De hobby van mijn man

Carl was opgetogen, en geen wonder. Na drie maanden had hij eindelijk Patty weten te strikken. Vanaf het moment dat zij was toegetreden tot de oudercommissie had hij zijn oog op haar laten vallen. Ik kende haar maar oppervlakkig, zag haar wel eens bij de school als ik Jordy ging brengen of halen, maar dat ze zijn type was, besefte ik wel. En toen hij haar de eerste keer beschreef wist ik haar dan ook feilloos te plaatsen. Dat halfblonde haar rond dat rond-schuwe gezichtje met die grote amandelvormige ogen en vooral die altijd lange zwarte, leren jas. Alleen haar naam kende ik niet; die kreeg ik van hem te horen na die eerste vergadering met hem in de oudercommissie. Patty heet ze, zei hij, ze is getrouwd met ene Ben, docent aan de HEAO, en ze heeft twee kindjes, Tanja van vijf en Arjan van drie. Hij bevestigde dat ze nogal bedeesd, schuw zelfs overkwam, maar juist dat was een extra uitdaging voor hem, dat begreep ik wel. Elke twee weken kwam de oudercommissie samen voor een uur of anderhalf, hooguit twee, en toen het de laatste keer later en later werd, vermoedde ik al dat Carl zijn slag had geslagen. Het lukt hem op een of andere manier altijd wel om de vrouwen die hij wil hebben uiteindelijk zo ver te krijgen. Zijn vasthoudendheid is bewonderenswaardig en daarin ligt, samen met zijn onverwoestbare charme, de sleutel van zijn succes. Dat hij nu zelfs de verlegen Patty aan zijn zegekar had kunnen binden vond ik grote klasse.

‘Wil je me erover vertellen?’, vroeg ik. Het was een overbodige vraag, want hij stelt altijd prijs op commentaar vanuit een vrouwelijk gezichtspunt en bovendien is het een spannend voorspel voor de geweldige ontlading daarna. We kleedden ons uit en gingen op twee stoelen recht tegenover elkaar zitten, zoals we in zulke gevallen altijd doen, allebei de benen wijd, Carl met een prachtige erectie, ik met een sopbereid kutje.

– Het was beestenweer, stak Carl van wal. Nou ja, dat is het nog altijd, zoals je kunt horen..

Inderdaad, het spoélde buiten.

– Patty was door haar man gebracht, toen leek het nog droog te blijven. Ben zelf moest ook naar een meeting en ze zou na afloop naar huis teruglopen. Het is maar tien minuten lopen. Maar ja, toen begon dat noodweer. In dat noodschoolgebouwtje kon je dat helemaal goed horen. Het hield maar niet op en toen we na een uurtje klaar waren probeerde ze eerst of haar man al thuis was. Niet dus. Toen was ik er als de kippen bij, dat begrijp je.

Carl vouwde zijn vingers om zijn schokkerige penis en liet hem zachtjes tussen zijn vingers glijden, ik begon verwachtingsvol mijn kutje te bedienen.

– Ik reed de auto het schoolplein op tot vlak voor de deur, zodat ze niet al te nat zou worden, maar zelfs die twee meter maakten van haar haren een puinhoop. Ze hingen in slierten om dat knappe smoeltje van d’r. Gedverdemme, was het eerste wat ze zei toen ze naast me was gekropen…

– Had ze weer die lange jas aan?

– Ja, maar die knoopte ze tot mijn verrassing open, terwijl ze toch normaal gesproken na twee minuten alweer de wagen uit zou moeten.

– Beschouwde je dat als een uitnodiging?

– Ik was er niet zeker van. Ze had nooit aanleiding gegeven te denken dat er wel iets met haar te versieren was. Misschien omdat ze nat was, dacht ik..

– Nat tussen haar benen?

– Dat hoopte ik natuurlijk wel!

– Wat had ze onder die jas aan?

– Een leren rokje en een trui.

– Kousen?

– Ja, panty’s…

Carl trok een grimas. Hij houdt niet zo van panty’s. Ondingen vindt hij ze; daarom draag ik ze ook nooit.

– Maar dat het panty’s waren kon je toen toch niet weten, of had ze haar rokje al tot in haar kruis zitten?

Hij grijnsde.

– Nee, dat kon ik pas later zeker weten, maar kort was dat rokje wel en ik zag geen bovenrand of zo, dus ging ik er wel van uit dat het zo’n kousenbroek was… Enfin, ik had natuurlijk weinig tijd om iets origineels te verzinnen, dus ik zeg: hoe doen jullie dat als je samen naar een vergadering gaat, hebben jullie een babysit of zo? Ja, zegt ze, mijn jongste zusje doet dat graag, ook omdat ze dan haar vriendje mee kan nemen; daar doen we niet moeilijk over. Dat was mijn eerste aanknopingspunt! Die toevoeging ‘daar doen we niet moeilijk over’…, ik begreep eruit dat die jongelui de gelegenheid te baat namen om te neuken als de kindjes op bed lagen, dus ik zeg: dan hebben ze vanavond pech, dat je al zo vroeg thuis komt, bedoel ik.

– Ze maakte het je wel makkelijk. Het was natuurlijk helemaal niet nodig om dat te vertellen.

– Precies, dat vond ik ook, en het was net op tijd, want we reden al de straat in waar ze woont.

– Hoe laat was dat?

– Tegen half negen. Ze moest erom lachen, zo’n ingehouden lachje, je kent dat wel, maar ze antwoordde niet, dus ik dacht: ik moet snel zijn. Zal ik je dan toch maar afzetten?, vroeg ik toen we vlakbij haar huis waren. Wat moet ik anders doen in dit pokkenweer?, vroeg ze. Je zou met mij mee kunnen gaan voor een drankje, gooide ik er meteen maar brutaal de beuk in. Naar een café?, vroeg ze: ik zié het al, hier in dit dorp, de roddels! Nee, nee, zei ik haastig, we kunnen naar mijn huis, of naar mijn kantoor, hier vlakbij. Intussen stonden we verdomme al stil voor de deur, kun je nagaan!

– Vond ze zeker wel vreemd, dat je zei dat ze mee naar hier kon?

– Ja, dat was het eerste wat ze zei: je kunt toch zomaar niet een vreemde vrouw meenemen naar je huis, je bent toch getrouwd!?

– Een logische reactie.

– Natuurlijk, daarom zei ik ook dat jij dat helemaal niet erg zou vinden.

– Hm, misschien liep je toen een beetje te hard van stapel?

– Toch niet, want ze kwam er later op terug, maar op dat moment giechelde ze alleen maar en zei dat ze dat niet zag zitten. Het gutste nog steeds van de regen en ze keek naar haar huis, waar de gordijnen gesloten waren. Ik drong niet meer aan, want ik voelde aan dat haar dat zou afschrikken. Wat voor kantoor heb jij dan?, vroeg ze toen ineens.

Ik voelde een orgasme aankomen en hij stopte glimlachend zijn relaas om me de kans te geven klaar te komen. Zijn eigen paal stond ook op uitbarsten en daarom stopte hij wijselijk met trekken. Nadat ik kreunend uiting had gegeven aan mijn genot ging hij door.

– Ik zei niets meer, maar reed meteen weg. Ze gaf er geen commentaar op, dus had ik goed gegokt. Omdat het zo’n verschrikkelijk klereweer was, reed ik de garage in, zodat we niet meer nat hoefden te worden. Dat is handig, zei ze, toen de rolluiken omhoog gingen en zag dat je vanuit de garage in mijn kantoor kon komen. Natuurlijk keek ze haar ogen uit toen we in mijn bureau kwamen…

– Dat wil ik wel aannemen, ja, al die naakte meiden aan de muur!

– Is dat niet wat puberachtig, vroeg ze: al die playboyfoto’s aan de muur? Ze keek me glazig aan toen ik zei dat het geen playboyfoto’s waren, maar foto’s die ik zelf had genomen. Ik zei dat het een hobby van me was, mooie vrouwen naakt fotograferen en dat jij me daarbij hielp. Ze geloofde het eerst niet tot ik uit mijn bureau de foto haalde waarop jij met je vuist in Claudia’s kut zit, want ze kent jou natuurlijk…

– Ook weer een risico van je schat. Stel dat ze gillend was weggelopen, dan had ik me nooit meer op school kunnen vertonen!

– Ik zag aan haar troebele oogjes dat ze er geil van werd, daarom durfde ik het wel aan. Ze zei alleen met een hoog, nerveus stemmetje: hoe vinden je collega’s dat? Toen legde ik uit dat ik geen collega’s had en dat ik hier alleen kantoor hield. Ze bleef maar naar die foto van jou kijken en vroeg toen of ik er nog meer had met jou erop.

– Waauw! Echt waar?

– Ja, ik voelde meteen dat het goed zat. Doe eerst je jas maar eens uit, zei ik, dan haal ik wat te drinken en kun je op je gemak deze map inzien. En ik gaf haar de map waarin jij actief bent met die meisjes… Toen ik terugkwam zat ze met een rood hoofd in die map te bladeren. Ik ging naast haar zitten en vertelde haar wie het waren. Is dat bij jou thuis?, vroeg ze. En toen ik ja zei: wilde je me daarom mee naar je huis nemen? Ze bibberde helemaal toen ik de map uit haar handen nam en haar kuste. Maar ze was zo geil als een tijger door die foto’s. Ze klemde zich als een furie om mijn nek en toen was het een fluitje van een cent… We waren nog maar een kwartier binnen en we lagen al op de grond…

– Heb je haar helemaal uitgekleed?

– Uiteraard.

– Beschrijf haar eens!

– Haar tietjes waren kleiner dan ik had gedacht, maar vol en strak. Kleine roze tepeltjes, geen of nauwelijks een tepelhof. Ze had geen beha aan, die draagt ze nooit, zegt ze. Een plat buikje met een klein lidteken. Ik dacht eerst een zwangerschapsstriempje, maar het was van een blindedarmoperatie zei ze. Een diep naveltje en een bijna kaal kutje, alleen een waas van schaamhaartjes. Tot mijn verrassing had ze onder die afschuwelijke panty een stringetje aan….

– Hoezo verrassing?

– Op een of andere manier had ik dat bij haar niet verwacht, zeker niet onder zo’n degelijke panty. Het maakte me rázend, Yvonne, toen ze alleen die panty en dat broekje nog aan had. Ik hoef je niet te vertellen wat er met die panty is gebeurd…

– Die heb je van haar afgescheurd!

– Ja, met zoveel geweld dat ze er stotterend klaar van kwam…. Wat doe je noú!?, wilde ze uitroepen, maar het werd overstemd door haar orgasme en toen hielp ze zelf driftig mee om de flarden te verwijderen. Dat gekke broekje had drukkertjes aan de zijkanten, dus dat was makkelijk. Vindt Ben zo geil, zei ze toen ze het demonstreerde. Ik ging meteen die zeiknatte scheur in, want ik wilde haar geen tijd geven om na te denken. Ik weet nog dat ze hikte en dat haar ogen wijd opengingen toen ik hem in één keer in haar baarmoeder stootte. Zo’n grote had ze nog nooit in d’r mosseltje gehad, zei ze. Mosseltje! Zo noemde ze d’r kut, maar dat leer ik haar nog wel af. Ik zette er meteen de sokken in en sloeg haar benen om mijn nek om dieper en dieper in dat goddelijk lijf te boren. Ze maakte een merkwaardig piepend geluid als ze klaarkwam…

– Hoe vaak heb je ze laten komen?

– Een keer of vier wel. Ik ging net zo lang door tot ze als een hyena tekeer ging en alles om zich heen vergat. Toen begon ze ook dingen te roepen als: neuk me, neuk me, en hárder, hárder. Het was een feest toen ik haar vol pompte en het schuim op haar lippen kwam te staan. Ik zei nog: het lijkt verdomme wel of het er van boven uitkomt bij je!

– Het was half twaalf toen je thuis kwam, dan heb je het zeker nog een keer gedaan?

– Ja, maar eerst wilde ze álle foto’s zien. Ze kon er niet genoeg van krijgen. Ik denk dus wel dat ze binnenkort mee zal komen voor een fotoreportage..

Wordt dus misschien vervolgd……

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  5 comments for “De hobby van mijn man

 1. 22 oktober 2006 at 11:47

  Een zeer origineel verhaal! Het gesprek tussen verteller en luisteraar geeft een bijzonder erotische toevoeging aan de beschreven seksscène. De afwisseling tussen verleden en heden is zonder meer verfrissend en goed beschreven. 3 sterren dus!

 2. 22 oktober 2006 at 15:02

  Perfect

 3. 23 oktober 2006 at 17:20

  Goed vertellend gebracht!

 4. 27 juli 2008 at 07:50

  Een vrouw die vreselijk graag wil weten hoe haar man vreemdgaat – hoe het werkelijk zit wordt pas langzaam duidelijk. Mooi bedacht, mooi uitgewerkt.
  Waar blijft het vervolg ?

 5. 5 januari 2014 at 19:10

  goed verhaal.
  Dat "lidteken" valt onder de categorie Freudiaanse versprekingen/verschrijvingen.

Geef een reactie