De Franse collega

Verschenen in het kader van het thema van juli 2012: EroPa

 

Ze kenden elkaar al jaren, ontmoetten elkaar in Parijs waar zij woonde en werkte en hij een paar keer per jaar langskwam om zaken te doen. Door de jaren heen waren ze met elkaar vertrouwd geraakt, vrienden bijna. Het bleek uit de opmerkingen die ze zich ten koste van elkaar konden veroorloven, altijd grappig/spottend maar nooit cynisch/kwetsend.

Zij hoorde over zijn scheiding een paar jaar geleden. Zij vertelde hem dat ze wel ‘single' was maar niet alleen. De getrouwde man die haar minnaar was, een beroemd Parijs antiquair, was de zon in haar leven. Ze genoten samen als hij tijd had om langs te komen, soms was dat meerdere keren per week, soms weken niet. Maar altijd was de stemming goed, hij in een goed humeur en zij blij met de tijd die ze hadden, maar evenzeer met het feit dat hij niet dagelijks naast haar wakker werd.
“Wel de lusten, niet de lasten” vertelde ze hem toen vrolijk.
Als hij zich al eens illusies had gemaakt over haar, dan waren die na deze mededeling van haar wel verdwenen. Wat hem betreft kon ze net zo goed getrouwd zijn.

Zo ging het jaren, tot vandaag. Ze hadden een geweldige deal gesloten en dit met collega's van beide partijen uitbundig in een mooi restaurant gevierd. Daarna werd er nog een afzakkertje gedronken in zijn hotelbar. Uiteindelijk waren alleen zij twee nog over, werd het tijd om afscheid te nemen.
De hele dag hing er al een bepaalde spanning tussen hen in, leek ze soms zelfs aan zijn kant te staan bij de onderhandelingen. En nu, toen ze leek op te stappen, streek ze plagend langs zijn kaak.
“Je hebt stoppels,” zei ze.
“Wel jij misschien ook wel” antwoordde hij gevat.
“Ik ben altijd glad” grinnikte ze.
“Nou, hoe kun je dat bewijzen?” vervolgde hij de discussie die door de al genuttigde drank verderging dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Dat zij enige tijd geleden de relatie met haar minnaar had beëindigd, wist hij niet.
“Laten we naar jouw kamer gaan” was haar antwoord dat hem dan ook volkomen overdonderde.

Al in de lift naar de vijftiende etage stonden ze te tongen als twee verliefde pubers. Direct na het betreden van zijn kamer ontdeden ze zichzelf en elkaar in een razend tempo van hun kleren. Was dit lust? Of wellicht ook angst om erover na te gaan denken en zich dan te realiseren dat ze beiden hadden uitgesproken, ooit, dat je zaken en persoonlijk leven gescheiden moest houden.
Maar wat ook het geval was, gulzig deed hij zich tegoed aan haar grote borsten, zoog de tepels om en om in zijn mond terwijl zij met een ruk zijn broeken tot op zijn enkels trok, daarmee zijn erectie onthullend.
Met een flinke duw van haar belandde hij ruggelings op zijn bed en in een oogwenk had ze zijn schoenen, sokken en broeken uitgetrokken en ergens de kamer in geslingerd. Met wat speeksel ‘reinigde' ze zijn eikel en zonder verdere plichtplegingen verdween vervolgens zijn penis tot diep in haar keel. Ze likte en zoog hem tot ze vond dat hij klaar voor haar was, kroop toen op hem, bracht zijn eikel tussen haar lipjes en liet zich, toen ze de juiste houding gevonden meende te hebben, langzaam over hem heen zakken. Terwijl ze dit deed, zoog ze lucht in haar longen en liet die zuchtend weer ontsnappen. “Wauw, wat ben jij…,” verder kwam ze niet. Als een razende begon ze hem te berijden. Haar linkerhand kneedde daarbij beurtelings haar borsten, haar rechterhand cirkelde rond haar klitje.
Verbaasd keek hij naar haar, zag al snel haar gezicht vertrekken en voelde toen plotsklaps hoe zijn kruis warm en vochtig werd. Ze bevroor in haar houding, had even tijd nodig blijkbaar om weer op adem te komen. Maar daarna rolde ze van hem af en rende tot zijn verbazing naar de badkamer, hem met een stijf en kleddernat geslacht achterlatend.

Maar daar was ze al weer, nu met een dik badlaken dat ze in vieren vouwde. Ze schoof naast hem op het bed en legde haar billen op de baddoek.
“Leek me beter voor jouw nachtrust” zei ze.
Ze spreidde haar benen en maakte hem duidelijk dat hij welkom was om hun vrijpartij voort te zetten.
Wel, hij dook zo wat op haar en de penetratie verliep ruw, maar door de eerste ronde had ze daar geen moeite mee.
Hij begon met hard en diep stoten, ongecontroleerd leek het wel. Maar al snel ging hij met meer overleg te werk, nam rust, trok zich traag terug om dan weer snel toe te slaan, varieerde de hoek en maakte haar langzaam maar zeker klaar. Wat haar uiteindelijk over de rand bracht was het feit dat hij razendsnel in en uit het voorste deel van haar vagina bleef stoten, precies zo als nodig was om haar spuitend te laten klaarkomen. En ze kwam, verraste hem volkomen met een grote golf warm vocht dat zijn buik raakte, zijn liezen in liep en via zijn ballen het badlaken indrong.
Even was hij volkomen van slag, zijn opwinding werd iets minder terwijl hij zonet bijna zijn hoogtepunt had bereikt.
Hij liet haar weer even op adem komen, trok wat aan zijn paal en was al vlot klaar voor de ‘finale'.

Ze lag op haar zij, hij probeerde een been van haar omhoog te krijgen zodat hij haar achterlangs kon nemen.
“Ik weet niet of ik nog een keer kan” steunde ze.
“Wel, nog even volhouden dan” antwoordde hij hijgend.
Van vrijen was nu eigenlijk geen sprake meer, hier werd op bijna dierlijke wijze de liefde bedreven. Terwijl hij hard in en uit ging vingerde zij zichzelf en was al gauw weer dicht bij nog een orgasme.
Maar dit keer was hij haar voor, brullend spoot hij zich in haar leeg, zich niet bekommerend om de buren. Nog geen twee tellen later spoot zij toch nog zijn bed nat.

De “Franse seks” had misschien minder nattigheid opgeleverd, maar deze internationale, E(u)ropese benadering beviel hen feitelijk veel beter.
En in het grote bed viel nog wel een droog plekje te ontdekken.. nou ja, in het begin van die nacht dan.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  6 comments for “De Franse collega

 1. 29 juli 2012 at 16:14

  Setting is duidelijk, je weet wat er gebeuren gaat. Klassiek, het napraten en dan samen intiemer worden, na elkaar jaren te kennen, ergens tussen vrienden en kennissen/collega’s. Je wil verder lezen, om te weten hoe dat gebeurt. Zoals je zelf in het verhaal schrijft, dierlijk, rauw, en dat is heerlijk. ‘Gewoon’ twee mensen die elkaar weer tegenkomen en van elkaar nemen wat ze nodig hebben, pure lust en dierlijke seks.
  Ik weet niet of het een minpuntje is, maar het verhaal vind ik net iets te kort om ten volle opwindend de zijn.

 2. 31 juli 2012 at 14:31

  Ai… Mooi, Bommel!!

 3. 1 september 2012 at 16:30

  Een verhaal op thema schrijven, ik geef het je maar te doen. Maar Bommel trakteert ons op een waarlijk sensueel en lustvol verhaal helemaal wat ik me bij Eropa voorstel, petje af hoor.

 4. 13 september 2012 at 08:00

  Heerlijk verhaal van Bommel. Erotiek vind je overal en omdat hij de wereld over reist is dat bij Bommel letterlijk het geval. Zijn verhalen zijn meestal van over de grens en zijn stijl van vertellen met enige distantie. Dat laatste vind ik zo kenmerkend en plezierig aan hem. Bommel gaat ook alsmaar beter schrijven, merk ik. Wat een optelsom, wat een belofte!

 5. 22 oktober 2012 at 10:01

  Een beetje bruusk verteld, maar dat is wel in lijn met het gebeurde. Een ongeremde overgave, met verrassingen in petto voor hen die elkaar al zo lang kennen, of dachten te kennen. Snel, maar genoten.

 6. 13 november 2012 at 21:25

  Vijf lezers gaven dit verhaal samen10,5 sterren. Dat ;evert een ledenstem van twee sterren op.

Geef een reactie