hot teens tube shemale jizzed by group.

De Gastvrouw

Het feestje was al een tijdje aan de gang toen haar oogopslag plots mijn vermoeden bevestigde. De gastvrouw kon ondanks haar licht gebogen hoofd, haar over elkaar geslagen benen en haar gekruiste armen haar geilheid niet verbergen. Haar heldere stem die aanvankelijk vrolijk alle gesprekken in de kamer had overstemd, klonk nu gesmoord alsof er diep in haar keel een vod zat. Voor mij was het duidelijk: de woorden hadden plaatsgemaakt voor de gedachten en die gedachten kreunden het nu wanhopig uit in haar diepste zelf. Voor wie het niet doorhad, getuigde haar ingetogen houding van een zekere vermoeidheid. Maar voor mij, die oog had voor dat soort zaken, leek het alsof ze ieder moment kon klaarkomen.

Ik keek even de kamer rond en liet mijn blik over de verschillende gezichten dwalen. De aanwezige jongens en meisjes glunderden tevreden en praatten honderduit over hun pas verworven posities in het “echte” leven. De meesten overwogen de aankoop van een eerste wagen en hier en daar beweerde iemand al iets van wijn af te weten. Niemand van alle aanwezigen had er echter enig benul van dat de vrouw die hen die avond op haar appartement had uitgenodigd, al ruim een half uur gebukt ging onder een geil verlangen.

Ze was een deftig meisje uit een gegoede familie dat hard gewerkt had om haar diploma te behalen en een mooie job als onderwijzeres in de wacht te slepen. Ze was welbespraakt, speelde piano en kon probleemloos meepraten over de nieuwste films en muziekalbums. Ze had een schitterende collectie aan gecultiveerde vriendinnen die zich net als zij vooral bezig hielden met de zoektocht naar een geschikte levenspartner. Ze ademde deftigheid en had zich voorgenomen om haar leven te spenderen aan het langzaam sculpteren van haar eigen fijnzinnigheid. Welke jongen van goeden huize zou haar niet als levensgezellin willen nemen?

Deze vraag had zij zichzelf waarschijnlijk al langer dan vandaag gesteld. Hoe kwam het toch dat geen enkele jongen, zelfs niet het meest platvloerse haantje, haar ooit had benaderd? Waar bleef de nobele prins die haar Victoriaans sprookje zou komen vervolledigen? Ze stond dan wel niet echt bekend als een verstokte maagd, maar ik moet er toch bij vermelden dat niemand een flauw benul had van waar zij haar eerbaarheid dan wel verloren mocht hebben.

De waarheid was dat ze lelijk was. Haar heupen waren na het voltrekken van de puberteit buitenproportioneel breed uitgevallen. Bovendien contrasteerden haar grote, ronde billen met haar fijn bovenlijfje en haar magere borsten die, ondanks de wellicht goed doordachte camouflagetechnieken, nooit nalieten om een slappe indruk te maken. Ook haar gezicht kon niets goedmaken: dure, maar slecht aangebrachte make-up “ont-sierde” haar nietszeggende gelaatstrekken. Geen enkele van haar rondingen verraadde enig vuur; uit niets bleek dat zij in staat was tot een bepaalde vorm van lust. Toch wist ik op dat moment zeker dat achter die schrale façade een smachtende kut schuilging die niets liever wilde dan zich afgeven met eender welke penis die zich die avond in rechtopstaande positie aandiende.

Ik voelde mijn eigen geslacht gekneld zitten tussen mijn bovenbeen en mijn broekspijp. Half luisterend naar mijn gesprekspartner die zich fervent opwierp als specialist op het gebied van watergedragen houtlakken, nam ik haar van top tot teen op. Ze droeg een lange, paarse, zijden jurk die tot net boven haar knieën kwam en glansde in het licht van de felle spots die het appartement verlichtten. De jurk spande lichtjes rond haar bekken en viel wat open rond haar boezem. Blijkbaar moest ze de sprong van confectie naar maatwerk nog maken. Ze had haar golvend bruin haar achter het hoofd samengebonden in een knotje. Ik probeerde haar met mijn ogen uit te kleden en tot mijn eigen verbazing werd ik daar zelf zo hitsig van dat mijn adem even stokte. Toen ik haar zag slikken en schuchter mijn richting uitkijken, wist ik dat ik diezelfde nacht nog mijn eigen geil langs haar buik en heupen zou laten vloeien. Want dat was het beeld dat haar ogen weerspiegelden. Dat was wat haar blik van mij verlangde.

Ik verliet met een vluchtig excuus mijn gesprekspartner, nam een halflege fles wijn van de kast en stapte op haar toe. Ze had me wel gezien, maar wendde zich half af en legde haar linkerhand in haar nek. Haar andere arm klemde ze nog steeds krampachtig rond haar schoot alsof ze nu al wilde verhinderen dat mijn zaad langs haar benen naar beneden zou lopen. “Wil je nog wat wijn?”, vroeg ik. Ze antwoordde niet, maar stak haar glas uit en keek me aan met grote ogen die nog een laatste poging ondernamen om voor onschuldig door te gaan. Ze bracht het glas naar haar lippen en dronk met gulzige teugen. Pas nu zag ik hoe droog haar mond wel was. “Gaat het?”, vroeg ik op bezorgde toon.

“Ik ga even naar de keuken om nog wat hapjes bij te halen”, stamelde ze. Ik glimlachte even naar de twee meisjes die rond haar hadden gestaan en volgde haar ten slotte de deur uit. Toen we alleen waren in de keuken ging ik achter haar staan en maakte bedachtzaam haar knotje los. Ik liet mijn vingers voorzichtig door haar opengevallen lokken gaan en streelde vervolgens de topjes van haar ontblote schouders. Ik hoorde haar adem steeds zwaarder worden. Ze probeerde zich nog een laatste maal te herpakken en vroeg: “Amuseer je je wat vanavond?” Ik liet me echter niet afleiden door haar poging om de scheef lopende situatie nog recht te trekken en fluisterde zachtjes in haar oor: “Hoe komt het toch dat ik zo heet wordt van die blik in je ogen?” Ze sloeg haar hoofd naar beneden en slikte. “Vergeef me mijn gebrek aan schaamte, maar vertel me eens waarom je zo geil bent vanavond?” Haar nek kleurde nu bijna bloedrood.

Dat laatste was eigenlijk een heel terechte vraag. Hoe kwam het dat zij in een ruimte vol oude bekenden een dergelijke oprisping van verlangen onderging? Je zou toch eerder denken dat zij als gastvrouw voortdurend bezig diende te zijn met de hoeveelheid drank die nog in de geopende flessen wijn was of met het aantal hapjes dat nog op tafel stond? Voor iemand die haar niet kende, zou een lichte vorm van dronkenschap de eerste voor de hand liggende reden zijn, maar net zoals de rest van haar oude studiegenoten wist ik dat zij zelden of nooit een glas te veel zou drinken. Bovendien had ik haar die avond al meer water dan wijn zien drinken. Neen, er moest nog een andere reden zijn waar ik slechts het gissen naar had.

Wat mijn eigen geilheid betrof, die was al even raadselachtig als de hare. Nooit in mijn studententijd had ik ook maar iets voor haar gevoeld en ook toen ze die avond de deur voor mij had opengemaakt, had ik niets bijzonders doorheen mijn lenden voelen tintelen. Was het misschien haar onopvallende lelijkheid die mijn lust had aangewakkerd? Waren het die brede heupen niet die zo uitdagend en vulgair afstaken tegen die twee frêle borstjes?

Mijn handen gingen nu naar beneden en wreven zacht langs haar flanken totdat ze op haar brede heupen rustten. Plagend taste ik naar de rekker in haar slipje die ik zo ver mogelijk omhoog wilde trekken. Tot mijn grote verbazing was er van een slipje helemaal geen spoor te bekennen. Het enige wat ik voelde was haar zwetende lijf dat tegen haar spannende jurk aanplakte. “Waar is je slipje naartoe?”, vroeg ik opnieuw zo zacht mogelijk. Ik hoorde haar terug slikken. Het enige wat ze nog kon uitbrengen, was een haast onhoorbaar gekreun. De mist rond haar mysterieuze geilheid trok op. Ze had dit plannetje waarschijnlijk gisteravond in bed bedacht en had zich daarbij ongetwijfeld wild gevingerd.

Ik legde mijn linkerhand nu op haar hete kont die dus klaarblijkelijk enkel nog bedekt was met een dun laagje glanzende zijde. De palm van mijn hand gleed langzaam naar boven en ik duwde haar met zachte dwang voorover tot haar kleine borstjes op het keukenblad rustten. Mijn hand hield ik rond haar nek gekneld. Haar eigen armen strekte ze nu zo ver mogelijk voor zich uit. “Oh… ja…”, weerklonk het nu, ditmaal iets luider dan de vorige keer. Ik voelde het bloed nu met krachtige schokken doorheen mijn penis stromen. De neiging om mijn broek te openen en mezelf te masturberen overviel me, maar ik besloot om mijn dierlijk verlangen voorlopig het zwijgen op te leggen. Geilheid moet je zo lang mogelijk laten rijpen.

De vingers van mijn rechterhand verdwenen nu onder de zoom van haar jurkje en zochten tergend langzaam hun weg naar boven. Ze zuchtte. Het zweet droop in warme stralen langs de binnenkant van haar gespierde dijen naar beneden. Ze opende haar benen nu zover als de aan haar kont klevende stof het toeliet. Mijn vingers bereikten haar kruis dat tot mijn verbazing begroeid was met een ruwe bos schaamhaar. Ik hield het bijna niet langer meer uit en schuurde nu krachtig met mijn gezwollen lid langs haar dikke, ontblote benen omhoog en omlaag.

Mijn lichtjes geopende vingers streken door het overvloedige haar dat zich blijkbaar uitstrekte van haar kleinste gaatje tot net onder haar navel. Met mijn pink beroerde ik daarbij heel even haar schaamlippen. Opnieuw ontglipte haar een licht gekreun. Ik liet met mijn linkerhand haar nek los en stroopte nu met beide handen haar jurk omhoog tot haar heupen volledig naakt voor me lagen. Haar enorme kut glinsterde in het heldere schijnsel van het keukenlicht. “Ooohh…” Ze moest zich nu inhouden om haar geil binnen de vier muren te houden. In de woonkamer weerklonk immers nog steeds het geanimeerde gekeuvel van de gasten. De deur stond op een kier en ieder moment kon iemand de kamer betreden om uit te vissen waar we bleven.

Ik knielde vlug achter haar neer en legde mijn handen op haar grote billen die ik zo ver mogelijk uit elkaar duwde. Het kluwen van haar schaamhaar lonkte nu uitdagend en ik liet het topje van mijn tong over de kietelende krulletjes lopen. Het zweet dat er in parels op stond, had een zilte smaak. Haar billen waren zo glad van het vocht dat ik geen moeite had om mijn twee duimen tegelijk in haar kontgaatje te duwen. Ik voelde hoe haar sluitspier zich ontspande en ik kon zonder belemmering een tweetal centimeter naar binnen glijden. Ze duwde haar kont nu nog meer omhoog zodat haar schaamlippen tegen mijn gezicht werden aangedrukt. Met volle teugen begon ik van haar geil te slurpen. Ondertussen neukte ik haar langzaam met mijn duimen. Ze wist met zichzelf geen blijf meer en greep zich vast aan alles wat ze op het keukenblad kon vinden. Ik genoot van haar ongeremde hitsigheid en liet haar kreunen tot ze zich bijna niet meer kon inhouden. Ik had haar nu volledig in mijn macht en ik zou niet stoppen alvorens ze als een wild dier haar orgasme zou uitbrullen.

Mijn tong beschreef voortdurend de omtrek van haar kutje en ik voelde hoe ze haar kont harder en harder tegen mijn gezicht aandrukte. Plots zoog ik me met volle kracht vast in het hart van haar geslacht. “Ooooooh….” Het kwam er nu uit op volle sterkte. Schokkerig en trillend op haar benen kwam ze klaar. Haar geil gutste over mijn mond en kin. Na enkele wilde stuiptrekkingen ontspanden de spieren van haar billen zich en een behaaglijke zucht verlichtte haar tengere borstkas. Ik liet mijn duimen voorzichtig uit haar kontje glijden en liet haar nu los.

Langzaam en sensueel draaide ze zich om. Ze glimlachtte en de beschaamde blik van daarnet had plaats geruimd voor een blinkende medeplichtigheid. Ze trok haar kleed nu helemaal uit. Het contrast tussen haar magere borstjes en het overvloedige schaamhaar op haar brede heupen maakte mij nu helemaal gek. Ik Ze legde haar handen op mijn kruis. “Ik wil je zaad op mijn benen, op mijn heupen, mijn buik, mijn borsten, over mijn gezicht, in mijn mond, op mijn billen, langs mijn kuiten. Ik wil baden in jouw geil.” Het kwam er treffend en zelfbewust uit, alsof ze het al enkele dagen van tevoren had bedacht en het deze morgen nog had geoefend voor de spiegel. Ze knielde nu op haar beurt en deed mijn broek open. Mijn kloppend geslacht vond vanzelf de weg naar haar zachtroze lippen. Haar hand had zich stevig rond mijn ballen vastgeklemd terwijl ze haar tong langzaam rond mijn eikel draaide. Het duurde niet lang voor ik mijn geil naar boven voelde komen. “Ik kom”, waarschuwde ik haar. Ze liet onmiddellijk los en ging languit op de keukentafel liggen. Ik nam plaats tussen haar benen die zich als slangen rond mijn middel klemden. Ik schuurde mijn ballen langs haar kut en begon mezelf af te rukken.

Op dat moment kwamen de twee meisjes die we daarnet hadden achtergelaten uit de woonkamer de keuken binnen. Toen ze het lusttafereel aanschouwden, verstijfden ze in hun pas en hun monden vielen open van verbazing. Waarschijnlijk hadden ze gedacht getuige te zullen zijn van zo'n typisch gesprek tussen twee eenzame twintigers. Maar wat ze zagen, had meer iets weg van een tafereel uit een mislukte pornofilm. Ik zag nog net hoe ze hun handen voor hun mond hielden en elkaar vol verbazing aankeken, toen ik mezelf niet langer kon inhouden: ik spoot mijn zaad over het lichaam van de gastvrouw. Mijn orgasme duurde schijnbaar eindeloos terwijl mijn geil maar bleef komen en gedurende heel die tijd stonden de twee meisjes ons vol ongeloof aan te staren. Toen ik eindelijk klaar was, vroeg mijn tegenspeelster met een heerlijk gevoel voor decadente vulgariteit: “Wel, komen jullie het nog oplikken of hoe zit het?” Een geile glimlach sierde haar gezicht. Maar de twee waren alweer haastig vertrokken richting woonkamer.

Daarna heb ik met wat keukenpapier de dikke slierten sperma van haar benen en buik weggeveegd. Ik deed het teder terwijl zij zachtjes met haar hand mijn rug streelde. Een soort van narcotische rust was over ons neergedaald en we hadden schijnbaar alle gevoel voor tijd en ruimte verloren. Toen zij haar kleding terug aangetrokken had, omhelsde ik haar en we gaven elkaar een lange kus. Met een warm gevoel vanbinnen wandelden we ontspannen terug de woonkamer binnen. Het grootste deel van de gasten was inmiddels al vertrokken. Slechts een paar enkelingen waren nog achtergebleven om ons goedenacht te wensen vooraleer zelf de benen te nemen. Slecht acterende voyeurs. Ik ben die nacht niet meer bij haar gebleven en ook heb ik haar sindsdien nooit meer teruggezien. Maar wanneer ik nu, vijf jaar later, met de wagen voorbij de stad rijd waar ze toen woonde, voel ik tranen van melancholische ontroering langs mijn wangen lopen.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  10 comments for “De Gastvrouw

 1. 12 maart 2009 at 21:32

  Je verhaal getuigt van weinig respect voor mijn sekse snoepje . Jammer, niemand heeft zichzelf gemaakt…

 2. 13 maart 2009 at 15:57

  leest lekker weg, maar volkomen ongeloofwaardig en geschreven door iemand met waarschijnlijk een supergroot ego

 3. 14 maart 2009 at 20:41

  snap niet waarom deze dikke vrouw zo afgekraakt moet worden.
  Ook dikke mensen kunnen erg lekker zijn.

 4. 15 maart 2009 at 02:04

  Dit verhaal pakt me niet ! Een vrouw/meisje die als lelijk word genoemd, en dan toch word verleid ? En nog maar te zwijgen over een bos haar beneden . Ieder zijn ding natuurlijk .meng me daar niet in .
  Krijg niet echt de prikkels bij dit verhaal !
  En ook de schrijfwijze is niet echt pakkend .

 5. 15 maart 2009 at 19:50

  Een fijne scene. Als men beide er plezier aan beleeft is toch alles goed. Niet iedereen is Marylin Monroe.maar kan heel lief zijn.

 6. 16 maart 2009 at 12:53

  Ik vind het een lomp en ogeloofwaardig verhaal. De zelfingenomenheid van de schrijver is stuitend. Getuigt van geen enkel respect voor vrouwen.

 7. 17 maart 2009 at 21:16

  Gezien de schrijftechniek die je goed beheerst kun je veel beter, Snoepje. Ik deel de mening van Hanneke32 en MerelB. Daag jezelf uit en ga voor een herkansing.

 8. 22 maart 2009 at 14:09

  Aan de eensgezinde en treffende commentaren kan ik niets meer toevoegen

 9. 23 maart 2009 at 17:16

  Je taalgebruik staat in groot contrast met hetgeen je erg platvloers beschrijft. Wat mij betreft geen blijvertje. Maar zoals eerder aangegeven: ga de uitdaging aan en in de herkansing met meer respect en geloofwaardigheid.

 10. 8 april 2009 at 15:20

  Er zijn weinig verhalen waar zo verschillend op gestemd wordt. Zowel bij de leden als bij de CRO lagen de waarderingen ver uiteen.
  Bij de leden was er 1 keer 3*, 1 keer 2,5*, 1 keer 2*, 1 keer 1*, 2 keer 0,5* en 6 keer verscheen de 0.
  Als gemiddelde levert dit van de leden 0,79* op. Dat betekent dat de ledenstem 1* wordt.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world