De fotografe

Ik was negentien jaar en werkte in de vakantietijd in een dierentuin. Regelmatig stond ik bij de ingang kaartjes te controleren. Ik stond dan tegenover de kiosk van een fotograaf. Die maakte foto's van de bezoekers die binnenkwamen. In de kiosk werden die afgedrukt, waarna ze te koop werden aangeboden.

Een keer per week liet de man zich vervangen door zijn achttienjarige dochter. Zij heette Sabrina. Het was een donkerharig meisje met diepbruine ogen. Zij had volle iets vooruitstekende lippen en een goed figuur. Als er geen bezoekers waren spraken we regelmatig met elkaar.

Op een mooie zomerse dag was Sabrina er weer. Zij droeg een wit bloesje waarin haar redelijk ontwikkelde borsten zich goed aftekenden. Verder droeg ze een vrij kort crèmekleurig rokje waaronder haar licht gebruinde lange benen goed uitkwamen. Ik vond haar een plaatje en kon mijn ogen niet van haar af houden. Ik zou graag een keer met haar uit willen maar dat durfde ik niet te vragen. Iedereen deed altijd erg aardig tegen haar en zij reageerde daar meestal heel spontaan op. Ze kon volgens mij jongens krijgen zoveel ze wilde en ik was bang dat ze mij beslist niet zag zitten. Die avond waren de bezoekers vrij vroeg verdwenen. Wij konden naar huis gaan. Sabrina was bezig het fotomateriaal op te ruimen en de administratie bij te werken. Bijna iedereen ging weg maar ik moest wachten tot Sabrina alles af had. Ik moest namelijk de kiosk waar zij in werkte afsluiten. Toen alles was ingevuld praatten we nog wat na. Er waren veel bezoekers geweest. Ze had twee keer problemen gehad met klanten die de foto's niet goed en te duur vonden. Zoals gebruikelijk had ik partij gekozen voor Sabrina en de mensen tot rede gebracht.

Sabrina zat op een krukje en haar rokje was ongemerkt zover opgeschoven dat haar witte slipje zichtbaar was. De bovenste drie knoopjes van haar bloesje waren niet gesloten. Hierdoor kwam aan de bovenkant de rondingen van haar borsten duidelijk in beeld. Ik kon tussen de BH door haar navel zien en ik kon mijn blik niet van haar afhouden. Sabrina zag dat en ze vroeg gekscherend of ik genoot van het uitzicht. Ik voelde mij betrapt en kreeg een rood hoofd van schaamte. Ze zei dat het niet eerlijk was dat jongens altijd alles bedekt hielden. Zij wilde ook wel eens iets zien. We gingen nog even door met wat erotisch getinte opmerkingen naar elkaar, waardoor de sfeer ongemerkt intiemer werd dan gewoonlijk.

Het was een warme avond en we wilden beiden nog niet naar huis gaan. Sabrina vroeg of ik zin had een wandeling door het bos achter de dierentuin te maken. Ik was blij verrast. Daarnaast was ik ook wel zenuwachtig. Ik wist niet zo goed wat ik moest doen en waar de wandeling op uit zou draaien. Ik kleedde mij om en voor de zekerheid waste ik mij in de toiletruimte. Daarna gingen wij op pad. We liepen een tijd door het bos en spraken opnieuw met elkaar over het werk en over wat we die dag hadden beleefd. Eigenlijk praatten we over onbenullige zaken om maar geen stiltes te laten vallen en er was een zekere spanning tussen ons.

Op een bepaald moment pakten we elkaar bij de hand en liepen we hand in hand verder. Ik was in de wolken en voelde mijn hart bonken in mijn borst. Na een flinke wandeling bleven we staan op een plek waar we nagenoeg aan het oog van de buitenwereld waren onttrokken. Ik was op dat moment zo verkikkerd op haar dat ik haar langdurig wilde zoenen. Toch durfde ik maar moeilijk een begin te maken. Sabrina dacht daar anders over. Zij begon mij hartstochtelijk te zoenen. Haar heerlijke zachte tong liet mijn hart op hol slaan. Ik voelde het bonken in mijn borst. Ik proefde haar speeksel alsof het champagne was.

Na een korte tijd voelde ik dat ze vrijpostig haar handen op mijn billen legde. Ik werd hierdoor aangemoedigd en deed voorzichtig hetzelfde bij haar. Ik voelde dat ze zachte ronde billen had en tijdens het zoenen kneep ik er zachtjes in. Sabrina reageerde hierop onmiddellijk. Zij duwde haar onderlichaam stijf tegen mij aan. Hierdoor kreeg ik spontaan een stijve pik. Zij voelde dat en daagde mij uit door er met haar hand over te wrijven. Haar tong ging als een razende te keer in mijn mond en ik beantwoorde haar met graagte. Na een tijdje pakte ze mijn hand vast en bracht hem onder haar rokje naar haar kutje. Ze zei: ‘Voel maar eens hoe warm ik daar ben.'

Ik voelde de vorm van haar schaamlippen door haar vochtige slipje. Toen ze mijn hand losliet streek ze langs mijn kruis en ze kneep even zachtjes in mijn ballen. Ik werd hier ontzettend geil van maar het ging mij allemaal wat snel. Ik aarzelde om verder te gaan. Sabrina deed een stapje terug. Tot mijn grote verwondering trok ze haar slipje uit en ze gooide dit achter zich tussen de struiken. Ze zei: ‘Zo kan ik wat afkoelen en jij kunt er beter bij.'

Hierna kwam ze zo dicht tegen mij aan staan dat ik haar borsten tegen mijn borst voelde drukken. Ze pakte opnieuw mijn hand vast en liet mij langs haar borst strijken. Daarna bracht ze mijn hand weer naar haar kut. Ik voelde nu dat ze flink nat was en ze duwde haar onderlichaam stevig tegen mijn hand. Ik streek met een vinger over haar schaamlippen en Sabrina begon zachtjes te kreunen. Ze pakte door mijn broek mijn nog steeds stijve pik beet. Vervolgens begon ze de knopen van mijn broek open te maken. Ik was al zo ver dat ik bang was om klaar te komen als zij mijn pik in de hand zou nemen. Sabrina trok het elastiek van mijn onderbroek naar beneden. Ze pakte mijn pik vast en trok hem naar buiten. Ze keek er naar en zei: ‘Dat is een flinke. Nu ben jij niet de enige die wat heeft gezien.'

Ik was zo onder de indruk van haar actie dat ik geen woord kon uitbrengen. Ik vond wel dat ik in deze situatie ook wat moest ondernemen en probeerde met een vinger bij haar naar binnen te gaan. Dit lukte maar gedeeltelijk want zij begon mij af te trekken. Ik had dit niet verwacht en ik vergat even alles om mij heen. Ik voelde al snel dat ik elk moment klaar kon komen. Sabrina vroeg wat er gebeurde als ze zo doorging. Voor ik kon antwoorden kwam er een man met een hondje aanlopen. Ik haalde gauw mijn vinger uit haar en trok het rokje naar beneden.

Sabrina was goed op dreef. Ze had gemerkt dat ik bijna klaar kwam en wilde het afmaken. Ik had geen tijd meer om mijn pik terug in mijn broek te doen. We bleven dicht tegen elkaar aanstaan en waren voor de man een stelletje dat onschuldig stond te vrijen. Toen de man voorbij was begon Sabrina mij opnieuw af te trekken, maar ik vond het risico om betrapt te worden te groot. Ik wilde haar slipje zoeken maar ze nam me bij de hand en we liepen naar een plek met dicht struikgewas. Daartussen vonden we een mosachtig stukje grond.‘Ik wil meer,'zei ze terwijl ze haar bloesje en haar BH uitdeed.

In volle glorie stond ze voor me. Ik genoot van de prachtige gebruinde borsten en de gezwollen grote tepels. Voor ik ook maar iets kon doen stroopte ze haar rokje af. Ze deed een stap in mijn richting en terwijl ik haar vastpakte schoof ze mijn broek samen met mijn onderbroek naar beneden. Terwijl ik eruit stapte deed ik mijn overhemd uit. We omarmden elkaar en ik voelde haar tepels heerlijk langs mijn borst strijken. Mijn pik drukte hard tegen haar gladgeschoren kutje. Nog nooit had ik in de buitenlucht een naakte vrouw in mijn armen gehad. Mijn huid werd gestreeld door een koele bries. Het gaf mij een ultiem gevoel van vrijheid en het maakte mij supergeil.

Terwijl onze tongen elkaar probeerden te verdringen lieten we ons op het zachte mos zakken. Het voelde vochtig aan, maar dat kon mij op dat moment niet schelen. Voorzichtig kneedde ik de zachte rondingen van haar borsten en toen ik mijn lippen om een tepel sloot kreunde ze zacht. Ik voelde haar lichaam verstijven van genoegen. Met mijn lippen verkende ik haar buik en ik proefde de licht zoute smaak van haar huid toen ik met mijn tong een nat spoor tot in haar lies trok. Sabrina reageerde hierop door haar benen wat te spreiden en haar bekken iets omhoog te brengen.‘Ik wil je tong voelen,' kreunde ze terwijl ze mijn hoofd vastpakte en in de richting van haar kut duwde.

Heel zachtjes liet ik mijn tong over haar natte schaamlippen strijken. Ik proefde haar glibberige vocht en ik rook de heerlijke geur van haar huid. Toen ik met mijn tong naar binnen drong kon ze een kreetje van genot niet onderdrukken. Ik probeerde zo diep mogelijk in haar kut door te dringen. Haar lichaam kronkelde van geilheid terwijl ik haar heerlijke sappen op mijn tong proefde. Ik vond haar gezwollen clit en begon er aan te likken en te zuigen. Sabrina liet zich helemaal gaan. Ze kreunde en gilde gedempt toen ze schokkend en kronkelend een orgasme kreeg. Heel even leek ze uitgeteld, maar ze herstelde zich snel.

Ze duwde mij achterover en gaf mij een vochtige zoen. Kort daarna voelde ik hoe ze met haar tong mijn tepels drijfnat maakte. Een zuchtje wind zorgde ervoor dat ik een behaaglijk gevoel kreeg dat tot diep in mijn borst en buik door leek te dringen. Ik werd bijna onzinnig toen ze haar lippen over mijn pik schoof. De warmte, het vocht en de draaibewegingen die ze met haar tong om mijn eikel maakte zorgden ervoor dat ik mij niet langer in kon houden. Kreunend waarschuwde ik haar dat ik klaar ging komen. Sabrina bleef onverstoorbaar doorgaan. Ik voelde haar koele hand over mijn buik strijken. Ik verkrampte. Het voelde of mijn zaad diep vanuit mijn onderbuik kwam toen ik in een aantal heftige schokken haar mond vol spoot. Sabrina slikte het door en bleef nog even aan mijn pik sabbelen tot het laatste restje sperma was verdwenen.

Ik draaide haar op de rug. Haar prachtige lichaam lag uitnodigend voor mij. Sabrina strekte haar armen uit. Ik ging steunend op een elleboog naast haar liggen en volgde met mijn vrije hand de lijn vanaf haar lies tot haar, licht naar buiten vallende, borsten. Een voor een nam ik haar harde tepels in mijn mond. Sabrina reageerde met een voldane zucht en ze trok mijn hoofd naar haar gezicht. Toen onze tongen elkaar opnieuw vonden proefde ik de smaak van sperma nog in haar mond.

Minstens een half uur bleven we elkaar zoenen en strelen. Toen ze merkte dat mijn pik wat van zijn stijfheid begon te verliezen pakte ze hem vast en begon ze mij langzaam af te trekken. Het duurde niet lang voor hij weer op volle sterkte was.‘Ik wil neuken', fluisterde ze tussen twee zoenen door.Mijn hand zakte af naar haar kut en ik voelde dat ze nog drijfnat was. Voorzichtig ging ik op haar liggen en ik liet mijn pik langzaam naar binnen glijden. Een scheut van genot doorstroomde mijn hele lichaam toen haar vochtige warmte als een fluweelzachte voering mijn pik omsloot. Terwijl ik langzaam in haar bewoog, ontmoetten onze tongen elkaar in een waanzinnig spel en ik dronk haar speeksel als champagne. Eindeloos duurde het heerlijke gevoel.

Het hoogtepunt kwam toen Sabrina haar nagels in mijn billen zette.‘Ga door!' kreunde ze terwijl haar ademhaling versnelde. ‘Ik houd het niet meer uit.'

Ik had het gevoel dat ze zich om mijn pik vastklemde. ‘Ja! Ja! Ik kom! Ik kom!' riep ze en haar bekken schokte wild mee op mijn bewegingen. Haar nagels klauwden in mijn billen, die ze krachtig uit elkaar trok. Dit alles voelde zo geil dat ik mij niet langer in kon houden. Mijn buikspieren trokken zich opnieuw samen en in een heerlijk orgasme spoot ik het zaad dat ik over had tot de laatste druppel diep in haar.

Voldaan bleef ik nog even op haar liggen. Twee keer klaarkomen in ruim een uur was mij nog niet eerder overkomen. Toen ik in haar ogen keek zag ik dat haar blik werd getrokken door iets naast ons. Ik keek die richting uit en zag op een afstand van nog geen vijf meter de man van het hondje staan. Hij had zijn broek en onderbroek tot op de enkels gestroopt en ik zag nog een sliertje sperma uit zijn gezwollen pik stromen. De man had kennelijk de hele voorstelling gevolgd. Ik werd kwaad en wilde op hem afgaan, maar Sabrina hield mij stevig vast. ‘Blijf in me', zei ze. ‘Laat die man genieten. Ik vond het geil dat hij stond te kijken.'

Eigenlijk kon het mij ook niet schelen. We bleven nog een tijdje nagenieten en de man verdween. Sabrina zei dat de man vanaf het begin had staan kijken. Zij had er extra van genoten toen hij zijn broek naar beneden had gedaan om zich af te trekken. We kleedden ons aan en liepen zij aan zij terug naar de dierentuin. We pakten onze fietsen en ik bracht haar tot vlak bij haar huis. Daar namen we afscheid van elkaar met een langdurige kus en een tot ziens. Sabrina bleef een keer per week komen om foto's te maken. Bijna het hele zomerseizoen hebben we na ons werk gewandeld.

© Frank Ciscu

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “De fotografe

  1. 1 februari 2007 at 18:47

    Het komt me net iets te weinig doorleefd over … net iets te "fantastisch". 1 ster

Geef een reactie