klitje lekker verwennen met mijn tong. Opeens drukte ik mijn mond op haar kutje en met mijn tong gleed ik over haar klit. Ze gromde van genot alleen luider nu…zich niets meer aantrekkend van het feit dat Frank het zou kunnen horen of niet Misschien was dat juist wel de bedoeling. Alle remmen gingen los. Ze graaide door mijn haar en drukte mijn hoofd op haar kletsnatte spleetje oohhhh ja ga door maak me gek en laat me klaarkomen op je mondje…..Met twee handen spreidde ik haar schaamlippen en likte haar met mijn tong vol door en liet het puntje van mijn tong steeds heel even in haar kutje verdwijnen en likte dan weer haar kietelaar…..Het was vreselijk geil om deze prachtige jonge meid dit genot te bezorgen. Ik had naast mijn vrouw nog nooit een andere vrouw gehad, maar ik merkte dat ze minstens zoveel van mijn tong genoot als mijn vrouw. Ooohhhh god hoorde ik haar grommen en mijn gedachten lezend….verwen je je vrouw ook altijd zo uitgebreid….wat een geluksvogel…..ga door niet ophouden nu ik ga bijna klaarkomen ooooh ga doooooooorrrr. Ik stak nu snel een vinger in haar natte spleetje en begon hem op en neer te bewegen terwijl ik me vastzoog op haar klitje …..het duurde niet lang of Linda begon heftig te schokken met haar onderlichaam en toen oohhhhhhhhhhh ja haar kutspieren trokken samen en het geil stroomde over mijn vingers en lippen. Ik bracht snel mijn tong naar binnen en likte al haar geile sappen naar binnen. Dit was schijnbaar zo geil dat ze vlak achteraan nog een keer klaarkwam…..

Uitgeput liet ze zich in de kussens vallen en trok me omhoog, waardoor mijn pik langs haar benen schoof en bleef rusten ter hoogte van haar kruis. Ik drukte mijn pik door de stof van mijn slip heen in haar kruis en begon langzaam heen en weer te schuiven. Ze tongzoende me en haar nagels trokken strepen over mijn rug. Mijn pik was zelden zo hard geweest en ik wilde haar het liefst gelijk geweldig hard neuken, maar Linda dacht daar anders over. Haar poesje moest zeker even bijkomen. Met een hand streelde ze nu over mijn billen en probeerde mijn slip omlaag te trekken. Aangezien dat niet lukte richtte ik mij even op en ging met gespreide benen over haar heupen heen zitten. Ze steunde op haar onderarmen en richtte zich ook op. Ze bracht haar hoofd naar mijn borst en begon mijn tepels te zoenen. Ze werden tot mijn verbazing hard en gevoelig. Oohhhh jaaaaa kirde ik het uit….dat is lekker . Even keek Linda me met gelukzalige ogen aan …haar tong trok nu een streep van vocht over mijn buik richting mijn slip. Zonder haar handen te gebruiken opende ze haar mond en nam de rand van mijn slip tussen haar tanden en trok hem omlaag. Mijn pik floepte gelijk over de rand van mijn slip en raakte haar wang aan. Het voorvocht droop er werkelijk uit en iets ervan kwam op haar wang. Ze likte het met haar tong van haar wang en gelijk erna likte ze met het puntje van haar tong over mijn eikel….oooohhhh ga door oooh dat is heerlijk . Nog altijd haar handen niet gebruikend likte ze mijn pik en probeerde hem in haar mond te dirigeren, maar telkens floepte hij alle kanten op het voorvocht over haar hele gezicht verspreidend. Schuif iets naar voren maande ze me aan. Ik zat nu op mijn knieën en leidde met mijn hand mijn pik tussen haar lippen. Het was een vreselijk geil gezicht om die knappe meid onder me te zien zitten met open mond wachten tot ik mijn pik tussen haar lippen zou schuiven. Net toen mijn eikel zich tussen haar lippen bevond sloot ze ze snel en begon heerlijk te zuigen aan mijn paal. Ze neukte mijn pik met haar mondje en ik kwam bijna gelijk klaar, zo geil was dit. Ik bracht mijn hand achter haar hoofd en maande haar iets langzamer te bewegen. Ze begreep mijn boodschap en zoog nu tergend langzaam de volle lengte van mijn pik af en liet hem dan weer tot aan het topje van mijn eikel naar buiten glijden. Ik liet me ook niet onbetuigd en bracht een hand naar achteren en begon weer met haar poesje te spelen. Ja vinger me hoorde ik haar mompelen met mijn pik tussen haar lippen. Vinger mijn kutje. Ik pompte mijn wijsvinger in haar nog altijd kletsnatte spleetje en begon haar op hetzelfde ritme als zij mij pijpte te vingeren.

Opeens voelde ik haar vrije hand op mijn ballen die ze lichtjes masseerde. Ik voelde het zaad omhoog komen toen opeens de deur openzwaaide…..Ik keek verschrikt op en zag opeens Frank in de deuropening staan. Maar in plaats van boos had hij een glimlach op zijn lippen…..Zo jullie zijn lekker bezig zeg…ik kon hiernaast alles meekrijgen en wil nu ook wel eens wat actie. Pijpt ze lekker?, richtte hij zich tot mij. Geschrokken en met een stijve pik in Linda's mondje knikte ik bevestigend. Je hebt toch niet je tong verloren hoop ik, liep hij op me toe. Linda liet mijn pik uit haar mond glijden. Nee hoor kirde Linda met zijn tong is niets mis….dat heb ik zelf net ondervonden. Maar je hebt wel een timing zeg, richtte ze zich tot Frank. Fox zou net zijn heerlijke lading zaad in mijn keeltje spuiten verdorie…kijk dan zijn pik verslapt gewoon van de schrik……Ach nee toch zei Frank plagend….misschien heb je hier wat aan, zijn broek laten zakkend. Hij droeg geen slip en zijn paal was groot en hard met een prachtige dikke rood aangelopen eikel. Hmmmmmmmm zei Linda dat zie ik graag. Kom ook op het bed dan pijp ik jullie allebei. Voor ik het wist zat Frank naast me.

Allebei op onze knieën boden we onze pikken aan Linda aan. Ze nam Frank's dikke eikel tussen haar lippen. Hij verdween in haar mondje maar ze had duidelijk moeite met de dikte en de lengte van zijn pik…. oohh wat is ie groot he…..die krijg ik nooit helemaal naar binnen. Die van Fox kan ik tot aan zijn ballen naar binnen zuigen schatje…wil je het zien en zonder zijn antwoord af te wachten richtte ze zich weer tot mij. Ze nam mijn halve erectie in mijn mond en zoog er een paar keer gulzig aan. In haar mond zwol mijn erectie weer aan tot op volle sterkte. Opnieuw liet ze de volle lengte van mijn staaf in haar keel verdwijnen. Waauw riep Frank uit zichzelf aftrekkend. Snel bracht Linda haar hand naar zijn staaf en terwijl ze mij pijpte trok ze Frank's voorhuid over zijn eikel. Aaaaagggh wat lekker Linda, knorde hij van genot. Ja pijp Fox, laat zijn heerlijke staaf helemaal in je mondje verdwijnen ..oooohhhh ik wou dat je mijn pik ook tot mijn ballen in je mondje kon nemen. Gelijk wisseldelde Linda van pik. Ze zoog Franks glanzende eikel in haar mond en ik zag aan de bolling van haar wangen hoe groot zijn pik was en hoe Linda uit alle macht zijn geil naar binnen zoog…… Haar hand had ze inmiddels stevig om mijn pik gelegd en ze trok me zalig af……Oh jaa ik hou het niet lang meer, gilde Frank het uit ……jjaaaaaa spuit allebei je zaad over mijn gezicht en in mijn mondje…..ik wil jullie zaad proeven riep Linda en ze begon ons allebei snel wisselend te pijpen en af te trekken ooohhhhhh jaaaa daaaaar komt het, schreeuwde ik uit.

Ze ging er goed voor zitten opende haar mond en stak haar tong zo ver mogelijk uit. Frank en ik trokken onszelf naar een hoogtepunt en richten onze pikken op haar mondje…..dikke klodders sperma vlogen door de lucht en landen op Linda's tong , lippen en kin……..Ze sloot even haar ogen en opnieuw volgde een zaadlozing. Het was een vreselijk geil gezicht om dat knappe gezicht volledige onder het geil van twee mannen te zien zitten. Ze krulde haar lippen en opende weer haar ogen…waaaauwww wat een geil gevoel. Ze sloot haar lippen en proefde instemmend ons zaad en slikte het door. Hmmm lekker. Ze likte haar lippen en met een vinger streek ze het geil van haar kin op en likte vervolgens haar vinger af…..Daar lust ik wel pap van . Dat zien we, riep Frank…..wat een geil gezicht he Fox. Nou en of beaamde ik. Maar Linda zag schijnbaar nog een druppel geil op Frank's eikel en viel gretig aan. Met het puntje van haar tong likte ze de druppel zaad op en voor onze ogen verdween hij in haar keeltje…Hmmm, nu wil ik proeven of Fox ook nog een druppel voor me heeft, zei ze en trok mijn pik naar zich toe en zoog uit alle macht aan mijn staaf. Hhmmmmm hoorde ik haar grommen en voelde hoe ze me volledig leegzoog.

Ze likte zich nog een keer de lippen en viel toen voldaan achterover in de kussens breeduit glimlachend. Wauw dat was me het middagje wel, bracht ze uit. Dacht je dat we al klaar waren….zei Frank…..hmmm ik zie hier een heerlijke geile meid liggen in haar nakie…..en Fox heeft volgens mij ook nog wel zin in meer…wat jij… Natuurlijk zei ik, maar vinden jullie het goed als ik eerst even ga douchen ? Natuurlijk gekkie zei Linda…..Ik denk dat ik er zelf ook nog maar weer even onderspring…..want al dat zaad op mijn wang begint een beetje te plakken ha ha ha ha. Maar ga jij maar eerst, dan kunnen Frank en ik even bijkomen. Terwijl ik de deur van de badkamer opendeed keek ik nog even achterom en zag dat Linda en Frank elkaar in de armen vielen en begonnen te tongzoenen…..Ik kreeg de indruk en het vermoeden dat ze dit allemaal in de cafetaria al uitgedokterd hadden en erg tevreden waren dat hun plannetje vruchten had afgeworpen….Nou ik had er geen bezwaar tegen en tevreden stapte ik onder douche, draaide de kraan open en liet warme water voldaan over mijn lichaam stromen….

© Fox

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie