De huishouder

Door een handicap waar ik verder niet over uit zal wijden kan ik zelf het huishouden al een tijdje niet meer doen. We hadden het een tijdje zo geregeld dat mijn man en kinderen de boel een beetje bij zouden houden, maar met school en folderwijkjes lukte dat niet echt meer.

We hadden het er al eens over gehad om eens een advertentie te plaatsen voor een hulp voor de zwaardere taken. Maar zoals zo vaak met dat soort dingen bleef dat erbij. Ik vond het ook wel best zo, ik had niet echt veel zin om een paar keer per week een vreemde over de vloer te krijgen.

Ik breng veel tijd bij de computer door, werk voor een sekslijn, chat geregeld en van een potje lekker cyberen ben ik ook niet vies. Mijn dagen vliegen dus om. Op een gegeven moment voegde iemand me toe op msn die ik helemaal niet kon. Ik ben dan altijd nieuwsgierig wie het is en riep diegene dan ook op zodra hij online was op msn. Het bleek een jongen van 20 te zijn die via via aan mijn msn naam was gekomen. Een van de eerste dingen die ik zei was dat ik 42 was en of hij dat niet erg vond. Hij bekende meteen in het eerste gesprek dat hij juist op wat oudere dames viel. Hij kon al zien hoe ik eruit zag omdat ik mijn foto altijd in beeld heb als ik op msn chat. Hij zei dan ook dat hij me er lekker uit vond zien. Ik wist daar niet echt antwoord op te geven maar voelde me wel gevleid. Hij stuurde me een paar foto’s van zichzelf. Hij zag er ook zeker niet verkeerd uit. Hij wist dat ik een potje cyberen heerlijk vond en al vrij snel waren we dan ook heerlijk bezig. Hij kwam heerlijk voor me klaar, met de webcam aan uiteraard en doordat ik hem zo heerlijk zag komen kreeg ik ook een heerlijk orgasme.

We kletsen nog wat door en zo kwam ik erachter dat hij in dezelfde woonplaats als mij woonde. Ik vond dat eerst niet echt leuk. Maar kreeg al vrij snel door dat hij wel te vertrouwen was. We begonnen zelfs serieus te praten en zo vertelde ik hem ook over mijn handicap en onze problemen met de huishouding. We hadden de webcam nog steeds aan en ik zag hem nadenken. Ik vroeg waar hij aan zat te denken. Eerst wilde hij het niet zeggen, maar op een gegeven moment kwam het er dan toch uit. Het had te maken met zijn wens, ik moest er bijna uittrekken wat zijn wens dan was. Bleek dat het hem het einde zou lijken om als schoonmaker bij iemand te komen en dan gekleed in alleen een string de huishouding te doen. Dit leek mij ook wel wat, maar ik zat natuurlijk wel met mijn man en kids. Ik kon moeilijk aan hen de waarheid vertellen. Ik dacht even goed na en besloot toen dat ik niet hoefde te zeggen dat mijn hulp mannelijk was. Overdag zijn man en kids toch nooit thuis, dus dat was geen probleem meer.

Ik stelde Joris dan ook voor om eens bij mij langs te komen om de boel lekker schoon te maken, ik zou mijn man vertellen dat ik een hulp had gevonden. Die avond vertelde ik dat meteen, ik zei dat ik via via iemand had gevonden. Mijn man was allang blij dat dit zo was en vroeg verder niets.

De volgende dag was Joris weer online en ik vertelde hoe het af was gelopen. Hij vond het echt geweldig en stelde me voor dat hij die vrijdag dan zou komen. Hij hoefde dan de hele dag niet naar school en had geen andere plannen. Ik vond het goed. We kletsen nog door over van alles en het gesprek eindigde weer met een heerlijk potje cyberen.

Het duurde me veel te lang tot het vrijdag was, maar de week ging toch om.

Precies op tijd belde Joris bij me aan. We waren eerst beiden vrij nerveus wat ook wel logisch was, maar toch kwamen we wel snel los. We waren begonnen met een bakje koffie en ondertussen vroeg Joris me wat ik wilde wat hij zou doen. Ik stelde voor dat hij eerst de ramen schoon zou maken. Joris keek me lachend aan en zei dat de buren dan wel vreemd zouden kijken als er bij mij een jongen in een string aan het ramen lappen was. Ik kreeg een kleur, ik had daar even niet bij nagedacht. Toen stelde Joris voor om de luxaflex dicht te draaien zodat hij daar mee kon beginnen. Ik vond dat een goed idee, hij vroeg me eerst waar het toilet was en ging daar naartoe terwijl ik de luxaflex dicht draaide. Toen hij weer binnenkwam wist ik niet wat ik zag. Hij had inderdaad een heerlijke string aan, maar daaroverheen droeg hij een zwart schortje. Het zag er echt heerlijk uit. Ik vertelde hem waar de schoonmaakspullen waren en hij ging aan de slag. Ik ging zelf op de bank zitten en keek eerst alleen toe. Ik werd er heerlijk geil van hem zo bezig te zien. Hij had een stel heerlijke billen waar ik mooi uitzicht op had. Ik begon mezelf af en toe al te strelen, lekker bij mijn klitje langs en mijn inmiddels keiharde tepels. Joris was echt serieus aan het schoonmaken en kon niet zien wat ik deed omdat hij met zijn rug naar me toe stond.

Ik ging door tot ik echt bloedgeil was en niets anders wilde dan lekker met Joris geilen. Ik zei zijn naam dan ook, hij draaide zich om en ik zag meteen dat hij ook al een heerlijke stijve had. Het eerste wat ik vroeg was of hij mij had kunnen zien, domme vraag van mij, ik weet het, hij had geen ogen in zijn rug, maar ik wist niets anders te zeggen op dat moment. Joris vroeg waarom ik hem riep, ik trok mijn truitje strak en liet hem mijn stijve tepels zien. Ik verwachtte dat hij naar me toe zou komen, maar tot mijn verbazing zei hij dat hij aan het werk was en geen tijd voor dit soort dingen had.

Daar zat ik dan. Dit ging dus heel anders dan ik had verwacht. Ik dacht even na en besloot het toen anders aan te pakken. Ik kwam overeind en ging achter Joris staan. Ik begon heel zachtjes over zijn billen te strelen, ik merkte aan zijn ademhaling dat hij het lekker vond, maar hij reageerde verder niet. Langzaam liet ik mijn handen naar voren glijden en liet mijn vingers over de string over zijn pik heenglijden. Af en toe stopte zijn beweging even maar hij ging verder stug door met werken.

Ik begon het een leuk spelletje te vinden op deze manier en ging door. Ik pakte er een stoel bij omdat ik niet zo lang kan staan en streelde zijn benen, billen, ballen en als laatste zijn pik. Ik voelde zijn pik met schokjes nog harder worden en voelde bij mezelf dat de druppeltjes voorvocht al uit mn kutje begonnen te komen. Ik kleedde mezelf uit op mijn string en beha na en duwde mijn borsten tegen zijn rug aan. De tepels staken bijna door de stof heen wat een heerlijk geil gevoel was, vooral als ze tegen zijn rug aanduwden. Joris ging nog steeds stug door maar ik voelde steeds vaker zijn ademhaling versnellen. Hij vond het echt lekker.

Op een gegeven moment pakte ik hem beet en ging weer even staan. Ik duwde mijn lichaam stijf tegen het zijne aan en begon zijn tepels te strelen. Die waren ook al heerlijk hard. Ik probeerde hem om te draaien, maar dat was zijn bedoeling niet. Hij zei ook helemaal niets, wat het best wel moeilijk voor me maakte.

Ik ging weer zitten en dacht even terug aan onze chat gesprekken. Ik bedacht wat hij allemaal had gezegd wat hem lekker leek en toen wist ik het weer. Het leek hem geil om eens door een vrouw geneukt te worden met een voorbinddildo. Ik heb in een kast verstopt een klein tasje staan met allemaal lekker speeltjes. Ik liep naar die kast toe en pakte de voorbinddildo eruit. Die hadden mijn man en ik nog nooit gebruikt omdat mijn man het niets vindt om iets in zijn anus te krijgen. Nu kon ik hem dan eindelijk gebruiken. Ik moest eerst goed bekijken hoe dit werkte. Terwijl ik daarmee bezig was voelde ik Joris zijn ogen op me gericht. Ik speelde zijn spel zo goed mogelijk mee en zei met een strenge stem dat hij door moest gaan. Aan zijn reactie kon ik merken dat dit was wat hij lekker vond. Ik ben zelf totaal niet dominant, maar dit vond ik niet erg om te doen.

Joris draaide zich nog een keer om en deze keer dreigde ik met een zweepje. Ik had eens een gekregen van mijn man en ook die zat in, ook nog nooit gebruikt. Joris kwam naar me toelopen met een brutale blik in zijn ogen. Ik was al aardig in mijn rol en liet hem het zweepje zien. Toen ik vroeg of hij wilde dat ik die zou gebruiken begonnen zijn ogen te glinsteren. Ik zei dat hij bij me moest komen en gebukt voor me moest staan. Ik begon hem eerst een beetje te plagen, wat kriebelen met het zweepje, tot hij me bijna smeekte om het te gebruiken waarvoor het was bedoeld. Hij boog zich ver voorover zodat ik zijn ballen zag hangen. Ik deed het zweepje omhoog en liet het eerst zacht op zijn billen vallen. Dit deed mijzelf niet zo heel veel maar Joris vond het heerlijk en smeekte me om meer. Ik mocht het ook harder doen zei hij. Toen hield ik me niet meer in en ik begon hem te slaan met het zweepje tot zijn billen rood waren. Toen moest hij zich van me omdraaien, ik zag dat zijn string heerlijk nat was van het voorvocht uit zijn eikel. Ik streelde eroverheen en stuurde hem toen terug naar het raam. Hij keek me bijna smekend aan en vroeg om meer. Ik vond het genoeg zo en stond erop dat hij weer aan het werk ging.

Ik was er zelf ook heel benieuwd naar hoe het zou zijn met die voorbinddildo. Tot mijn verrassing zag ik dat er voor mij ook wat lekkers op zat. Als ik het ding voordeed kwam er een klein stukje tegen mijn klit aan wat echt supergeil voelde. Ik maakte mezelf nog een beetje geiler dan ik al was door met dat stukje lekker bij mijn klit langs te wrijven. Ik had zelf niet eens in de gaten dat ik zachtjes begon te kreunen. Ik merkte dat doordat Joris achterom keek wat ik deed. Ik stopte, deed de dildo goed voor en riep Joris bij me. Hij kwam naar me toelopen met die heerlijke stijve paal in zijn string, de string was nu echt doorweekt zo geil was hij.

Ik liet hem goed zien hoe ik eruit zag met die voorbinddildo en zag zijn ogen glinsteren, oh ja zei hij, dit is wat ik altijd al eens mee wil maken. Ik ging tegenover hem staan en we begonnen heerlijk te tongen. Ik duwde met zin de dildo goed stevig tegen zijn pik aan wat een heel apart gevoel gaf, niet alleen voor mij maar ook voor Joris. Ik werd weer een beetje strenger en zei dat hij zich om moest draaien. Ik duwde eerst een vinger in zijn anus om hem alvast een beetje te laten wennen. Hij kreunde luid, hij vond het heerlijk. Ik haalde mijn vinger eruit en duwde langzaam de eikel van de dildo erin. Hij duwde zijn kont achteruit om die dildo er nog dieper in te voelen, op dat moment stootte ik die dildo diep in zijn kontgat. Ik begon hem eerst langzaam en steeds een beetje sneller te neuken. Joris schreeuwde het bijna uit van genot. Ik bewoog mijn hand naar voren toe en zocht zijn eikel op. Ik ging er langzaam met mijn vinger bij langs, wreef het voorvocht over zijn eikel uit en begon toen zacht aan zijn pik te trekken. Ik neukte zijn kont nu met lange halen en begon harder te trekken. Ik voelde zelf dat deel van die dildo heerlijk bij mijn klitje langsschuren. Ik werd natter en natter en ging steeds wilder tekeer, dit was zo heerlijk, nog lekkerder dan ik ooit had gedacht. Opeens hoorde ik een schreeuw van Joris, ohhh Peet, ik kom klaar schreeuwde hij, meteen voelde ik zijn hete zaad over mijn handen glijden. Toen hield ik me ook niet meer in, neukte nog harder en dieper tot ik zelf ook een heerlijk orgasme op voelde komen. Ik voelde de hete sappen uit mijn kut stromen terwijl ik kwam en we schokten beiden nog een tijdje na.Ik bleef zijn pik vasthouden en voelde dat hij een beetje slapper werd.

***

Joris en ik waren echt dolgelukkig dat we elkaar hadden gevonden. Mijn huis werd schoon gehouden, hij was soms echt serieus aan de schoonmaak voor me, waarbij ik hem niet mocht storen. Mijn man was ook blij voor me dat ik een hulp had. Hij wist nog steeds niet dat het een mannelijke hulp was, maar dat deed er voor mij niet toe. Had mijn man een vrije dag zorgde ik ervoor dat dit nooit gebeurde als Joris bij me was. Zo liep alles perfect.

Maar de voornaamste reden waarom ik zo blij was was natuurlijk dat ik een heerlijk sexmaatje had. Joris was werkelijk overal voor in. Hij was geregeld mijn slaafje, maar had ik zin in wat anders was hij net zo makkelijk mijn meester.

We praatten ook heel wat af, over normale daagse dingen maar ook over seks. Onze fantasieën en dromen, wat we graag zouden willen, wat we beslist niet zouden doen. Dat waren maar een paar dingen trouwens. Seks met dieren en kinderen was taboe en poepseks vonden we beiden ook helemaal niets.

Ik had mijn grootste wens al eens verteld, maar wist ook voor mezelf dat die wens nooit door zou kunnen gaan ivm mijn handicap. Joris wist dat ook. Die wens van mij is om eens door meer mannen tegelijk verwend te worden. In mijn fantasie word ik dan vastgebonden en door een man of 4 a 5 genomen te worden. Ik zie dat in mijn dromen al helemaal voor me. Beide gaatjes gevuld, een pik in mijn mond en een in mijn hand. Heerlijk lijkt me dat, maar helaas zou dat altijd een wens blijven. Maar een mens moet ook iets houden om te wensen en over te fantaseren natuurlijk

Die vrijdag zou Joris weer komen. Ik was altijd een dag van tevoren al extra geil alleen al bij de gedachte dat we weer zouden spelen. Joris kwam weer precies op tijd en vroeg me wat hij vandaag moest doen. Ik zei dat de bedden nodig verschoond moesten worden. Goed antwoordde hij en liep meteen door naar boven. Ik had sinds kort een traplift, het enige jammere daaraan vond ik dat ik niet geluidloos boven kon komen, maar ja, Joris wist wel hoe ik in elkaar zat en had al gezien hoe geil ik was. Ik liep eerst naar de keuken, pakte daar een paar suikerklontjes en een fles cola, dat moest mee naar boven.

Toen ik met het spul boven kwam keek Joris me even vreemd aan. Wat wil je daarmee doen, vroeg hij aan me. Ga even zitten zei ik dan zal ik je dat vertellen. Joris wist al dat ik voor een sekslijn werk, dat was niets nieuws meer voor hem. Ik vertelde dat ik de vorige dag een beller had gehad die me als een geil sletje behandelde. Ik had dat een heerlijk gesprek gevonden. Tijdens dat gesprek zei de beller dat hij 2 suikerklontjes in mijn natte kut zou doen en er dan cola achteraan gieten. Volgens hem, en dat geloofde ik ook, zou mijn kut dan heerlijk beginnen te schuimen wat heerlijk zou prikkelen. Ik had dat nog nooit meegemaakt en wilde dat graag uitproberen met Joris. Hij was daar ook meteen voor te vinden. Hij vroeg me of mijn kutje al lekker nat was. Ik keek hem aan en zei, wat dacht je zelf? Hij begon te lachen, ok domme vraag zei hij.

Ik liet Joris eerst ons bed afhalen en een oud laken opzoeken. Als ik ‘s avonds met mijn man in een nat bed zou komen zou ik heel wat uit te leggen hebben. Daarom legden we voor de zekerheid ook nog wat oude handdoeken over het laken zodat de matras zeker droog zou blijven. Ik wilde het liefst meteen met de cola beginnen, maar Joris was het daar niet mee eens. We gaan elkaar eerst nog geiler maken dan we al zijn. Hij legde me op bed en begon me heerlijk te tongen en te strelen. Ik voelde zijn handen overal op mijn lichaam.Langzaam trok hij mijn kleren uit. Ik lag te kronkelen van genot en smeekte op een gegeven moment of hij me vast wilde binden. Hij wist alles al te vinden, hij kwam ook al weken bij me over de vloer. Hij zorgde dat ik met mijn armen en benen een stukje uit elkaar op bed kwam te liggen en bond me vast op het bed. Daar lag ik met mijn armen en benen vastgebonden en een drijfnatte kut. Joris kwam eerst voor me staan, kleedde zich langzaam uit voor me. Zijn pik stond recht overeind en ik werd bijna gek toen hij er heel langzaam een druppel voorvocht uit duwde. Ik smeekte hem om dat geil eraf te mogen likken. Hij kwam over me heen liggen, zijn pik een stukje van mijn mond af zodat ik er net niet bij kon. Hij zocht zelf mijn natte kutje op en begon me heerlijk plagend te likken. Af en toe blies hij op mn klitje, kortom, hij maakte me echt bloedgeil. Ik voelde het geile voorvocht uit mn kutje komen, hij likte alles van me op. Ik bleef pogingen doen om bij zijn pik te komen met mijn mond. Toen ik hem smeekte om zijn pik te mogen likken kwam hij een stukje dichterbij mijn mond zodat ik net met mijn tong bij zijn eikel kon komen. Heerlijk om dat voorvocht eraf te likken. Zo gingen we een tijdje door, ik kwam op die manier 2 keer heerlijk klaar en werd alleen maar geiler, ook omdat ik aan de cola bleef denken. Joris kwam steeds een beetje dichter bij mijn mond met zijn harde paal zodat ik hem op een gegeven moment helemaal in mijn mond kon hebben. Ik begon er heerlijk aan te zuigen. Joris stopte met me te likken, hij genoot nu alleen van stootte zo hard en diep dat ik er bijna van begon te kokhalzen, maar dat maakte ons nog geiler. Toen hij zijn pik even uit mijn mond trok zei ik tegen hem dat ik zijn zaad in mijn mond wilde. En de cola dan vroeg hij? Dat komt zo wel antwoordde ik. Ik wil eerst je geile zaad in mijn mond voelen en het doorslikken. Hij ging inderdaad weer door en ik zoog nog harder aan zijn lul en hij bleef diep in mijn mond stoten. Opeens begon hij te schokken, ik voelde dat hij bijna ging komen en zoog nog harder, met een luide kreun spoot hij zijn hete zaad diep in me.

We lagen beiden heerlijk na te schokken en te genieten. Hij maakte me toen weer los. Ik zag dat zijn lul niet eens kleiner werd en vroeg hoe dat kwam. Hij lachte en zei dat hij constant aan de cola zat te denken en dat hij daar vreselijk geil van bleef. Ik stelde voor dat we heel even zouden wachten met de cola zodat we beiden even bij konden komen. Ik moest wel een beetje om mijn eigen lichaam denken dat ik die avond niet teveel pijn zou hebben, dan had ik alsnog wat uit te leggen aan mijn man.

Joris ging de bedden van de kids opmaken en ik bleef even lekker liggen. In mijn nachtkastje had ik een paar seksboekjes liggen waar lekkere verhalen en foto’s in stonden. Ik ging daar even in liggen lezen en kijken. Ik werd daar nog weer geiler van. Ik kon bijna niet wachten tot Joris weer bij me zou komen.

Het duurde gelukkig niet lang. Het drong toen pas tot me door dat Joris ook nog naakt was. Zijn paal stond nog recht vooruit toen hij de slaapkamer binnenkwam. Hij vroeg meteen aan me of ik nog geil genoeg was. Ik deed mn benen een stukje uit elkaar en liet hem zien hoe nat ik was. Dan is het nu tijd voor de cola zei hij tegen me. Oh Joris ja antwoorde ik, hier kijk ik al vanaf gister naar uit. Het leek hem een goed idee om een paar kussens onder mn kont te leggen zodat mijn onderlichaam wat omhoog lag. We konden die kussens later wel weer uitwassen. Dit lag heel erg lekker voor me. Ik deed mijn benen een stukje uit elkaar. Wow zei Joris, die is nog lekker nat. Hij kon het niet laten om er even aan te likken. Ik begon al te kreunen. Hij pakte de suikerklontjes van het nachtkastje en duwde die voorzichtig in mn kut. Zelfs dit was al een heerlijk geil gevoel. Toen kwam de fles cola tevoorschijn. Ik bleef zachtjes kreunen, dit leek me echt zo’n geil gevoel. Ik deed mijn benen nog een stukje uit elkaar en moest mijn kut een stukje open doen. Ik ging achterover liggen om goed te kunnen genieten. Langzaam begon Joris de cola erin te gieten. Ik dacht echt dat ik gek werd, zo geil voelde dat, het tintelde door mijn hele lichaam heen. Het begon echt als een gek te bruisen in mn natte kut. Het schuim kwam zelfs tegen mijn klit aan. Joris stond naast het bed naar me te kijken en stond zichzelf af te trekken. Ik probeerde zo stil mogelijk te blijven liggen wat erg moeilijk was omdat ik echt een heerlijk lang orgasme kreeg. Dit was echt nog lekkerder dan ik had verwacht. Toen de cola uitgewerkt was had ik 2 heerlijke orgasmes gehad. Joris stond nog naast het bed met zijn paal in zijn hand. Ik zei dat ik hem nog in me wilde voelen. Daar hoefde hij niet lang over na te denken. Ik lag nog steeds met mijn billen op de kussens. Hij kwam tussen mn benen liggen en ging eerst langzaam met zijn eikel bij mijn klitje en schaamlippen langs. Hij kwam even naast mijn gezicht zitten om de smaak van suiker, cola en mezelf te laten proeven. De smaak was echt heel apart en heel erg lekker. Toen ging hij op zijn knieen voor me zitten en stootte zijn paal diep in mijn natte kut. Hij begon me met heerlijke lange en harde stoten te neuken. Ondertussen noemde hij steeds mijn naam en zei er geile slet achteraan. Hij wist dat ik dat heel opwindend vond.Ik voelde zijn ballen tegen mn kont aanstoten wat een heerlijk geil gevoel was. Hij begon me nog harder te neuken en opeens zei hij, oh ja Petra, ik kom ohhhh wat is dit geil, ik ga je hete kut volspuiten met mijn hete zaad. Meteen voelde ik zijn zaad diep in me komen. Ik kwam zelf ook nog een keer heerlijk klaar.

We zijn nog even blijven liggen en besloten toen samen onder de douche te gaan, de combinatie van cola suiker en sperma was toch wel erg plakkerig.

©

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “De huishouder

 1. 28 december 2006 at 19:22

  Een van de betere van Hot Lady, jammer van die rijstebrij van woorden in het eerste deel…

 2. 29 december 2006 at 15:54

  Cola en suikerklontjes in je kut?!?!?
  Ladies, don't try this at home

 3. 6 april 2010 at 00:19

  Zoek je nog een hulp in de huishouding?

Geef een reactie