hot teens tube shemale jizzed by group.

De communicatieadviseur

Als communicatieadviseur is het van belang je te kunnen inleven in de wensen en behoeftes van de klant (opdrachtgever) en je doelgroep(en). Pas als dat lukt, kan je een goed product leveren.
Zo had Frans (partner bij een communicatieadviesbureau) laatst een opdracht gekregen van een Gemeentelijke dienst om een communicatieplan te schrijven over de sluiting van de straatprostitutie aldaar en de opening van een nieuw ontspanningshuis.
Toen hij de opdracht kreeg had hij zo iets van: kan en wil ik daar wel iets mee? Maar naarmate hij zich in de materie verdiepte werd het steeds interessanter. Er zaten allerlei aspecten aan de opdracht die het enerzijds heel complex maakte en anderzijds ook zeer boeiend. Uiteindelijk nam hij de opdracht aan en ging er mee aan de slag.

Allereerst moest Frans een zo positief mogelijk verhaal schrijven over de meiden van de straat die hun werkplek moesten verlaten en gestimuleerd moesten worden om in een ontspanningshuis te gaan werken.
Belangrijk daarbij was de vraag hoe bereik je die meiden en wat spreekt hen aan. Hij probeerde een aantal vrouwen te interviewen, maar merkte al snel dat ze een man niet echt vertrouwde.
Om de opdracht niet langer te laten vertragen besloot hij om een ervaren vrouw als freelancer in te huren voor het project. Clara was een aantrekkelijke blonde veertiger met veel ervaring. Hij had vaker met haar gewerkt en dat klikte goed. Meestal begreep ze meteen wat Frans bedoelde en ze had vaak originele en soms onorthodoxe ideeën. Toe hij het haar vroeg stemde ze direct in, het leek haar een leuke opdracht.
Bij de meiden kwam ze blijkbaar goed over en in korte tijd bereikte ze, dat ze haar vertrouwden en open gesprekken met haar voerden. Als ze dan weer terug kwam op kantoor na zo’n gesprek dat stonden de glinsteringen in haar ogen. Frans was razend benieuwd hoe ze het weer had geflikt om vertrouwelijke informatie los te krijgen.
“Nou dan ga je toch de volgende keer mee!” stelde Clara voor.

Zo stonden ze een paar dagen later voor het nieuwe ontspanningshuis. Het was al helemaal ingericht en opgeleverd en langzaam maar zeker in gebruik genomen. Ze werden ontvangen door Yvonne die zich min of meer had opgeworpen als spreekbuis van de meiden. Frans had al eens eerder met haar gesproken maar voelde toen veel weerstand en vijandigheid. De sfeer was nu echter compleet anders. Ze werden hartelijk ontvangen en iedereen groette Clara.
Yvonne legde uit dat door de tussenkomst van Clara het voor hen duidelijker was geworden wat de bedoeling van het communicatieplan was.
Clara stond te glunderen van zoveel lovende woorden. Yvonne gaf eerst een rondleiding door het nieuwe pand. Frans keek zijn ogen uit toen hij zag hoe de zogenaamde “peeskamers” modern en gezellig waren ingericht. Hij zag beelden voor zich dat hij daar als klant langs zou komen en vond het er zeker uitnodigend uitzien.
Hij volgde Yvonne en liet ondertussen zijn ogen over haar figuur gaan. Ze zag er zeer aantrekkelijk uit in haar strakke blouse en halfkorte rokje; eigenlijk te verzorgd voor een straatprostituee. Het leek wel alsof Yvonne voelde dat ze bekeken werd want ze begon nog iets uitdagender met haar heupen te draaien.

Ze zochten een kamertje voor het gesprek uit, namen een kop koffie mee en deden de deur achter hen dicht. Het gesprek verliep vanaf het begin in een gezellige sfeer. De verhalen en anekdotes die Yvonne vertelde waren boeiend en doorspekt met veel humor. Regelmatig lagen ze dubbel van het lachen om de soms absurde situaties die zich hadden voorgedaan. Toch werd er ook over diepzinnige zaken gesproken die de meiden bezig hielden.
Yvonne was een charismatische persoonlijkheid. Voortdurend werd de blik van Frans tijdens het gesprek als door een magneet getrokken naar de openstaande blouse van Yvonne. Zonder het te willen kon hij een glimp opvangen van een paar stevige borsten, die zo te zien absoluut geen beha nodig hadden en die daarom ook ontbrak. De donkere tepels die duidelijk door de dunne stof drukten maakten het hem nog moeilijker om niet te kijken.
Als hij zich dan draaide naar de andere gesprekspartner, Clara, overkwam hem hetzelfde. Met glinsterende ogen zat zij te luisteren en te praten. Zijn blik gleed over haar witte blouse en strakke spijkerbroek. Al een paar keer was hij daarbij door haar betrapt. Amusant en uitdagend had ze hem aangekeken. Ook van haar aanwezigheid kreeg hij opwindende gevoelens.
Hij besloot om maar even een kop koffie voor iedereen te gaan halen. Op de gang kwam hij weer bij. Maar toen hij bij het koffieapparaat een paar andere zeer aantrekkelijke meiden voorbij zag lopen, voelde hij de opwinding weer toenemen. Wat had hij toch vandaag. Hij was hier toch voor zijn werk. Blijkbaar inspireerde de omgeving hem om ook andere dingen te voelen. Wat opgelaten liep hij terug naar het kamertje.

Bij binnenkomst stokte zijn pas. Clara was met Yvonne op het randje van het bed gaan zitten en zo te zien waren ze in een innig gesprek verdiept. De hand van Yvonne streelde de arm en schouder van Clara, die dat blijkbaar prima vond. Frans zette de koffie zachtjes neer en ging zitten zonder iets te zeggen. Geduldig wachtte hij af wat er ging gebeuren.
Met verbazing zag hij hoe de hand van Yvonne over de wang van Clara gleed en vervolgens vluchtig haar linkerborst aanraakte. Wat gebeurde hier? De twee vrouwen hadden nauwelijks oog voor hem maar werden volledig door elkaar in beslag genomen.
De omhelzing werd inniger. Van beide kanten gleden de handen nu over het lichaam van de ander. Wie had dat van Clara verwacht dacht Frans. Hij wist toch met grote zekerheid dat ze hetero was. Het rokje van Yvonne was al een behoorlijk stuk opgeschort en toonde nu een paar aantrekkelijke sexy benen. Hij keek toe hoe Yvonne de knoopjes van de blouse van Clara opende. Langzaam maar zeker kwam er een crème kleurige beha te voorschijn. Zo te zien was Clara goed bedeeld. Frans voelde hoe zijn geslacht zich oprichtte en probeerde dat zoveel mogelijk te verbergen.
De vrouwen gingen gewoon door. De blouse van Clara hing nu helemaal open en toonde een prachtige, chique, goed gevulde beha. Yvonne ging onverstoorbaar verder en maakte de beha aan de achterkant los. Ze liet haar handen onder de loshangende beha glijden en nam de mooie ronde borsten van Clara in haar handen. Clara kreunde zachtjes bij die aanraking en liet het allemaal welgevallen. Ze was wat meer onderuit gezakt gaan zitten, zodat Yvonne half over haar heen gebogen zat.
Yvonne ontdeed haar van de blouse en beha. Frans genoot van het prachtige naakte bovenlichaam van zijn assistente. Wat zou hij haar graag ook eens willen vasthouden en zijn handen over dat heerlijke lichaam laten glijden. Hij zat geconcentreerd toe te kijken toen Clara opeens opkeek. Hun blikken kruisten elkaar en Clara keek hem uitdagend met een knipoog aan. Hij fronste zijn wenkbrauwen; wat was ze aan het doen? Terwijl hij toekeek trok Clara het rokje van Yvonne omhoog en toonde zodoende een deel van haar billen aan hem. Zo te zien droeg Yvonne een smalle string en had ze een lekker strak kontje. Frans voelde zich steeds geiler worden maar wist niet welke rol hij in dit spel had. Dat Clara een spel aan het spelen was, werd hem nu wel duidelijk.

Het werd nog interessanter toen Yvonne ook de broek van Clara begon open te maken. Tot hoever zou ze zich laten gaan? Opgewonden keek hij toe hoe de strakke spijkerbroek van de billen van Clara werd gestroopt. Het slipje werd half meegetrokken en toonde een heerlijk kaalgeschoren kutje. Frans keek af en toe onzeker naar de deur en verwachtte elk moment dat die open zou gaan, maar besefte toen dat zoiets in dit gebouw niet zou gebeuren.
Yvonne had Clara inmiddels ook ontdaan van haar laatste kledingstuk en begon een uitgebreide zoek en liktocht over haar lichaam. Clara genoot en lag te kronkelen op het bed. Haar ogen keken af en toe naar Frans met een amusante glimlach op haar lippen. Yvonne was met haar hoofd tussen de benen van Clara gekropen en begon haar uitgebreid te likken. Aan het gekreun van Clara te horen deed ze dat zeer vakkundig. Clara had inmiddels de blouse van Yvonne open geknoopt en haar borsten ontbloot. Aandachtig keek Frans toe hoe Clara de borsten van Yvonne uitvoerig onder handen nam. Mmm dacht hij dat zou ik ook wel graag willen doen. Terwijl Yvonne met haar tong Clara naar een hoogtepunt toe werkte, liet Clara haar handen naar de rok van Yvonne glijden. Ze schortte hem op tot op haar heupen en gaf Frans zodoende een prachtig uitzicht op haar billen. De kleine string schoof ze opzij waardoor er een glinsterend roze kutje te voorschijn kwam. Soepel gleed een vinger tussen de kletsnatte lipjes. Yvonne kreunde zachtjes bij die handeling en draaide haar kontje om de vinger dieper te kunnen ontvangen. Clara trok haar vinger uit het hete spleetje van de vrouw boven haar en wenkte Frans met die vinger.

Frans begreep wat haar bedoeling was en was blij dat hij eindelijk ook iets kon doen. Snel ontdeed hij zich van zijn kledij en kroop op zijn knieën achter Yvonne. Met een lange haal liet hij zijn tong van achter over de glibberige spleet van de straatmeid glijden. “Ohhhh” hoorde hij haar kreunen. Hij boorde zijn tong naar binnen en begon gulzig de sappen van de vrouw op te zuigen.
Clara lag inmiddels te kermen van het genot dat Yvonne haar schonk. Tussen de kreunen door fluisterde ze naar Frans “Pak haar!”.
Meer aanmoediging had Frans niet nodig. Hij kwam overeind en net toen Clara door een hevig orgasme werd overvallen dreef hij zijn harde lul in de uitnodigende opening voor hem. Soepel gleed zijn paal naar binnen. Yvonne kwam hem direct tegemoet door haar kontje naar achter te duwen en het gewenste ritme aan te geven.
Hij pakte haar heupen beet en begon haar met stevige lange halen te neuken. Clara was inmiddels weer bijgekomen en draaide zich om waardoor ze onder de benen van Yvonne kwam te liggen. Terwijl Frans haar neukte begon Clara aan het klitje van Yvonne te likken. Het kreunen werd steeds luider en in no time hadden ze de straatmeid tot een geweldig hoogtepunt gebracht. Frans hield het ook niet langer en stootte nog eenmaal toe. Hij spoot al zijn zaad in het condoom dat hij netjes had omgedaan.

Vervolgopdracht

De opdrachtgever was uitermate tevreden zoals het project verliep. Door de inbreng van het communicatieadviesbureau waren de contacten met de meiden aanzienlijk verbeterd. De strategie die vooraf was uitgestippeld had tot dan toe goed gewerkt. Nu moest het tweede deel van het plan nog gerealiseerd gaan worden.
Ook de opdrachtgever had gemerkt dat de meiden verontrust waren of er wel voldoende klanten naar het ontspanningscentrum zouden komen. Dat was inderdaad het meest lastige onderdeel aan de opdracht. Hoe bereik je een doelgroep die niet bekend is en slechts op straat bereikbaar is.
Frans organiseerde een brainstormsessie met Clara, Yvonne en één van de andere meiden. Hoe konden ze de doelgroep bereiken? Dat was de cruciale vraag! Al pratende kwamen er allerlei haalbare en niet haalbare ideeën langs. Het varieerde van pamfletten uitdelen tot het achterhalen van kentekens. Ook andere doelgroepen (bijvoorbeeld mannen die naar een bordeel gaan of een escort inhuren) werden onderzocht.
Uiteindelijk zou de strategie zich richten op twee doelgroepen: de kerels in de straat en de bordeelgangers. De laatste groep zou via Internet wellicht het best te bereiken zijn. Frans stelde voor om dat uit te besteden aan een knaap die erg goed was in het bouwen van pakkende websites die via een zoekmachine snel gevonden konden worden.
De eerste doelgroep was aanzienlijk lastiger te bereiken. Dat waren de klanten die meestal rondreden in hun grote bakken op zoek naar iets lekkers! Hoe kregen ze daar contact mee? Om ideeën op te doen ging Frans door de oude straat rijden. Daar stonden nog steeds een paar vrouwen, maar dat zou nog maar één week mogen en dan zou de straatprostitutie definitief worden gestopt. Hij keek om zich heen en zag andere kerels langzaam voorbij de vrouwen rijden. Je zou hier eigenlijk folders uit moeten delen bedacht hij, maar wie gaat dat doen?
Plotseling kreeg hij een idee. Zou hij Clara zo gek krijgen? Zij had een goede babbel en wist vermoedelijk precies het juiste te zeggen. Het was de moeite van het proberen waard en na het vorige avontuur had hij wel in de gaten dat ze wel van wat spanning hield. Jammer genoeg liet ze dat op kantoor nooit merken.

In het eerstvolgende overleg deed hij zijn voorstel. Clara zat hem eerst schaapachtig aan te kijken.
“En jij denkt dat ik daar ga lopen!” merkte ze direct op.
Frans legde nogmaals uit waarom hij vond dat zij het meest geschikt zou zijn. De andere meiden hebben allemaal hun eigen belang (omzet) bij de contacten en zullen dus niet zoveel mogelijk folders willen uitdelen maar zo snel mogelijk met een kerel mee willen. Bij jou is dat precies andersom jij wilt niet instappen maar wel zoveel mogelijk folders uitdelen. Langzaam maar zeker raakte Clara overtuigt.
“Maar wie stopt er nou voor mij? Een oude vrouw van in de veertig!” stelde ze.
Frans reageerde direct “meid je ziet er nog fantastisch uit en als we je aankleden als hoertje ziet niemand het verschil!”
Toen Yvonne ook wel iets voelde voor het plan ging Clara overstag. Ze zou het één avond doen. Frans was blij. Eén avond was weliswaar niet veel, maar alle beetjes hielpen.

De volgende middag werd Clara in het ontspanningscentrum helemaal aangekleed en opgemaakt als hoertje. Ze voelde zich behoorlijk opgelaten toen ze zich daarna in de spiegel zag. ‘t is voor een goed doel dacht ze bij zichzelf. Om half zes kwam Frans langs, hij zou haar naar de straat brengen. Toen hij Clara zag begonnen zijn ogen te glimmen.
“Wauw, wat zie jij er sexy uit!” riep hij uit toen hij haar zag.
Ze was gekleed in een super kort rokje, sexy zwarte kousen, een paar hoge laarzen met stiletto hakken en een los half openvallend vestje.
“Nou ik weet niet of ik jou er nog wel uit zet als ik je eenmaal in de auto heb!” grijnsde Frans.
Ze stapten in en reden naar de bewuste straat. Hij parkeerde de auto op de hoek en zette Clara af. Inmiddels kende ze al een paar andere meiden die daar liepen en al snel kreeg ze de beste plek aangeboden. Daar stond ze dan verkleed als hoertje langs de straat.
Frans reed nog een keer door de straat en zag haar uit de verte al staan. In het licht van de koplampen zag ze er verdomd lekker uit. Hij reed langzaam langs. Clara stapte naar voren, maar toen ze zag dat hij het was stopte ze en lachte naar hem.
Naarmate de avond vorderde stopten er meer auto's. Elke keer boog ze naar voren en liet de mannen gretig in haar blouse kijken. Dan gaf ze hen de folder waarop het nieuwe ontspanningshuis werd aangekondigd en vertelde er bij dat de straat werd opgeheven en dat ze voortaan daar terecht konden. Ze kreeg het er gewoon warm van. Al die geile blikken en aandacht van die mannen lieten haar niet onberoerd. Sommige kerels waren lelijk en grof, die liet ze dan gewoon links liggen. Maar er zaten ook spetters tussen en aardige mannen die een praatje maakten.

Tegen middernacht toen er weer een aardige kerel stopte besloot ze een stapje verder te gaan. Ze liet zich uitgebreid begluren en bood toen haar diensten aan voor 50 euro; een aanbieding voor de laatste keer vertelde ze hem. Vreselijk gespannen en opgewonden stapte ze in bij de man. Hij was een jaar of vijftig en zag er verzorgd uit.
Ze vertelde dat de straat werd opgeheven en dat ze voortaan in het ontspanningscentrum hun werk konden doen.
“Kunnen we daar nu ook al terecht?” vroeg de man haar.
“Ja hoor, ik wijs je de weg wel!” antwoordde Clara gespannen.
Waar was ze mee bezig! Tien minuten later parkeerden ze voor het gebouw en liepen ze naar binnen.
Gelukkig stond Yvonne net in de hal.
“Hoi Yvonne, heb je even een sleutel voor een kamer?” vroeg ze zo luchtig mogelijk.
Ze gaf Yvonne een knipoog en die begreep direct wat ze bedoelde.
“Kamer vier is nog vrij”
Met een grote grijns gaf Yvonne haar de sleutel mee.
Zenuwachtig liep Clara met de man mee naar de kamer. Ze liet hem binnen en vroeg zich toen af, hoe een hoertje het verder zou aanpakken. Opgelaten vroeg ze aan hem wat hij wilde. Hij keek haar eens aandachtig aan en stelde haar op haar gemak.
“Jij doet dit voor het eerst, hè?” vroeg hij haar.
Clara kleurde en gaf toe dat ze het nog niet vaak gedaan had. De man kwam naar haar toe en nam haar teder in zijn armen. Clara vleide zich tegen hem aan, zodat
hij haar gezicht niet kon zien. Wat was ze toch van plan vroeg ze zich af. Wilde ze zichzelf iets bewijzen? Ze wist het niet. Door de genegenheid van de man voelde ze zich wel opnieuw opgewonden worden.
Kom, laat zien dat je wat kunt vermande ze zich. Terwijl ze in zijn armen hing begon ze over zijn kruis te wrijven. Ze voelde eerst niet zoveel maar naarmate ze door ging voelde ze hoe zijn geslacht zich langzaam oprichtte.

“Oh meisie, wat doe je dat lekker” fluisterde de man in haar oor.
Door het effect wat ze op de man had begon ze zelf ook geil te worden. Ze zakte door haar knieën en kwam met haar gezicht ter hoogte van zijn kruis. Ze hoorde de man zijn adem in houden toen ze zijn broek openmaakte en zijn half stijve geslacht te voorschijn pakte.
Het was geen groot exemplaar maar door de wijze waarop hij haar op haar gemak stelde, wilde ze hem toch graag verwennen. Spontaan nam ze zijn lul in haar mond en begon er op te sabbelen. De man had het niet meer. Clara begreep nu wat voor macht een vrouw over een man had tijdens een vrijpartij. Terwijl ze er aan zoog verharde hij en proefde ze een druppel sperma.
Ze likte het met haar tong op en vroeg geil met een mond vol aan hem: “en vind je het lekker?”
De man keek haar aan en genoot zichtbaar.
“Wat ben ik een geluksvogel dat ik jouw eerste klant mag zijn!”
Clara genoot van de opmerking en besloot nog een stap verder te gaan. Ze zoog nog een keer teder aan zijn lul en vroeg toen geil:
“wil je me misschien ook nog neuken?”

De man keek alsof hij een prijs had gewonnen. Uitdagend trok Clara haar kleren uit en ging met haar benen gespreid op het bed liggen.
“Wil je me?” vroeg ze poeslief.
De man kon zijn ogen nauwelijks van haar kale geile kutje afhouden. Wild trok hij zijn kleren uit, deed een condoom om en dook tussen haar benen. Zijn harde lid gleed soepel in haar glibberige kutje. Hij begon direct in een snel tempo te stoten.
“Rustig maar” fluisterde Clara “we hebben alle tijd!”
Het was echter tegen dovenmansoren gezegd. De man wilde blijkbaar zo snel mogelijk klaar komen en kon zich niet inhouden. Na een paar minuten hoorde ze een diepe zucht en toen bleek dat hij al was klaar gekomen.
Clara begreep nu waarom het voor een hoer gewoon werk was wat ze deed. Bij dit soort klanten kwam je zelf nauwelijks aan je trekken. Hij was echter wel heel
lief voor haar en dat vergoedde veel. Onhandig kleedde hij zich aan en legde 100 euro op het tafeltje.
“Alsjeblieft, dat heb je wel verdiend! En misschien tot een volgende keer.” Voordat ze zich kon aankleden was hij de deur al uit.

Frans zat te wachten in de bar van de ontspanningsruimte. Toen de man weg was stormde hij bij Clara naar binnen.
“Weet je wie dat was?” vroeg hij haar.
Ze keek hem wat verdwaasd aan.
“De directeur van de Gemeentelijke instelling. Onze opdrachtgever!”
Clara schoot in de lach.
“Nou dan heeft hij uitgebreid kennis kunnen maken met onze geweldige
service. Niets gaat ons daarin te ver!”
Frans lachte ook, maar ondertussen gleed zijn blik over het nog naakte lijf van Clara.
“Je bent echt een lekker wijf!” fluisterde hij.
Clara genoot van zijn blikken en woorden.
“Wil je me soms als hoertje nemen?” vroeg ze uitdagend “ik ben voor alles in, tegen een redelijke prijs!”
Frans had het niet meer. Was dit zijn Clara die hier voor hem stond. Hij voelde
hoe hij met de minuut geiler werd.
“Hoeveel schatje?” vroeg hij aarzelend.
Clara keek hem met een lachje op de mond aan.
“Voor jou doe ik het deze keer gratis! Wat wil je dat ik doe?”
Frans wist niet wat hij hoorde. Dit was een kans die hij nog nooit had gehad. Waar een dergelijke opdracht al niet goed voor was.
“Mag ik echt alles kiezen?” vroeg hij nog aarzelend.
“Kom op joh, ik heb zin in je!” moedigde ze hem aan.
“Nou dan wil ik graag dat je hem in je mond neemt en daarna wil ik je vanachter pakken!” sprak hij onvast.
“Oh, je wilt eerst gepijpt worden en me daarna vanachter neuken!” herhaalde Clara zijn woorden maar dan wat grover.
Ze genoot van het feit dat hij te netjes was om het te zeggen.
“Kom maar hier, dan zal ik je eerst eens lekker afzuigen!”

Het schoot Frans naar zijn hoofd en naar zijn kruis. Goh, wat voelde hij zich geil. Hij liet alles over zich heen komen en voelde hoe Clara zijn broek open maakte. Hij stapte er uit en voelde haar lippen kussend over zijn stijve geslacht gaan. Langzaam gleed haar tong omlaag over de schacht om daarna zijn ballen één voor één in haar mond te nemen. Ze maakte hem gek!
Likkend trok ze weer een spoor omhoog en hapte toen eindelijk zijn gevoelige eikel naar binnen. Oh, wat was dat zalig warm in haar mond. Frans stond te genieten. Traag begon ze hem te pijpen. Met haar hand hield ze zijn steel vast terwijl haar mond heen en weer schoof.
Tegelijkertijd likte en zoog ze aan zijn eikel. Hij voelde als het ware zijn zaad omhoog gezogen worden. Dit mens maakte hem helemaal wild. Als ze zo doorging zou hij binnen mum van tijd klaar komen. Clara voelde dat goed aan en stopte op het juiste moment net voor zijn orgasme. Frans baalde hevig.

Maar toen hij zag hoe ze zich voorover bukte en gereed maakte om hem te kunnen ontvangen verdween zijn boosheid direct. Hij keek recht tegen een glinsterend kutje aan, dat uitnodigend stond te kwijlen. Hij aarzelde niet en drong direct diep in haar nauwe kanaal door.
“Ohhhh” kreunde Clara luid op het moment van penetratie.
Frans pakte haar heupen beet en begon haar met lange halen te neuken. Clara, die de hele avond al bloedgeil was, ontving hem met luid gekreun.
“Oohh ja, ohh ja kom maar! Toe neuk me! Stop die dikke lul in mijn geile kutje!”
Frans wist niet wat hij hoorde. Was dit de Clara die altijd zo beschaafd sprak. Met zijn ene hand pakte hij haar borsten beet, terwijl hij met zijn andere hand haar klitje bewerkte. Dit werd teveel voor Clara. Kermend kwam ze langdurig klaar.
“Ohh ja heerlijk, ohhh ga door. Ram die harde pik in mijn kut!”
Ze kon nauwelijks meer op haar benen blijven staan van genot. Frans voelde zijn orgasme aan komen denderen. Met een laatste stoot dreef hij zijn lul tot diep in haar hete kanaal en kwam trillend en schokkend klaar. Dikke klodders zaad spoot hij in haar binnenste. Uitgeput hing hij over haar lichaam.
“Oh Clara, wat was dit ongelooflijk lekker!”.
Hij kuste en knuffelde haar en nam haar liefdevol in zijn armen.
“Wat een opdracht is dit!” hijgde hij nog na.

Een paar weken later hadden ze de feestelijke eindevaluatie van het project met de opdrachtgever. Zowel de meiden als de Dienst waren zeer tevreden over de wijze waarop het adviesbureau het project had ondersteund. De “omzet” bij de meiden lag nu al hoger dan in de periode op straat. De directeur, die zelf ook mee was gekomen, maakte Frans complimenten over de originele wijze van aanpak.
Hij knipoogde naar Clara en toen hij aan het einde van het overleg afscheid nam sprak hij fluisterend tegen haar: “succes met je nieuwe werkomgeving!”

© Hendriben

Eropodium ©2000-2007 All rights reserved

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “De communicatieadviseur

  1. 10 april 2007 at 10:27

    Met name het begin van het verhaal is slordig geschreven. Het verhaal scoort goed voor de originaliteitsprijs, maar de uitwerking is hier en daar bepaald omslachtig. Wat meer redactionele aandacht zou er meer vaart inbrengen. Ik twijfel tussen 1 en 2 sterren.

  2. WB
    12 april 2007 at 22:13

    De inbreng van het communicatieadviesburo is wel bijzonder in dit verhaal. Het taalgebruik soms ook: klodders zaad, een kut die kwijlt en een lul waarop gesabbeld wordt. Jammer, dat doet de 'vochtigheid' geen goed.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world