De Hoeve (2 hoofdstukken)

Maandag 2 juli 2001.

De zomer van 2001 in Nederland was naadje, weinig zon en veel regen, daarom was ik blij dat ik naar de hoeve in Frankrijk kon, die mijn familie al vanaf 1800 zoveel in haar bezit had. Als klein kind speelde ik daar al vaak, elke vakantie brachten we er door.

Samen met drie vriendinnen vertrokken we vandaag vroeg op deze regenachtige maandagmorgen in mijn auto naar la douce France.

Het is misschien wel handig als ik ons even voorstel, mijn naam is Eva, en ik studeer logistiek. Net 18 geworden en ben soms serieus. Mijn oudste vriendin Irma, studente fotografie, ken ik al sinds de kleuterschool, en we voelen elkaar dan ook goed aan. Anette is de jongste van het stel, zij studeert bouwkunde, net als Ellie, die al 20 is. Als je ons bij elkaar ziet, valt direct op hoe verschillend wij zijn. In lengte variëren we van 1meter 65 tot 1meter83, onze haarkleuren lopen van superblond (origineel) via kunstzinnig rood naar kastanjebruin.

Terwijl de auto over de redelijk rustige weg richting het zuiden reed, kletsten we- zoals vriendinnen dat betaamt- over van alles en nog wat. De tijd vloog voorbij, en voor we het wisten waren we bij de Belgisch Franse grens. Een kilometer of 30 verder wist ik een gezellig cafeetje, waar we onze lunch zouden gebruiken.

Anderhalf uur later reden we weer verder, uitgerust en omgekleed, want in Frankrijk scheen de zon en was de temperatuur met zo'n 26 graden ook een stuk aangenamer. Het was bijna 3 uur toen we in het naburige dorp de sleutel van het huis ophaalden bij degene die alles in de gaten hield als er niemand was. We vertelden haar dat we ongeveer 5 weken zouden blijven, zodat ze zich voorlopig niet druk hoefde te maken over het schoonmaken.

Een kwartiertje later zetten we de auto op de binnenplaats, en gooiden de luiken van de eetkeuken open, en zetten de stoelen en tafel op het terras. Om alvast goed te genieten van de zon besloten we meteen te gaan zwemmen in het meertje wat zo'n 50 meter van de hoeve verwijderd lag. We trokken onze weinige kleren uit, en probeerden alle vier als eerste in het water te komen. Ellie won, en slaakte meteen een gil. Luttele momenten later realiseerden wij ons waarom, als je vanuit de warme auto het water induikt, voelt dat verschrikkelijk koud aan.

Mijn tepels werden zo hard als wat, en overal op mijn lichaam verscheen kippenvel. Nadat we een tijdje hadden rondgezwommen en gedold legden we ons op het grasveld. Anette ging rond met de fles zonnebrandolie en spoot bij ons allemaal een straal op de buik, zodat iedereen aan het smeren ging. Alhoewel we al een redelijk kleurtje hadden opgedaan op het naaktstrand waar we, als het weer het even toe liet, graag naar toe gingen, hadden we op eerdere vakanties ervaren dat we toch nog vervelend konden verbranden. En buiten dat, het voelde ook nog eens lekker aan om je naakte lichaam in te smeren. Ellie kwam naar me toe om mijn rug in te smeren, terwijl Anette Irma onder handen nam.

Ondanks het feit dat Ellie niet zo groot is, heeft ze wel kracht in haar handen, en ze masseerde de olie goed in mijn schouders. Nadat ze ook mijn rug had ingesmeerd, gleden haar handen omlaag naar mijn billen. Ik voelde hoe mijn tepels weer stijf werden, en ditmaal niet van de kou. Ik probeerde me op mijn buik liggend te ontspannen, maar een ander soort spanning kwam er voor in de plaats. Nu had ik wel eens vaker met Ellie geknuffeld en gestreeld, maar dat was nooit in de open lucht gebeurd, en zeker niet waar anderen bij waren. Ellie scheen zich daar niets van aan te trekken, want terwijl ze mijn billen en dijen besmeerde voelde ik haar vingers nonchalant tegen mijn schaamlippen aankomen. Mezelf kennende wist ik dat ze al een stukje open moesten staan, want ik was een seksueel behoorlijk gevoelig typetje.

Terwijl ik naar Irma en Anette keek die helemaal in elkaar op leken te gaan, spreidde ik mijn benen een beetje, en liet toe dat Ellie mijn bilnaad en kutje met enthousiasme begon te strelen. Ik voelde hoe het vocht tussen mijn schaamlippen zich een weg naar buiten zocht, en besloot dat ik ook op een andere manier wilde genieten. Ik richtte me op en pakte de olie, zodat ik ook Ellie kon verwennen. Ze zat voor me op haar knieën en ik zag dat haar tepels niet harder konden worden. Ik deed wat olie op mijn handen en legde ze voorzichtig op haar borsten. Haar puntjes priemden in mijn handpalmen, en zachtjes wreef ik de olie uit. Mijn handen zakten naar haar buik, en ik voelde hoe haar buikspieren zich spanden. Ze zette haar knieën iets uit elkaar, zodat ik een tot mijn verbazing kaal kutje zag.

Ik wreef met mijn hand over haar venusheuvel, en voelde de gladheid van de huid. Ze vertelde me dat ze dat gisteren had gedaan, omdat het haar wel spannend leek. Ik kan je vertellen dat het ook spannend voelde. Ik liet mijn hand tussen haar benen glijden en voelde het vocht tussen haar schaamlippen naar buiten druppelen. Ellie pakte mijn hand, keek me aan en zei met een lachend gezicht ” Mijn rug zit ergens anders Eva”, Ze draaide zich op haar buik en ik kweet me van mijn taak door haar rug netjes in te smeren. Toen ik bij haar bilnaad kwam, voelde ik hoe zich daar een mengsel van zweet en kutsappen had verzameld. Het lukte me om doorsmerend toch de olie daar te verspreiden, en ik liet onderwijl ook af en toe een vinger tussen haar schaamlippen doorglijden.

We gingen zo op in elkaar, dat we Irma en Anette helemaal vergeten waren. Plotseling hoorde ik Anette giechelen, en toen ik op keek zag ik dat Irma ons met haar fototoestel aan het vereeuwigen was. Ze moedigde ons aan om verder te gaan en vertelde dat we straks het resultaat wel op de laptop zouden zien. Waar het nu precies aan lag weet ik nog steeds niet, maar het leek wel alsof ik van het idee dat alles vastgelegd werd alleen maar geiler werd. Ik voelde dat Ellie daar waarschijnlijk ook zo over dacht, want ze spreidde haar benen verder, zodat ik haar schaamlippen goed kon strelen. Ze tilde haar heupen wat van de grond, pakte mijn hand beet en duwde die stevig tegen haar vagina. Haar schaamlippen openden zich en ik streelde met mijn vingers zachtjes over het hete en vochtige plekje. Ellie schoof haar hand onder haar buik en wreef met haar vingers over haar kittelaar. Langzaam duwde ik een vinger in haar hete grotje. Terwijl we daar met z'n tweeën lagen te genieten, voelde ik opeens een natte vinger door mijn bilnaad glijden, het was Anette, die zich ook niet meer in kon houden.

Door al dat gegeil kreeg ik de behoefte om Ellie te kussen, en ik drukte mijn lippen zachtjes tegen die van haar aan, terwijl ik mijn vinger in haar holletje heen en weer bewoog. Ze opende haar mond een beetje en liet haar tong naar de mijne zoeken. Ondertussen ging Anette steeds heftiger te keer met wrijven over mijn kutje, en even later voelde ik hoe iets zachts mijn kittelaar beroerde. Ik keek naar beneden en zag hoe ze met haar tong mijn genotsknobbeltje likte. Vol enthousiasme gaven Ellie en ik elkaar een supergeile tongzoen, die wat mij betreft niet lang genoeg kon duren. Anette manoeuvreerde een vinger in mijn kutje, en pompte die als een minipikje in en uit. Ik voelde dat het niet zo lang meer zou duren voordat ik klaarkwam, en duwde twee vingers bij Ellie naar binnen, haar binnenste afzoeken naar haar baarmoedermond. Ik draaide met mijn vingers over het gevoelige plekje, en zij trok haar kutspieren steeds feller aan. Wat er toen precies gebeurde, wist ik op dat moment niet, maar met een enorme explosie kwam ik klaar, en dacht dat ik even van de wereld was. Even later lagen we uit te hijgen in het gras, terwijl Irma op het schermpje van de camera het resultaat van haar noeste arbeid bekeek.

Dat ook zij geil geworden was van onze vrijpartij, bleek wel uit het feit dat de binnenkant van haar benen drijfnat was. Anette ging achter haar zitten en keek mee op het schermpje, terwijl ze haar handen over de harde tepels van Irma liet glijden. Irma liet haar hand tussen haar benen zakken, en even later zagen Ellie en ik hoe die twee meiden zich klaar zaten te vingeren bij de foto's van onze vrijpartij. Toen Irma het fototoestel aan de kant legde, en Anette een heerlijke tongzoen gaf, zagen we hoe Anette schokkend klaar kwam, een paar seconden voor Irma. Ik moet zeggen, dit was niet wat ik me bij deze vakantie had voorgesteld, maar ik was er niet ontevreden over.

Nadat we met z'n vieren nog wat hadden nagegloeid, besloten we nog even te gaan zwemmen om daarna iets aan het eten te gaan doen. Kon ik mooi nog dit verhaal op papier zetten.

Lees vervolg

© Eva van rooden 2001

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie