De fietser (2 hoofdstukken)

Bij het vorige stoplicht zag ik hem al, een lekker kontje in een strakke fietsbroek. Zou hij een echte fietser zijn, met van die lekkere kuiten, stevige bovenbenen en een klein lulletje na een lange fietstocht? Maar ze zeggen ook dat mannen vaak aan seks denken op de fiets. Hoe zou ik zijn aandacht kunnen trekken zonder direct op te vallen? Bij het volgende stoplicht, gelukkig kende ik de buurt. Maar hoe, eerst maar een dot gas zodat ik eerder bij het stoplicht ben, dan een strategische opstelling kiezen? Waar let een fietser op? Hoe ver is het nog! In het zicht dus maar, gelukkig valt mijn Harley altijd op, en rood leer wordt ook niet versmaad, zo is mijn ervaring. Hopelijk niet al te opvallend, of juist wel, het moet wel spannend blijven. Hoe lang doe je eigenlijk over een kilometer op de fiets? Gelukkig daar is hij en het stoplicht staat op rood.

Juiste moment, kreun, anders is hij zo weer verdwenen, nu schuif ik het scherm van mijn helm omhoog. Met mijn intens donkere ogen probeer ik hem in het vizier te krijgen, een afstand van zo'n 50 meter.Zou hij het begrijpen? Echt vragen doorbreekt de spanning, dus dat kan niet.

Met mijn meest uitdagende blik probeer ik hem te raken. Springt er iets over? Ik stap op en geef gas, net hard genoeg om nonchalant weg te kunnen alsof er niets aan de hand is, gelukkig heb ik zo'n fantastische spiegel, niets te zien!

Heb ik het verkeerd aangepakt, had ik kopspijkertjes moeten strooien, zodat hij zeker zou stranden? Ik schuif mijn klep van de helm omhoog, kijk nog eens achterom: yes hij komt!

Nu rustig aan, bederf het nu niet door de spanning. Hebben we eigenlijk woorden nodig? Welke taal zal hij spreken of is de taal van de liefde en begeerte altijd en overal hetzelfde?

Ik parkeer mijn motor voor de deur, stap zo rustig mogelijk af, pak de sleutel en ga gauw naar binnen. Ik bekijk mezelf in de spiegel, en zie een tevreden vrouw. In het voorbijgaan trek ik een van de vele ritseen iets naar beneden, een net voldoende blik op mijn al tintelende borsten. Mijn tepels staan al strak gespannen tegen het zachte leer van de binnenkant van het pak. Zo'n pak tegen een geschoren kutje voelt ook heel bijzonder, merk ik, een nieuwe sensatie.

Soepel leer wrijvend tegen mijn tintelende heuvel.

                                                                                *

Ze sloeg het masker van haar motorhelm open. Een paar mysterieuze ogen keken mij aan. Waren ze bruin, zwart of toch diepblauw? Een blik die zei: volg mij maar. Zij op haar moderne Harley en ik op mijn eenvoudige … Na een kilometer of tien sloeg ze een bospad in, smal bijna overwoekerd met struiken, de takken moeten haar bijna in het gezicht hebben geslagen. Bij iedere struik moest ik diep bukken. Voorbij een bocht, een juweeltje, klein maar fijn: een huisje met romantische luiken voor de ramen zoals ik me die uit sprookjes van vroeger herinner. Zou zij een heks of een fee zijn, of een gevaarlijk monster? Wat deed ik hier eigenlijk? Ik die gewoon even weg moest uit de sleur had de fiets gepakt en was vertrokken zonder duidelijk doel en plan. Ik was nu een week aan het fietsen, een ander mens. Vaag had ik wel een fantasie van een vrouw in mijn hoofd. Maar dat ze op deze manier mijn pad zou kruisen had ik niet durven dromen

Inmiddels was ze van de motor gestapt en had haar helm afgezet. Ik stapte langzaam af, trok mijn broek recht, legde mijn kleine fietslul een beetje recht, gek dat doe je vaker op een fietsdag, maar nu leek het een bijzondere betekenis te hebben, al met al een vertraagde film.

Ik ging naar de deur waarachter zij verdwenen was. Een mooie hal, met een grote spiegel, een andere mooie glazen deur, het leek wel een grote gestileerde vrouwenkop, opengewerkt hoofd. Hoe heet ze in godsnaam. wat doe ik hier eigenlijk?

                                                                                *

Knerpend grind, een fiets in mijn spoor! Parkeren afstappen, schoenen over het grind, een voorzichtige blik door de deur, ook een blik in de spiegel. Ik zit inmiddels in de kamer. Fietsschoenen tikken altijd bijzonder, nu in mijn gang, ze komen dichterbij, dan een hand op de deurknop. Heb ik hier goed aan gedaan of wacht mij een vreselijke ramp? Wat bezielt me een wildvreemde mee te nemen naar mijn oord? Omdat het een fietser is, een te vertrouwen soort?

                                                                                     *

Mijn hart klopte in mijn keel en de twijfel sloeg toe. Hoe haal ik het in mijn hoofd om deze vrouw te volgen en haar huis te betreden? Had ik haar blik wel juist getaxeerd of speelde mijn rijke fantasie mij parten?

Onrustig bij zoveel twijfel en opgewonden bij het zien van een glimp rood leer in de spiegel volgde ik mijn hart, of was het pure begeerte? Ik deed de deur die op een kier stond open en zag een prachtige ouderwetse sofa, bekleed met rode rozen op een gebroken witte ondergrond, de vrouw van het stoplicht en mijn dromen. Het rode leren pak, dat mij vanaf het eerste moment al fascineerde was half open geritst. Haar gevulde borsten gingen op en neer (haar begeerte?).Haar lippen rood als het leer waren wat geopend. Haar ogen keken mij uitdagend aan, zoals bij het stoplicht. Ik had het goed begrepen, dacht ik nog even. En met een vinger wenkte ze mij verder te komen. Deze uitnodiging was zo duidelijk dat lotseling alle twijfel wegviel en ik me nu wat zekerder begon te voelen en een stap naar voren deed. De deur deed ik dicht.

                                                                                        *

Hij stond daar op de drempel, kijkend naar mij, de deurknop in de hand, niet wetend wat te doen. Even moest ik flink lachen, moest ik nog duidelijker zijn?

Een ding was zeker: mijn eerdere twijfel was als sneeuw voor de zon verdwenen. Deze man wilde ik en wel nu! Zijn jongensachtige, verlegen grijns, zijn strakke fietsbroek, die weinig aan de fantasie overliet, de twinkeling in zijn ogen, bruin, dit alles maakte mij week. Het was warm en ik voelde de begeerte weer in mijn onderbuik opkomen. Het was een heerlijk gevoel, nog opgesloten in mijn pak, wachtend op de dingen die zouden komen.

Langzamerhand begon het te smeulen. Ik verlegde mijn been en zag de ogen van de man dwalen over mijn lichaam. Hoe oud zou hij zijn, wel een stuk jonger dan ik schatte ik zo, misschien een jongeman die nog helemaal openstaat voor nieuwe suggesties? Die gedachte maakte mij nog geiler. Mijn fantasie nam een grote vlucht en ik sloot voor een moment mijn ogen.

                                                                                      *

Ik keek naar haar en met iedere blik vond ik haar mooier. Haar benen bewogen even, haar laarsjes had ze achteloos uitgeschopt en lagen op de witte berber. Onder de rode pijpjes kwamen een paar blanke voetjes te voorschijn. Ze leek de onschuld zelf, zo puur als ze daar lagen naast dat overweldigende leer. Ik voelde de vertedering toeslaan. Mijn blik ging omhoog langs de strakke pijpen, zat daar nog een rits? En ik voelde mijn lul binnen de beperkte ruimte van mijn broek zich weer roeren. Ik kreeg het warm, het was warm. Mijn voeten reageerden bijna automatisch op haar wenkende vinger. Er was nog geen woord tussen ons gezegd, de spanning steeg. Terwijl ik naar haar toeliep probeerde ik haar blik te vangen, maar zij had haar ogen gesloten, een mysterieus lachje om haar mond.

Nu ik wat dichter bij haar was kon ik haar beter bekijken, haar haar was toch bruin, haar wenkbrauwen getekend en haar zwarte wimpers bedekten nog steeds haar ogen. Ik wilde haar aanraken, haar huid voelen en haar lippen op mijn huid voelen. Het gevoel van een sprookje werd sterker. Werd ik de prins van het witte paard of straks de kikker?

                                                                                      *

Ik open mijn ogen, hij is inmiddels een stuk dichterbij gekomen. Verlegen? Daar lijkt het niet op. Mijn voet steekt een stukje omhoog, zodat mijn lange benen mooi uitkomen. Ik hoop dat hij het signaal begrijpt. Sabbelen aan mijn tenen vind ik zeer erotisch, alleen weten de meeste mannen dit niet. Hij jong en onschuldig heeft misschien nog een hoop te leren, laat ik zijn lerares en meesteres zijn. Hij aarzelt, ik spreek mijn eerste woorden, ik probeer het in Nederlands, we zijn tenslotte in Vlaanderen, toe maar, moedig ik hem aan.

Schuchter zakt hij op zijn knieën. Pakt mijn voet van onder beet en streelt de wreef. Neen, niet kietelen dat verbreekt de spanning, het lijkt wel of hij mijn gedachten leest. Gelukkig gaat hij verder met strelen van de bovenkant. Dan buigt hij zijn lippen en raakt mijn voet net aan met zijn lippen, een tinteling, ondanks de lichte aanraking. Met het puntje van zijn tong begint hij aan wat een eindeloze wandeling lijkt. Over mijn wreef, langs mijn tenen, tussen mijn tenen, oh was is dat toch lekker. Dan neemt hij mijn grote teen, met de knalrode nagellak als mijn lippen en pakt deze in zijn mond en begint zacht te zuigen. Ondertussen speelt zijn tong ook over deze teen. Ik moet oppassen dat ik nu al niet gek van verlangen word, ik neem mij voor het deze dag en nacht heel lang te laten duren. Ik kreun van genot.

Lekker?, vraagt hij, met een duidelijk Nederlandse tongval. Ik antwoord niet maar beweeg mijn voet zo dat het hem stimuleert om door te gaan. Bovendien ik heb twee voeten. Zijn tong vervolgt zijn weg, zo lijkt het. Hij komt bij mijn enkel, vlak onder het uiteinde van het leren pijpje. Met zijn tanden probeert hij de rits open te trekken. Een stukje lukt het hem, gelukkig niet al te ver, dat zou de snelheid er teveel in brengen. Hij zoent mijn been, mijn enkel, gaat weer terug naar mijn voet en via mijn tenen weer omhoog. Ik kan een tweede kreun niet onderdrukken. Met mijn ogen dicht gaat mijn fantasie weer met me aan de haal.

Hoe lang houdt hij dit vol? Welke andere spelletjes wil hij nog meer spelen? Ik denk aan de rode en blauwe kamer en aan de kelder, maar dat is voor later. Een goede vangst deze keer?

Dan stopt zijn tong even, hij richt zijn hoofd op, ook andere delen van hem zijn opgericht. Maar met een kort knikje moedig ik hem aan verder te gaan, hij begint aan mijn andere voet. Hetzelfde ritueel van intens genot herhaalt zich. En dit zijn nog maar mijn tenen. Van mijn pak zijn nu de ritsjes een stukje open, ik besluit hem een beetje aan te moedigen ik geef aan die op mijn rechterbeen een forse ruk, tot boven mijn knie. Veel woorden heeft hij niet nodig, Hij neemt mijn linkerbeen onderhanden, met een ferme ruk zipt hij deze open tot vlak onder mijn billen. Dat is wel even ver genoeg zo, denk ik.

Nu hij zo dichtbij is ruik ik hem goed, een mengeling van zweet en erotiek. Zal ik eens een kijkje nemen in die broek? Het ziet er behoorlijk gespannen uit daarbinnen. Ik wil de spanning nog wat verder opvoeren. Wanneer hij aanstalten maakt om zijn broek uit te trekken zal ik hem dat verbieden. Ik ben tenslotte zijn lerares. Ik bepaal dan ook wat er gebeurt.

Met zijn tong streelt hij mijn benen, met een hand probeert hij onder mijn bil te komen, ik help een beetje door even te gaan verzitten. Met zijn andere hand zoekt hij mijn andere bil en zipt in het voorbijgaan de rits verder open. Toch een goede aankoop geweest dit pak, met zoveel ritsen en openingen.

Mijn billen worden nu omspannen door twee handen. Heerlijk in zacht leer gehuld, geen knellend slipje dat in de weg zit, hoe klein ook maar, je hebt er op dit soort momenten toch altijd maar last van.

Hij kijkt mij vragend aan, wat nu?

Ik zoen hem vol op de mond, met het puntje van mijn tong een klein stukje tussen zijn lippen. Zijn mond gaat als vanzelf open, ik steek mijn tong diep naar binnen, voorspel wat voor nog komen gaat. Hij zuigt er aan, ik probeer los te komen. Ik speel ermee in zijn mond, zijn tong vindt de mijne in een vrije ruimte tussen onze twee monden zo lijkt het. Ook al zo erotisch lekker zoenen, likken.

Nu kan ik ook mijn handen niet meer stil houden, en pak zijn brede schouder, en vandaar door zijn haren, krullend blond rossig. Met een ruk trek ik zijn hoofd naar achter, hij lijkt te schrikken, met mijn tong ga ik langs zijn nek, ook hij heeft een rits, in zijn shirt. Nu is het even mijn beurt, waarbij ik hem meteen kan voordoen hoe hij straks mijn borsten en tepels mag beroeren.

Ik zak af met mijn tong en met mijn vrije hand, de ander heeft nog steeds houvast in zijn haar, doe ik de rits een beetje open. Langzaam word ik een klein geil beestje en tot alles in staat. Met mijn tong ga ik over zijn licht behaarde borst, rond zijn tepels lijkt zijn haar weggeschoren, een goed teken. Is hij toch niet zo onervaren? Wat maakt het ook uit. Met mijn tong volg ik mijn hand. Met het puntje beroer ik zijn tepel, een lichte reactie, een kleine siddering, ik neem zijn licht opgerichte tepel tussen mijn lippen en zuig er krachtig aan. Iets wat ik zelf ook heerlijk vind. Ik voel het direct in mijn kut. Het lijkt wel of er een elektrische verbinding tussen mijn tepel en kut is. Bestaat er bij mannen ook zoiets?, schiet het door mijn hoofd.

Hij kreunt, hij lijkt dit dus te kunnen waarderen. Een stapje verder dan maar, met mijn tanden sabbel ik zachtjes op de tepel, weer een kreuntje, ik bijt wat harder. Zijn handen strelen nog steeds het leer van mijn billen, nog even geduld, dan verplaats ik je handen naar mijn borsten. Ik ga verder met mijn verkenningstocht, ik verplaats me in hem wat vind ik lekker zodat hij een goed spiegelbeeld heeft wat straks te doen. Mijn borsten zijn gevoelig en ik vind het heerlijk als er op mijn tepels wordt gesabbeld. Soms kom ik al bijna klaar als ze alleen maar aangeraakt worden. Zuigend klaar komen zonder mijn kut maar aangeraakt te hebben lijkt mij vandaag het eerste genot. Want daarna klaargemaakt worden via mijn kut en clit is dan vele malen lekkerder. Zo moet het vandaag besluit ik.

Mijn mond vind zijn andere tepel, met mijn nat gemaakte vinger streel ik de ander, trekt er ineens hard aan wanneer ik tegelijk in de ander bijt, gekreun, dit gaat goed. Hij zit nog steeds op zijn knieën. Ik duw hem iets naar achter zodat hij met zijn hoofd op de witte berber komt te liggen. En zijn lichaam bijna plat op de vloer ligt. Ik ga bovenop hem zitten, een echte lerares.

Hij kijkt mij even vragend aan, misschien ligt hij niet al te gemakkelijk, maar dat moet hij er maar even voor over hebben. Ik plaats zijn handen weer op mijn billen, die leken ergens anders naar toe te willen. Strelen!, fluister ik hem dwingend in zijn oor.Met mijn handen bewerk ik zijn oorlelletje, later gevolgd door mijn tong. Weer een gekreun. Ik dirigeer zijn handen nu naar mijn borsten. Hij mag de ritssluitingen daar voorzichtig openmaken. Hij doet dit zachtjes, grote ogen zien mijn borsten tevoorschijn springen met keiharde tepels. Ik ben altijd al trots geweest op deze maatjes, ik merk ook altijd bij mijn wekelijkse saunabeurt dat vele mannen en vrouwen met steelse blik altijd even een blik moeten werpen. De meesten weten dat ik de veertig al ben gepasseerd.

Ik buig naar voren en plaats een borst en tepel recht voor zijn mond. Zuigen, zeg ik dwingend in zijn oor. Zijn mond opent zich, ik voel zijn vochtige lippen mijn tepel omklemmen, een schok in mijn kut,ik word nog natter dan ik al was, mijn “eigen lidje” voel ik groeien en kloppen tegen het leer. Ik kreun ongeremd van genot. Harder, zeg ik hem. Hij zuigt en dan even een snerpende pijn, gebeten oh wat heerlijk.

Doorgaan fluister ik hees, zuigen en bijten. Met zijn andere hand draait hij aan mijn andere tepel, ik stop een paar van zijn vingers in mijn mond zodat hij met lekkere natte vingers verder kan. Oh wat is dit lekker. Ik houd het niet meer!

Met een dierlijke kreet kom ik klaar zoals ik nog nooit klaar ben gekomen. Het is mij gelukt, met deze volstrekt onbekende man. De spanning valt van mij af. Langzaam zak ik voorover en bedek met mijn lichaam dat van hem.

Lees vervolg

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “De fietser (2 hoofdstukken)

  1. 24 december 2006 at 13:02

    het eerste deel is nog redelijk, maar het tweede deel leest niet soepel. Ook weinig opwindend.

Geef een reactie