De geheimen van mijn zusje

Zeventien, bijna achttien was ik toen ik een week bij mijn zusje ging logeren. Carrie was tien jaar ouder dan ik en al bijna twee jaar getrouwd met Paul, een vlotte knappe vent die heel geliefd was in de familie. Een lot uit de loterij had Carrie met hem zeiden mijn ouders altijd, omdat hij niet alleen uiterst charmant was, maar ook nog een baan had die klonk als een klok. Ik keek erg tegen hen op, tegen Paul om de zojuist genoemde reden, tegen Carrie omdat ze een echte mondaine vrouw was, een zakenvrouw die het ook had gemaakt in hetzelfde bedrijf waar Paul werkte.

De eerste avond had ik heel lang met Carrie zitten klessebessen, Paul was tegen elf uur thuis gekomen van een bespreking. Met zijn drieen dronken we nog wat. Het was heel gezellig en pas om 1 uur gingen we naar bed. Terwijl ik me in mijn slaapkamer uitkleedde hoorde ik in de aangrenzende slaapkamer onderdrukt gegiechel van mijn zusje en een brommerige lach van Paul. Eerst schonk ik er geen aandacht aan, maar toen ik even later weer iets hoorde spitste ik mijn oren. Hoewel de geluiden heel gedempt waren, besefte ik dat ze aan het neuken waren. Ik kon me daarvan nauwelijks een voorstelling maken, die twee halfgoden in mijn ogen die nu lagen te wippen als konijnen! Ik probeerde me in te denken hoe Carrie bloot en met haar benen wijd haar kut voor hem opensperde en ik werd er koud en warm tegelijk van. Koortsachtig zocht ik mijn eigen kutje op in mijn slipje en begon me te vingeren. Ik verbeeldde me dat ik mijn zusje hoorde komen toen ik zelf hevig pulserend een orgasme kreeg.

Toen ik de volgende ochtend in mijn nachthemdje beneden kwam waren ze al vertrokken naar hun werk. De ontbijttafel was voor mij gedekt en er lag een briefje van Carrie dat ik me maar moest proberen te vermaken die dag en dat ze na vandaag meer tijd aan me konden besteden. Ze dacht rond een uur of twee, drie wel thuis te zijn.

Het was vrijdag en er stond een lang weekend voor de deur. Terwijl ik een kopje koffie dronk en een sigaretje rookte, dacht ik terug aan de afgelopen nacht en ik voelde de geilheid weer optrekken in mijn lendenen. Alleen in dit grote huis kon ik doen wat ik wilde en ik besloot uitvoerig de tijd te nemen om met mezelf te spelen. Eerst deed ik mijn broekje uit. Nu kon iedereen door mijn doorschijnende hemdje niet alleen mijn tietjes zien, maar ook het geile bosje haar op mijn venusheuvel. Er was wel niemand, maar er zou iemand kunnen komen , fantaseerde ik, de melkboer of zo… Het raam aan de achterkant, daar waar de ontbijttafel stond, keek uit de op de immense tuin, het raam helemaal aan de andere kant van de tafel gaf uitzicht op de brede straat, een rustige straat, dat wel, maar er liep van tijd tot tijd wel iemand langs.

Met trillende buik liep ik door de kamer naar dat raam. Het was toch helemaal niet gek dat iemand hier binnen in een nachthemdje rondliep, hield ik me voor. Ik wachtte tot er iemand voorbij liep, een vrouw met een hondje. Ze keek op noch om. Toen even later aan de overkant van de straat een man passeerde rekte ik me uit alsof ik boven mijn hoofd iets wilde schikken aan de halve gordijntjes. Het nachthemdje rukte op tot net boven mijn natte kutlipjes. Dat voelde adembenemend aan, al wist ik niet of hij had gekeken. Met wild kloppend hart draaide ik me om. Nu moest mijn hemdje uit, zo met mijn rug naar het raam, zonder te weten of iemand dat kon zien, maar des te spannender. Huiverend trok ik het zoompje omhoog, hoger en hoger. Pas toen ik helemaal naakt was zakte ik door mijn knieen om mijn om mijn aandacht smekende kutje tevreden te stellen. Met mijn hoofd net boven het raam uit vingerde ik me schokkend klaar.

Zo, dat was een goed begin. Ik blijf de hele dag naakt, nam ik me voor, en ga nu het huis eens verkennen. Mijn broekje en hemdje liet ik in de kamer achter en ik nam de trap naar boven. De slaapkamerdeur van Carrie en Paul stond open. Het bed was afgetrokken, het dekbed helemaal opgerold tegen het voeteneinde. Ik ging op de rand zitten en streek met mijn hand over het smetteloos witte onderlaken. Hier hadden ze geneukt. Kon ik ergens sporen zien? Niet het minste…. Ik gleed achterover op het bed en spreidde mijn benen. Zou ze zo hebben gelegen, terwijl hij op zijn knieen tussen haar benen was gekropen om zijn knuppel naar binnen te stoten? Opnieuw moest ik me vingeren, hier en nu, op de plek waar mijn zusjes was genaaid!

Heerlijk, en nog uren voor de boeg. Wat kon ik allemaal nog meer voor spannends doen? Ik richtte me op. De grote kast met de twee deuren! Wat hield die verborgen? Beddengoed, linnengoed, ha, hier: slipjes! En wat voor! Kleine, iele kanten dingetjes. Ik haalde er een van de stapel en hield het mezelf voor. Pfff, wat een nietig geil lapje! Zou Carrie altijd van zulke slipjes dragen? Nu ook onder haar zakelijke mantelpakje? Ik onderdrukte de neiging om het aan te passen en vouwde het weer zorgvuldig op. Wat hadden we nog meer. Boxershorts van Paul, maar ook gewone slips. Ik haalde een rode slip van de stapel, hmmm, hier zat hij dus altijd in, die speer van hem. Ik voelde met mijn hand in de binnenkant. Deze moest ik wel even aantrekken! Hij spande strak om mijn billen en ik ging voor de manshoge spiegel staan aan het voeteneinde van het bed. Ik trok het bovenrandje iets naar beneden zodat mijn donkere krulletjes zichtbaar werden. Nee, niet meteen weer gaan vingeren, geile slet! Maar wel even een stukje in mijn kut duwen, zodat ik het plooitje door de stof kon zien. Lekker! Ik trok het broekje weer uit en voelde even. Een klein beetje vochtig was het wel, maar alla. Ik legde hem terug op de stapel en speurde verder. Kousen en sokken, lange zijden kousen, een paar jarretelgordeltjes, hmm, wat een geil katje die zus van me!

Onderin de kast een paar dozen. Ik trok er een uit en plat op de grond zittend ging ik de inhoud inspecteren. Fotomapjes en foto-albums, niks van bijzonders, allemaal bekend. De volgende doos. Brieven ordners, een jojo, wat snuisterijen. De laatste doos, die was een stuk zwaarder. Er zat bovendien een touw omheen. Wat zou hierin zitten? Ik scheurde verdomme een nagel in toen ik de knoop probeerde te ontwarren. Ik kreeg hem niet open! Maar deze doos moest open! Iets wat zo was ingepakt moest wel iets bijzonders bevatten. Een schaar, ik moest een schaar hebben! Opgewonden rende ik de trap af, naar de keuken. In een van de keukenlaatjes vond ik wat ik hebben moest. Ja, nu lukte het wel. Ik kreeg de knoop open en opende met bonzend hart de doos.

Videobanden, grote voor de videorecorder en kleintjes voor de camera, en audio-cassettebandjes…. O god! Ik voelde dat ik hier iets had. Mijn hart begon onstuimig te bonzen. Waarom deze banden in een doos opgeborgen met een touw eromheen, terwijl beneden in de kamer een hele kast met videobanden stond!? Dit moesten bijzondere banden zijn, dat was zeker. De grote videobanden waren genummerd van I t/m VII, de kleintjes van 1 t/m 5, de cassettebandjes, vier stuks, hadden geen enkele aanduiding. Ik ging wel erg ver nu, besefte ik, maar natuurlijk moest ik zien wat erop stond. De VHS-banden kon ik wel aan, die kleine camerabandjes niet en die cassettebandjes, dat wist ik niet. Ik haalde band nr. I uit de doos, zette de doos terug in de kast, zonder touw uiteraard, en liep bevend van spanning naar beneden.

De breedbeeldtelevisie van het grootste soort stond uitnodigend op me te wachten, daaronder de videorecorder. Ik stopte de band in het apparaat, zette de t.v. aan en pakte het afstandsapparaat. De band liep en de t.v. sprong meteen op het goede kanaal. Dat had ik wel verwacht. Zonder enige overgang zag ik een heuvelachtig landschap. Dat moest Frankrijk zijn, daar gingen ze altijd op vakantie. De camera zwenkte naar links. Daar liep een kronkelige weg waarop wat auto's reden. Nog verder naar links en daar zat Carrie in het gras. Ze lachte. Het leek een soort parkeerplaats, ik zag de auto van Paul staan, maar geen andere auto's. Dus toch maar een vakantieband? Ik spoelde even door tot ik opnieuw Carrie zag. Ze stond nu. Gewone snelheid nu. 'Ja, doe maar', hoorde ik Pauls stem. Ik verstarde. Lachend knoopte Carrie haar bloesje open. Die prachtige tieten van haar…, ze sprongen behaloos tevoorschijn. Ze ging nota bene een onvervalste striptease opvoeren! En Paul vuurde haar aan. 'Toe maar!'. Ze kleedde zich helemaal uit, ongegeneerd en ik staarde naar haar kale kutje, waarop de camera nu inzoomde… Hoe durfde ze! Ze ging nu languit in het gras liggen. Achter haar naakte lichaam zag ik de auto's op enige afstand voorbij zoeven. Wat geil! Ik spoelde de band door.

Een nieuwe scène. Ongetwijfeld in hun hotelkamer. Carrie lag op bed met alleen een slipje aan. 'Doe je hand in je broekje!', klonk Pauls stem fel. 'Geile beer', steunde mijn zusje terwijl ze zijn opdracht uitvoerde. Ze begon zich heftig te vingeren. Haar gekreun klonk luid door de speakers. 'Goed zo, goed zo', hijgde Paul, 'kom maar, kom maar!' En ze kwam, o ja, ze kwam. Hij zoomde in op haar verkrampte gezicht en ik zag bijna hoe de genotskreet haar mond verliet…

Er was wat gezwaai met de camera en ineens stond Paul naast het bed. De camera moest zeker op statief zijn gezet. Zijn blote kont vulde het hele scherm toen hij zich over Carrie heen boog en haar broekje uittrok. 'Hmmm', hoorde ik hem grommen. 'Wat een lekkere natte kut!' En Carrie steunde 'Neuk me!'

Door de manier waarop de camera stond opgesteld kon ik niet alles zien, maar wel dat hij op haar gleed en begon te naaien. En de kreetjes, het gesnuif en gehijg van de worstelende lijven dreunden door de kamer. Nu deed ik zelf ook mee. Ik gooide het afstandsapparaat op de grond, stootte drie vingers in mijn zeiknatte kut en begon samen met mijn zusje een orgasme na te jagen. Wat was dit krankzinnig geil! Ik hield me niet in, maar schreeuwde het uit van genot toen de golf door me heen joeg.

Het volgende beeld was van een besproeide Carrie. Pauls sperma op haar tieten en buik, dat ze wellustig uitwreef. Het spuitwerk zelf was niet te zien geweest, maar dat het heftig was geweest, was wel duidelijk.

Ineens was het scherm donker. Zou er niet meer op staan? Ik spoelde door en zag de tijdsaanduiding verder gaan, van 45 tot 60 minuten, nog niets. Wat was het, ik keek op de hoes, een 2-uursband. Bij 75 minuten was er ineens een flikkering. Ik zette hem op normale snelheid. Het was stikdonker. Een buitenopname in de nacht? Er liepen schimmen heen en weer. Ik zette de helderheid hoger. Geparkeerde auto's en mensen. Ineens een blote tiet en handen die eroverheen gingen. Iemand die aan zijn lul stond te trekken en die tiet onderspoot! Wat was dit? Chaotisch gedraai van de camera. Het hoofd van een vrouw close up, niet Carrie, verwarde haren. Ze stak een lul in haar mond. Er stonden meer mannen om haar heen. De camera daalde af. Een opgeschoven rokje, een broekje dat halverwege haar dijen hing, een hand die aan het vingeren was…. Er was geen enkel geluid. Ineens een kop van een vent, ingespannen, vertrokken. Die kwam klaar! Koplampen van een auto en daartussen een vrouw uitgespreid op de motorkap, naakt. Drie vier mannen dromden eromheen, een met zijn broek omlaag, die haar begon te neuken! Een vrouw kwam aanlopen. Nee, ook dit was niet Carrie. Ze had alleen een rokje aan, zonk op haar knieen voor een van de mannen en begon hem te pijpen. Wat was dit in godsnaam!?

Het beeld werd weer zwart. Een hele tijd niks. Ik hield mijn adem in. Ineens was daar Paul. Hij zat in de deuropening van zijn auto. Het was nog steeds nacht zo te zien. Hij was naakt en had zijn lul in zijn hand. Had Carrie dit gefilmd? Met een vertrokken gezicht begon hij zich af te trekken. Opnieuw geluidloos. Maar nu was zijn spuitwerk wel duidelijk te zien. Het spoot met kracht uit de top van zijn penis tot op zijn borst, twee, drie keer. En klaar.

De band was op en begon vanzelf terug te spoelen. Ik zat totaal verwezen op de bank te staren naar het nu lege scherm. Wat een geil stel! Iets wat ik nooit achter hen zou hebben gezocht! Ik keek op de klok. Elf uur…. Ik haalde de band uit de recorder, deed hem in de hoes en ging terug naar boven. Zou ik meteen doorgaan met band II? Ja, besloot ik na enige aarzeling.

Ditmaal was het een 3-uursband en vol verwachting zette ik me weer op de bank. Net toen ik de band wilde gaan draaien ging de voordeurbel, luid en doordringend. Fuck! Wie kon dat zijn!? Als een razende vloog ik op mijn nachthemdje af en trok het snel over mijn hoofd.

Ik opende het luikje van de deur en zag het vriendelijke gezicht van een postbode! Hij had een aangetekend stuk bij zich waarvoor ik moest tekenen. 'Ik ben nog niet helemaal aangekleed', stotterde ik. Nou, dat gaf niks, het kwam wel vaker voor dat hij bij iemand moest aanbellen die nog in pyjama rondliep hoor. O, ja? Kon ik dat door het luikje aannemen? Helaas, nee, dat ging niet. Met bonkend hart opende ik voorzichtig de deur, want ineens was ik me er goed van bewust dat ik mijn broekje niet aan had en dat ik bij een open deur voor de hele straat te kijken zou staan in mijn flinterdunne hemdje.

Behalve het aangetekende stuk had hij nog een stapel post, zei hij vriendelijk. Zou hij die eerst maar even op de trap leggen? Hij was dat kennelijk gewend hier, stapte zomaar de gang in en legde een berg post op de trap. En daar stond ik dan, hij moest dwars door mijn ijligheidje heen kunnen kijken! Maar hij liet niets merken. 'Even een pen pakken', lachte hij, en of ik dan hier maar even wilde tekenen, en hij duwde een papier onder mijn neus. Bibberig zette ik mijn handtekening. 'Prima', zei hij, om er meteen op te laten volgen: 'Jij moet het zusje van Carrie zijn.' Ja, knikte ik. Hij glimlachte vergenoegd. 'Je lijkt als twee druppels water op je zus!' Wat hij daarmee bedoelde liet hij in het midden, maar ik had stellig de indruk dat hij niet alleen mijn gezicht bedoelde.

Toen ik de deur achter hem sloot bleef ik even trillend op mijn benen geleund tegen de deur staan. Wat ben je toch een held, dacht ik, eerst naakt door het huis paraderen en stiekem hopen dat iemand je ziet en als iemand je dan echt kan zien, bibber je van de zenuwen! Postuum trok alsnog een geile begeerte door mijn lendenen. Als hij nu nog eens zou aanbellen, zou ik het anders aanpakken! En om te laten zien wat ik wel niet durfde, trok ik opnieuw mijn hemdje uit en hing het aan de kapstok. Wie er nu ook nog aanbelt, ik doe dat hemdje niet meer aan!

Terug naar de kamer, ik donderde het aangetekende stuk op de tafel en nog opgewondener en nieuwsgieriger geworden nestelde ik me weer op de bank. Klik, draaien met die hap en laat maar eens zien wat voor geils jullie nog meer in huis hebben!

Er leek een feestje aan de gang te zijn. De camera liet een vrij grote ruimte zien, een feestzaaltje? Overal zaten mannen en vrouwen aan tafeltjes beladen met flessen en glazen, er klonk muziek. Er werd ingezoomd op lachende gezichten van mensen die ik niet kende. Was het een bruiloft? Het leek er wel op: een jong meisje droeg een jurk die een bruidsjurk zou kunnen zijn, al was hij niet wit, en de jongeman in haar buurt zou heel goed een bruidegom kunnen zijn met zijn deftige pak. Er werd wat gedanst en gezongen, het zag er allemaal heel gewoon uit.

Een verkeerde band? Ik spoelde wat verder tot ik een interessant beeld meende te zien. Op normale snelheid zag ik de bruid op een lange tafel staan, iedereen stond er applaudisserend omheen. Er werd geroepen en geschreeuwd. En ze begon haar jurk uit te trekken! Alsof ze een soort striptease uitvoerde liet ze de bandjes van haar schouders glijden, waardoor de jurk in zijn geheel van haar afviel. Ik staarde naar haar kokette lingerie, een wuft behaatje en dito broekje, lange witte kousen en de onvermijdelijke kousenbandjes. Armen werden uitgestoken en ze werd van de tafel getild. Nu stapte de bruidegom op de tafel en begon onder luid gejoel zijn pak uit te trekken. Alleen nog in zijn boxershorts werd ook hij van de tafel geholpen. Wat was hier aan de hand? De camera draaide alle kanten uit, maar het bruidspaar was nergens meer te zien. Maar iedereen bleef rond de tafel staan en er moest dus kennelijk nog iets gebeuren.

Er klonk luid applaus en de camera zwenkte over de hoofden heen naar wijd openstaande deuren. Daar verscheen het bruidje weer, helemaal naakt nu en ge-escorteerd door twee jonge, beeldschone meisjes die net zo naakt waren. De camera zoomde onbeschroomd in op de onderbuiken van de drie nymfen, waarop geen schaamhaartje was te bekennen. De menigte week uiteen en de bruid werd gedienstig weer op de tafel geholpen, waar ze languit op haar rug werd gevlijd. Uit de deuropening kwam nu de bruidegom aangeschreden, ook naakt, en begeleid door twee mannen keurig in het pak. Bij de tafel werd hij opgevangen door de twee bruidsmeisjes die zich bezig gaan gingen houden met het stijf maken van zijn penis. Dat lukte vrij snel, waarna ook de bruidegom de tafel besteeg en meteen zijn zwiepende lul in het kutje van zijn bruidje perste. Ze begonnen ongedwongen te neuken onder goedkeurend oog van de toeschouwers.

Leuke bruiloft! En waar waren Carrie en Paul in godsnaam mee bezig? Ik had ze hier nog niet gezien, maar ik nam aan dat de camera door Paul was bediend. Op het beeld kwam de bruidegom klaar. Hij haalde zijn snikkel tevoorschijn en spoot zijn vrouwtje helemaal onder. Weer werd er luid geapplaudisseerd en meteen waren daar de bruidsmeisjes die op de tafel klommen en het sperma begonnen af te likken! Onvoorstelbaar!

Het scherm werd zwart. Doorspoelen maar weer. Een flink stuk niets en dan ineens het lachende gezicht van mijn zusje close in beeld. De camera zoomde uit en ik zag haar nu ineens in volle glorie naakt op de w.c. zitten. Naast haar stond een mij onbekende man, met zijn lul uit zijn broek. Ik hoorde Paul 'okay' roepen en de man begon tussen Carries benen door te pissen. Mijn zusje schaterde het uit van het lachen terwijl haar buik werd ondergezeken. Toen hij was uitgepist nam ze zijn lul in haar hand en begon hem snel op te wrijven. 'Hm goed zo', bromde ze goedkeurend toen de paal begon te steigeren. Haar gezicht kwam opnieuw close in beeld toen ze de eikel in haar mond stak en de penis langzaam verder duwde. Haar wang bolde helemaal op en nu begon ze hem te pijpen. 'In haar mond klaarkomen', dirigeerde Paul met overslaande stem. Dat deed de kerel met een bronstige kreet. En toen hij zijn lul terugtrok, opende Carrie geil haar mond om te laten zien hoe zijn sperma eruit droop. Ze had meer ervaring met sperma slikken dan ik, begreep ik. Ik draaide de scene nog een keer en begon me opgewonden te vingeren. Wat vond ik dat geil! Ik zette het beeld stil op het moment waarop ze haar mond wijd had geopend met spermaslierten op haar kin en wipte me kreunend klaar.

Was er nog tijd voor een andere band? Nee, dat zou te link worden. Alles moest weer netjes terug, het touw om de doos en dan maar eens in bad. In een roes begon ik op te ruimen, volkomen ondersteboven van het geheim dat ik had ontdekt.

© Kristl

 

 

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie