hot teens tube shemale jizzed by group.

De hoofdprijs

Ik zag dat Maaike een paar kaartjes naast elkaar legde en een muntje pakte om het zilveren laagje weg te krassen. Het duurde even, terwijl ze de uitkomsten vergeleek, maar toen slaakte ze opeens een kreet. 'Ja!' riep ze enthousiast. 'Ik heb prijs!'

Het was zaterdagavond in de kleine supermarkt van ons dorp, en we waren al bezig met afsluiten. Om acht uur waren de deuren dichtgegaan voor het weekend, maar er moest nog worden gedweild en opgeruimd. Maaike had net haar kassa afgesloten. Ik haalde de onverkochte kranten uit het rek en liep naar haar toe om te zien wat ze bedoelde. Over haar schouder vergeleek ik de plaatjes op de kraskaarten die je bij de colaflessen kreeg. 'Ja, het klopt!' zei ik, een beetje verbaasd. 'Wat heb je gewonnen?' Maaike draaide haastig de twee kraskaarten om en bekeek de tekst. 'Een weekend voor twee in Amsterdam,' las ze hardop. 'Geheel verzorgd, in een van de duurste hotels van de stad, met voldoende zakgeld om op zaterdag gezellig te gaan shoppen, en kaartjes voor de Super Cola Knallers in de Arena op zondagavond. Wauw,' zei ze lachend.

Anderen dromden nu ook om ons heen om de kraskaarten te zien. Zo vaak had je geen prijs bij dat soort acties. 'Maar dit mag natuurlijk niet,' zei Johan, de bedrijfsleider, die er ook bij kwam staan. 'Wat mag niet?' vroeg Maaike verbaasd. 'Jij mag helemaal niet meedoen,' verklaarde Johan. 'Personeel van de fabriek en de supermarkten is van deelname uitgesloten.' Maaike zweeg een moment. Toen keek ze hem doordringend aan. 'Daar wist ik niets van,' zei ze. 'En niemand gaat het ze vertellen. Jij ook niet, als je verstandig bent.' Johan bloosde een beetje. 'Okee, ik zeg al niks meer,' mompelde hij. Hij was afhankelijk van ons en de andere meiden, vooral op zaterdag. Maaike had gelijk. Als hij niets zei, kon zij gewoon haar prijs incasseren. Het zat hem niet lekker, maar hij had geen zin in herrie met het personeel. Hij verdween naar zijn kantoortje en wuifde nog even toen Maaike en ik vertrokken, bijna als laatsten.

Buiten gekomen bleef Maaike bij haar scooter staan. Zelf was ik op de fiets. 'Ga jij nog naar de Strada?' vroeg Kim, doelend op de disco aan de straatweg. Meestal gingen we daar op zaterdagavond naartoe, nadat we ons eerst hadden ingedronken in de bierkeet van Pascal. Maaike haalde haar schouders op. 'Ik weet het nog niet. Ik ga eerst naar huis om even uit te puffen. Ik wil een filmpje kijken, en dan zie ik wel.' Ze keek me even aan. 'Je gaat toch mee? Naar Amsterdam, bedoel ik, als ik die prijs krijg?' Ik sperde mijn ogen open. 'Echt waar? Wil je mij mee hebben?' Enthousiast sloeg ik mijn armen om haar heen. 'Wie zou ik anders hebben gevraagd?' lachte Maaike. 'Had je daar dan aan getwijfeld?' Ik haalde mijn schouders op. 'Je had ook met Marc kunnen gaan.' Maaike schudde haar hoofd. 'Echt niet,' zei ze beslist, en ze startte haar scooter. 'Kom je nog mee naar huis?' Ik haalde mijn fiets van het slot. 'Okee.' We reden weg. Ik legde een hand om Maaikes arm en liet me voorttrekken, wat natuurlijk niet mocht, maar wie zou er iets van zeggen?

Maaike was al jaren mijn beste vriendin. Zelf ben ik lang, met sluik donker haar en een beetje schuine ogen, alsof we ergens in de familie nog een Aziatische voorouder hebben. Maaike is een blonde poldermeid met een klaterende lach en vrolijke blauwe ogen. Twee maanden eerder hadden we eindexamen havo gedaan en we zouden allebei aan het hbo gaan studeren, maar wel in verschillende steden. Op een bepaalde manier betekende dat onze laatste zomer samen, en dat drukte soms de stemming. We vonden het best moeilijk om elkaar los te laten, want bellen, chatten, sms'en en elkaar alleen in het weekend zien, was toch heel anders dan bijna alles samen doen, zoals we nu gewend waren. Het mankeerde er nog maar aan dat we ook onze vriendjes deelden, had Maaike weleens gezegd. Die kans was niet groot, want jongens die op Maaike vielen, vielen meestal niet op mij, en omgekeerd. We hadden het weleens geprobeerd, door van vriendje te wisselen, als grap. Dat werd geen succes. Maar het deed er niet toe, want onze verliefdheid op die jongens ging nooit diep.

Bij Maaike thuis liepen we de trap op naar haar kamer en lieten ons op het bed vallen. Maaike stond weer op en haalde iets te drinken uit de ijskast beneden. Toen stak ze een dvd in de speler, een mierzoete Amerikaanse film, een van haar zwakheden. Ik kon mijn aandacht er niet bijhouden en installeerde me met mijn hoofd op Maaikes schoot. Langzaam viel ik in slaap. Drie weken geleden, een week na de uitslag van het eindexamen, was er iets gebeurd. We waren allebei geslaagd, de spanning was gebroken en we hadden elke avond een fuif bij iemand anders, maar ten slotte waren we te moe om nog langer te feesten. Op een middag, prachtig voorjaarsweer, waren we op de fiets gestapt en naar een rustig plekje aan de oever van de vaart gereden, beschut door het hoge gras. We hadden drinken bij ons, en muziek, en we lagen heerlijk ontspannen in de zon, ons koesterend in de warmte en het besef dat we voorlopig even van school waren verlost. En daar, die middag, had Maaike zich naar me toe gebogen en me gekust. O, we hadden elkaar vaak genoeg gezoend, maar dit was totaal anders. Dit was echt. Het duurde misschien vijf minuten, en bijna onmiddellijk gingen onze handen zoekend naar verboden plaatsen, totdat we ons op hetzelfde moment van elkaar losmaakten, hijgend en verward.

Dagenlang bleef dat tussen ons in hangen voordat we er iets over zeiden. Het bleef een moeilijk onderwerp, omdat ik er heel onzeker over was. Maaike bekende dat ze verliefd op me was, maar dat ze haar gevoel zo lang had weggedrukt uit angst om onze vriendschap in gevaar te brengen. Nu, nadat ik weer wakker was geworden op haar schoot, leek de tijd aangebroken voor nog zo'n gesprek. Ik installeerde me tegen de kussens van haar bed, terwijl ze de dvd-speler uitzette en me met grote ogen aankeek.

'Mijn gevoel naar jou toe is zo gemakkelijk, zo vanzelfsprekend,' zei Maaike. 'Begrijp je wat ik bedoel? Jij bent alles wat ik nodig heb. Ik hou van je en ik wil met je naar bed.' Ze wachtte even en zag in mijn ogen dat haar gevoel beantwoord werd. 'Ik hou ook van jou,' zei ik meteen. 'Maar het is moeilijk uit te leggen. We kennen elkaar al zo lang en we doen alles samen. Is dat de reden dat ik van je hou? Of zou ik ook op andere vrouwen kunnen vallen? Zit ik zo in elkaar? Dat wil ik eerst weten voordat wij samen verder kunnen.'

Maaike knikte en zweeg een moment. 'Ik begrijp het wel,' zei ze. 'Jij weet nog niet hoe het zit bij jou. Ik heb die gevoelens al zo lang dat ik er heel zeker van ben.' Ze aarzelde. 'Bovendien word ik ook geil van andere leuke meiden.' Ze werd vuurrood. 'O, ik wil niemand anders dan jou!' voegde ze er haastig aan toe. 'Zo bedoel ik het niet. God, wat zeg ik stomme dingen!' Maaike keek zo verward dat ik me naar haar toe boog en haar op haar lippen kuste. 'Ik weet best hoe je het bedoelt,' zei ik.

Toen keek ik haar lang en doordringend aan. 'Geef me de kans om voor jou te kiezen,' zei ik. 'Daar heb ik tijd voor nodig. Ik weet zelf niet hoe lang.' Maaike knikte. 'Natuurlijk,' zei ze. 'Alle tijd die je maar wilt.'

Ik vond het moeilijk. Het was een heel nieuwe manier om naar mezelf te kijken. Ik zag er goed uit, ik was sportief, dat wist ik zelf. Maar seks had me nooit zo geïnteresseerd. Soms had ik een vriendje, en ik was geen maagd meer, maar geen van die jongens had ooit erg veel indruk op me gemaakt. Ik hield zielsveel van Maaike, maar de gedachte om met een meisje naar bed te gaan was nog nooit bij me opgekomen. Waarom eigenlijk niet? Had ik dat verdrongen, misschien? Ik bedoel, het was tegenwoordig toch een heel reële optie. Maar om zekerheid te hebben moest ik meer afstand nemen van Maaike. En dus bedacht ik een plan. Achteraf was het natuurlijk krankzinnig, maar ik kwam net van school, mijn leven nam een heel nieuwe wending, en dan doe je weleens rare dingen. Ik ben nu een paar jaar ouder, en als ik erop terugkijk, moet ik er wel om glimlachen.

Het plan was simpel genoeg. Ik moest het maar eens proberen. Niet met Maaike, maar met een vrouw op wie ik helemaal niet verliefd was. Als objectieve test. Ik weet nog dat ik het letterlijk zo bedacht: een objectieve test. Daar was ik heel tevreden over, want het klonk bijna wetenschappelijk. En zo pakte ik het ook aan. We woonden op een dorp, maar op internet zocht ik in een paar chatboxen en op andere sites naar informatie, zodat ik aan een adres kwam in de stad, een ontmoetingsplaats die me wel geschikt leek. Niemand die me daar kende, dus voelde ik me redelijk veilig. Zo gezegd, zo gedaan. Twee weken later, op een zaterdag, stond ik een uurtje voor de spiegel en stapte toen op de trein. Hoe ik 's nachts terug moest komen wist ik nog niet, maar dat zag ik dan wel weer.

Anderhalf uur later stapte ik het café binnen dat ik op het internet had opgezocht. Het was een bruine kroeg, hartje stad, opzettelijk intact gelaten om de sfeer van vroeger te bewaren. Een tapkast met krukken, vijftien tafeltjes in het midden en als enige concessie een kleine dansvloer aan de zijkant, met sfeerverlichting. Ik durfde nauwelijks om me heen te kijken toen ik binnenkwam en liep meteen naar de bar om een wodka te bestellen. De paar keer in mijn leven dat ik wodka had gedronken had ik de hele wereld aan gekund, en dat gevoel had ik nu wel nodig. Eén of twee glazen, meer niet. Ik nam een paar slokken en liep toen met mijn glas naar het enige tafeltje dat nog vrij was. Onderweg voelde ik de blikken van verschillende vrouwen op me gericht. Zodra ik een plek had gevonden keek ik eindelijk om me heen. Het was gezellig druk, maar niet te vol. Er hing een bepaalde sfeer, maar dat had ik wel verwacht. Ik wist alleen niet hoe het verder zou gaan. Maar dat bleek eenvoudig genoeg. Er kwam een vrouw langs die bij mijn tafeltje bleef staan en me aankeek. Blijkbaar zag ze iets in mijn ogen, want ze haalde haar schouders op en liep door. Dat gebeurde nog een keer, en ik begon al te twijfelen of dit wel zo'n goed plan was geweest, toen twee andere vrouwen zich lachend en heel vanzelfsprekend op de twee vrije stoelen aan mijn tafeltje lieten vallen. 'Hé, hallo,' zeiden ze. 'Geen bezwaar?'

Nee, ik had helemaal geen bezwaar. Ik vond ze allebei leuk. Op het eerste gezicht al.

Ze waren een jaar of vijfendertig en droegen leren jacks en jeans. De een was rossig, met een paardenstaart en een strenge bril, de ander had kort, donker haar en een ringetje in haar oor. 'Hoi,' zei de vrouw met de paardenstaart. 'Ik ben Ellen, en dit is Dorien. Wil je nog wat drinken?' Ik knikte tegen haar en zei dat ik Hilde heette. Dorien haalde glazen, en algauw waren we in gesprek.

De vrouwen begonnen met de gebruikelijke vragen. Of ik hier wel vaker kwam en waar of ik woonde. Dat soort dingen. Ik antwoordde naar waarheid, maar zonder erbij te zeggen met wat voor plan ik hier eigenlijk gekomen was. Op een gegeven moment zei Ellen: 'Je weet toch wel waarom hier alleen maar vrouwen zijn? Ik bedoel, het is geen voetbalavond op de televisie, zodat alle mannen toevallig zijn thuisgebleven.' Ik schoot in de lach. 'Ja, dat weet ik heel goed,' zei ik. 'En ik ben hier niet voor niets.' Dorien sperde haar ogen open. 'Dat klinkt heel ondernemend,' zei ze, en haar hand lag al op mijn knie. Daarna raakte alles in een stroomversnelling. Subtiel ging het niet. Dit was een lesbische kroeg waar vrouwen uitsluitend kwamen om iemand te versieren. Dat was ook de reden waarom ik juist dit café had uitgekozen, met mijn informatie uit de chatboxen en op internet. Ik genoot van de aandacht van de twee vrouwen, en na een tijdje ontstond er zoiets als een sensuele spanning. Ik voelde me brutaal en vrij. Vanavond moest het maar gebeuren. Dit was de enige manier om te ontdekken of ik me door een vrouw kon laten versieren als er géén liefde in het spel was. Want vreemd genoeg vormde juist de liefde een blokkade tussen Maaike en mij. Een half uur later danste ik met Ellen op de dansvloer tussen een paar andere stellen.

Ik was verbijsterd hoe sexy het voelde om te dansen met een andere vrouw. O, natuurlijk had ik weleens eerder met meisjes gedanst, maar gewoon voor de aardigheid. Dit was serieus. Heel serieus, zelfs. Niet alleen de sensatie om in Ellens armen te liggen, maar ook haar geur, haar warmte, en haar overduidelijke verlangen naar mijn lichaam. Het nieuwe ervan, de suggestie dat dit misschien wel verboden was, gaf me nog een extra kick, dat geef ik eerlijk toe. Bovendien leek Ellen lief en zorgzaam, en dat maakte het veilig en vertrouwd. Toen ik met Ellen bij het tafeltje terugkwam, kreeg ik mijn eerste tongzoen van Dorien.

Nog een half uur later vroegen de twee vrouwen of ik zin had om met hen mee naar huis te gaan. Dorien keek me even aan. 'En dat vragen we niet zonder bedoeling, dat begrijp je wel?' zei ze met een lachje. 'Ik zal er niet omheen draaien.' Haar blik gleed over mijn lichaam. 'Wat Ellen en ik met je willen, zou ik het liefst in je oor willen fluisteren bij ons thuis op de bank. Wij hebben zelfs betere wodka in huis dan hier.' Ik aarzelde geen moment en knikte. Dit had ik wel verwacht. Ellen stond op om onze jacks te pakken. 'We wonen niet zo ver,' zei ze. 'We kunnen de bus of een taxi nemen, maar lopen is gezelliger.' En zo liepen we even later door de bruisende stad, Ellen innig gearmd met mij en Dorien al met een hand op mijn billen. Blijkbaar voelde Dorien aan dat ik iets op mijn hart had. Ze vroeg ernaar, en in een opwelling vertelde ik hun het hele verhaal over Maaike en mij. Ik had gedacht dat ze het belachelijk zouden vinden, maar het tegendeel was waar.

'Dus je houdt van haar,' zei Dorien begrijpend. 'Daarom heb je besloten je in een lesbische kroeg te storten om te ontdekken of je wel een pot bent. Want anders heeft jullie liefde op de lange duur geen kans. Daar herken ik best wat in.' Ik gaf haar een kneepje in haar schouder, dankbaar dat ze het begreep. Ellen kuste me in mijn nek, terwijl Dorien verder ging: 'Zo'n jaar of vijftien geleden, toen ik net zo oud was als jij, verdiepte ik me in allerlei seksuologische handboeken. Ik herinner me nog dat ik een hoofdstuk las bij zo'n seksuoloog, Havelock Ellis of zo, die schreef dat vrouwen wild tekeer konden gaan met hun seksegenoten en dat lesbische orgieën veel verder gingen dan feestjes van homoseksuele mannen. Dat stond er echt, 'lesbische orgieën', in een officieel wetenschappelijk werk. En volgens mij was dat ergens geschreven in de jaren vijftig. Kun je nagaan. Ik verslond al die theorieën en wetenschappelijke publicaties, waarschijnlijk omdat ik ook op zoek was naar houvast, net als jij. Dus dat herken ik wel. En ik was ook zeventien of achttien, net als jij nu, toen ik voor het eerst door een paar vrouwen werd uitgewoond.'

'Uitgewoond?' vroeg ik, een beetje bedremmeld.

'Ik zeg het maar zoals het is,' ging ze verder. 'Ik kwam naar de stad om werk te zoeken en kreeg een baantje bij een reisbureau. Daar zaten ook twee vrouwen, een paar jaar ouder dan ik, die meteen in de gaten hadden dat ik pas in de stad was aangekomen en nog niemand kende. Ze waren heel behulpzaam en aardig tegen me, en twee weken later nodigden ze me uit om bij hen te komen eten. Er waren daar die avond nog twee andere vrouwen, en alle vier hebben ze me gepakt.' Ze zag mijn verschrikte blik. 'O nee,' zei ze meteen. 'Er kwam geen dwang aan te pas, of zo. Absoluut niet. Ze hadden me goed ingeschat en ik vond het helemaal geweldig. Wekenlang heb ik elke dag seks gehad. Dat groepje bestond uit acht of negen vrouwen, en ik ben met iedereen naar bed geweest, behalve met één of twee die ik echt niet moest. Daarna stond ik stevig in mijn schoenen en had ik mijn plek gevonden.' Ze bleef staan en keek me aan. 'Daarom begrijp ik waarom je dit doet. Dat is heel verstandig. Ik ken vrouwen die met elkaar samenwonen om de mooiste emotionele redenen. Vrouwen die in 'de mens' geïnteresseerd zijn, of het nu een man of een vrouw is. Die vinden 'lesbisch' ook een akelig woord. Nou, dat gaat dus gierend fout. Als je van je vriendin houdt en iets wilt opbouwen, is seks een heel belangrijk punt. Geile damesliefde. Seks met vrouwen. Dat moet je echt lekker vinden. Anders kun je er beter niet aan beginnen, want dan wordt het een ramp voor jullie allebei, met veel verdriet.'

Ze pakte mijn hand en we liepen weer door. Ik dacht na over haar woorden. Het was een mooi verhaal. Zou het waar zijn? Of wilde ze zo snel mogelijk in mijn broekje en had ze een handige babbel? Nee, ik geloofde dat ze het meende.

Na bijna een half uur lopen kwamen we bij het adres van de twee vrouwen, een moderne flat met veel ruimte, leuk ingericht en meteen gezellig toen Dorien een paar lampen aandeed. Het raam keek uit over een grachtje aan de voorkant. Ellen schonk wodka in. Dorien installeerde zich op de hoekbank, terwijl Ellen met twee glazen naar het raam liep, waar ik naar buiten stond te kijken. Ellen bleef achter me staan, gaf me een glas en likte zachtjes mijn hals. 'Best mooi,' zei ik, 'zo'n uitzicht.' Ellen draaide me naar zich toe. 'Maar lang niet zo mooi als wat ik hier zie,' zei ze, en ze drukte haar lippen op de mijne. Dansen in het café was al sexy geweest, maar Ellen wist hoe ze moest kussen! Ik stond te tollen op mijn benen. Ik had wel met Maaike gezoend, maar dit was heel anders. En het beviel goed. Ik omhelsde Ellen en begon haar te tongen met een heftigheid die me zelf verbaasde, een verlangen dat ik blijkbaar had onderdrukt. Onze lippen liefkoosden elkaar en onze tongen zochten en zogen. Diep in mijn hart wist ik dat ik de grens al over was. Het woord 'inwijding' speelde door mijn hoofd.

Hoe lang het duurde, wist ik niet, maar eindelijk liet ik Ellen los en leunde hijgend met mijn hoofd tegen haar schouder. Ik begroef mijn neus in Ellens paardenstaart, die naar de frisse lente rook. Langzaam draaide ik me om naar Dorien, die een beetje onderuitgezakt op bank lag en toekeek met een zwoele blik. Haar hand bewoog langzaam op en neer over het kruis van haar jeans. De twee vrouwen wisselden een blik. Dorien knikte langzaam en stond op. Als bij stilzwijgende afspraak begonnen Ellen en Dorien zich voor me uit te kleden. Het ging met trage, lome bewegingen, vooral omdat ze zich ook duidelijk rekenschap gaven van elkaar. Maar ten slotte stonden ze toch in ondergoed tegenover me. 'Als je niet wilt, lieveling,' zei Dorien tegen me, 'dan stoppen we ermee en brengen we je naar de trein. Maar als je wel wilt, dan willen we je zien. Nu!'

Het was goed dat ze die vraag stelde. Dat gaf me nog de kans erover na te denken. Wilde ik dit wel? Ik was best geschokt, omdat het zo duidelijk om seks ging. Maar dat had ik van tevoren geweten. Dat had ik zelf opgezocht. Niet subtiel. Maar mijn lichaam was een betere maatstaf dan mijn theorieën. Mijn ogen gingen snel van de een naar de ander en ik kreeg een heet gevoel in mijn onderbuik toen ik Doriens harde tepels door haar dunne beha heen zag. En toen Ellen zich bukte om haar glas te pakken kon ik mijn ogen niet van haar kont afhouden. Okee, dacht ik bij mezelf. Dus ik ben geil. En dat mogen jullie best weten. Zwijgend begon ik me uit te kleden, tot ik ook in ondergoed stond, net als Ellen en Dorien.

Dorien zei maar twee woorden: 'Tieten. Kut.'

Ik trok mijn beha en broekje uit. 'O, prinses!' fluisterde Ellie. 'Wat ben je mooi.' Dat vond ik mezelf eigenlijk niet, maar het was heerlijk om het haar te horen zeggen. En het volgende moment kleedden de vrouwen zich ook naakt uit. Ik dacht diezelfde twee woorden: 'Tieten. Kut.' God, wat zagen ze er lekker uit. Tieten had ik altijd al mooi gevonden, groot of klein, in alle vormen, maar ik had echt nooit gedacht dat ik opgewonden zou kunnen raken van de blote spleet van een andere vrouw. En toch was dat zo. En niet zo'n beetje ook. Als dit de ontdekkingsreis was die ik me had voorgenomen, dan kwam ik mezelf nu tegen. Mijn hart bonsde in mijn keel en mijn ademhaling ging snel. Ik deed een aarzelende stap in de richting van Ellen en Dorien, maar zij kwamen al naar me toe.

Het volgende moment werd ik in bezit genomen door twee warme lijven, één voor me en één achter me. Zachte lippen in mijn nek en op mijn wang, vier zoekende handen, langs mijn buik en over mijn billen, met ingehouden begerigheid en lust. Fluisterende stemmen in mijn oren, die beloofden wat er komen ging, wat ze met me zouden doen, hoe vaak en hoe hevig. Het duizelde me. Ik voelde me heet en koud tegelijk, en ik schaamde me omdat ik wist hoe nat ik was. De eerste gretige vingers gleden al tussen mijn dijen om die vochtigheid te constateren. Gelukkig gingen mijn eigen handen ook op onderzoek uit, als vanzelf, zodat ik kon vaststellen dat de twee andere vrouwen net zo glad en glibberig waren als ik. Ik sloot mijn ogen toen een natte tong zich om mijn tepels kringelde en zachte lippen mijn knoppen tot stijve spenen zogen. Ik streelde een blote rug, mijn middelvinger vond een wijd opengesperde bilnaad en een stem fluisterde dat ik veel stouter was dan ik leek. De koestering, de tederheid, de hitte en de vurigheid openden de deur naar een totaal nieuwe wereld. Vergeten was het gefrunnik bij de fietsenstalling, het gefoezel in de disco, de stoere verhalen van jongens die als het erop aankwam de bal niet tussen de palen konden krijgen. Geen techniek, te vroeg geschoten, altijd mis. Waarom had ik de meisjes over het hoofd gezien? Omdat ze er niet waren, bij ons op het dorp? Natuurlijk wel, één op de… hoe lag dat percentage ook alweer? En deed het er iets toe? Want het ging alleen om Maaike. Voor Maaike was ik deze ontdekkingstocht begonnen. Maar voor Ellen ging ik nu op de bank liggen, met mijn benen wijd.

Want dat was natuurlijk de werkelijkheid, achter de zwoele droom. De werkelijkheid van twee vrouwen die geilden op mijn borsten en die niet van mijn kut konden afblijven. Zoals ikzelf mijn zoekende vingers al in hun openingen had gehad. Ze waren teder en poëtisch, ze lieten me zweven op een roze wolk, maar tegelijkertijd trilden hun heupen van begeerte naar gemeenschap, het neuken en naaien, het vozen met dat meisje dat ze in de kroeg hadden opgepikt. Met mij. Ellen had me al in mijn oor gefluisterd dat mijn kont niet veilig was voor Dorien, en zelf duwde ze me al achterover op de bank, haar ogen strak gericht op mijn kruis. Ik spreidde mijn benen om haar toe te laten. Ze kuste de binnenkant van mijn dijen en liet het puntje van haar tong over mijn kut glijden. Trefzeker vond ze mijn stijve clit, die ze bespeelde als een instrument, niet te ruw, niet te zacht, niet te snel, niet te langzaam. Zo nu en dan verdween haar tong diep in mijn gleuf en hoorde ik haar kreunen. Dorien zat op de rand van de bank, blies op mijn navel, rolde mijn tepels onder haar handen, kneedde zachtjes mijn tieten en boorde haar tong in mijn keel. Ze protesteerde niet toen mijn hand tussen haar dijen verdween om haar te masturberen.

Mijn wereld werd steeds kleiner, en groter tegelijk. Alles concentreerde zich op de blote lijven van de twee vrouwen, Ellens pompende tong in mijn kut, mijn eigen stotende vingers in Doriens spleet en het besef dat ik voor het eerst in mijn leven helemaal geil was. Totaal. Van alle kanten stormde het orgasme aan, het overspoelde me als een kolkende oceaan, mijn billen kwamen los van de bank toen ik met mijn heupen wild tegen Ellens gezicht begon te bonken, terwijl ik naast me Dorien hoorde kreunen en haar kut zich zuigend om mijn vingers sloot toen ze klaarkwam. Ik werd meegenomen door een wild stromende rivier, naar een land met een felle zon en een stralende hemel, waar klapwiekende vogels in koor een prachtig lied lieten horen met een melodie die als vloeibaar goud langs de horizon golfde.

Met gesloten ogen bleef ik liggen, me diep bewust van mijn eigen kern, zwevend in het licht. Naast me hoorde ik Ellen en Dorien kreunen toen ze met elkaar bezig waren, al snel gevolgd door de luide kreten van een orgasme en een paar flinke tikken waarmee Dorien haar vriendin op haar billen sloeg. 'Liefje,' hijgde Ellen. Langzaam deed ik mijn ogen weer open. De twee vrouwen stonden naast de bank, allebei naakt. Om een vreemde reden herinnerde ik me opeens een verjaardagsfeestje waar het onderwerp lesbisch ter sprake was gekomen. Een oom van me had zijn hoofd geschud en gezegd: 'Het zijn gewoon flikkers, die wijven. Gewoon flikkers.' Achterlijke man. Ik keek naar Ellen en Dorien, tegenover me. Flikkers. En daar hoorde ik nu bij. Definitief. Mijn blik ging naar hun naakte lijven. Ze wachtten op me.

Dus liet ik me van de bank glijden, ging op mijn knieën voor Dorien zitten en nam de onherroepelijke positie aan. Dorien ging wijdbeens staan. Ik drukte mijn gezicht in haar kruis en legde mijn handen om haar billen. Vol overgave kuste ik haar kut, minuten lang. Totdat Dorien een diepe zucht slaakte en kreunde: 'Steek hem er in!' Mijn tong verdween diep in haar spleet, en ze begon mijn gezicht te neuken. Ellen stond achter haar, met haar armen om haar vriendin heen geslagen, en speelde met Doriens borsten. Geknield zoals ik voor haar zat had ik het gevoel dat ik eer bewees aan deze godin, en aan het heerlijke ding tussen haar benen. Want ik genoot er net zo hevig van om haar te beffen als ik had genoten van Ellens tong in mijn eigen gleuf. Mijn enige twijfel was of ik genoeg ervaring had om haar alles te geven wat ze wilde, maar aan haar reactie te oordelen deed dat niet terzake. Ze was al lang over de grens en loosde haar liefdesvocht druipend over mijn gezicht. Met een paar heftige stoten en een laatste huivering kwam ze klaar, overeind gehouden door Ellens armen, die haar lichaam opvingen toen ze slap van bevrediging half in elkaar zakte.

Niet veel later, in hun slaapkamer, wilde Ellen me voelen. Ik begreep pas wat ze bedoelde toen we allebei op bed lagen, tegenover elkaar, en ze haar benen tussen de mijne schoof in een schaar. Het volgende moment voelde ik haar natte kut vol tegen de mijne. Mijn adem stokte. We leunden allebei op een elleboog en keken elkaar strak aan toen ze heel licht met haar heupen draaide en haar spleet over mijn kut wreef, met subtiele bewegingen die vurige sensaties door mijn hele lichaam veroorzaakten. Dorien lag naast me en zoog mijn tepels. Het was vreemd intiem en afstandelijk tegelijk om zo met Ellen te neuken, mijn onderlijf tegen het hare, wachtend tot we het orgasme in elkaars ogen zagen. Voor Dorien was het in elk geval zo opwindend dat ze haar vriendin bijna lijfelijk wegduwde om mij onmiddellijk daarna te kunnen naaien.

's Ochtends in alle vroegte, bij het vertrek, waren ze lief en zorgzaam, met goedbedoelde adviezen over hoe het verder moest met mij en Maaike, die ze niet eens kenden. 'Je weet nu in elk geval hoe je haar moet kussen,' lachte Dorien. 'En waar,' voegde Ellen eraan toe. 'En hoe lang,' grijnsde Dorien. In de trein, op weg naar huis, dacht ik nog na over die nacht. Ik zag de wereld in andere kleuren en ook Maaike merkte dat ik was veranderd toen ik haar de volgende dag weer zag. De weken daarop vroeg ze een paar keer wat er aan de hand was, maar ik zei niets. Ik wachtte tot het weekend, drie weken later, toen ze haar prijs mocht incasseren en we samen vertrokken naar Amsterdam. Een witte taxi bracht ons naar een luxe hotel, waar we een hele suite voor onszelf hadden.

Er hoorde ook zakgeld bij de prijs. Op onze kamer lagen twee enveloppen met duizend euro om te gaan shoppen. 'Ik trek nog even wat anders aan voordat we de stad in gaan,' zei Maaike voor de spiegel. 'Trek maar wat uit, dat lijkt me beter,' zei ik. Verbaasd draaide ze zich om. Ik legde mijn handen op haar schouders en kuste haar. Een echte kus, net als die keer in de zomerzon, langs de oever van de vaart. 'O, nee,' hijgde ze, verbaasd. En toen: 'O, ja.' Ze kuste me terug en ik betastte haar, onbeschaamd. Het was vreemd om mijn beste vriendin nu als sekspartner te zien. Maar ook vanzelfsprekend. Het duurde niet lang voordat haar blote tieten in mijn handen rustten en ik langzaam haar tepels likte. Maaike frunnikte aan mijn kleren en had haast om me in bed te krijgen. Ik werkte niet echt tegen. Ze fluisterde hitsig in mijn oor en kreunde dat ze wel met een hele vuist bij me naar binnen wilde. Ik fluisterde terug dat vier vingers ook voldoende waren.

Nog geen kwartier nadat we in de hotelkamer waren aangekomen lagen we naakt in het hemelbed en hadden seks. Eerst nog een vingerend orgasme, maar algauw klom Maaike bovenop me in een 69 en begroeven we hijgend ons gezicht in elkaars kut. Toen ik een paar weken later mijn dagboek teruglas, zag ik wat ik over die dag geschreven had. Dat ik voor het eerst de geslachtsdaad met Maaike had gepleegd. Ik schreef nogal plechtige dingen, in die tijd. Maar het was de waarheid. We deden het met elkaar. En nog eens. En toen nog een keer. Pas tegen de middag gingen we eindelijk de stad in. Het eerste wat we kochten waren twee ringen. En 's avonds gingen we dansen op een feest dat ik op internet had uitgekozen. Blijkbaar straalden we allebei, want meer dan eens vroegen er vrouwen aan ons: 'Pas verliefd?' Waarop Maaike antwoordde: 'Nee, allang verliefd, maar pas geneukt.' Die nacht in bed bekende ik haar wat ik had gedaan om de damesliefde te ontdekken. Maaike keek fronsend en ik draaide haar meteen mijn billen toe. Gelukkig had ze een harde hand van straffen.

Op zondagavond reden we terug met de trein. We waren van huis gegaan als vriendinnen, maar we kwamen terug als vriendinnen. Het is maar behelpen met de Nederlandse taal.

© bluebayou

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  11 comments for “De hoofdprijs

 1. 16 april 2008 at 22:07

  Ik wil er iets over zeggen maar ik kan de woorden niet vinden. Wow…

 2. 17 april 2008 at 13:40

  Wat moet je hier nu over zeggen ?
  Gewoon FANTASTISCH !!!
  3 sterren zoals het vorige verhaal !
  Doe zo voort, echt opwindend

 3. 17 april 2008 at 21:11

  ik sluit me erbij aan………

 4. 18 april 2008 at 04:02

  Geweldig! Heerlijk om te lezen, de warmte, de liefde, het leven….

 5. 18 april 2008 at 19:56

  Wat een waanzinnig, knarsetandend goed verhaal! Het enige wat me even in verwarring bracht: wie is Kim?

 6. 19 april 2008 at 17:58

  Verrukkelijk meeslepend, mooi, liefdevol, tintelend, lyrisch, sappig, wild, kolkend, hemels, GEIL!!!!!!!!

 7. 20 april 2008 at 17:35

  P r a c h t i g

 8. Anoniem
  24 april 2008 at 14:44

  Ehh…..(stilte) Zo schrijf je dus een verhaal dat gaat leven tijdens het lezen!

 9. 25 april 2008 at 16:10

  Dit verhaal is zonder meer een hoofdprijs waard!

 10. WB
  25 april 2008 at 16:20

  Als dit niet echt gebeurd is… Chapeau!

 11. 30 april 2008 at 09:36

  Bingo voor het schrijfwerk! Gewoon 3 punten natuurlijk op de podium-schaal.
  opmerking 1: Er zij twee verhaallijnen. A: Meisje wordt verliefd op haar beste vriendin. B: Meisje onderzoekt de vrouwenliefde en laat zich daarvoor door twee ervaren potten oppikken en inwijden. De lijnen zijn beide goed uitgewerkt, maar ze komen niet echt samen en strijden daarom om de voorrang in het verhaal. Lijn A is het begin en de aanleiding, maar uiteindelijk vormt lijn B de hoofdmoot en hangt lijn A er maar een beetje omheen. Dat doet een afbreuk aan het totaal.
  Opmerking 2: het duurt na verhaallijn B nog 3 weken voordat verhaallijn A wordt hervat. Het is niet duidelijk waar Maaike die tijd voor nodig heeft. Als de vlinders haar inderdaad door de buik fladderen is die vetraging niet echt logisch.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world