hot teens tube shemale jizzed by group.

De examentijd

Mijn studie scheikunde had ik al een tijdje achter de rug. Toch zei ik geen nee toen mijn baas Arno vroeg of ik zijn dochter eens kon helpen met een tentamen scheikunde. Daar stond ik dan begin april, op vrijdagavond voor een mooi landhuis net buiten Eindhoven. Arno was weer eens op reis en zijn vrouw deed open. Ik kende haar vaag, maar ik werd hartelijk ontvangen. Een mooie vrouw van midden veertig, donkerblond, vrij slank en modieus in zwart gekleed: Madeleine. Dochter Anne kwam naar beneden en we schudden handen. Na een kop koffie gingen we aan de slag. Anne deed het niet zo slecht als ik verwachtte en na anderhalf uur vond ik het welletjes. Anne ook, want ze wilde uit met vriendinnen. We spraken echter af dat ik nog een paar keer zou langskomen, ook omdat het eindexamen voor de deur stond

Na afloop dronken Madeleine nog wat en al snel kenden we elkaars levensverhalen. Madeleine bleek ooit een wild leven te hebben gehad met wereldreizen en diverse baantjes variërend van stewardess tot ontwikkelingswerker in Afrika. Achttien jaar geleden ontmoette ze haar huidige man en al snel raakte ze zwanger van Anne. Het werd tijd om te trouwen en het rustiger aan te doen. De carrière van haar man ging pijlsnel en samen woonden ze in vele landen. Zij moest zich echter steeds meer beperken tot het huishouden en het ontvangen van zakenrelaties. Nee, niet dat ze spijt had, maar toch……

Ik had wel wat gemeen met Madeleine. Ook ik had veel over de wereld gezworven en deed dat eigenlijk nog steeds. Ik vertelde haar van mijn nieuwste reisplannen en Madeleine keek jaloers. Ik probeerde haar op te beuren. 'Nog een paar jaar en dan is Anne de deur uit, dan heb je de vrijheid weer'. Madeleine glimlachte. 'Ik denk er best vaak aan', zei ze. Het werd tijd om te gaan. Bij de deur pakte ze mijn hand. 'Ik vond het fijn om met je te kunnen praten'. 'Dinsdag ben ik er weer', zei ik en ik kreeg twee zoenen op mijn wang.

Dinsdagavond. Madeleine kwam halverwege de bijles terug van fitness en had een trainingsbroek over haar fitness-pakje aan. Ik kon haar mooie lijnen goed zien. Fraaie schouders, kleine pronte borstjes, mooie ruglijn. Terwijl Anne met een paar opgaven bezig was, liep ik naar de keuken om koffie bij te schenken. Madeleine stond tegen het aanrecht. Ze keek me aan. 'Tsja, op mijn leeftijd moet je hard werken om mooi te blijven'. 'Dat lukt je anders heel aardig', complimenteerde ik haar. Madeleine keek me aan. 'Vind je dat werkelijk?'. Ik was even van mijn stuk gebracht, maar herstelde snel. 'Ja' zei ik zachtjes. 'Wat vind je het mooist?'. 'Je jukbeenderen, je figuur en je……boezem'. Madeleine verslikte zich bijna en kreeg een kleur. Ook ik was geschrokken van wat ik zei. Op dat moment klonk 'ik ben klaar' uit de tuin. 'Ik moet….' en ik wees naar buiten. Madeleine glimlachte, 'Ja werk gaat voor….', dat zegt Arno ook altijd.

Ik pakte snel wat koffie en liep terug naar Anne, schoof aan tafel en zag dat Madeleine naar me bleef kijken. Ik het licht van de keuken kon ik haar lichaamsvormen nog beter zien. Ik had moeite om mij te concentreren.

Ik keek de opgaven snel na en stopte de les eerder dan gepland. Anne vond het prima, ze wilde met vriendinnen tennissen. Al snel was ze weg. Madeleine stond onder de douche en ik bleef wachten om afscheid te kunnen nemen. Het was duidelijk dat de familie in goede doen was: veel design-meubelen en moderne kunstwerken afgewisseld met antiek uit diverse continenten. Madeleine kwam in kimono naar beneden. 'Glaasje wijn?' zei ze alsof het normaal is dat je met de vrouw van je baas in kimono de avond doorbrengt. Ik dacht 'Jesus, wat ben je mooi' en zei: 'lekker, daar maak ik nog wel even tijd voor vrij'.

Madeleine ging op de bank zitten. Ik nam haar nogmaals goed op. Ze had een gave huid van een intensieve verzorging en uit haar opgestoken haar sprongen welgemikt een paar haren. Ze rook naar dure zeep, niet te overheersend, maar wel aanwezig. Ze had weinig make-up op en droeg weinig juwelen: een gouden slavenarmband, een trouwring en een kleine driedubbele ring. Tekenen van een goede smaak.

Ik zag echter ook een klein poppetje hangen aan een armbandje, een bekend vruchtbaarheidssymbooltje. Ik wees er op: 'Ashanti? Verrast keek ze op. 'Ja, gekocht in Nigeria. Trouwens, ik heb een hele verzameling Afrikaanse kunst'. Ik had echter maar weinig Afrikaanse kunst zien hangen. 'Niet hier, op mijn studeerkamer, mijn man vindt er niets aan'. Ik knikte. 'Kom maar eens mee, ik laat je het zien'. We liepen de trap op naar haar studeerkamer. Ik kwam in Afrika terecht. De wanden waren bedekt met maskers, schilderijen en gebruiksvoorwerpen en in de boekenkast stonden reisboeken. Madeleine wees me van alles aan: Dogon, Touareg, Masai, Youroba en veel moderne Afrikaanse kunst. Soms zweeg ze even om de mooi herinneringen terug te halen. Ik stond naast haar en keek naar mooie lijnen in haar gezicht. Terwijl ze op haar bureau ging zitten, gleed haar zijden kimono een beetje open en werd een deel van een been werd zichtbaar.

Ik moest me bedwingen om het niet aan te raken. Madeleine zag dat mijn blik op haar been was gevallen. Ik sloeg mijn ogen neer. Ze pakte mijn hand en wreef erover. Ik was totaal in verwarring. Wat moest ik met deze mooie vrouw? De vrouw van mijn baas. Zo mooi, maar 10 jaar ouder én getrouwd.

'Waarom ben ik je nooit eerder tegengekomen?, vroeg ze. Ik glimlachte. 'Makkelijke vraag, maar een moeilijk antwoord' en ik voegde er aan toe 'Ik had je dit alles nooit kunnen bieden'. Ik wees met een ruime boog naar de kamer. Madeleine haalde haar schouders op en keek naar beneden. 'Er was een tijd dat ik hier alleen maar van kon dromen, nu is het soms net een gevangenis'.

Ze keek naar me en trok mijn hand naar haar been en ik voelde haar zachte, gladde vlees onder mijn handpalm. Mijn zintuigen raakten oververhit. Ik rook haar zwoele geur. Nog nooit tevoren had ik zo'n zachte vrouwenhuid gevoeld. Ik vergat alle bezwaren en draaide mij naar haar toe. 'Pas op of ik ga je kussen' probeerde ik nog leuk te zijn. Madeleine knikte zachtjes en zei 'dat risico neem ik'. Ik pakte haar beet en kuste haar droge, zachte lippen. Voorzichtig antwoordde ze me met haar lippen. Ik trok haar naar mij toe en liet mijn tong zachtjes tussen haar geopende lippen naar binnen gaan. Ik werd tegemoet gekomen door haar tong.

Er kwam iets los in Madeleine. Even aarzelde ze, trok haar hoofd terug en keek me aan: 'Dit is dom wat we doen, he?'. Ik knikte en op dat moment wierp ze zich op mij. Onze tongen flitsten langs elkaar. Zittend op het bureau sloeg ze haar benen om mijn middel en drukte ze mij tegen haar aan. Haar bekken schuurde langs mijn erectie. Behendig gleed ze op en neer langs mijn schacht. Mijn handen gleden langs haar benen omhoog. Ik voelde haar zijden broekje door mijn vingers glijden. Ik werd tegengehouden door haar kimono-band. Madeleine trok hem met een ruk los. Ze had geen BH. Even hield ik in, maar toen haar kimono helemaal opengleed en haar roomblanke lichaam zichtbaar werd, liet ik mijn handen stevig langs haar borstjes glijden. Met mijn vingers gleed ik over haar tepels terwijl ik haar nek kuste. Madeleine hijgde, duwde me even weg en liet haar kimono vallen. Ik trok mijn T-shirt, schoenen, sokken en broek uit terwijl we met onze tongen en lippen verstrengeld bleven. Onze lichamen gleden langs elkaar met alleen nog onze broekjes tussen ons in. Haar lichaam kroelde langs het mijne alsof ze elke centimeter wilde verkennen.

Plots leek het of Madeleine weer een besluit had genomen. 'Neem me' hijgde ze. Het was geen vraag, het was een opdracht. 'Ik wil het'. Ik trok haar broekje en mijn short uit en tilde haar op het bureau. Terwijl ik haar tongzoende, gleed ik met twee vingers langs haar clit. Madeleine wierp haar hoofd naar achteren, spreidde haar benen gewillig en slaakte een kreet. Ik gleed verder naar beneden en voelde dat haar spleetje nat was. Zachtjes gleed ik met mijn vingers op en neer langs haar natte, warme grotje. Madeleine schokte steeds als ik haar clitje raakte. Plots greep ze mijn hand en duwde mijn vinger diep naar binnen in die kronkelende warme spleet die zich meteen om mijn vingers sloot. Ze verstrakte en gaf een kreet. 'Ik wil je in mij voelen' fluisterde ze. Ik duwde haar achterover op het bureau en trok haar onderlijf naar de rand. Ik duwde haar benen verder opzij en haar bekken lag nu voor mij open. Even bewonderde ik het uitzicht terwijl ik haar tepeltjes bewerkte met mijn vingers. Ik zakte iets en met mijn puntje van mijn tong raakte ik haar clit aan. Madeleine sloot haar ogen en kreunde. Toen greep ze mijn haren, trok me omhoog en keek me aan. 'Ik wil hem in mij voelen'. Terwijl onze lippen weer elkaar zochten, legde ik met mijn hand mijn pik voor haar spleet. Hard en kloppend van genot lag hij tegen haar schaamlippen aan. Klaar om naar binnen te worden gezogen. Madeleine spreidde nog verder, opende haar ogen en op dat moment schoof ik mijn pik diep in haar. Haar pupillen werden groot en ze gaf een kreet. Haar slavenarmband kletterde op het bureau toen ze de rand greep. Ik gleed nog een keer helemaal eruit en stootte daarna diep en hard. Ik voelde mijn ballen tegen haar billen slaan. Het bureau gaf niet mee en iedere diepe stoot in haar deed haar hele lijf schudden. Vrijen ging over in neuken, neuken ging over in genomen worden, genomen worden werd bestijgen. Madeleine wilde bestegen worden, volledig overgeleverd zijn aan de oerdriften van een minnaar.

Ik greep haar nek en trok haar iets op zodat ze kon zien hoe mijn lid in haar ramde. Langzaam in en uit. Ze kon het zien en het wond haar zichtbaar op, Ze ving iedere stoot met een kreet op. Ik liet haar hoofd zakken en leunde half op het bureau. Ik beklom haar, pakte haar borsten en wreef over haar tepels terwijl mijn lid in haar ritmisch op en neer stampte Plots voelde ik haar verstrakken. Haar onderlichaam kromde zich terwijl een diepe kreet uit haar kwam die overging in een lange kreun. Ze liet haar hoofd opzij zakken en sloeg haar benen zo hard om mijn heen dat ik nauwelijks meer kon stoten. Ik voelde een natte warme gloed om mijn pik stromen terwijl ze schokkend klaarkwam. Ik voelde dat ik het niet lang meer kon volhouden en toen Madeleine iets verslapte hijgde ik 'ik ga je volspuiten…….ben je klaar voor mij?'. Een lange kreun en een knikje was het antwoord.

Madeleine greep haar benen vast en trok ze schuin naar achteren. Ik ging nu dieper dan tevoren. Mijn penis schoof nu tot de wortel in die heerlijke warme bloem. Ik kreeg het verdoofde gevoel van een aankomend orgasme. Ik kreunde terwijl mijn ballen hun lading opstuwden. Het was een tijdje geleden dat ik zaad gespoten had en ik voelde een enorme druk. Ik greep Madeleine vast terwijl ik mijn lid als een waanzinnige in haar pompte. Madeleine greep mijn billen vast. Ineens vloog er een vloedgolf door mijn penis die me geheel verlamde. Ik wist nog diep in haar te schuiven voordat ik met een enorme kreet in mijn houding verstard bleef . Golf na golf schoot in Madeleine die zich aan mij klemde als een drenkeling aan een stuk hout. Ik wist nog een kreet en een kreun uit te brengen voordat ik op haar zakte. De laatste druppels zaad zochten hun weg in Madeleine.

Onze harten klopten nog hard na terwijl we verstrengeld lagen op het bureau. Madeleine slikte even en zei 'Anne kan zo thuiskomen'. Ik klom van haar af en Madeleine sloot even haar ogen toen mijn halfharde lid uit haar gleed. In stilte raapten we onze spullen bijeen en al snel was er niets meer aan ons te merken behalve de vlekken in het gezicht van opwinding en warmte. Het bureau was bedekt met zweet, zaad en vocht. Met een natte doek was het bewijs van overspel echter snel verdwenen. 'Ik zou het fijn vinden als je nu ging'. Ik schrok. Wilde ze nu al van mij af? Madeleine zag het en corrigeerde zich snel, 'Ik bedoel, ik wil dat Anne ons op dit tijdstip niet meer samen ziet'. Ik knikte, pakte mijn spullen en liep naar de deur. 'Je komt toch dinsdag weer terug?. 'Ja', zei ik. 'Ik verheug me erop' zei Madeleine en gaf me een lange zoen. Ik wilde nog van alles zeggen, maar Madeleine kapte het af, 'niet nu, eerst nadenken' en ze deed de deur open. Het was een verwarrende autorit naar huis.

Twee dagen later werd ik gebeld door Madeleine. Een stem vol liefde maar ook wel onzekerheid. Arno was weer een poos thuis en het was niet mogelijk om elkaar intiem te ontmoeten. Toch wilde ze even mijn stem horen. Inderdaad liep Arno door het huis toen ik weer bij Anne kwam voor bijles. Ook nu bleef ik weer na, maar ditmaal met hem en Madeleine. Het was een gezellige avond, maar de blikken van Madeleine en mij bleven elkaar kruisen. We hoopten op een klein moment samen en om elf uur ging Arno even naar de toilet. Madeleine was in de keuken en ik vloog naar haar toe. We grepen elkaar vast en tongden lang en heftig, terwijl mijn handen onder haar rokje schoven en haar billen vastgrepen. Ik tilde haar op en zij sloeg haar benen om mij heen. De toilet spoelde door en we moesten elkaar loslaten. Snel veegde Madeleine de lippenstift van mijn mond en ik schoot weer naar de kamer. Het werd nog laat.

Madeleine en ik kregen voorlopig geen kans meer om samen te zijn. Anne's examen vroeg alle aandacht. Een paar weken na het laatste vak ging de telefoon: geslaagd! Ik was uitgenodigd op het feestje. Uiteraard kon ik niet weigeren.

Het feestje was in twee delen gesplitst. De jeugd zat in en om de garage met disco. De ouderen zaten in de tuin rond een grote tafel. Ik feliciteerde Anne, schudde Arno hartelijk de hand en kuste Madeleine. Ze keek me stralend aan, 'fijn dat je er ook bent!'. Gedurende de avond hield ik Madeleine in het oog. Ze had een rood kort mantelpakje aan met daaronder zwarte panties met een wild motief en kleine kokette laarsjes. Zoals altijd op en top verzorgd. Een paar maal kwam ze langs en ik voelde haar hand langs mijn billen strijken. Ik keek haar aan en ze beantwoorde mijn blik met een mysterieuze glimlach.

Rond middernacht waren de ouderen vertrokken. Anne's grootouders werden door Arno naar huis gebracht. Daar zat ik dan met Madeleine in de tuin omringt door jeugd. Onze blikken bleven op elkaar hangen. Jongelui liepen af en aan en een gesprek was moeilijk te voeren. We liepen naar binnen, maar ook daar bleken alle banken en stoelen bezet. Niemand schonk aandacht aan ons en in een onbewaakt moment trok ik Madeleine de bijkeuken in. Meteen sloot ze de deur en greep ze me vast. Haar warme tong smaakte naar rode wijn. Onze handen schoven langs onze lichamen. Hijgend verstrengelden we. De geilheid was aan de macht. Een groep pubers in de keuken maakte er abrupt een einde aan. 'Mijn studeerkamer' fluisterde Madeleine. Toen het even stil was, liepen we gehaast we naar boven. Halverwege de trap draaide Madeleine zich even om en gaf me een diepe kus. Ik beantwoordde haar en gleed met mijn hand tussen haar dijen. Ze sprong de laatste treden op en ik ging achter haar aan.

Uit de tuin scheen zwak licht in de kamer. Op de achtergrond hoorden we de muziek en de luidruchtige gesprekken. Niemand zou ons horen of zien en Arno was zeker een halfuur weg. Madeleine stond tegen haar bureau aan. Ik trok mij poloshirt uit en schopte mijn schoenen uit. Madeleine rukte mijn broek en short naar beneden van mijn lijf, zakte door haar knieën en nam mijn lid in haar mond. Te hard zoog er aan en ik gaf een kreetje van pijn. Ze hoorde het niet en schoof snel met haar natte hand over mijn gezwollen lid terwijl ze aan mijn eikel met haar lippen bewerkte. Plots stond ze op terwijl ze met haar hand over mijn lid bleef glijden. Met een donkere hese stem fluisterde ze in mijn oor: 'ik ben nu helemaal van jou, doe met me wat je wilt'.

Ik voelde de koele, gladde zijde van haar bloes. Ik trok hem ruw uit haar rok en voelde naar haar borsten. Een kanten BH zat in de weg. Stevig wreef ik over haar verborgen tepels. Madeleine kreunde, kirde en kroelde tegen mij aan. Ik tilde haar rok omhoog en voelde langs haar panty met al die ribbels en motiefjes.

Ik duwde haar naar het bureau. 'Goede herinneringen?' vroeg ze veelbetekenend. Ik grinnikte, draaide haar om en legde haar op het bureau 'Ik hoef je niet meer te vertellen wat ik lekker vind, he?' zei ze.

Ik wist genoeg. Madeleine wilde overweldigd worden, heftig, gepassioneerd. Met mijn vingers gleed ik langs haar ruglijn en kuste haar nek. Met beide handen pakte ze de bovenrand vast. Ik schoof haar rok omhoog en zag haar in panty en slipje verpakte billen. Ik stond op het punt om deze met een ruk naar beneden te trekken toen ik een schaar zag. Ik pakte hem en liet deze over haar rug glijden. Madeleine rilde van het koude staal en gaf een kreet van spanning. Ze sloot haar ogen en zuchtte: 'voorzichtig..'. Ik opende de schaar en met langzame bewegingen knipte ik haar slip en panty open. Madeleine verstarde even en ontspande weer. Haar roomblanke billen openden zich voor mij terwijl ik de zwarte stof opzij schoof. Ik kuste haar billen om te laten merken dat het goed was.

Mijn vingers gleden via haar bilspleet naar haar warme en natte kut. Ik kuste haar nek en liet twee vingers naar binnen glijden. Madeleine zakte bijna door haar benen toen ik haar g-plekje aanraakte. Met mijn natte vingers gleed ik weer naar buiten en betastte haar clit. Ze slaakte een kreet die verloren ging in het gebonk van de muziek. Met mijn volle hand gleed ik zachtjes langs haar natte kutje en haar clit. Madeleine kronkelde op de tafel. Ik maakte haar BH los en trok haar van het bureau af om haar tepels te kunnen voelen. Met één hand bewerkte ik haar clit, met de andere een tepel. Haar orgasme kon niet lang meer duren. Haar lijf stond strak als een snaar. Ik liet haar tepel los en legde haar weer op het bureau. Ik streelde over haar billen en bekeek dit geile tafereel. Daar stond die mooie vrouw uit dat goede milieu: gespreide benen met omhooggeschoven Chanel rok, een mooie blanke bilpartij en een half kapotgesneden slip en panty en laarsjes. Klaar om door mij bestegen te worden. Lady Chatterley en haar terreinknecht.

Ik boog mij voorover en fluisterde in haar oor 'ik ga je nu neuken….hard'. Ze gaf een klein knikje. Ik legde mijn schacht voor haar spleet en stuurde met mijn hand de eikel langs haar schaamlippen en clit . Madeleine trilde van genot. Ik voelde dat mijn eikel nat was van haar vocht en met een snelle beweging gleed ik in haar. Warm, nat en zacht vlees vormde zich om mijn lid. Ze veerde iets op en greep de rand steviger vast. 'Ja, ja, oh, oohhhhh….'. Al snel stootte ik diep en hard in haar. Bij iedere beweging veerde haar billen mee. Mijn bovenbenen duwden zich tegen haar dijen. Ik greep haar heupen vast om harder te kunnen stoten en ik zakte iets door mijn knieën om mijn lid dieper in haar te kunnen schuiven. Al snel voelde ik haar verstrakken en met een kreet liet Madeleine haar orgasme opkomen. Mijn onderbuik sloeg tegen haar billen en ik greep haar schouders vast terwijl ik haar besteeg als een hengst. Schokkend, kreunend en met kreetjes kwam Madeleine. Haar kut verstrakte en ik moest diep stoten om erin te blijven. Haar vocht liep langs mijn lid.

Madeleine hield het orgasme vast. Ik ging sneller en sneller, opgewonden als ik was door haar climax. Wanhopig probeer ze zich vast te grijpen aan mijn billen, maar ze kon er nauwelijks bij. Ik pakte haar handen stevig vast en ramde mijn schacht in haar kut terwijl ik over de tafel heen kon zien dat het feest buiten in volle gang was. Terwijl buiten een gejuich opging toen een zoveelste fles champagne opschoot, gaf Madeleine opnieuw een lange diepe kreet en kneep hard in mijn handen. Ditmaal perste ze mij uit haar kut. Ik trok haar naar achteren en duwde haar op de Chesterfield bank. Daar lang ze languit, verfromfraaid met haar rok omhoog en de flarden stof. Ik duwde een been op de leuning en de ander op de grond, scheurde de panty helemaal open tot haar navel en ontblootte haar venusheuvel helemaal. Toen besprong ik haar. Ze klauwde haar nagels in mijn billen terwijl ik mijn lid in haar schoof. Ik gaf een kreet van genot en pijn. Bij de tweede stoot greep ze leuning vast en hijgde ritmisch terwijl ze met haar hoofd heen en weer schudde. Ik wilde haar borsten zien schudden terwijl ik stootte en ik schoof haar bloes en BH omhoof. Tussen zwarte en rode stof verschenen twee harde tepels een mooie ronden borsten. Ik boog voorover en nam een tepel in mijn mond. Op dat moment greep ze mijn haren. Ik voelde vlees op vlees slaan terwijl ik haar nam. Ik greep een been en voelde een in strakke stof met een geribbeld motief verpakte huid. Ik wilde haar nog niet volspuiten en verlaagde het tempo. Madeleine werd iets rustiger en in mijn ritme van glijden ontving ze me steeds met een 'oh, oh..'. Ik zakte en gleed uit haar. Ik zag haar borst onrustig op en neer gaan. Met mijn tong raakte ik haar clit aan. Meteen schokte haar lichaam. Ik schoof een vinger naar binnen, voelde g-plekje en cirkelde met mijn tong om haar clit. 'Ohhhhhh….' Kreunde ze. 'Kom met me' hijgde ze. Ik liet mijn vingers en tong los, kroop iets omhoog, greep haar onder haar billen en stootte weer toe. Ze stak haar benen in de lucht en ik zag ze zwaaien als ik steeds met mijn onderlijf tegen haar kut aan ramde. Ik beukte hem in dat gladde, warme en natte hol. 'Ik voel het komen' hijgde ik en met een lange schreeuw greep Madeleine mijn armen vast terwijl ze zich nog verder opende om mijn sperma te ontvangen. Plots werd het me zwart voor de ogen, een schok ging door mijn lijf en ik had niet meer de kracht om haar te rammen. Met een wanhoopsstoot en een diepe kreet schoot het zaad uit mij en vond zijn weg diep in haar baarmoeder. Ik greep haar vast en voelde hoe haar benen zich om mij sloegen en mijn onderlijf zich tegen haar aan liet klemmen. Golven zaad joegen in haar kut en ik kon niets meer doen dan een zwak stoten. Haar nagels stonde in mijn armen terwijl haar onderlichaam onder mij strak tegen mij aan wreef om ieder spermacel te ontvangen.

Langzaam werd de wereld weer helder. We keken elkaar aan en zoenden zachtjes. Ik gleed uit haar en mijn zaad volgde. Madeleine stopte haar kapotte slip tussen haar benen en we bleven even liggen en gleden met onze handen over elkaars lijf. Buiten was het nog steeds gezellig en we vroegen ons af of iemand ons zou missen.

Madeleine kroop onder mij vandaan en fatsoeneerde zich zoveel mogelijk. 'Ik moet me omkleden', zei ze verontschuldigend. Ze opende de deur, keek om zich heen en sloop weg. Ik trok mijn kleren aan en maakte de leren bank en bureau schoon. Mijn oog viel op twee rugzakken in de hoek, waarschijnlijk van jongelui die op het feest waren. Madeleine kwam binnen. Er was weer niets bijzonders aan haar te zien. Ogenschijnlijk was er niets gebeurd. Ze zag mij staan bij de rugzakken en glunderde. Uit de kast pakte ze twee tickets. 'Overmorgen ga ik met Anne zes weken naar Zuid-Amerika'. Madeleine was weer vrij.

© Vic

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “De examentijd

  1. 22 juni 2007 at 10:06

    Intens geschreven verhaal dat wat traag op gang komt. Her en der mooi zintuigelijk maar naar het einde toe wat veel van het goede. Goed voor **.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world