hot teens tube shemale jizzed by group.

De gebroeders

Jeffreys broer heette Frank en woonde in Aubagne, vlakbij Marseille, waar hij een zaak had in computers of zoiets. Hij was daar terecht gekomen omdat hij met een Française getrouwd was, Liane, en hoewel ze nu al vier jaar gescheiden waren, was hij er blijven wonen. Dat was het enige wat ik van hem wist. Na een halfjaar verkering met Jefffrey kende ik zijn hele familie, maar zijn oudste broer alleen van foto’s. Een knappe vent, dat zeker, maar 17 jaar ouder dan Jeffrey en dus al 38. Het was vlak tegen de zomervakantie toen Jeffrey me dolenthousiast vertelde dat Frank ons had uitgenodigd om een week, of zoveel langer als we wilden, bij hem te komen logeren, ‘om kennis te maken met zijn nieuwe schoonzusje’. Maar een paar kilometer van de Middellandse Zee! Daar hoefde ik niet lang over na te denken!

We gingen met de trein en in Marseille haalde Frank ons op. Een goedlachse man, een kop groter dan Jeffrey, en ik kon me wel voorstellen dat hij succes had bij de vrouwtjes met zijn knappe gebruinde kop en zijn elegante manier van doen. In zijn auto (met chauffeur!) reden we in krap twintig minuutjes naar zijn huis, dat ik wel eens van foto’s had gezien, maar dat in werkelijkheid nog veel adembenemender was. Stel je voor, aan de rand van een bos, met een oprijlaan van wel 100 m, een enorme tuin rondom, en dan, ja een soort bungalow, maar gróót! Vijf slaapkamers, twéé livings, twéé badkamers, en allemaal op de begane grond, dus dan kun je wel nagaan! De slaapkamer die wij toegewezen kregen was alleen al groter dan de huiskamer van papa en mama!

We moesten het er maar eens goed van nemen, zei Frank. Hij zelf zou de eerste dagen op zakenreis zijn, maar we mochten alles gebruiken, inclusief zijn wagen met chauffeur. En Marie, zijn huishoudster (een lieve vrouw van een jaar of 50), zorgde wel voor het eten; ze kwam iedere middag rond een uur of twee en vertrok weer na het avondeten. Wat een luxe! Het was schitterend weer en die eerste dagen gingen heen met luieren in de tuin, of aan het strand, én met de nodige seks, want zó alleen waren we met zijn tweetjes nog nooit geweest!

En toen kwam Frank terug. Het was vroeg in de avond, Marie was net vertrokken, en Jeffrey en ik zaten in de tuin, zoals altijd hij alleen in zijn shorts en ik in mijn blauwe bikini, toevallig de ‘stoutste’ van de twee bikini’s die ik bij me had: een minuscuul reetveterbroekje en een behaatje dat driekwart van mijn borsten bloot liet. We wisten wel dat Frank die dag terug zou komen, maar we hadden hem pas veel later verwacht. Ik voelde me daarom wat opgelaten toen hij me met zo weinig om het lijf in zijn armen nam om me met drie kusjes te begroeten. Ravissant, vond hij me en dat klonk bewonderend en gemeend.

‘Doe ons dat niet aan!’, zei hij met een grappig vertrokken gezicht, toen ik mijn badjasje wilde aantrekken.

Ook Jeffrey viel hem bij en toen liet ik het maar zo. Frank zelf kleedde zich ook om en verdween even later eveneens in boxershorts. Voor een kerel van tegen de veertig zag hij er fantastisch uit met zijn gebruinde torso waarop geen haartje te bekennen viel. Ik voelde dat er een erotische spanning ontstond daar in die tuin en die nam alleen maar toe toen we een uurtje of twee later naar binnen gingen om de avond verder in de kamer door te brengen in dezelfde outfit. Hoewel er geen onvertogen woord viel was ik me voortdurend bewust van de vier ogen die me aftastten als ik op mijn blote voetjes door de kamer trippelde. Het wond me vreselijk op en ik vroeg me af of die twee mannen nu met een stijve in hun boxershorts zaten.

Er werd stevig gedronken en ik had al gauw in de gaten dat Jeffrey met dubbele tong begon te spreken. Frank mankeerde ogenschijnlijk niets. Hij probeerde de conversatie met Jeffrey gaande te houden, al ging dat steeds moeilijker, maar tegelijkertijd schonk hij elke keer ook voor hem een whisky in als hij dat voor zichzelf deed. Het onvermijdelijke gebeurde. Jeffrey begon steeds meer te schuddebollen en ineens was hij ‘out’. Hij gleed onderuit op de bank en was totaal total loss. Frank probeerde hem wakker te schudden, maar dat was vergeefse moeite. Ja, haalde ik mijn schouders op, dat is Jeffrey als hij teveel gedronken heeft, het gebeurt niet zo vaak, maar nu heeft hij wel erg veel op! Frank trok een grimas. En nu?

Misschien maar het beste om hem op bed te leggen? Zo gezegd, zo gedaan.

Frank stond op, bukte en nam in één beweging zijn broertje van de bank over zijn schouder. Met grote passen stapte hij de kamer uit en ik dribbelde achter hem aan, door de gang naar onze slaapkamer. Hij beduidde me dat ik het laken open moest slaan – dat was het enige dat we in deze warme nachten nodig hadden – en legde Jeffrey daarna behoedzaam op bed. Hij was echt helemaal vertrokken! Frank boog zich over zijn broer heen en begon zijn shorts uit te trekken.

‘Wat doe je?’, vroeg ik met een stem van schuurpapier.

‘Jullie slapen toch naakt in deze hitte neem ik aan?’, keek hij vragend op.

‘Ja, dat wel….’, bibberde ik machteloos en klemde mijn handen tot vuisten.

Ik staarde verwezen naar Jeffreys slappe lid dat in een kleine krul op zijn diep ademende buik rustte.

‘Het zekerste teken dat hij inderdaad vér heen is’, lachte Frank. ‘Hoewel een vrouw als jij misschien wel wonderen kan doen….?’

Bespeurde ik echt een vráág in die laatste opmerking.

‘Nee, ik denk ook niet dat dat…. zou lukken…’, prevelde ik, mijn nagels in mijn handpalmen. ‘

Ik ben wel benieuwd’, ging Frank nog wat verder. ‘Je weet nooit…’

In het halfdonker van de kamer ontmoetten onze ogen elkaar. Het was een ademloos moment dat een ongehoorde lust in me wakker riep.

‘Wil je dat ik het probeer?’, vroeg ik hees, terwijl de vlammen me uitsloegen en mijn tepeltjes zich door de dunne stof van mijn behaatje leken te wringen.

Hij zei niets en keek me alleen afwachtend aan. Zoiets huiveringwekkends had ik nog nooit meegemaakt. Ik zonk rillend van emotie op mijn knieën naast het bed en toen Frank hetzelfde deed, vlák tegen me aanschuivend, waardoor onze zinderende lijven voor het eerst met elkaar in contact kwamen, viel alle schroom van me af. Niettemin trilde mijn rechterhand als een gek toen ik hem liet neerdalen op Jeffreys buik.

‘Rustig maar’, fluisterde Frank, ‘rustig…’

Ik haalde diep adem en liet toen mijn handpalm aaiend zacht over Jeffreys lul glijden tot mijn vingertoppen zijn ballen konden bereiken. Daar begon ik zachtjes aan te kriebelen, iets waar hij altijd enorm van gaat stuiteren. Zijn diepe ademhaling leek even te stokken. Met uitgespreide vingers trok ik mijn hand weer zacht over zijn pik terug en ik voelde waarachtig en kleine oprisping. Ik herhaalde daarom de beweging in omgekeerde volgorde en ja hoor….: hoe dronken en bewusteloos Jeffrey ook mocht zijn, zijn geslachtsprikkels leken nog uitstekend te functioneren. Met kleine schokjes kwam de dwerg tot leven. Verrukt trok ik even mijn hand terug om Frank het tot nu toe verkregen resultaat te laten zien. Samen keken we even naar het spartelende knaapje.

‘Je bent fantastisch’, fluisterde Frank. ‘Ga asjeblieft verder met die wondervingers…’

Ik was nu ook niet meer van plan te stoppen, vond dit veel te onwerelds geil. De volgende aanraking leidde meteen tot een aanzienlijke vergroting, groot genoeg om hem nu tussen mijn vingers te nemen. Eerst streek ik hem tussen duim- en wijsvinger nog een beetje op. Een onderaards gekreun en een plotselinge zwiep zette hem onmiddellijk op scherp en nu kon ik hem als een volwaardig speelwerktuig tussen mijn gekromde vingers heen en weer schuiven. Naast me snoof Frank van opwinding en ook zijn broertje ademde hortend en stotend. De staaf was nu tot volle wasdom gekomen en klopte en bonkte zoals hij ook normaal deed als ik hem aftrok. Maar wakker werd Jeffrey niet. Ik liet de knots los en keek ademloos toe hoe hij zacht wiegend boven zijn buik bleef hangen.

‘Zo’, hijgde ik, ‘daar is ‘ie, de volle 16,3 centimeter…’

‘Ik wist niet dat dat mogelijk was’, schudde Frank bewonderend zijn hoofd. ‘Ik vraag me af…..’

Er trok een peinzende voor in zijn voorhoofd. ‘Nee, dat kan bijna niet….’

‘Wat?’, vroeg ik ademloos. ‘Of hij het nu ook zou kunnen doén!’

‘Kunnen doén?’, echode ik verbouwereerd.

De muren leken te wankelen en ik moest zelf steun zoeken aan de rand van het bed.

‘Ja’, glimlachte hij. ‘Het zou een interessant experiment zijn. Misschien kun je het eens proberen.’

En met die woorden stond hij op. Ik keek hem hulpeloos aan, zág de erectie in zijn broek, die hij op geen enkele manier probeerde te maskeren, en mijn inwendige giérde het uit van losgeslagen begeerte.

‘Je hoeft niet weg te gaan…’, murmelde ik verward.

Zijn wenkbrauwen gingen de hoogte in. Nu kwam het erop aan. Ik wist helemaal niet hoe hij dit zou opvatten. Ja, we hadden wel een gevaarlijk spelletje gespeeld, maar echt over de schreef was hij daarbij niet gegaan. Ik moest erop gokken dat hij hiervan net zo geil was geworden als ik en dat hij…..ja, ik moest het erkennen, mij nu net zo graag wilde als ik hem! Dus schraapte ik al mijn moed bij elkaar.

‘Ik bedoel dat je niet weg hoeft te gaan als ik…. het probeer….’

Nu trok zijn broek echt merkbaar in een niet natuurlijke plooi! Maar zijn blik was ondoorgrondelijk, afwachtend. Ik stond op – alles of niets nu! – en zocht met trillende vingers op mijn rug de sluiting van mijn behaatje. Het deed bijna píjn toen de tere stof mijn keiharde tepeltjes los moest laten. Nog steeds kon ik aan zijn blik niet merken of ik op de goede weg was. Pas toen ik de drukkertjes van mijn broekje had losgemaakt en ik ook dat op de grond had laten vallen, brak een brede glimlach bij hem door.

‘Mijn broer heeft wel een héél bijzonder schoonzusje voor me uitgezocht……’, zei hij, terwijl zijn ogen mijn lichaam aftastten, van mijn wiebelende tietjes tot mijn net vanmorgen nog volledig kaalgeschoren pruimpje.

‘Vind je…..?’

Na deze ontboezeming van hem meende ik me wel een uitdagend stemmetje te kunnen aanmeten. En door mijn lippen af te likken gooide ik er nog een schepje bovenop.

‘Ja, een schoonzusje dat geen experimenten schuwt, waar vind je die?’

‘Je hoeft niet verder te zoeken…..’, antwoordde ik huiverend.

Het pikkie van Jeffrey was, ocharme, weer tot een wormpje gekrompen, zagen we toen we onze blik richtten op het operatieveld. Ik kroop op handen en voeten op het bed en begon opnieuw mijn beproefde strelingen. Het leek langer te duren dan eerst, maar dat deerde me niet, omdat ik nu zeker wist een reserve achter de hand te hebben. Misschien was ik ook wel te onrustig nu, té zeer gefocussed op kortetermijnsucces. Maar eindelijk begon hij toch te reageren, met korte schokjes, zoals zojuist.

Ik zag dat Frank nu zijn statische positie had verlaten en om het bed heen wandelde. Heel goed, dan kon hij behalve mijn billen waar hij tot nu toe tegenaan had gekeken, ook mijn tieten zien bungelen onder mijn noeste arbeid, iets wat in ieder geval zijn broer altijd heel opwindend vond. Het kunstwerk groeide onder mijn vingers als de vormloze klei op de draaitafel van een pottenbakker.

Hoewel ik inmiddels zeiknat was – vind je het gek! – en dus Jeffreys lul nu waarschijnlijk wel zou kunnen hebben, besloot ik hem nog even wat te bespeekselen, eigenlijk alleen om Frank een plezier te doen. Ik likte de eikel en produceerde wat spuug om de schacht te vernissen. Daarna begon eigenlijk pas het experiment. Ik ging op mijn hurken en wipte steunend op één arm mijn linkerbeen over Jeffreys onderlijf, zodat hij tussen mijn benen kwam te liggen. Toen ik eenmaal in evenwicht was gebalanceerd, nam ik zijn snikkel in mijn linkerhand en trok hem in vertikale positie, waarna ik me geconcentreerd oprichtte totdat mijn kut vlak boven zijn eikel was gemanoeuvreerd. Met wijs en middelvingers van mijn rechterhand trok ik voor alle zekerheid mijn lipjes open en liet me toen heel langzaam zakken. Ik hoefde maar een klein beetje bij te sturen en toen de eikel eenmaal in de tunnel zat was het een fluitje van een cent.

Ik keek triomfantelijk naar Frank, die met duim en wijsvinger het OK-teken maakte. Jeffrey had wonderbaarlijk genoeg bij dit alles geen kik gegeven, maar toen ik mijn handen als steun naast me zette en licht achterover gebogen met kleine bewegingen het paard de sporen gaf veranderde dat. Hij begon te kreunen en zijn handen tastten naar mijn benen. Bij het verhogen van het tempo klauwden zijn vingers zich in mijn heupen. Zijn gesteun werd harder en toen ik er echt de sokken in zette en hard op en neer begon te dansen, sperde hij zijn mond open voor een rauwe brul. Ik kon bijna niet geloven dat hij al zo snel kwam, maar als een man klaarkomt kan hij niet faken en de kracht van zijn stralen in me bewees het. Ik hield me stil tot hij helemaal was uitgesproeid, bang dat hij alsnog wakker zou worden, maar behalve veel gekreun en gesteun zag het er niet naar uit dat hij uit zijn coma zou komen.

‘Experiment geslaagd’, fluisterde ik terwijl ik voorzichtig van Jeffrey afstapte.

Voor het geval Frank het gemist mocht hebben, kon hij zich daarvan nu vergewissen, want toen ik voor hem stond klokte Jeffreys sperma overvloedig uit mijn poesje. Nu was dan toch eindelijk de ban gebroken. Frank trok zijn shorts naar beneden en terwijl de broek langs zijn benen afzakte keek ik verrukt naar de stoere mannelijkheid die al die tijd als een boom in zijn broek had gestaan. Gróter en dikker dan van zijn broertje, dat was in één oogopslag te zien, een ware mokerhamer die tot bijna aan zijn navel reikte met daaronder in het struweel van donker schaamhaar grote gespannen ballen. Hij trapte de broek van zijn voeten en tilde me zonder iets te zeggen met zijn sterke armen van de grond. Ik sloeg onmiddellijk mijn benen om zijn middel en mijn handen om zijn nek, want ik besefte – o gruwelijke geilheid – wat hij van plan was. Mijn glibberige kut werd op zijn stok gespietst en hij liet me er helemaal overheen zakken tot ik zijn krachtige ballen tegen mijn billen voelde. Zó, innig in elkaar gestrengeld, liep hij met me naar de deur van de slaapkamer. Bij elke stap ging zijn stang als een zuiger op en neer en die rustige schuifbewegingen waren voldoende om mijn al lang op de loer liggend orgasme te laten losbarsten.

‘Ik kom!’, hijgde ik in zijn oor toen hij de drempel van de slaapkamer overschreed. En zo was het. Midden in de gang bleef hij staan en ontketende met een paar snellere bewegingen de laaiende gloed. Eindelijk, eindelijk! Wat was ik daar aan toe! Snikkend en hijgend van genot drukte ik me plat tegen zijn stoere lijf. Het was een wonder dat hij op de been bleef!

Nadat ik enigszins tot bedaren was gekomen hervatte hij zijn tocht door de lange gang, voorbij de openstaande van de kamer naar zijn eigen slaapkamer. Zonder zijn lul uit me te verliezen legde hij me bovenop het netjes gedekte bed en schoof over me heen. Nu was het tijd voor onze eerste kus. Gretig en wellustig dronken we elkaars speeksel, terwijl hij steeds sneller in me begon te stoten met die geweldige penis. Toen het tempo nog hoger werd opgevoerd moesten onze monden los om meer adem naar binnen te kunnen zuigen.

‘Toe maar’, hijgde ik, ‘toe maar, toe maar…. scheur me open…. neuk me lief, neuk me!’

Jeffrey kon aardig naaien, maar zijn broer was van een hogere klasse. Het tweede orgasme dat me doorkliefde was zo hevig dat ik er niet in slaagde de ijselijke gil te onderdrukken die vanuit mijn tenen leek te komen.

Het scheen Frank niet te deren. Hij had zijn handen nu naast me geplant om meer grip te kunnen krijgen en spieren als kabeltouwen zwollen op in zijn sterke armen terwijl hij briesend als een paard zijn krachtige moker steeds maar weer in mijn drijfnatte kut stootte. Zo hard en hevig was ik nog nooit genaaid en ik wilde dat hij nu zelf kwam.

‘Kom nou!’, begon ik hem piepend en kreunend aan te moedigen. ‘Spuit…je….leeg, toe! Kom, kom liefje, je mág, je moét… asjeblieft… blus me, blus me!’

Het leek wel of hij daarop had gewacht (en dat bevestigde hij later ook). Hij wrong meteen zijn armen om mijn rug, perste zijn borst op mijn tieten en leek met zijn laatste verlossende stoot zelfs zijn ballen naar binnen te rammen. Hij gromde als een gewonde beer terwijl zijn stuiptrekkende lijf álle lichaamsvochten via zijn lul in me leek te stuwen. Het was genoeg voor mijn derde orgasme, dat ik happend als een vis onder zijn omknelling onderging.

Een half uurtje later lag ik weer naast mijn vriendje, die met een verzaligde glimlach nog steeds in zijn eigen sprookjeswereld leefde. Ik draaide me rillend van hem af en staarde naar de muur waarop de volle maan zijn silhouet had getekend. Nog een hele week te gaan, bonkte het in mijn hersens. Zou Jeffrey elke avond zoveel willen drinken?

© Nancy

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world